VIBRATORER

Er du til produkter, der lynhurtigt sender dig i orgasmehimlen, bør du anskaffe dig et sexlegetøj med de lækreste vibrationer. Hos os kan du finde et stort udvalg af prisvenlige vibratorer, der selvfølgelig er af den højeste kvalitet. Der findes et væld af forskellige vibratorer, og du kan derfor med fordel læse vores vibrator-guide for at finde ud af, hvad der er det helt rigtige legetøj for dig. Vores sortiment byder på noget for enhver smag, og du kan finde alt fra g-punktsvibratorer til klitoris-simulatorer.

Viser 1–40 af 125 resultater

Billigst på PriceRunner
-15%
Billigst på PriceRunner
-35%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 1.303,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-14%
kr. 949,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-11%
kr. 579,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 999,00


Stort udvalg af vibratorer: Sikker vej til lækre orgasmer

Vibratorer er et af de mest populære produkter, når det kommer til sexlegetøj til kvinder, og det er der altså god grund til. Der er nemlig tale om et uundværligt stykke sexlegetøj, der garanterer den mest pirrende og intense orgasme. Fælles for vores produkter er, at de hver især er unikke og byder på vidt forskellige egenskaber. Én ting er dog sikker - de leverer alle magiske oplevelser til dine intime stunder. 

De fleste vælger at gå med en vibrator, fordi det giver en uforglemmelig oplevelse, som intet andet sexlegetøj kan levere. Du kan som oftest selv regulere hastigheden og de forskellige vibrationsmønstre, hvilket gør, at du selv kan styre, hvordan og hvornår dine orgasmer skal komme. Du har derfor en høj grad af kontrol, hvilket mange finder ekstremt dejligt. Derudover er der hverken brug for rå muskel- eller håndkraft, så har du brug for et redskab, der gør arbejdet lettere, er et sexlegetøj med vibrationer lige noget for dig. 

Vores sortiment tilbyder et væld af former, farver, modeller og størrelser, og det kan derfor være svært at finde den bedste vibrator, der dækker lige netop dit behov. Hvad end du foretrækker klitoris-, vaginal- eller analstimulering, er der hos os god mulighed for at finde noget, der kan give dig nydelse. Måske du skal prøve den klassiske Rabbit-vibrator, der på én og samme tid stimulerer dit G-punkt og din klitoris? Eller også kan det være, at du skal prøve kræfter af med den prisvindende klitorisvibrator Satisfyer Pro, der - med sin innovative trykbølgeteknologi - stimulerer klitoris i en grad, der sikrer skønne, intense orgasmer. Ellers er en vibrerende dildo altid et hit, som du hurtigt bliver forelsket i. Du kan altid besøge vores vibrator-guide for at undersøge universet nærmere.

Vibratorer: En verden fuld af muligheder

Uanset hvilken vibrator, der er tale om, er der absolut ingen tvivl om, at det er et redskab, der med garanti leverer fantastisk nydelse og tilfredsstillelse. Sexlegetøjets mange funktioner byder på uendelige muligheder, der både fungerer, når det gælder sololeg, men også når det gælder samleje med en partner. Det er naturligvis individuelt, hvad den bedste vibrator er til formålet, men vi har selvfølgelig et par forslag. 

Vores sortiment af vibratorer er bredt og varieret, så der er noget for enhver smag. Ønsker du at give komplet slip og lade din partner tage over, så anbefaler vi det lydløse vibrator æg som en fræk teaser, inden I skal i gang i soveværelset. Flere af vores produkter er interaktive og fjernstyrede, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvornår en vibrator som denne skal testes af. Måske er det i badet? Som forspil under middagen? Et offentligt sted? Lad det frække eventyr begynde. 

Hvis I har lyst til at prøve kræfter ud over den mere diskrete stimulering, så anbefaler vi vores bestseller Magic Wand. Denne magiske vibrator kendes på sit store og fleksible massagehoved, som leverer kraftige vibrationer. Produktet findes i et væld af farver og størrelser. Fælles er dog, at det er vandtæt, så legen kan føres fra sengen og ud i badet - enten alene eller sammen med din partner. Desuden kan legetøjet bruges til en dejlig kropsmassage, der kan udvikle sig til en intens klimaks på grund af de dybe vibrationer.