HYGIEJNE OG RENGØRING

Under hygiejne og rengøring finder du alt, du skal bruge til at holde dit sexlegetøj samt dig selv ren. En god hygiejne er vigtig, når det kommer til brug af sexlegetøj, og med det rette udstyr kan du gøre det nemt at holde dit sexlegetøj helt rent. Derudover finder du et varieret udvalg af produkter til intim hygiejne, så du altid føler dig ren og klar til dit stimulerende eventyr. Læs vores guide til intim sundhed for mere viden om hvordan du holder dit intimliv i balance. Læs mere

Viser alle 18 resultater


Alt til rengøring og intim hygiejne 

Rengøring og hygiejne er måske ikke det mest sexet emne. Men det er ikke desto mindre ret vigtigt. Det er nemlig essentielt for, at du får en god oplevelse, uanset om det er med eller uden sexlegetøj. Vi har samlet alt til rengøring af sexlegetøj samt intim hygiejne på ét sted.

Så kan du nemlig hurtigt finde den helt rigtige rengøringsspray til dit sexlegetøj. Eller den rigtige intim douche til at holde dig helt ren og klar. Uanset hvad du leder efter i forhold til en god hygiejne i dit sexliv, finder du det lige her. 

Alt det du ikke kan undvære

Når du besøger altertystys.dk, er du sikkert på jagt efter et nyt stykke sexlegetøj enten til dig selv eller din partner. Det kan også være, du endelige skal have fat i de der bækkenbundskugler, du har overvejet så længe, eller et nyt anal sexlegetøj.

Uanset hvad er det en god idé at kigge under rengøring og hygiejne. Vi anbefaler nemlig altid, at du gør dit sexlegetøj rent med en særlig rensespray. Skal du dyrke analsex eller bruge sexlegetøj til anal stimulering, kan en anal douche også være en god idé.  

Pas godt på dit sexlegetøj

Du er sikkert rigtig glad for dit sexlegetøj og ønsker at kunne nyde godt af det så længe som muligt. Det meste sexlegetøj kan holde i mange år og give dig mange tilfredsstillende stunder. Det kræver blot, at du passer godt på det.

Det betyder, at du både opbevarer det korrekt, bruger det rigtigt og rengør det grundigt. Hvis du sørger for alle tre ting, vil dit sexlegetøj holde dig glad og tilfreds i mange år fremover. Har du spørgsmål til rengøring eller opbevaring af dit sexlegetøj, kan du altid kontakte vores kundeservice eller besøge vores sexshop i Aarhus. 


Sådan rengør du dit sexlegetøj

Du skal altid følge de instruktioner, der kommer med, når du køber dit sexlegetøj. De vil helt sikkert fortælle dig, hvordan du bedste rengør og holder dit sexlegetøj pænt. Men generelt kan du rengøre dit sexlegetøj ved brug af varm vand. Bruger du sæbe, skal du sørge for, at det er en mild sæbe uden parfume.

Du kan dog med fordel bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. Den er lavet specielt til sexlegetøj, og du kan derfor med sikkerhed bruge den uden risiko på dit sexlegetøj. Så er du sikret en god hygiejne hver gang. Vi har forskellige rensesprays, der alle er sikre at bruge på sexlegetøj. 

Rengøringsspray til sexlegetøj

Med en rengøringsspray udviklet specielt til sexlegetøj er du sikret det bedste resultat. Andre sæber kan med tiden slide på dit sexlegetøjs materiale og skade det. Det er heller ikke sikkert, at det effektivt fjerner bakterier. Med en særlig rensespray er du sikret en effektiv rengøring, der er skånsom mod materialet.

Det er ligeledes vigtigt, at du bruger produkter, der må komme i kontakt med din intimhud. Med en særlig rensespray til sexlegetøj kan du være sikker på, at produktet er uden uønsket ingredienser. Du kan derfor trygt bruge dit sexlegetøj intimt efter rengøringen. 

Hvilken rensespray skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for at købe en rensespray, kommer næste spørgsmål. Hvilken skal du vælge? Alle vores rensesprays er nøje udvalgt, så de kun indeholder de bedste ingredienser. Det tyske mærke Pjur er et godt eksempel.

Deres produkter er af den bedste kvalitet og er produceret i Tyskland. Her er du sikret et effektivt produkt, der er fremstillet med tanke på din krops velvære og dit sexlegetøjs holdbarhed. Du kan læse mere om de enkelte produkter og deres særlige egenskaber. 


Udstyr til en god intim hygiejne

Mange foretrækker at føle sig helt rene, inden de skal være intime med en partner. Derfor kan du også finde et varieret udvalg af forskellige douches, som du kan bruge til at opretholde en god intim hygiejne. 

En douche kan bruges både vaginalt og analt. Mange bruger for eksempel en anal douche inden analsex eller anal stimulering. Men også vagina kan renses inden eller efter sex. Vi har en intim douche til enhver anledning. 

Intim douches til kvinder og mænd

Både mænd og kvinder kan bruge en intim douche. Den kan nemlig bruges til at rense ud analt eller i vagina. Særligt før analsex er det populært at bruge en anal douche. Det giver en følelse af at være helt ren og klar. For mange kan de bedre slappe af og nyde oplevelsen med en god intim hygiejne. 

Flere af vores douches kommer med et stimulerende indføringsstykker. På den måde kan det også være en nydelsesfuld oplevelse at rense vagina eller anus før sex. Vælg den intim douche du synes, opfylder dine krav bedst. Vi har et varieret udvalg med noget for enhver. 

Optimer din nydelse med en god hygiejne

En god hygiejne er vigtig, hvad end du bruger sexlegetøj eller ej. I denne kategori har vi samlet alt til rengøring af sexlegetøj samt udstyr til at opretholde en god intim hygiejne. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig. 

Du kan altid kontakte vores kundeservice eller komme forbi vores butik i Aarhus. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og komme med gode råd til, hvordan du kan få endnu mere nydelse med det rette udstyr til rengøring og en god hygiejne.