MASSAGEOLIE

Forfør derfor din partner med en lækker erotisk massage og gør jeres forhold det tættere. Vi har mange forskellige varianter af massageolier, både med og uden duft, som alle er med til at skabe den helt rette stemning, når I skal give hinanden en massage hjemme i dobbeltsengen. Læs mere

Viser alle 30 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 299,00 kr. 239,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 249,00 kr. 149,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 239,00 kr. 191,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 199,00 kr. 119,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 169,00 kr. 135,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 99,00 kr. 79,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 49,00 kr. 39,20


Massageolie for enhver smag 

Der findes mange forskellige former for massageolier. Der er dem med duft, og så er der dem uden. Hvad du er til, er i høj grad en smagssag. Uanset om du er til det ene eller det andet, så er en god massageolie helt ideel at bruge under et forspil eller til en erotisk massage.

Den silkebløde hud, som man får af at bruge en god olie, giver et helt andet og langt bedre resultat, end hvis du ikke bruger noget olie. Det er derfor en rigtig god idé at købe en olie med, hvis du synes at I trænger til at ruske lidt liv i både parforholdet, men også sexlivet.

At købe en massageolie vil helt sikkert bringe store smil frem derhjemme, og en aften der står i kærlighedens tegn med intimitet, er altid en god investering. De fleste olier som bruges under massage må ikke bruges som en glidecreme. Det skyldes de mange olier og parfumer, men der findes også andre, hvor du både kan bruge dem som massageolie og som glidecreme.

Hvorfor massere den man holder af?

Der er mange rigtig gode grunde til, at du bør give den du elsker eller holder af en god massage i ny og næ. Og omvendt lige så mange grunde til at du bør modtage en massage. For massage kan have rigtig mange gode effekter for kroppen.

Vidste du, at en god massage kan virke både afstressende og hjælpe på hovedpine og søvnproblemer og en lang række af andre helbredsmæssige udfordringer og problemer?

Nej, vel. Derfor bør I helt sikkert i gang med at gøre livet lækkert for hinanden og afhjælpe med diverse skavanker, og måske den blide massage vil ende ud med, at I får en happy ending. Det skader jo heller ikke.

Helbredsmæssige fordele med massageolie

Når du bliver masseret, så sker der noget i musklerne. De bliver afslappede og blodgennemstrømningen bliver bedre, idet de små blodkar åbner sig. Det har den betydning, at musklerne får mere ilt og dermed mere næring som de kan arbejde med.

Med hensyn til at massage kan virke afstressende, så kan det også have en gavnlig effekt på dit immunforsvar. Det forholder sig nemlig sådan, at massage kan reducere mængden af stres i kroppen.

Det virker afslappende at få en massage, og hvis du hviler i det og lever dig ind i situationen, så kan den udrensningsproces, som der finder sted, transportere affaldsstoffer væk. Det betyder, at udover at du kan få en mindre stressede hverdag, så kan du også få et stærkere immunforsvar.

Kan alle massageolier bruges intimt? 

Langt fra alle olier kan bruges intimt. Faktisk er det kun de færreste, der må bruges til intimt brug. Det er vigtigt at orientere sig om, hvorvidt den olie som du bruger må bruges til indvortes brug (som det også kaldes, hvis du må bruge den intimt.

Ellers kaldes det udvortes brug, og så betyder det, at du kun må bruge den på ikke intime steder på kroppen. De fleste olier er lavet på forskellige former for olie. Dem der har en dejlig duft er også tilsat en parfume, og du kan derfor risikere allergiske reaktioner, hvis du ikke overholder de forskrifter der står på flasken.

Bruger du en olie uden duft, så bør du stadig orientere dig på flasken eller brugsanvisningen om den må bruges intimt. For det kan stadig have en ødelæggende effekt, hvis du f.eks. bruger et latex kondom eller lignende. 


Brug en vandbaserede massage gel til intim massage

Men hvad gør man så, når en fræk og erotisk massage ender ud i et regulært samleje. Jamen først og fremmest, så er det jo bare enormt skønt. Skal det gå hurtigt og er I i stødet lige pludselig og skal det bare gå stærkt, så må I sørge for at tørre overskydende olie af hænderne og så er I jo klar til at kaste jer over hinanden.

Har I dog på fornemmelsen, at den erotiske massage kan ende ud med et brag, så kan I med fordel bruge en olie, der er til intim brug. Her er vores Norix vandbaserede massage gel en oplagt mulighed.

Den er vandbaseret, og må derfor også bruges sammen med sexlegetøj, hvis det indgår som en del af massagen. Derudover kan I bruge den til intim massage, alt det I har lyst til. Den giver en god glidende fornemmelse, men intet i forhold til en glidecreme, hvis det er det som I er på udkig efter.  

Erotisk massage som en del af et frækt forspil 

Hvad der starter som en erotisk massage med frække bagtanker kan hurtigt udvikle sig til en intim og fræk omgang sex. Og hvorfor så ikke udnytte den mulighed der er for, at det kan ske. Der er flere fordele ved at tilbyde din partner en massage som en del af forspillet.

For det første er du helt sikker på, at din partner bliver helt afslappet og medgørlig, når du først har sat hænderne i hende eller ham. For det andet er det let at røre mere intime steder på kroppen, når du giver en massage. Bruger du massageolie, så skal du lige være opmærksom på, om den må bruges intimt.

For det tredje er der let adgang til at I begge kan smide tøjet efterfølgende, da den ene af jer allerede er letpåklædt grundet massagen. Skal der mere til end de tre grunde, så er en fjerde grund, at I alligevel skal have vasket massageolien af – hvorfor så ikke hoppe ind under bruseren sammen bagefter.

Reducer ubehag og antallet af hovedpiner med massage 

En almindelig massage kan også pludselig blive til et frækt forspil. Det kan være at du bare er virkelig god til at massere og det kan være at I begge er liderlige og har lyst til hinanden. Men det kan også være, at din bedre halvdel lider af hovedpine.

Det sætter ofte en stopper for de erotiske og frække forspil og måske for sex i det hele taget. Næste gang din partner døjer med hovedpine, så tilbyd at give en blid massage. For udover at en massage, kan have en positiv effekt på stresshormoner og dit immunforsvar, så kan en massage også være et effektivt middel mod hovedpine.

Man kan især reducere antallet af spændingshovedpiner og andre relaterede hovedpineformer, graden og antallet af anfald, hvis man bliver masseret regelmæssigt. 

Hvilke massageolier findes der? 

Vi har flere forskellige varianter af massageolier. Vi har både med lækre dufte og uden duft. For mange hænger de lidt parfumerede dufte sammen med en god massage, og fordi det ikke er noget, som du dufter til ofte, så kan det være med til at sætte jer i den helt rette stemning. 

De er alle lækre og ikke for kraftige i deres duft. Alle de olier som vi forhandler, som er med en lækker duft i flere varianter, er fra Magoon. Det er et mærke, som producerer nogle rigtig lækre olier, der er lette og drøje i brug. Brug kun en smule hver gang og I kommer langt.

Olien er meget tynd og meget flydende, hvilket er dejligt, når man skal give en erotisk massage. Der findes også olier uden duft, hvis du er mere til den slags. Det kan være, at du syntes, at duftene er for stærke, eller at du er allergisk overfor parfume. Her er massage olie uden duft ideel til netop dig. 


Brug massageolie selvom massagen ikke er intim eller erotisk

Olie til massage er ikke kun til fræk, forførende, intim og erotisk massage, det er også til almindelig massage, hvis du f.eks. har overbelastet en muskel eller kommet galt afsted i fitness. Her bruger du den på præcis samme måde, som ved en erotisk massage, bare under andre forhold.

Lad gerne din partner hjælpe dig, hvis du skal have en massage grundet en sportsskade, da det er langt lettere for en anden part at ramme musklerne på den helt rigtige måde.

Hvor det erotiske og de blide berøringer er i hovedsædet under en fræk massage, så er det i stedet vigtigt, at du eller din partner trykker til, der hvor det gør ondt. Der findes forskellige former for massage, hvor netop sportsmassagen er en variant af den fysiurgiske, der kan løsne muskler op og bearbejde ømhed.

Andre former for massage

Foruden den erotiske massage og sportsmassagen, så findes der mange andre former for massage, hvor massageolien er god. Her tænker vi på bindevævsmassage, fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage.

Hvor man oftere enten bare rører blidt eller kæler ved en erotisk massage, så kan man også lave en bindvævsmassage, hvis man kender bare lidt til den verden. Her masserer man ikke musklerne, så det er en meget blid og nænsom form for massage.

Den er især god til at afhjælpe mod spændinger og smerter. Denne form for massage er også forbundet med brugen af forskellige former for olier.

Brug sexlegetøj når du laver en erotisk massage

Selvom en erotisk massage ikke altid skal ende med at I dyrker sex, så gør det jo ikke noget, at det hænder engang imellem. Hvorfor så ikke inddrage noget frækt og forførende sexlegetøj, når du nu alligevel er i gang med at kærtegne ryg, ben og arme.

Når du har været hele kroppen igennem med en god olie med duft, og din partner tror, at det var det, men alligevel håber at der er en del to af massagen, så kan du let trække en vibrator frem. Din partner ligger måske på ryggen og kan blot høre den vibrere, hvilket også er både frækt og pirrende. 

Smør vibratoren ind i en god vandbaserede glidecreme og lad den massere lænd, baller og inderlår før du til sidst stimulerer de mere intime dele. Om du masserer din mandelige eller kvindelige partner er ligegyldigt. Du kan bruge lige det legetøj, som du ved at han eller hun holder af og gøre det til en del af massage sessionen.

En magic wand er også oprindeligt til at massere ømme muskler

Vores berømte og berygtede magic wand, der er den kendte klitorisvibrator, er også oprindeligt skabt til ømme muskler. Vibrationerne masserer musklerne og bindevævet og skulle hindre yderligere ubehag.

Det var først senere hen, at kvikke kvinder fandt ud af, at de lækre vibrationer også kunne bruges til at stimulere andet end musklerne. Har du en wand derhjemme eller har din bedre halvdel, og har du tidligere udelukkende brugt den til intim leg, så prøv den af, hvis du døjer med spændinger i skuldre, nakke eller lignende.

Det er vigtigt at du bruger en massageolie uden silikone, hvis du bruger den med din eller partnernes wand. For en silikonebaserede olie kan ødelægge overfladen, da den er lavet af silikone. De to materialer vil over tid nedbryde hinanden. Og vi kan forsikre dig om, at du bliver meget upopulær, hvis du ødelægger hendes wand, fordi du ikke har tjekket op på hvilken type olie du har brugt til en ellers rigtig massage.