HYGIEJNE OG RENGØRING

Vi kan ikke komme udenom, at rengøring og hygiejne ikke er det mest sexede emne at berøre. Ikke desto mindre er det alfa og omega, når det kommer til brug af sexlegetøj. Det er nemlig essentielt, at du rengør det både før og efter brug - både for at beskytte dig selv og for at beskytte dit legetøj. Det er dog ikke altid, at vand alene gør arbejdet godt nok, og derfor har vi samlet en række produkter egnet specielt til formålet. Disse fjerner ikke kun snavs, men er også effektive mod bakterier, vira og svampe. Derudover anbefaler vi at lægge vejen forbi vores guide til intim sundhed for mere viden om hvordan du holder dit intimliv i balance.

Viser alle 10 resultater


Pas på dig selv og dit produkt med rengøring af sexlegetøj 

Husker du at rengøre dit sexlegetøj, både før og efter du har brugt det? Det er nemlig ret vigtigt i forhold til at opretholde en god hygiejne og for at undgå, at bakterier hober sig op på dine produkter. Heldigvis findes der et væld af sexlegetøjs rengøring, der rent faktisk er skabt lige netop til dette formål. De mest almindelige former er rengøringsspray til sexlegetøj, som indeholder desinficerende ingredienser. Det svinger fra legetøj til legetøj, hvordan det skal rengøres, så det er altid en god idé at følge vejledningen for rengøring af det pågældende sexlegetøj efter brug. 

Som oftest gælder det for rengøring af sexlegetøj, at det kan rengøres med varmt vand og sæbe. Men med tiden kan du komme udenfor, at denne metode slider på dit sexlegetøjs materiale og dermed skader det. For at dit legetøj altid er tip top og klar til dine erotiske eventyr, er du med en rengøringsspray udviklet specielt til sexlegetøj sikret det bedste resultat. Vi har samlet de bedste af de bedste, og fælles for dem alle er, at de yder en nem og skånsom rengøring, der effektivt fjerner bakterier. Når det handler om sexlegetøj rengøring, er det desuden vigtigt at bruge produkter uden for mange uønskede ingredienser. Det er naturligvis tilfældet med vores produkter, så du trygt kan bruge dit sexlegetøj efter rengøringen.

Det er såre simpelt at rengøre sit sexlegetøj, men før du går i gang, er det vigtigt at have kendskab til produktets materiale og funktioner. Har du fat i et sexlegetøj uden motor, fx en silikonedildo eller en buttplug, kan du nemt rense med varmt vand og sæbe for til slut at anvende en rensespray. Når det gælder sexlegetøj med motor - som eksempelvis en magic wand eller en klitorisvibrator - skal du dog være lidt mere forsigtig. Selvom de på papiret er vandafvisede, er det bedst blot at bruge en våd klud med vand og toy cleaner. Hvis dit legetøj bruger batterier, skal du huske at tage dem ud, inden du renser det.

Hvorfor er det vigtigt med rengøring af sexlegetøj? 

Det er af flere grunde altafgørende at huske sexlegetøjs rengøring. Som allerede nævnt opretholder det en sund og hygiejnisk seksuel praksis. Efter endt brug af dit sexlegetøj kan bakterierne fra din krop hobe sig op på produktet, såfremt du ikke rengør det. Disse kan nedbryde overfladen på dit legetøj og skabe misfarvninger, og for det andet kan du også risikere svamp eller underlivsinfektioner. Så det er altså dét værd at skabe en regelmæssig rengøringsrutine for at passe på dig selv og dit legetøj. Det skal jo være klart og rent til at give dig magiske orgasmer.

Sexlegetøj rengøring kan også bidrage til at forhindre spredningen af sex- og kønssygdomme. En omgang med eksempelvis klamydia er ikke dét, der står øverst på ønskesedlen, så rent sexlegetøj er her the way to go. Sexlegetøjs rengøring kan faktisk også forlænge levetiden og ydeevnen af dit legetøj. At skære ned for forbruget af sæbe for i stedet at skifte ud med en rensespray er med til at bevare både farve og kvalitet. 

Samlet set er det altså meget vigtigt at prioritere en regelmæssig rengøring af sexlegetøj for både fysisk og seksuel sundhed. Det kan godt virke som noget af en orker, men når du først kommer i gang, kan vi hos Tys-Tys.dk garantere, at det faktisk ikke er så slemt. Alt efter materiale og størrelse kan det typisk klares på blot et par minutter. Og hey - det går meget hurtigere end en omgang med støvsugeren eller at skulle tage opvasken. Hvis du mangler mere information om vigtigheden af at holde sit underliv i balance, anbefaler vi, at du tager i vores store guide om emnet.