Viser 1–12 af 138 resultater

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj er meget mere end dildoer til kvinder. Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Både til par og singler. Vi har mere end 50 års erfaring og er specialister i sexlegetøj til mænd.

Hvad enten du leder efter onanilegetøj, som vores bestseller Flest Light eller anal legetøj som butt plugs og prostatavibratoer, kan du være sikker på at finde det her. Er du på jagt efter sexlegetøj til mænd, som også er til glæde for kvinder? Så tag et kig på vores store udvalg af penisringe og penissleeves. Læs mere


Sexlegetøj til mænd? - Ja!

Man hører tit om det store udvalg af sexlegetøj til kvinder, men ikke lige så meget om det ligeledes store udvalg som også findes til mænd. Er du en mand, og er du nysgerrig på den spændende jungle af sexlegetøj som ligger åben for dig?
”Jungle” er et passende ord. Der findes nemlig et enorm stort udvalg af forskelligt sexlegetøj til dig som mand. Ønsker du de mest stimulerende orgasmer? En styrket erektion? Eller flere pirrende og anderledes oplevelser, til afveksling fra de samme gamle bevægelser med hånden? Sexlegetøj til mænd, er til dig som ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra.

Køb sexlegetøj til din mand

De seneste år har sexlegetøj til mænd taget fart og der er opstået en langt større diversitet inden for forskellige typer af sexlegetøj. Ønsker du en mere intens orgasme, at få styrket din udholdenhed under sex, orgasmisk tilfredsstillelse, at forstørre din penis eller måske blot noget glidecreme som får alt til at flyde lidt nemmere?

Det er heller ikke kun manden som kan opnå tilfredsstillelse ved at bruge sexlegetøj til mænd. Penisringe er for eksempel også med til at stimulere kvinden. Så til dig som er kvinde er det bestemt fordelagtigt at investere lidt i noget sexlegetøj til din mand.

Hvad skal du vælge?

Vi har et stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Om du leder efter noget til sololeg og onani, eller gerne vil have en større penis og længere udholdenhed, eller er på jagt efter analstimulering, kan du finde det hos os.

Flest light til frække solooplevelser

Til dig som ønsker en mere spændende solooplevelse, vil du helt sikkert være interesseret i vores udvalg af forskellige fleshlights. Vores bestsellers lige nu er ”Fleshlight anal”, ”Realistisk Fleshlight til blowjobs”, og ”Realistisk pocket pussy”. Ønsker du at kunne justere hvor stramt det skal være, har vi luksusmodellen ”Fleshlight Pussy To Go”. Denne fleshlight har en anti-vacuum effekt, som du selv kan styre efter behov.

Penispumper gør oplevelsen større

Hvis du ønsker at forstørre din penis vil en penis pumpe uden tvivl være det rigtige valg. En penispumpe er som navnet antyder, er en pumpe som øger trykket omkring din penis og dermed forstørrer den. Første gang vil det være en god idé at du trykker langsomt på knappen så du stille og roligt mærker hvordan penispumpen virker på dig. Vi har to forskellige penispumper, hvoraf den ene har 3 sleeves.

Penis ringe til større udholdenhed og flot rejsning

Til dig som gerne vil holde længere under sex, har vi et stort udvalg af penisringe til fordel for både dig og din partner. Penisringe findes i metal, silikone og gummi. Hvert materiale har sine egne fordele. Nogle penisringe består af to ringe, hvor den ene ring er til penis, og den anden er til at have under pungen for øget følsomhed. Der findes justérbare penisringe, så du selv kan justere hvor stramt eller løst ringen skal sidde. Og så er der de penisringe som også er forbundet til et buttplug, så du både kan styrke din udholdenhed, samt opnå maksimal anal tilfredsstillelse.

Anal tilfredsstillelse

Apropos anal tilfredsstillelse - søger du noget som kan stimulere dig analt, eller som kan træne din ringmuskel til at udvide sig lige dét ekstra, er der mange spændende muligheder. Der findes selvfølgelig både butt plugs og dildoer der kan hjælpe dig. Men også analkæder og analperler giver stor tilfredsstillelse. De består af flere små kugler hvor størrelsen stiger gradvist, for at bygge dig langsomt og sikkert op til optimal udvidelse.

De helt standard plugs med pyramide-lignende form, fås i forskellige størrelser alt afhængigt af dit specifikke behov for udvidelse. De findes i silikone, metal og glas, og de findes også med vibrator til dig som ønsker lidt ekstra.  Analt stimulerende sexlegetøj kan både bruges til at opnå en anal orgasme, men også til at øge orgasmen i penis til det yderste. Analt sexlegetøj stimulerer de følsomme nerver i og omkring anus - dette sender bølger af ekstase gennem kroppen og er med til at skabe helt fænomenale oplevelser.

Det uundværlige sexlegetøj til mænd

Glidecreme! Kort og præcist. Om det er til onani eller sammen med en partner er glidecreme altid et must. Mange går i den tro at glidecreme kun er til ekstra smørelse, men glemmer måske den nydelse en glidecreme også kan give. Ønsker du at gøre brug af en glidecreme sammen med et stykke sexlegetøj, er det en vandbaseret glidecreme du skal have fat i som mand.

Ønsker du derimod en glidecreme til vaginal stimulation vil en silikonebaseret glidecreme være et hit. Er du til anal sex har vi hos www.AltErTysTys.dk en glidecreme specielt til anal sex. Uanset hvilken stimulation du ønsker er glidecreme det uundværlige sexlegetøj til mænd.

Den bedste service får du hos os!

Hos os kan du altid være sikker på at få kvalitetsvarer leveret, uden nogen slinger i valsen. Har du spørgsmål som du mangler at få besvaret, er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os på vores mail, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Udover den høje kundeservice har vi også Danmarks billigste priser på sexlegetøj til mænd.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med lige netop det stykke sexlegetøj du står og mangler.

Tilføjet til indkøbskurven