VIBRATORER

Vil du lynhurtigt sendes i orgasmehimlen, bør du anskaffe dig et sexlegetøj med lækre vibrationer. Vi har et stort udvalg af prisvenlige vibratorer i høj kvalitet. Der findes mange forskellige vibratorer og du kan med fordel læse vores vibrator guide for at finde den rigtige for dig. Se vores udvalg af magic wands, G-punkts vibratorer og klitoris stimulatorer lige her. Læs mere

Viser 1–40 af 154 resultater

Billigst på PriceRunner
-46%
Billigst på PriceRunner
-46%
Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner
-46%
Billigst på PriceRunner
-23%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 499,00 kr. 399,20


Vibrator - Det uundværlige stykke sexlegetøj

En vibrator er et uundværligt stykke sexlegetøj. Uanset hvilken type du vælger, ender du altid med den mest pirrende og intense orgasme. Vi har naturligvis mange forskellige slags vibratorer indenfor alle kategorier. Og der er en god grund til, at der er lavet så mange forskellige former for vibrerende sexlegetøj.

For både kvinder og mænd efterspørger i høj grad denne type sexlegetøj. Og det er naturligvis også derfor, at det bør være en fast del af dit eget sortiment. Kender du vores Rabbit vibratorer? Hvis ikke, så læs lige med her. De små kaninøre stimulerer klitoris, imens det vibrerende dildostykke stimulerer dig indvendigt.

Vibratoren til de mest intense orgasmer

Der findes forskellige former for klitoris stimulatorer. Den ene type stimulerer via vibrationer, og den anden har en sugefunktion samt vibrationer, der gør noget helt fantastisk for klitoris. Om du vælger den ene eller den anden, er en smagssag. En af vores mest populære og bedst solgte vibratorer er vores Magic Wand.

Den kæler og stimulerer din klitoris som et af de absolut bedste produkter på markedet. Den har hele 20 forskellige mønstre og hastigheder, så du er sikker på også at finde én, der passer dig. Leg aktivt med både høje og lave hastigheder indtil du stønner om kap med din wands vibrationer. 

Hvad kan en vibrator, som andet legetøj ikke kan?

De fleste vælger sexlegetøj med vibrationer, fordi det giver en helt fantastisk stimulering, som intet andet sexlegetøj kan. At du kan regulere hastigheden og de forskellige vibrationsmønstre gør, at du har lettere ved at styre, hvornår og hvordan dine orgasmer skal komme. Det giver derfor en høj grad af kontrol, hvilket kan være dejligt.

Frem for at bruge rå muskel- eller håndkraft, når du bruger sexlegetøj, så kan vibrationerne pirre dig på en helt særlig måde. Det gør også arbejdet lettere, når du i virkeligheden bare længes efter at få en orgasme. Modeller som disse er også særligt populære blandt par. For mange mænd virker det ikke helt så skræmmende at bruge en vibrator sammen med deres partner som en almindelig dildo. 

Nyd vibrationerne til bedre orgasmer

Bedre orgasmer er noget, vi alle gerne vil have mere af. Brug derfor gerne dit vibrerende sexlegetøj under forspillet eller inddrag det under selve samlejet. I vil helt sikkert ikke fortryde det. Uanset hvilken type sex I skal dyrke, så findes der en vibrator til formålet. De lidt mindre vibratorer er oplagte at bruge til anal sex.

Både mænd og kvinder kan opnå de mest intense orgasmer ved anal sex, og her kan sexlegetøj med vibrationer blot gøre det endnu bedre. Både mænd og kvinder har et G-punkt, der bliver stimuleret enten direkte eller indirekte ved anal stimulering. Du kan også både bruge en anal og vaginal vibrator på samme tid.

Den bedste vibrator er den, som passer til dig

Der findes mange forskellige former for sexlegetøj, der kan vibrere. De findes til klitoris-, anal, og vaginal stimulering. Når du skal finde ud af, hvilken der passer bedst til dig, så skal du gøre op med dig selv, hvad du vil bruge den til. Når du har fundet ud af det, så er det allerede et godt skridt nærmere at finde din næste bedste vibrator. 

Legetøj der stimulerer klitoris, er enormt populært. Det er et forholdsvis uskyldigt stykke sexlegetøj, og derfor er det oplagt at investere i, hvis du skal ud og gøre dit første indkøb. Det meste legetøj der er til decideret klitorisstimulering, er lavet i en lækker medicinsk silikone. Det er derfor glat, blødt og lækkert at bruge på huden.

Vibratorer i de bedste materialer

Huden er særlig følsom på de mest intime steder, hvorfor det er vigtigt at bruge materialer af høj kvalitet. Særligt området omkring klitoris er ekstra følsomt, hvorfor en god klitoris er et must. Der findes mange forskellige typer af sexlegetøj, der stimulerer klitoris. De kommer både i helt små versioner, der er til at have med i tasken, til de lidt større og derfor også kraftigere modeller.

Hvad du er til, afhænger selvfølgelig af dig. Men det kommer også an på, i hvilke situationer du vil bruge den. Er den til sololege, eller vil du gøre badetiden lidt sjovere? Det kan helt klart anbefales at have flere forskellige typer og modeller. Så er der noget til enhver lejlighed. Men indtil da, kan vi klart anbefale en all time favorit – nemlig vores Magic Wand .


En vibrator til klitoris- eller vaginal stimulering

Det der gør vores wand til noget helt særligt, er det store bløde hoved. Den er fremstillet i medicinsk silikone, som skånsomt glider henover klitoris, og giver de mest pirrende og intense orgasmer. Magic wanden er desuden vandtæt og genopladelig, og har 20 forskellige hastigheder og vibrationer.

Så ønsker du den bedste vibrator med stensikker orgasme garanti HVER GANG, så er det en Magic Wand, du skal vælge. Om det er alene eller sammen med din partner, så gør den sit job til UG. Og ja, du læste rigtigt. Den er nemlig vandtæt. Det betyder, at du sagtens kan tage den med i badet og gøre det lidt sjovere.

Magiske vibrationer i alle størrelser

Om du er alene eller sammen med en partner, gør ingen forskel. Den vil helt sikkert gøre badetiden lidt sjovere. Ønsker du en lidt blidere form for klitoris orgasme, kan vi anbefale en af vores mini bullets. De er meget populære, blandt andet på grund af den lille kompakte størrelse, men stadig med kraftfulde vibrationer.

De er ikke meget større end en almindelig læbestift, som de også meget let kan forveksles med. Du kan derfor let have én i tasken, uden at det virker mistænkeligt, eller andre opdager hvilke frække sager, du går rundt med i tasken eller lommen. Den lille bullet findes desuden i et hav af farver. Så hvorfor nøjes med kun en.

Den berømte rabbit

Mange kvinder er også tilhængere af den såkaldte Rabbit, der stimulerer dit G-punkt og klitoris samtidigt. Nyd en lækker orgasme hvor du både bliver tilfredsstillet indvendigt og udvendigt. De fleste rabbits har roterende kugler eller kæder i skaftet, der rammer G-punktet. Derfor kan den give dig de eftertragtede vagina orgasmer, der for mange er svære at opnå. Imens stimulerer kaninørerne på sexlegetøjet klitoris.

Når du leger med sexlegetøj så husk lige glidecremen. Det er særligt vigtigt, at glidecremen er vandbaseret, hvis du vil passe godt på dit sexlegetøj. Skal du virkelig forkæle dig selv mellem lagnerne, og ønsker du en pirrende orgasme udover det sædvanlige, er det en Rabbit du skal vælge. Kig gerne på siden under 'Rabbit vibrator', og find den der matcher dine behov.

Vibratorer til kvinder - En verden fuld af muligheder

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige vibratorer der er på markedet i dag, samt hvilken der egner sig bedst til netop dig. Vi kender det godt selv, fra da vi startede med at bevæge os ind i den spændende verden med sexlegetøj. Leder du efter et stykke legetøj, der kan vibrere, så er en af de mest populære én til klitoris stimulering. 

Vi har inddelt vores forskellige modeller i kategorier, så det er let og overskueligt at finde ud af, hvad du skal have. For det kan være rigtig svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Men i stedet for at gøre det for svært, så kan du også se vores mest populære kategorier. Det kan give dig et fingerpeg om, hvad andre vælger, og hvad der derfor virker for de fleste.

Derfor skal du vælge en testvinder

Inden du rigtig ved, hvad du skal gå efter, så kan det være en god idé at anskaffe sig noget, som andre også er vilde med. Det var sådan vi selv startede ud i sin tid, og det virkede. Der findes overordnede forskellige modeller. Der findes dem, der skal stimulere dig udvendigt, og så findes der dem, der skal stimulere dig indvendigt.

Udseendet er naturligvis forskelligt for de to typer. Heldigvis kan de fleste vibratorer bruges både til udvendig og indvendig stimulering. Anskaffer du dig en rabbit vibrator, får du begge former for stimulering på samme tid. Ønsker du udelukkende en klitoris stimulering, så kan du bruge hovedet på dildostykket – og vupti så har du en klitorisvibrator. 

Sådan vælger du den bedste til dine behov

En vibrator kan bruges på mange forskellige måder og de fleste ejer mere end én. Hos AltErTysTys.dk finder du et bredt udvalg, der dækker alle behov. Også dit! Alt vores sexlegetøj med vibrationer kan bruges både alene eller sammen med en partner til en fræk sexleg. Brug den som en del af et frækt forspil eller mens han tager dig bagfra i en doggy.

Men hvordan vælger du så den bedste? Ja, den absolut bedste er den der stiller dit behov. Der findes ikke én vibrator, der er den bedste vibrator, da vi alle er forskellige. Nogle kvinder tænder mest på en indvendig stimulering, hvorimod andre tænder mest på en ydre. Det korte svar er, at den bedste er den, du har det bedst med.


Derfor skal du købe din vibrator hos AltErTysTys.dk

Du skal naturligvis købe dit næste stykke vibrerende sexlegetøj hos AltErTysTys.dk, fordi vi giver dig de laveste priser og den bedste kvalitet. Vi pakker din ordre, så snart vi har modtaget, og sender den hurtigt efterfølgende. Vi gør os altid umage, når vi skal pakken den, og vedlægger altid lidt sødt til ganen, for at gøre din oplevelse endnu bedre.

Vores brede udvalg af både vibratorer og andet sexlegetøj gør, at du altid finder det, som du lige står og leder efter, når du befinder dig på hjemmesiden. Under de fleste af vores produkter finder du en video, hvor vi fortælle lidt om, hvad produktet kan, og hvordan du bruger det. Derudover kommer vi med gode tips og tricks, som du ellers ikke kan få andre steder. 

Vibrerende sololeg eller sammen med en partner

Ønsker du en bedre solo leg, og vil du stimuleres både indeni og udenpå, så er det vores Rabbit, du skal kigge lidt nærmere på. Bestselleren Magic Wand er vandtæt, så du kan føre legen videre ude i badet. Eller starte legen i badet, enten alene eller sammen med din partner.

Brug det lydløse vibrator æg som en fræk teaser offentligt, inden dig og din partner skal i gang i soveværelset eller som forspil under middagen. Find det vibrerende stykke sexlegetøj der matcher dit behov og lad eventyret begynde. Kun fantasien sætter grænser. Det kan også være, du skal have en af hver. Sexlegetøj kan man aldrig få for meget af.

Få personlig vejledning hos os

Du kan altid få personlig vejledning, hvis du står med et spørgsmål til et produkt. Vi sidder altid klar til at give dig den bedste service samt personlig vejledning. Det kan være svært at hitte ud af, hvordan en bestemt vibrator eller andet virker, hvilken glidecreme der skal bruges til, eller hvordan et bestemt kondom er i størrelsen.

Alt det og meget mere kan du få svar på. Vi lægger stor vægt på, at du altid kan kontakte os, hvis du står i en situation hvor du ikke ved hvordan et produkt virker. Det er nemlig vigtigt for os at du får det bedste ud af dit produkt. Det kan også være, at du er nybegynder, og ikke ved hvor du skal starte - så kan du trygt ringe til os.

Husk glidecremen sammen med din vibrator

Sexlegetøj og glidecreme går sammen hånd i hånd. Eller det burde det i hvert fald. For bruger du glidecreme, så giver det en meget bedre sexoplevelse. Glidecreme er ikke kun til kvinder, der ikke kan blive tændte nok. Det er en skrøne, som vi gerne vil være med til at aflive. Det er i stedet meget bevidste kvinder og mænd, der bruger glidecreme.

Uanset om du leger alene eller sammen med en partner, så får du meget bedre sex, når alting bare glider. En god tommelfingerregel er, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator eller andet sexlegetøj. Der er naturligvis undtagelser. Men er dit legetøj af silikone, og har det en silikone eller plastoverflade, så skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Glidemiddel er ikke kun til sexlegetøj

Den silikonebaserede glidecreme skal du i stedet bruge, når du bruger sexlegetøj, der er af et andet materiale. Har du f.eks. en vibrator eller andet legetøj i metal eller glas, så kan du roligt bruge en glidecreme med silikone. Skal du dyrke sex uden legetøj, så anbefaler vi også en god silikone glidecreme.

Den glider længere, og er mere holdbar. Især ved analsex bør I altid bruge en glidecreme. Anus producerer ikke selv noget glidemiddel, hvorfor det er vigtigt at bruge glidecreme for at undgå rifter eller andre gener. Ud over en silikone og en vandbaseret glidecreme så findes der også glidecreme, der har en varmende effekt.

Hurtig og diskret levering af vibratorer

Vi håber du nu er blevet meget klogere på, hvilken vibrator du skal vælge. Du kan selvfølgelig også tage en af hver. Man kan aldrig få for mange vibratorer, uanset om det er til sololeg eller sammen med en partner. Se vores store udvalg og vælg din favorit.

Vi sender altid din vibrator helt diskret og i flot emballage. Det betyder meget for os, at hele brugeroplevelsen er god for dig. Derfor er det altid en selvfølge med en flot indpakning hos os.