PROSTATA STIMULATOR

Med stimulering af prostata kan du opleve en prostataorgasme, der giver en mere intens og langvarig nydelse. For at lære mere om prostataorgasmen kan du læse vores orgasmeguide til mænd. En prostata stimulator er et sexlegetøj designet udelukkende til at stimulere prostata. Har du brug for hjælp til at vælge? Så læse vores guide til prostata legetøj og bliv inspireret. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Prostata stimulator eller prostata vibrator - Oplev intense orgasmer 

Den mest almindelige orgasme for mænd er den, du får ved sædudløsning. Men det er faktisk ikke den eneste måde, mænd kan opnå tilfredsstillelse. Hvis du allerede har eksperimenteret med anal sexlegetøj, så ved du allerede, at der kan opstå magi, når prostataen stimuleres.

Faktisk er der flere årsager til at gå anal. For det første får du kraftigere orgasmer end ved traditionel udløsning. For det andet mener nogle, at denne orgasme varer i længere tid. Og pga. de mange nerveender i endetarmen betyder det stor seksuel tilfredsstillelse, når de bliver stimuleret.

En prostata massager kan altså være ret fantastisk og udøve vidundere for din evne til at opnå den eftertragtede mandlige orgasme. Det lyder ret godt, gør det ikke? Så er det bare om at finde ud af, hvor du skal starte…  

Prosta-hvad-for-noget?

Jo jo, du har da sikkert hørt om prostataen. Måske har du endda også opsnappet, at den har noget med mandlige orgasmer at gøre. Du ville nok ikke være inde på den her side, hvis du ikke var fascineret af analsex. Men hvis du ikke har leget med anal stimulans før, så kan det måske virke lidt overvældende og grænseoverskridende at kaste sig ud i.

Så nu tager vi den lige helt fra starten. For det første skal du ikke lade dig forvirre. Uanset om du kalder det en stimulator, vibrator eller massager, så er det faktisk det samme. Formålet med produktet, uanset navn, er at massere prostataen, så du får den mest intense orgasme, du nogensinde har oplevet.

Ja, det er ikke så lidt. Afhængig af, hvilken hvordan du tilgår prostatamassage, kan det være mere eller mindre nemt at nå til måls med udløsningen. En prostata vibrator er heldigvis designet til formålet! 

Hvor sidder prostataen? 

Den famøse kirtel sidder ca. fem cm oppe i anus. Foruden at være årsag til nogle eksplosive orgasmer, er det også den, der er ansvarlig for at danne sædvæske. Det er denne kirtel, der kaldes det mandlige G-punkt, og fordi den er så sensitiv, kan den altså udløse et festfyrværkeri af en orgasme, hvis du ved, hvordan du stimulerer den.

Og der er flere måder at gøre det på. For du behøver ikke nødvendigvis en prostata vibrator for at opnå denne mandlig orgasme. Den kan også opnås ved at stimulere kirtlen udefra ved at massere området mellem penis og anus. Du kan også selv massere den via endetarmen.

Det kan dog være svært at ramme rigtigt, og det er her, at en prostata stimulator kommer ind i billedet. Den rammer nemlig lige der, hvor den skal. Og så er der selvfølgelig ingen fingre, der kan helt det samme som et vibrerende stykke sexlegetøj. 


Prostata massager til det mandlige G-punkt 

Der er naturligvis lidt forskelligt at vælge imellem, når du skal finde en prostata massager. For der skal selvfølgelig være noget til enhver smag. Derfor er der både forskel på form og størrelse, når du kigger vores udvalg igennem.

Måske skal du endda have flere forskellige? For det kan jo også være, du gerne vil have lidt forskelligt afhængig af, om du vil bruge den alene eller sammen med en partner. De mest populære er de u-formede, som kan stimulere både inde- og udefra.

De har desuden ofte en mere pirrende design med eksempelvis kugler op ad skaftet, så du får det maximale ud af dit sexlegetøj. Der er mange nerveender i endetarmen, der vil nyde godt af den ekstra opmærksomhed. Det kan også være virkelig ophidsende at vælge en vibrator med en penisring, da det både giver dig en hårdere og længere erektion samtidig med, at du bliver stimuleret i anus.  

Den bedste G-punkts orgasme får du med en prostata vibrator 

Det er ikke alle prostata stimulatorer, der er med vibrator. Det er dog tilfældet med de fleste, for der er som sagt bare nogle ting en vibrator kan, som ikke er muligt for en finger.

Hvis du tænder på anal stimulering, så er en prostata vibrator også bare godt, fordi den efterlader dine hænder fri til at onanere samtidig. Det kan også være, at du synes at det er grænseoverskridende at eksperimentere med anal stimulering – måske især, hvis du gerne vil gøre det sammen med en partner.

Hvis du er tryg i dit forhold, skal du selvfølgelig bare dele din fantasi – det er det kærester er til for. Men hvis I ikke føler jer helt klar til at kaste jer ud i anal stimulans uden hjælpemidler, så er en prostata vibrator et oplagt valg. Den gør nemlig alt arbejdet for jer.  

Ram P-punktet hver gang med en prostata stimulator

Manden G-punkt kaldes faktisk for P-punktet, altså prostatapunktet, og det er jo det punkt det hele handler om det. Nu nævnte vi, at der bare er nogle ting en finger ikke kan. Det kan for eksempel være svært at finde P-punktet, også selvom du ved, hvor det ca. sidder.

Så vi kan godt forstå, hvorfor produkter til anal leg er blevet så populære. De er nemlig alle designet til at skabe så meget nydelse som muligt. Fordelen ved en prostata stimulator er, at den har den helt rette form til at nå hen til prostataen, så det specifikt er den, der bliver stimuleret. 

Nu er du efterhånden godt rustet til at kaste dig ud i eksperimenterne med at stimulere din prostata med en prostata stimulator. Det eneste, vi mangler, er måske bare at få skudt nogle fordomme ned.


Prostata stimulator - Det er for alle mænd 

Der er måske en tendens blandt nogle mænd til at holde sig fra anal stimulering, selvom rygterne om de vilde orgasmer florerer frit. Kan du nikke genkendende til et vis forbehold? Så vil vi bare slå det fast, en gang for alle, at en prostata massager er for alle.

Uanset om du er hetero-, bi- homoseksuel eller noget helt fjerde. Du behøver ikke at være til mænd for at være draget af anal stimulering. Lad være med at lade dig skræmme, bare fordi det foregår bagtil. Så læg fordommene fra dig; de holder dig nemlig fra at opleve den bedste orgasme i hele dit liv – yes, det er sådan nogle beskriver det! 

Hvis du har en kæreste og gerne vil eksperimentere med anal stimulering, kan I sagtens bruge produktet sammen. Du kan f.eks. bruge den mens din partner giver dig et blowjob. Eller lad din partner styre vibrationerne, så du slipper kontrollen helt og barer lader dig pirre. Det er en spændende måde at udvide jeres fælles seksuelle horisont, og det er jo altid dejligt at finde nye måde at tilfredsstille hinanden på.

Derfor skal du vælge en prostata vibrator

Hvis du har læst med siden begyndelsen af artiklen, så er du forhåbentlig ikke i tvivl om, hvorfor du skal vælge en vibrator til prostata. I hvert fald ikke, hvis du synes, at det der med prostataorgasmer lyder spændende. Men måske har du ikke fået det hele med undervejs.

Eller måske er du sprunget direkte til det hurtige overblik. I hvert fald får du lige en hurtig opsummering over, hvorfor sådan en prostata stimulator er genial. Du kan bruge den til at onanere og stimulere prostatakirtlen samtidig. Du kan bruge den sammen med kæresten og dermed lærer hinanden bedre at kende.

Du får de vildeste og længere orgasmer, samtidig med at du får udvidet din seksuelle horisont. Du får stimuleret alle de sensitive nerveender i endetarmen og så kan du bruge den som prostata massager. Der er derfor få grunde til ikke at prøve en prostata stimulator.

Brug glidecreme

Det er som altid vigtigt at huske at bruge glidecreme, når du kaster dig ud i anal sexlegetøj og en prostata stimulator. Der er altså ikke meget komme efter i forhold til naturlig glidecreme, når det foregår bagtil.

Du får derfor en langt bedre oplevelse, når du tilføjer noget ekstra smørelse. Det meste sexlegetøj er lavet i et blødt materiale med en silikonebaseret overflade.

Det er også tilfældet med din prostata massager, så derfor skal du vælge en vandbaseret udgave, så dine produkter ikke tager skade.