SEXLEGETØJ TIL MÆND

Hos Alt Er Tys Tys har vi et stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Hos os kan du finde inspiration til dit næste sexlegetøj. Hvad enten du leder efter et onaniprodukt, såsom vores bestseller Fleshlight eller anal sexlegetøj, som en prostata stimulator, kan du være sikker på at finde det her. Læs mere

Viser 1–40 af 179 resultater

Billigst på PriceRunner
-33%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 499,00 kr. 399,20
Billigst på PriceRunner
-35%
kr. 199,00 kr. 129,00
Billigst på PriceRunner
-15%


Sexlegetøj til mænd giver en bedre orgasme

Man hører tit om det store udvalg af sexlegetøj til kvinder, men ikke lige så meget om det ligeledes store udvalg til mænd. Er du en mand, og er du nysgerrig på den spændende jungle af sexlegetøj, som ligger åben for dig? Der findes nemlig et enormt stort udvalg af forskelligt sexlegetøj til mænd. 

Sexlegetøj til mænd, er til dig som ønsker at forkæle dig selv eller for give samværet med din partner lidt ekstra krydderi. Der er mange muligheder blandt sexlegetøj til mænd, som kan åbne op for helt nye, seksuelle oplevelser, både til sololeg og sammen med en partner.

Det sexlegetøj mænd elsker

Er fleshlights og penisringe! Penisringe er til mænd, der vil forlænge sit samvær med deres partnere. Både ved hjælp af en øget udholdenhed og hårdere erektioner. Især fleshlights er kendt for at være det perfekte sexlegetøj til mænd, som vil træne deres evner til at holde længere under sex.

De seneste år har sexlegetøj til mænd taget fart, og der er opstået en langt større diversitet inden for forskellige typer af sexlegetøj. Spørgsmålet om at finde det rigtige sexlegetøj er derfor ikke længere forbeholdt kvinderne, og det er præcis det vi kan hjælpe dig med.

Fleshlight til frække solooplevelser

Til dig som ønsker en mere spændende solooplevelse, vil du helt sikkert være interesseret i vores udvalg af forskellige fleshlights. Fleshlights er noget af det mest populære sexlegetøj til mænd og det er bestemt ikke uden grund. Det naturtro materiale, giver uden sammenligning den bedste oplevelse.

Ønsker du de mest stimulerende orgasmer, en styrket erektion eller flere pirrende og anderledes sexoplevelser, til afveksling fra de samme gamle bevægelser med hånden. Så er det en fleshlight du skal have fat i. Nogle vil påstå at det er bedre end den ægte vare. Prøv det selv.

Penisringe til større udholdenhed og erektion

Til dig som gerne vil holde længere under sex, har vi et stort udvalg af penisringe til fordel for både dig og din partner. Penisringe er det perfekte sexlegetøj til mænd, som vil maksimere sin udholdenhed og samtidig intensivere sin egen oplevelse.

Penisringe bruges også til dig med rejsningsproblemer, da det giver en øget blodcirkulation til penissen og derved en hårdere erektion. Du finder vores udvalg af forskellige penisringe under kategorien, sexlegetøj til mænd. Der er lidt for enhver smag og vi er sikre på at der også er en til dig.

Anal sexlegetøj til mænd

Søger du noget som kan stimulere dig analt, eller som kan træne din ringmuskel til at udvide sig lige dét ekstra, er der mange spændende muligheder indenfor for anal sexlegetøj til mænd. Der findes selvfølgelig både butt plugs og dildoer, der kan hjælpe dig, men også analkæder og vibrerende plugs som giver stor tilfredsstillelse. 

Analt stimulerende legetøj kan både bruges til at opnå en anal orgasme, men også til at øge orgasmen i penis til det yderste. Anal sexlegetøj til mænd stimulerer de følsomme nerver i og omkring anus. Dette sender bølger af ekstase gennem kroppen og er med til at skabe de vildeste orgasmer.


Alle mænd kan bruge sexlegetøj

Hvorfor skulle mænd ikke kunne bruge sexlegetøj i ligeså høj grad som kvinder. Udvalget af sexlegetøj til mænd bliver større og større, og det bliver efterhånden meget mere normalt. Om det er til sololeg eller sammen med en partner, har vi legetøj til dig.

Erotisk sexlegetøj til mænd findes i alverdens afskygninger, størrelser og farver. Det er noget alle kan bruge og noget alle burde bruge. Regelmæssige orgasmer er godt for vores helbred, men også for vores humør. Her hos Alt Er Tys Tys har vi noget for enhver smag.

Penispumper gør oplevelsen større

Hvis du ønsker at forstørre din penis, vil en penispumpe uden tvivl være det rigtige valg. En penispumpe er, som navnet antyder en pumpe som øger trykket omkring din penis og dermed forstørrer den. Første gang vil det være en god idé, at gå forsigtigt til værks, så du stille og roligt mærker hvordan penispumpen virker på dig. 

Penispumper er en god mulighed for at hjælpe din penis med at få det ekstra pump for at øge blodcirkulationen i din penis. Pumpen virker også rigtig godt sammen med en penisring for at holde blodet i din penis, når den først er klar til sex. 

Få en realistisk oplevelse med en sexdukke

Når vi snakker om sexlegetøj til mænd er det svært at undgå sexdukken. De frække, kvindelige attributter giver dig en fantastisk oplevelse i livs størrelse. Du får dermed en hel krop, som kun venter på dig og som du kan lege med når det lyster.

Sexdukker kan kombineres med andet sexlegetøj du ejer eller overvejer at udvide din samling med. Vi kan især anbefale at bruge en vandbaseret glidecreme til dine spændende aftenener med din sexdukke. Vandbaseret glidemiddel skåner din sexdukke ved brug og gør generelt bare oplevelsen mere behageligt.

Bedre onani med sexlegetøj til mænd

Onani er en af de mest naturlige handlinger man har som mand. Onani har en afslappende effekt på kroppen og er især for mænd, en fantastisk måde på at holde sig seksuelt fit. Onani reducerer stress og det er et garanteret højdepunkt, fordi du ved bedst hvad du kan lide.

Uden forventninger af en partner kan du løsne dine skuldre og give dig hen til din fantasi. Til dig som elsker at slappe helt af til en lebendig onani session, findes der et hav af forskellige onaniprodukter. Faktisk er onaniprodukter det mest solgte sexlegetøj til mænd.

Derfor skal du prøve onani ægget til mænd

Onani æg et spændende tiltag indenfor sexlegetøj til mænd, der får dig til at nå nye dimensioner. Et lille diskret onani æg kan gøre en skelsættende forskel for dig i din oplevelse af at tilfredsstille dig selv. Den kan nemt gemmes derhjemme og egner sig derfor også til at blive taget med på ture, hvis lysten til at onanere bliver for stor.

Det gælder bare om at komme i gang. Selvom man tror, at onani ikke kan blive bedre, så er der hele verdener, som venter på at blive udforsket i det store univers af sexlegetøj til mænd. Det er også særligt populært blandt par, til at give et anderledes og frækt handjob. 


Få en bedre sexoplevelse med sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj behøves ikke kun at være til sololeg, men kan i ligeså høj grad bruges sammen med en partner. Prøv med en penisring med vibrator, som gavner jer begge og gør sexoplevelsen endnu bedre. Det kunne også være anal legetøj der gør orgasmen endnu mere intens.

Faktisk kan onaniprodukter, som fleshlights gøre hele oplevelsen meget bedre under sex. Ikke fordi den skal medbringes i soveværelset, men regelmæssig onani gør, at du som mand slapper mere af og derved kan nyde orgasmen mere.

Sexlegetøj til mænd eller sex legetøj til mænd

Hvad end du foretrækker at søge på, gør ikke den store forskel for os. Du er i hvert fald landet på den rigtige side, når det gælder om det rigtige sex legetøj til mænd. Vores mangfoldige kategorier indenfor sexlegetøj giver dig muligheden for at definere dine lyster på ny. 

Sexlegetøj til mænd kommer nu til dags i det lækreste design og med et hav af funktioner og former for at imødekomme dine ønsker og drømme. Har du altid haft et ønske om at gå efter dine fantasier om at prøve noget nyt til at tilfredsstille dig selv. Så kan vores udvalg af sex legetøj til mænd hjælpe dig godt på vej.

Diskret levering af sexlegetøj til mænd

Når du bestiller sexlegetøj til mænd hos os, sender vi altid din pakke helt diskret. Det betyder meget for os at du kan bestille din pakke helt anonymt, uden naboen skal vide hvor den er fra. Derfor vil der også stå AL Webtech på kontoudskriften og som afsender.

Du finder et bredt udvalg af forskelligt legetøj på vores side, og der er med garanti også noget til dig. Er du i tvivl om noget, eller har andre former for spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig bedst muligt.

Derfor skal du altid huske at få en glidecreme med

Glidecreme er et sexlegetøj til mænd, som kan hjælpe med at tilfredsstille sig selv eller til at gøre sex med partneren mere spændende. Særligt ved brug sammen med sexlegetøj er glidecreme et must. Her er det vigtigt at understrege det skal være en vandbaseret en af slagsen.

Ønsker du derimod en glidecreme til vaginal stimulation vil en silikonebaseret glidecreme være perfekt. Er du til anal sex, har vi hos TysTys en glidecreme specielt til anal sex. Uanset hvilken stimulation du ønsker, er glidecreme det uundværlige sexlegetøj til mænd.

Kundeservice er en selvfølge hos os

Hos Tys-Tys kan du altid være sikker på at få kvalitets legetøj leveret, uden nogen slinger i valsen. Har du spørgsmål som du mangler at få besvaret, er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Udover den høje kundeservice har vi også Danmarks billigste priser på sexlegetøj til mænd. Om det skal være en lille hjælper til dine onanisessions eller for at overraske din partner med en penisring til en hel aften fuld af sex og forkælelse. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.