GLAS DILDO

En dildo i glas er et helt særligt stykke sexlegetøj. Takket være materialet er dildoen både smuk og elegant. En glas dildo er helt fast og hård, hvilket giver en helt anden form for stimulering end dildoer i fleksible materialer. Du kan også køle og varme sexlegetøj af glas for en ny oplevelse. Læs mere

Viser alle 5 resultater


Hvad er en glas dildo? 

En glas dildo, er præcis som navnet antyder – nemlig en dildo lavet i glas. Glasset kan have forskellige strukturer, der stimulerer dig på forskellige måder. Mulighederne for at forme glasset på en særlig god måde er store, og derfor er vores dildoer i glas også så populære.

Når vi snakker om sexlegetøj, så handler det om at have det sjov og dyrke fræk sex. Og lige netop de kriterier er opfyldt, når vi snakker om glasdildoer. En dildo der er lavet i glas, er ikke som mange andre dildoer. Hvor mange er vilde med det realistiske udtryk, så gør det sig ofte ikke gældende, når vi taler om glas dildoer. 

I stedet kan de noget andet. Udsmykningerne som til forveksling ligner blodøre, og tippen der kan sammenlignes med glans, er alle lavet med stor elegance. Det æstetiske, hvis man kan snakke om det i sexlegetøj, er i højsædet. Men på trods af at udseendet er både smukt og tiltalende, så er alle dele lavet, så de stimulerer dig bedst muligt.

Derfor skal du vælge en glasdildo

Der er mange grunde til, at du bør prøve en dildo der er lavet i glas. Her er nogle af dem: Den giver fantastiske orgasmer, den giver de vildeste stimuleringer, den kan køles ned og varmes op og så er den ultra let at rengøre.

Som du nok kan se, så er der rigeligt med grunde til at vælge en dildo, der er lavet i et andet materiale. Men først og fremmest så skal du naturligvis prøve en glasdildo, fordi du synes at det kunne være frækt at udforske og eksperimentere med.

En dildo der er lavet i glas, giver sig ikke som så mange andre dildoer. Ofte er andre typer af sexlegetøj lavet i et blødt jelly materiale med en form for silikone overflade, hvilket gør at de er let bøjeligt og dermed efterligner en rigtig penis. Men sådan er det ikke med en glas dildo.

Mange måder at bruge en glas dildo på

Den er naturligvis helt hård og giver sig ikke, uanset hvor meget du forsøger. Det giver en anden form for stimulering, og det er noget af det, som mange falder for, når de først har prøvet det.

En dildo der er lavet i glas, er både god til vaginal og anal sex. Men særlig anal sex bliver den ofte brugt til. Det kan både have noget at gøre med formen, men også med udsmykningen og størrelsen. Vores dildoer i glas er ofte ikke så store.

Derfor passer de enormt godt til at bruge analt. Er du ikke så er erfaren indenfor analsex, men ønsker at blive det, så er det et godt sted at starte. Den glider nemlig let over huden, og du kan bruge en rigtig god silikonebaserede glidecreme sammen med din dildo. 


Brug en silikonebaserede glidecreme med din glas dildo

Som noget af det eneste sexlegetøj så må du nemlig bruge en silikonebaserede glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Ofte læser du herinde, at vi altid anbefaler en vandbaserede glidecreme, selvom en af silikone glider lettere og længere.

Det skyldes den grund, at en silikonebaserede glidecreme over tid vil ødelægge overfladen på sexlegetøj med en silikone overflade. Rigtig meget sexlegetøj har nemlig en silikone overflade eller en overflade af plast.

Det gør kombinationen af plast og silikone, svær at rengøre. Og rengøring er jo en stor del af det at dyrke sex med sexlegetøj. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl. 

Køl eller varm din glas dildo

Nu kommer vi til noget af det der gør en dildo i materialet glas til noget helt særligt. For det, at du kan enten varme eller køle din dildo er både sjovt og frækt. Lad os komme med en forklaring på hvordan du gør:

Tænd for den kolde hane og lad den løbe lidt. Hold derefter dildoen under vandet. Mærk efter på kroppen om den er blevet for kold eller for varm, inden du tager den i brug. Hvis den er tilpas, så er det bare at gå i gang.

Så let er det altså, når du vil tilføre endnu en lækker måde at blive stimuleret på med din dildo. Vi anbefaler, at du ikke hverken køler eller varmer den for meget, da den kan give smerter. Lad den endelig ikke blive for varm, da du nødigt vil brænde bagdelen. Start hellere blidt ud og køl den kun en smule eller varm den kun kort under hanen. En lille temperatur ændring vil gøre en stor forskel.

Har du prøvet isterningeleg?

Hvis svaret er ja, så ved du også hvordan den kolde mund og kolde tunge mærkes helt ny og lækker, når den rammer din. Denne følelse kan sammenlignes lidt med den følelse det giver, når du bruger en kølet eller opvarmede dildo.

Har du ikke leget denne ungdomsleg før, så tænk lige over hvordan din tunge mærkes, når du drikker en masse kold drikkelse. Din krop vil reagere forskelligt alt efter om du varmer eller køler din dildo. Er den kold vil den trække sig sammen, og ved varme vil den måske slappe lidt mere af.

Det er ikke kun, når du skal bruge den vaginalt eller analt, at det kan være sjovt, at den har en anden temperatur end normalt. Hvis du bruger den under forspillet til at lege med, så kør den over kroppen på din partner og se hvordan han eller hun bliver pirrede. 


Glas dildoen er det mest hygiejniske stykke sexlegetøj

Ud over de mange frække og lækre fordele sexlegetøj der er lavet af glas har, så er der en, som vi mangler at nævne. Og det er hvor let den er at rengøre og holde hygiejnisk. For det er alfa og omega at holde sit legetøj rent. På den måde undgår du bakterier, men du undgår også at dit sexlegetøj bliver ødelagt.

Som vi snakkede om tidligere, så kan en forkert glidecreme være med til at ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Sådan forholder det sig heldigvis ikke, når det er lavet af glas. For en dildo der er lavet i glas, er nok det legetøj, der er lettest at rengøre.

Du kan sågar komme det i opvaskemaskinen, hvis du har mod på det. Du kan naturligvis også bare vaske den op i hånden, som du gør med alt dit andet service. På den måde sikrer du dig også, at det ikke er en roomie, der finder din dildo i opvaskeren næste gang, at han eller hun tømmer den. 

En dildo som det første stykke sexlegetøj

Har du ikke tidligere eksperimenteret med sexlegetøj, så er det oftest ikke en dildo af glas, som de fleste vælger. Men det er faktisk lidt synd, da det er en virkelig god dildo. Den kan bruge til mange forskellige lege, den kan tåle silikone glidecreme og så kan den stimulere dig på så mange fantastiske måder.

Ofte er de formet på en bestemt måde, så de f.eks. kan ramme dit G-punkt endnu bedre end penis.  Er du allergisk overfor forskellige former for kemikalier eller prøver du blot at mindske brugen af dem, så er en dildo i glas også lige noget for dig. For hvor andre plast-holdige stykker sexlegetøj kan indeholde f.eks. latex, som nogen kan være allergiske overfor, så er der intet allergifremkaldende i glas.

Køb din glas dildo hos os

Du behøver faktisk slet ikke være bekymret, når du handler hos os. Vores produkter er naturligvis fri for både kemikalier og pftalater og andet skidt, som du kan finde i noget sexlegetøj. Vi mener det, når vi siger, at sex skal være sikkert og sjovt.

For det skal ikke kun være sikkert at dyrke sex med hinanden, men det skal også være sikkert at bruge sexlegetøj. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe dig og vi glæder os til at tale med dig.