SEXLEGETØJ TIL PAR

Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af sexlegetøj til par. Uanset hvilke frække fantasier I har, kan I få dem opfyldt her. Vi er store fortalere for, at par søger nye sexoplevelser sammen. Det har nemlig mange gode fordele. Læs her hvorfor du skal have mere sex med din partner, og hvilke fordele det har. Læs mere

Viser 1–40 af 223 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.995,00 kr. 1.596,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.339,00 kr. 1.071,20
Billigst på PriceRunner

Fjernbetjent vibrator

LELO Tiani 3 Parvibrator i Sort

kr. 1.239,00
Billigst på PriceRunner
-43%
kr. 2.100,00 kr. 1.200,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.199,00 kr. 959,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.125,00 kr. 900,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.099,00 kr. 879,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.070,00 kr. 856,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.039,00 kr. 831,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 1.000,00 kr. 800,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 669,00 kr. 535,20


Sexlegetøj til par bringer jer tættere sammen

Sexlegetøj til par er til jer, der ønsker et mere spændende og stimulerende sexliv sammen. Det er ikke nogen hemmelighed, at sex og intimitet er med til at bringe par tættere sammen. De fleste kan nok nikke genkende til, at man føler sig tættere med sin partner, både følelsesmæssigt og kropsligt, efter man har haft sex.

Især efter en god og stimulerende omgang i lagnerne, føler man mere nærhed og kærlighed mellem hinanden. Og det er slet ikke så mærkeligt. Når man har sex, og især hvis man opnår orgasme, udskiller hjernen nemlig en masse fordelagtige kemikalier, såsom endorfiner og dopamin. Disse betegnelser siger dig måske ikke så meget, men det eneste du behøver at vide er, at de giver følelser af forelskelse, empati, lykke og tiltrækning.

Hvilket sexlegetøj til par findes der?

Der findes rigtig meget spændende erotisk legetøj til par inden for forskellige kategorier. Det kan f.eks. være, sexlegetøj bokse, massageolie, bondage udstyr eller legetøj, såsom vibratorer, penisringe og dildoer. Vi kan hurtigt blive enige om, at mulighederne er mange, når det kommer til legetøj til par.

Er I stadig i tvivl om, hvad der findes af forskellige produkter, og hvad der passer til jeres behov? Så læs videre her, hvor vi kommer ind på nogle forskellige produkter inden for sexlegetøj til par. Når I udforsker og eksperimenterer med fantasier og sexlegetøj, vil I opleve en nærhed og spænding. Ja, det kan sågar være, at en lille nyforelskelse blomstrer op.

Sexlegetøj til par - Spice sexlivet op

Sexlegetøj til par kan være en jungle at finde rundt i. Der er nemlig så mange forskellige ting at vælge mellem. Og det kan være rigtig svært at overskue, hvad der passer til ens eget forhold, og hvad man bør bruge. Derfor kan I med fordel vælge sexlegetøjsbokse, som indeholder alt, hvad I har brug for. 

Så behøver I ikke selv at skulle tage stilling til, hvad I har brug for, men kan blot vælge mellem de forskellige bokse. Vi har alt fra en starter boks til nybegyndere til ultimative bondage sæt. Der er altså lidt til enhver smag. Sexlegetøjs bokse er også oplagte gaveidéer, hvis du føler, at din partner fortjener lidt fræk forkælelse. 

Massageolie - Intim og erotisk stemning

En af vores bestsellere inden for sexlegetøj til par er uden tvivl vores massageolie. Her handler det om at skabe nydelse og romantisk stemning. En intim massage er altid en dejlig overraskelse at give sin partner. De sensuelle strøg og den intime berøring giver en helt speciel nærhed. Det er selvfølgelig også oplagt at pirre sin partner under en intim massage.

Det kan nemlig være noget så ophidsende og pirrende at blive berørt og masseret på de erotiske zoner. Det bygger en fræk stemning op, som højst sandsynlig kulminerer i fræk og lidenskabelig sex. Massageolie er det helt oplagte valg til jer, der ønsker nærhed, intimitet og erotik i forholdet.

Bondage lege - Udforsk BDSM sammen

Det er ikke for sjov, at vi har en hel kategori dedikeret til blid bondage udstyr. Det er nemlig noget så populært blandt sexlegetøj til par. Og det er altså ikke kun til dem, der dyrker hård BDSM eller går i swingerklub. Nej, blid bondage er for alle og enhver, der har våde drømme at bringe magtspil, dominans og leg ind i soveværelset.

Det kan udføres i alle tænkelige sværhedsgrader. Der behøver ikke at være hård spanking og smerte involveret. I kan sagtens begive jer ud i bondage, hvor det stadig er blidt, pirrende og uden smerte. F.eks. kan I anskaffe jer nogle håndjern eller bindebånd og et blindfold, så den ene part kan blive fastspændt og få bind for øjnene. 


Udforsk nye sider af jer selv med sexlegetøj til par

Hvis man ønsker at eksperimentere og prøve nye ting i sengen med sin partner, er sexlegetøj til par altså vores allerbedste bud. Det er en oplagt måde at udforske jeres seksualitet og fantasier sammen. I vil højst sandsynligt også blive klogere på, hvad I tænder på. Hvem ved – måske gemmer der sig en lille dominatrix eller kinkster inde i dig? Samtidig vil I helt sikkert opnå helt nye måder at blive stimuleret på. 

Uanset hvilket erotisk legetøj til par I vælger, kan I være helt sikre på at få den bedste kvalitet til nogle af Danmarks billigste priser. Husk vi hos TysTys altid sender pakken lynhurtigt og selvfølgelig helt diskret. Skulle I alligevel blive i tvivl om noget, kan I altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe jer på bedst mulige måde, og giver altid god vejledning med på vejen.

Hvordan introducerer du sexlegetøj for din partner?

Brænder du inde med et ønske om at eksperimentere med sexlegetøj til par med din partner, men har svært ved at sige det? Så fortvivl ikke. Sådan er der flere, der har det. Men det er faktisk slet ikke så farligt at lufte sine fantasier for sin partner. For i langt de fleste tilfælde, vil de blot sætte pris på, at du har lyst til at udforske nye sexoplevelser med ham eller hende.

Dog er det altid en god idé at starte lidt blidt ud. Det er jo ikke sikkert, at din partner har det på samme måde eller før har tænkt på idéen om sexlegetøj. Det er altid en god ide at spørge ind til sin partner, hvorfor vi også jævnligt laver indlæg om dette. Derfor får du her et par gode tips til, hvordan du bringer sexlegetøj på banen. 

Spørg ind til hinandens fantasier og lyster

En god måde komme ind på samtalen er at spørge ind til din partners seksuelle fantasier. Lyt godt efter og vis interesse. Bagefter kan du begynde at nævne dine fantasier. Sig det som det er. Du har leget lidt med tanken om at eksperimentere med sexlegetøj til par sammen.

Det er vigtigt, at du giver udtryk for, at det ikke er fordi du er utilfreds med jeres nuværende sexliv, men at du synes det kunne være frækt og spændende at prøve sammen. Din partner skal jo nødigt føle sig utilstrækkelig i sengen. Det er i hvert fald ikke en så god indgangsvinkel til at introducere sexlegetøj. 

Start stille ud og tag et skridt ad gangen

Du går måske og drømmer om at blive spanket og få en gag ball i munden, men det er ikke sikkert, at din partner er det samme sted – endnu. Du skulle i hvert fald nødigt afskrække ham eller hende helt fra tanken om sexlegetøj. I tilfælde af at du er interesseret i BDSM universet, kan du evt. starte lidt blidt ud og spørge din partner, om det ikke kunne være frækt at bruge et blindfold og evt. et par håndjern under forspillet.

Hvis din partner er frisk, kan I afprøve det, og se om I begge føler for at tage skridtet videre. I de fleste tilfælde vil i opleve mere nydelse og måske mere intense orgasmer. Så hvorfor ikke gribe chancen og få det prøvet af? Hos Tys-Tys finder I det helt rigtig udvalg af sexlegetøj til par for enhver smag.

Overrask din partner og giv en gave

Det kunne også være en god idé at give en gave til din partner. Det kunne f.eks. være massageolie til intim massage, et sexspil, en penisring eller vibrator æg. Det er en god icebreaker og samtidig viser du omtanke ved at give en gave. Du kan evt. skrive et lille kort, hvor du giver udtryk, hvad du kunne godt tænke dig at udforske sexlegetøj med ham eller hende. 

Det kunne også være et sæt sexet lingeri med tilhørende frække strømper. Under kategorien par finder du masser af frække kjoler og corsage toppe, der er blandet det mest populære sexlegetøj til par. Har du brug for hjælpe til at finde den helt rigtig gave er du mere end velkommen til at kontakte os.


Sexlegetøj til par – Er I fristet til at lege?

I er forhåbentlig blevet endnu mere afklaret om, at sexlegetøj er en rigtig god måde at puste liv i både sexliv og samliv. Sexlegetøj til par er en god måde at komme endnu tættere på hinanden som par. Vores sexlegetøj til par er specielt udvalgt til jer og vi sender naturligvis altid vores pakker helt diskret. Hos TysTys er diskretion en dyd.

Noget af det mest populære legetøj til par er et vibrator æg, der byder på frække lege udenfor hjemmets fire vægge. Overlad trygt styringen til partner og lad ham eller bestemme hvornår du skal stimuleres. Mangler I idéer til, hvordan sexlegetøj til par kan bruges? Kommer vi her med nogle gode forslag, tips og tricks til hvordan I får mest muligt ud af jeres nyindkøbte erotiske legetøj eller tilbehør.

Sæt gang i sanser og sensualitet

Giv din partner en intim og erotisk massage. Tænd nogle stearinlys og skænk et par glas champagne. Klæd din partner af, så han eller hun er helt nøgen. Giv din partner et blindfold om øjnene og bind hænderne sammen over hovedet. Dryp lidt massageolie på din partners krop og gå i gang med at massere.

Følelsen af din blide berøring på din partners krop er ophidsende for jer begge. Rør og stimuler gerne de erotiske zoner, såsom inderlår, bryster og numse. Din partner vil elske det og blive enormt tændt. Brug en massage som en del af et frækt forspil. Her kan I også bringe sexlegetøj til par i spil.

Pir og stimuler hinanden med frækt legetøj

Noget af det mest populære sexlegetøj til par, er noget som I begge vil kunne opnå nydelse og ophidselse af. F.eks. kan en vibrerende penisring med kaninører stimulere jer begge samtidigt. Derudover kan en strapless strap-on også være enormt nydelsesfuldt og frækt, hvis I er til anal stimulering eller hvis I er kvinde og kvinde. 

En strap on er ikke kun legetøj hvis I er kvinde og kvinde sammen. En strap on bliver ligeså ofte brugt, kvinde og mand. Hvis det er noget der tænder jer, kan vi anbefale jer at prøve kræfter med en strap-on uden harness, også kaldt en strapless strap-on der fastsættes i vagina. På den måde opnår i begge nydelse.

Frække sexlege med sexlegetøj til par

Vibrator æg og andre fjernbetjente vibratorer er også yderst populære blandt par. Her vil kvinden ofte overrække fjernbetjeningen til manden, så han har alt kontrollen over hendes stimulering. Det er vildt frækt og pirrende, især offentlige steder. I vil med garanti begge blive helt vildt tændte og kåde efter hinanden. 

Det er kun fantasiden der sætter grænserne for jeres frække sexlege. Nogle par tænder på BDSM, hvor helst vil undgå den dominante form for sex. Uanset hvad der tænder jer, har vi sexlegetøj til par, som passer til alle. I er også altid velkommen til at komme ned i vores fysiske butik i Aarhus og se hele udvalget af sexlegetøj til par. Du kan selvfølgelig også handle trygt og sikkert online og få leveret lige til døren.

Blid bondage og frækt rollespil

Mange par oplever, at dominans rollelege er super frækt i sengen. F.eks. er håndjern altid en vinder og kan bruges både under forspil og sex til at dominere din partner. Derudover kan sexet lingeri og frække kostumer også sætte en erotisk og ophidsende stemning i gang. 

Det kan være en enormt sanselig og sensuel oplevelse, at blive berørt, stimuleret og pirret, mens man hverken kan se eller røre sig. Med blid bondage er der bestemt dømt sexet stemning og intens nydelse. Vi har med garanti det sexlegetøj til par, som i leder efter. Rigtig god fornøjelse.