Viser 1–12 af 39 resultater

Vibratorer 

Alle kvinder burde eje en vibrator. Vil du lynhurtigt sendes i orgasme-himlen, skal du anskaffe dig et stykke sexlegetøj med vibrationer. Ikke alle kvinder er ens, hvorfor vi har mange forskellige vibratorer.

Måske du kender til Rabbit’en eller har hørt om vores bestseller, Magic Wand. Uanset hvilken du vælger, er du sikret den højeste kvalitet. Nedenfor på siden finder du vores udvalg i forskellige farver og materialer. Læs mere

Mest populære kategorier


Fjernbetjent vibrator

Fjernbetjent trusse vibrator

DKK 395,00
-20%

Fjernbetjent vibrator

Trådløs klitoris vibrator

DKK 495,00 DKK 395,00
-34%
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-31%

Rabbit Vibrator

Rabbit vibrator i sølv

DKK 499,00 DKK 345,00
-43%
DKK 395,00 DKK 225,00
-34%

G-punkts Vibrator

Lilla G-punkts vibrator

DKK 295,00 DKK 195,00

Hvad er en vibrator og hvad kan den?

Der findes et hav af forskellige vibratorer, alle med samme formål – At stimulere din klitoris, G-punkt eller begge dele samtidig.

Vi mener alle kvinder burde eje en! Det er ikke bare en vibrator, den findes i mange størrelser, former og ikke mindst farver. Med et stort udvalg, kan det være svært at vælge. Frygt ikke, det er det vi her for.

Med de pirrende vibrationer, er det vibratorens fornemmeste opgave at stimulere dig til den frækkeste orgasme. Om det er som sololeg eller en del af et forspil med din partner.

Når vi taler om sexlejetøj siger vores erfaring os, at en vibrator 9 ud af 10 gange er det første stykke sexlegetøj en kvinde køber. Vi forstår godt hvorfor! Du kan måske nikke genkende til det selv. Det er da også lidt sjovere når der er noget der vibrerer. 

Hvilken skal du vælge?

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige vibratorer der findes, samt hvilken der egner sig bedst til netop dig. Findes der en vibrator til alle?

En af de mest populære vibratorer er klitorisvibratoren. JA, som navnet så fint antyder er det en vibrator til at stimulere din følsomme klitoris. 

Der findes mange forskellige vibratorer, både de helt små til at have med i tasken, dildo vibratorer og vibratorer der vandtætte eller genopladelige.

Vores absolut bestseller er helt klart vores Magic Wand . Det der gør vores Wand helt særlig, er det store bløde hoved. Det er fremstillet i medicinsk silikone som skånsomt glider henover din klitoris og giver dig de mest pirrende orgasmer.

Magic wand vibratoren er desuden vandtæt, genopladelig og har mange forskellige hastigheder og vibrationer.

Ønsker du en vibrator med stensikker orgasme garanti HVER GANG, så er det en Magic Wand du skal vælge. Om det er alene eller sammen med din partner gør den sit job til UG.

Ønsker du en lidt blidere form for klitoris orgasme kan vi anbefale en af vores mini vibratorer. Særligt mini bullet vibratoren har været populær pga. den lille kompakte størrelse, men stadig kraftfulde vibrationer.

Den er perfekt til at have med i tasken eller på ferien. Den lille bullet findes i et hav af farver. Hvorfor nøjes med kun en? 

Mange er også tilhængere af den såkaldte ’Rabbit’ som er en dildo vibrator der både stimulere dit G-punkt og klitoris samtidig. Nyd en lækker orgasme hvor du både bliver tilfreds stillet indeni og udenpå. Når du leger med sexlegetøj, så husk lige glidecremen. Særligt er det vigtigt glidecremen er vandbaseret. Hvis du vil passe godt på dit sexlegetøj, som mange gerne vil, skal det være vandbaseret glidemiddel.

Skal du virkelig forkæle dig selv i lagnerne og ønsker du en pirrende orgasme udover det sædvanlige, er det en Rabbit du skal vælge. Kig gerne på siden under 'Rabbit vibrator' og finde den der matcher dit behov.

En vibrator – Sexlegetøjet du ikke kan undvære

En vibrator er et uundværligt sexlegetøj fordi uanset hvilken type vibrator du vælger, ender du altid med den mest pirrende orgasme.

Vil du nyde den vildeste orgasme på rekord tid? Så er det en klitoris stimulator du skal have fat i, også kendt som Womanizer’en.

En klitoris stimulator placeres henover klitoris og ved hjælp af trykbølge vibrationer der suger sig fast til din klitoris. Du vil hurtigt opleve en orgasme, der ikke kan sammenlignes med noget du har prøvet før.

Klitoris stimulatoren er et absolut must have til dig der kun vil have det bedste. Eller bare vil opleve en anderledes og mere pirrende form for orgasme.

Skal dig og din partner udforske mulighederne indenfor vibratorer sammen, er ’ægget’ det første sted at starte.

Lad legen begynde med et fjernstyret vibrator æg der med små pirrende vibrationer sætter forspillet i gang til en hed aften i soveværelset. Forstil dig lige engang hvor frækt det ville være at stå i køen til biografen. Pludselig tændes der op for de frække vibrationer, styres af din kæreste. 

Overlad roligt styring til din partner og gå videre med en dildovibrator eller en klitoris vibrator som ekstra krydderi under sex. Vores populære Magic Wand ville være ideel her.

Hvordan vælger du den bedste vibrator til dit behov?

En vibrator kan bruges på mange forskellige måder og de fleste ejer mere end en. Hos AltErTysTys.dk finder du et bredt udvalg af vibratorer der dækker alle behov. Også dit!

Alle vores vibratorer kan både bruges alene eller sammen med en partner til en fræk sexleg. Brug den som en del af et frækt forspil eller mens han tager dig bagfra i en doggy.

Hvordan vælger du så den bedste? JA, den absolut bedste vibrator er den der stiller dit behov. Ønsker du en solo onanileg og vil du stimuleres både indeni og udenpå, er det vores Rabbit du skal kigge lidt nærmere på.

Bestselleren Magic Wand er vandtæt, så du kan føre legen videre ude i badet. Eller starte legen i badet, enten alene eller inviter din partner med.

Brug det lydløse vibrator æg som en fræk teaser offentligt inden dig og din partner skal i gang i soveværelset eller forspil under middagen. 

Find den vibrator der matcher dit behov og lad eventyret begynde. Kun fantasien sætter grænser. Det kan også være du skal have en af hver. Sexlegetøj kan man aldrig få for meget af.

Hvordan bestiller jeg og hvornår modtager jeg pakken?

Bestil den vibrator der passer til dit behov. Det er måske lettere sagt end gjort. 

Vi har inddelt alle vores vibratorer i forskellige kategorier, som gør det nemt for dig at finde lige netop den vibrator der matcher dit behov.

Har du spørgsmål eller er du på anden måde i tvivl om hvilken en du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Når du bestiller på AltErTysTys.dk sørger vi så vidt muligt at sende pakken samme dag, så du har den hurtigst muligt.

Vi har vibratorer for en hver smag og vi er helt sikre på der også er en til dig!

Tilføjet til indkøbskurven