PAR SEXLEGETØJ

Du behøver ikke at være single eller alene hjemme for at hive legetøjet frem. Par sexlegetøj er perfekt til jer, der ønsker at opdage nye former for nydelse eller sætte ekstra krydderi på sexlivet. Få inspiration med vores 12 tips til mere sex i parforholdet. Se hele store udvalg af sexlegetøj til par lige her. Læs mere

Viser 1–40 af 68 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.995,00 kr. 1.596,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.340,00 kr. 1.072,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.339,00 kr. 1.071,20
Billigst på PriceRunner

Fjernbetjent vibrator

LELO Tiani 3 Parvibrator i Sort

kr. 1.239,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 1.125,00 kr. 675,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 1.070,00 kr. 642,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 1.000,00 kr. 800,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 745,00 kr. 596,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 689,00 kr. 551,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 669,00 kr. 401,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 599,00 kr. 479,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 559,00 kr. 447,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 515,00 kr. 412,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 515,00 kr. 309,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 439,00 kr. 351,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 399,00 kr. 319,20


Par sexlegetøj – Find jeres favorit

Der er rigtig meget at vælge imellem, når det gælder legetøj til voksne. Det kan derfor være en enormt pirrende oplevelse for jer at kikke udvalget igennem sammen. Lad eventyret starte flere dage før selve akten ved at se vores hjemmesiden igennem og udvælge det, som I har lyst til at tage med i sengen. 

Måske har I allerede snakket om at bringe noget ekstra leg ind i jeres sexliv. Hvis ikke, så kan du jo forslå din kæreste, at I kikker på par sexlegetøj sammen og på den måde åbne op for snakken. Måske opdager I endda nye ting, som I har lyst til at afprøve. Der er uanset hvad sat godt gang i forspillet, allerede inden I modtager jeres nye voksen legetøj.

Opdag nye sider af jer selv med par sexlegetøj

Der er ikke ét bestemt svar på, hvilket stykke legetøj til voksne, I skal kaste jer over. Mulighederne ville ikke være så mange, hvis det ikke var fordi, vi alle er forskellige og fantaserer om forskellige ting. Mennesker begrænser sig også sjældent til kun at have én sexfantasi, og hvorfor skulle vi også det?

Så vi kan kun sige, at I skal gå på opdagelse i sortimentet af par sexlegetøj. Så finder I måske noget, som I synes ser lækkert ud. Måske finder I endda flere. Så er der da lagt op til nogle sjove aftner! Det er faktisk en virkelig god måde at lære hinanden at kende, og det åbner let op for snakken om hinandens fantasier.

Pift sexlivet op

Det kan også være, at I får købt noget, som slet ikke er jer. Det betyder ikke, at al sexleget tøj er udelukket. Så må I op på hesten igen og finde noget andet. Forskelige produkter giver nemlig meget forskellige oplevelser, så der er ingen grund til at give op bare fordi første køb ikke lige var sagen. Der findes helt sikkert noget derude, som I synes er sjovt.

Mangler I inspiration til, hvad I skal kaste jer over, kan I også læse videre. Vi har nemlig samlet lidt inspiration til nybegynderne. Er I erfarne på området er I naturligvis også velkomne til at læse med; måske finder I ny inspiration til at pifte sexlivet op. 

Giv jeres sexliv et frækt boost med legetøj til voksne

Hvis I er et par, der bor sammen, så kender I måske godt til det der med, at hverdagen nogle gange tager lidt overhånd, og lige pludselig er der gået en uge, uden I har mødt hinanden til en omgang lagengymnastik. Der er ikke nødvendigvis noget galt med jeres sexliv, og I elsker sikkert at nyde hinandens kroppe.

Tiden går bare hurtigt og travlheden tager over, når den første forelskelse har lagt sig. Lyder det bekendt? Hvis det gør, så kan vi virkelig anbefale, at I kaster jer ud i noget par sexlegetøj. Det bringer nyt liv til det kendte og gør jer mere tilbøjelige til at vende tankerne mod lagnerne, selvom nyforelskelsen ikke længere nærmeste tvinger jer til at rive tøjet af hinanden.


Sig farvel til netflix

For når alt i jeres krop ikke længere fortæller jer, at I absolut skal formere jer med hinanden, så kan det da godt være, at opvasken, aftalen med vennerne eller sågar tv’et trækker lidt mere. Brug ventetiden til at forestille jer, hvad I vil gøre ved hinanden – og så skader det jo ikke, hvis I ikke helt kan vente til, at posten har være forbi jeres dør.

Det er slut, hvis I ved, at der venter nogle vilde orgasmer, der kan rivalisere Netflix – ja, tænk engang, at det skulle være et salgs argument! Men sandheden er faktisk, at det nye afsnit af jeres yndlingsserie også er der, efter I har haft lidt kvalitetstid sammen inde i soveværelset – eller hvor i hjemmet I nu vælger at lade legen begynde. Så hvad venter I på? 

Par sexlegetøj til voksne – Hvad findes der?

Vi har sørget for, at vores udvalg er så stort, at der er noget for ethvert par. Så ved I ikke helt, hvad I er til, så er det bare om at tage på en virtuel sightseeing i vores produktudvalg. I har måske allerede surfet lidt rundt i Par sexlegetøj  kategorien, mener er der også et lille overblik over noget af det par sexlegetøj, I kan finde på vores side:

Vibratorer med fjernbetjening: God til jer, der vil overgive kontrollen. Sex spil: Nyd en spændende aften i hinandens selskab. Uden at vide i forvejen, hvad der skal ske. Bondage sæt: Både til begyndere og erfarne. Strap on: Til jer, der vil lege med dynamikken i sengen. Penisringe med vibrator: En lille ting, der gør en kæmpe forskel.

Frække sexlege med en strap on

Der er altså både noget for de par, der vil eksperimentere med nye dynamikker i sengen, for eksempel med strap on. Sådan en som også fås i en dobbelt strap on-udgave, så begge parter bliver totalt stimuleret. Vildere bliver det næsten ikke. Så hvis I er trygge ved hinanden og begge elsker en udforing, så kan det være, at det var noget for jer.

Mens nogle er vant til at eksperimentere i sengen, er andre kun lige begyndt. Fælles for os alle er, at vi skal begynde et sted, og det behøver altså ikke være helt vildt fra start for at være frækt. Så hvis I kun lige er begyndt at dyppe tæerne i det store legetøjshav, så kan I eksempelvis starte med en form for vibrator. Så få I begge en pirrende oplevelse, og selve produktet kan se dejligt uskyldigt ud.

Par Sexlegetøj til begyndere

Er i begyndere, når det kommer til par sexlegetøj? Vi har lavet en lille liste til jer, så I kan få overblik over, hvilke produkter, der kan være sjove at starte ud med: Vibrator æg: Overgiv kontrollen til manden, og lad kvinden få en vild oplevelse. Den kan evt. bruges et offentligt sted, så I rigtig kan tænde hinanden allerede inden i er hjemme i sengen.

Bondage begynder sæt: Hvis du ikke kender så meget til bondage, kan det måske være både overvældende og grænseoverskridende at gå i gang med. Men som det så ofte er med sex – med og uden legetøj – så behøver det ikke være vildere, end I selv gør det. Bondage kan sagtens være forsigtigt og pirrende på samme tid – måske endda særligt pirrende, fordi det er forsigtigt.


Udfordre hinanden med frække lege

Erotisk spil: Det kan være en vildt god måde at udforske og udfore hinanden. På den måde kan I overlade fantasien til spillet, hvis I ikke ved, hvor I skal starte jeres sexperimenter. Penisring med vibrator: Vibratorer er for alle niveauer, begyndere som øvede; det føles bare sindssygt godt. Derfor kan det næsten ikke slå fejl og med en penisring bliver begge parter pirret.

Så lad jer inspirere sammen, og find det legetøj, der skal åbne op for jeres verden. Husk, at par sexlegetøj bare er en sjov tilføjelse, som I kan bruge, når der skal ske noget ekstra særligt. Der er ingen der siger, at sexlegetøj skal være en del af oplevelsen hver gang. Men det må det selvfølgelig godt…

Par sexlegetøj findes i mange farver og former

Alle er forskellige. Selv et par kan bestå af to meget forskellige mennesker, men det er jo bestemt ikke en dårlig ting! Så kan I udfordre hinanden og åbne hinandens øjne for nye ting. Sammen kan I finde lige præcis det voksen legetøj, der skal blive en del af jeres leg.

Der findes nemlig et væld af forskellige muligheder, og når I har fundet jeres yndlings, så kan I som regel også få det i lige den farve, der passer jer. Så skal der skrues op for dominatrixstemningen med sort og rødt eller er I mere til romantisk lyserød? Samme produkt kan ofte begge dele. Det betyder også, at to meget forskellige mennesker kan få en god oplevelse ud af ét stykke par sexlegetøj.

Gå ombord i den store verden af par sexlegetøj

Virker det hele lidt overvældende? Lad jer ikke skræmme, hvis den her verden er ny for jer. Det er jeres fantasi, der bestemmer, hvordan legen skal udspille sig. Par sexlegetøj er bare med til at give inspiration og ikke mindst en pirrende nydelse i dobbeltsengen.

Åh, så mange muligheder, så lidt tid. Vi håber, at I fandt den inspiration, I ledte efter. Vi håber, at I fik lyst til at udvide jeres grænser for, hvad I synes er god sex. Og så håber vi, at tv’et er tændt lidt sjældnere i fremtiden. Det er vigtigt at huske hinanden og hinandens glæder. Det giver os en bedre hverdag og rykker os tættere sammen. 

Diskret levering af par sexlegetøj

Når I bestiller par sexlegetøj online, sender vi det altid 100% diskret og i diskret emballage. Det samme gælder i vores butik i Aarhus, hvor vi altid har sorte poser. Vi har et bredt udvalg af par sexlegetøj, så der er lidt for enhver smag, uanset lyster. Det kan også være i har lyst til at høre vores erfaring og dem deler vi gerne ud af.

Er I, i tvivl om noget må i hjertens gerne spørge til råds, det er det vi er her for. Der er ingen spørgsmål der er dumme, I spørger endelig bare løs. Bor du i nærheden af Aarhus, så sving da forbi vores lille butik, hvor du eller I kan se alle varerne og få en personlig rådgivning.