BDSM & FETISH

Her finder du alt inden for den frække og pirrende verden af BDSM og Fetish. Hos Tys-Tys.dk finder du et varieret udvalg af produkter inden for bondageudstyr og BDSM-tilbehør. Mangler du inspiration til, hvordan du kommer i gang med legen, kan du med fordel besøge vores store BDSM-guide for begyndere. Gå på opdagelse i vores store udvalg og bliv inspireret til bondage, SM eller andre fetish-lege.

Viser 1–40 af 68 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-24%
Billigst på PriceRunner
kr. 215,00


Hvad er BDSM?

Begrebet BDSM dækker over en lang række erotisk lyster og fantasier. Begrebet bliver af samme grund brugt i flæng og henviser til en række vidt forskellige fetisher, men oprindeligt står udtrykket dog for bondage, dominans, sadisme og masochisme. Disse er hver især forskellige former for seksuelt samvær, som går ud over det, man kender som ‘almindelig nydelse’. De forskellige former for samvær indebærer nemlig som oftest BDSM Legetøj, der bruges til eksempelvis at påføre smerte eller til at udvise dominans.

Mulighederne inden for det store BDSM-univers er mange, hvilket også gør det til en virkelig bred kategori. Tænder du på at blive bundet, spanket eller domineret? Så er det nok i kategorierne inden for BDSM, at du skal finde dit næste sexlegetøj eller frække udstyr. Da verdenen er det så bred, betyder det også, at den kan spænde helt fra det blide og det lette til den mere avancerede og hardcore udgave. Det er dog helt op til dig og din partner, hvad der skal bruges af BDSM legetøj og udstyr. Har I brug for det, skal vi hos Tys-Tys nok hjælpe jer med at finde det rette udstyr til jeres udfoldelser.

Man plejer at sige, at BDSM dækker over det mere anderledes eller usædvanlige, når det kommer til, hvad der giver seksuel nydelse. Det betyder dog bestemt ikke, at den seksuelle gren er forkert eller tabubelagt. Det er nemlig blevet mere og mere udbredt i de danske soveværelser, fordi det er en ualmindelig fræk og pirrende leg, som mange er blevet meget nysgerrige på. For eksempel ville mange nok mene, at bondage er en helt almindelig og udbredt leg i soveværelset. Her er leg med øjenbind noget, der kan holde sexlivet spændende og nyt.

BDSM produkter til enhver anledning

Når det gælder BDSM og fetish, handler det om at have udstyret i orden. Med det rette gear kan dig og din partner nemlig udleve den fantasi, som I drømmer om. Skal det være råt og kinky? Eller mere blidt og plysset? Uanset hvad I leder efter, kan I hos os finde præcist det BDSM Udstyr, som I mangler. Der findes også en verden af BDSM tilbehør, der kan gøre oplevelsen endnu mere intens og pirrende. Skal der skrues op for legen, kan I benytte jer af brystklemmer, sansehjul eller et penisbur. Der findes et hav af produkter, der kan hjælpe jer med at skabe den leg, som I ønsker.

Det store BDSM- og fetishunivers er også en mulighed for at lege med rollespil. En del af universet handler nemlig også om at være enten den dominerende eller den submissive partner. Det er forskelligt, om man tænder på at være den, der eksempelvis bliver spanket, eller om man er den, der udøver slagene. Er I vant til at befinde jer i én af disse roller, kan det også være pirrende at prøve at bytte om på dem. For at komme i den helt rette rollespilsstemning og indleve sig i rollen kan det rette tøj være nødvendigt. Et frækt sæt lingeri kan skabe de perfekte rammer for et pirrende rollespil.

Uanset om det skal være hårdt og kinky eller sødt og uskyldigt, er det alfa og omega, at I snakker om jeres grænser. Hvis der er bestemte ting, som man slet ikke har lyst til, er det vigtigt at sige det. Samtidig er det også vigtigt at sige, hvis ens grænser har flyttet sig, og at det førhen forbudte nu er tilladt. Du vil nok blive overrasket over, hvor hurtigt dine grænser bliver flyttet, når fetish produkter har fundet sin vej ind i dit soveværelse. Det er nemlig frækt uden lige, og så er der åbnet op for en helt ny verden af intense orgasmer.