ORGASME GEL

Forestil dig at blive i stand til at opnå en endnu mere intens orgasme. Vores udvalg af orgasme gel byder på mange forskellige stimulerende virkning. En orgasme gel kan bruges både ved onani og samleje med eller uden sexlegetøj. Læs mere om hvordan du opnår den bedste orgasme med vores orgasme guide. En orgasme gel kan være vejen til bedre orgasmer for dig. Læs mere

Viser alle 14 resultater


Forkæl dig selv med orgasme gel

Du synes måske i forvejen, at dine orgasmer er ganske fine, og du ikke har noget behov for at gøre dem bedre. Men hvorfor ikke give det et skud? Det eneste du har at miste er mindet om dengang dine orgasmer slet ikke kan måle sig med dem, du får med hjælpemidler. 

Der findes flere forskellige slags produkter til bedre orgasmer. Selvom de virker på forskellige måder, har de samme formål: at give dig uforglemmelige orgasmer. En orgasme gel kan virke på mange forskellige måder, hvor den gør dig mere følsom og pirrer.

Grunde til orgasmeproblemer

Der kan være mange grunde til, at kvinder har svært ved at få en orgasme. Det kan både være af psykologiske og fysiologiske årsager. Det mest almindelige er psykiske årsager, såsom stress, træthed, nervøsitet og præstationsangst, problemer i forholdet eller depression.

Alle disse ting kan have en påvirkning på, hvorvidt du er i stand til at opnå en orgasme. Samtidig kan du måske opleve, at nogle orgasmer ikke er lige så tilfredsstillende som andre og endda kan være ubehagelige.

Få hjælp til at opnå orgasme

Hvis du oplever problemer med at få orgasmer eller ikke føler dine orgasmer er særlig tilfredsstillende, så er hjælpen nær. Med orgasmeforbedrende produkter vil du hurtigt opleve en forskel.

Disse produkter øger nemlig din følsomhed, så du får en mere intens og kraftig stimulering. Dermed er chancerne for, at du opnår klimaks langt større. Du kan bl.a. få orgasmic gel, der øger sensitiviteten på klitoris.

Der sprøjtes blot et par dråber på, og så vil du hurtigt mærke en dejlig fornemmelse brede sig. Når din klitoris efterfølgende stimuleres, vil du opdage, at du er meget mere følsom. Det giver en dejlig og nydelsesfuld følelse, som kan ende ud i en eksplosiv orgasme. 


En orgasmegel kan være løsningen

Desværre er der mange kvinder, som ofte eller altid har besvær med at få en orgasme, både under onani, men især under sex. Det kan der være mange grunde til. Men bare rolig – det er ganske normalt. Du er bestemt ikke ene om det. 

Der skelnes i lægefaglige termer mellem primære og sekundære orgasmeforstyrrelser, hvor primære handler om kvinder, der aldrig før har oplevet en orgasme og sekundære henviser til kvinder, der før har opnået en orgasme men stadig har svært ved det. 

Er du stresset?

Her kan psykiske faktorer også spille ind, hvis du ikke lige er i det helt rigtige head space. Du tænker måske: Hvorfor har jeg orgasmeproblemer selvom jeg er tændt og sexlysten? Faktisk kan psykologiske faktorer, såsom træthed eller stress fra arbejde, stadig påvirke din evne til at opnå en orgasme

Selvom om du føler dig våd og klar til sex. Det er lidt ligesom, når du ikke kan sove. Jo mere du tænker over, at du ikke får nok søvn, jo mindre er dine chancer for at falde i søvn. Men der er heldigvis hjælp at hente.

Fortvivl ikke - der er hjælp at hente

Nogle gange kan det også handle om et indre pres. Enten fordi du gerne vil præstere godt i sengen eller du stresser lidt over, at du ikke kan opnå den efterspurgte orgasme. Ja, den orgasme er altså ikke helt nem at have med at gøre! Åbenbart skal der ikke meget til, at den tænker: Nej tak, det bliver så heller ikke lige i dag. 

Men fortvivl ikke! Der er hjælp at hente. Udover at du selvfølgelig bør arbejde med de psykiske faktorer, såsom at sørge for mere søvn, tage fat om stress eller snakke med din kæreste om eventuelle problemer, kan du få hjælp af et par smarte og simple produkter.


Opnå bedre orgasmer med orgasme gel

En orgasme gel har til formål at øge nydelsen og give bedre orgasmer. Den kan bruges både under sex og onani. Sammen med en partner vil du opleve mere intens nydelse og tilfredsstillelse. Måske du er træt af, at du aldrig helt når til det punkt, du gerne vil.

Eller så synes I begge at det lyder vildt frækt at give dig bedre orgasmer. Det er altid sjovt og meget givende for ethvert forhold at eksperimentere med sex og søge nye muligheder for at forbedre det.

Pirrende, kølende og varmende 

Der er mange måder, hvorpå en orgasmegel kan stimulere og give ekstra nydelse. Mange virker ved både at gøre dig mere følsom og have en stimulerende effekt. Det kan for eksempel være en kølende eller en varmende fornemmelse. 

En orgasme gel gør dig mere følsom ved at øge blodtilførslen til klitoris eller det område den smøres på. Der findes også orgasmegels, der kan bruges af både mænd og kvinder, og som kan give en skøn fælles nydelse. 

Uanset problemet har vi en løsning

Der kan være mange grunde til at en orgasme gel kan være en god ide. Måske søger I blot noget nyt og spændende til soveværelset. Eller også ønsker en eller begge af jer at få orgasme nemmere.  

Derudover kan disse produkter selvfølgelig også bruges under onani. Savner du at opleve skønne orgasmer, når du onanerer? Eller måske vil du gerne træne dig selv i at få bedre og flere orgasmer? Her kan en orgasmegel altså være en stor hjælp.