Rimba Sort Silikone Gagball

DKK 129,00

  • Opnå komplet kontrol over din partner med en gag ball
  • Bolden har 3 lufthuller så det er lettere at trække vejret
  • Remmen er justerbar med 8 huller
  • Bolden er fremstillet af blød silikone

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 9104 Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Opnå komplet kontrol over din partner med en gag ball
  • Bolden har 3 lufthuller så det er lettere at trække vejret
  • Remmen er justerbar med 8 huller
  • Bolden er fremstillet af blød silikone

Læs Mere

Beskrivelse

Gør legen mere pirrende med en silikone gagball

En silikone gagball er det perfekte udstyr til jeres BDSM fantasi. En gagball kan bruges alene eller sammen med andet udstyr. Den bæres af den submissive eller underdanige partner, der kun kan snakke, når den dominerende partner tillader det.

Gag’en har en justerbar rem, der gør, at den kan tilpasses og bruges af de fleste. Bolden er derudover lavet i silikone, der er nem at gøre ren og føles behagelig i munden. Bolden har tre huller, der gør det nemmere at trække vejret.

Det perfekte udstyr til jeres BDSM fantasi

Mangler I noget nyt til jeres leg med BDSM? Så er en silikone gagball måske det helt rette. Gag’en kan tilføje ny spænding til legen. Den understreger tydeligt, hvem der er den submissive og giver en pirrende følelse af underdanighed til bæreren.

En gagball kan bruges alene uden ekstra udstyr, men mange nyder at gøre følelsen af underkastelse mere komplet ved at bruge en gagball sammen med en form for bondage. Det kunne for eksempel være ved brug af manchetter til håndled og ankler.

Justerbar gagball i silikone

Denne silikone gagball kan bruges af både mænd og kvinder. Den har nemlig en justerbar rem med 8 huler. Der er altså rig mulighed for at tilpasse den, så den sidder helt rigtigt på lige præcis dig eller din partner. Det er også muligt at låse remmen fast ved at sætte en hængelås på. Denne skal købes separat.

Bolden er lavet af kropssikker silikone. Silikone er derudover et materiale der føles meget blødt, og bolden vil derfor være behagelig at have i munden. Med en bold i silikone får du også et meget hygiejnisk produkt, da det er nemt at gøre rent.

Detaljer
Vægt165 g
Diameter

4,5 cm

Materiale

Silikone og metal

Farve

Sort

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rimba Sort Silikone Gagball”