Viser alle 26 resultater


Penisringe er til dig der gerne vil noget mere med dit sexliv. Med blot en enkelt lille ring kan du opnå stor tilfredsstillelse. Den klemmer om penis, hvilket gør, at du vil opleve både at holde længere under sex samt får en vildere om mere intens orgasme. What´s not to like?

Penisringe kommer i et hav af forskellige udgaver, former, farver og materialer. De kommer også både med vibrator og uden vibrator. En penisring er et oplagt stykke sexlegetøj for dig, der gerne vil have ekstra nydelse og for dig, der er ny indenfor sexlegetøj til mænd. Den er let at bruge og gør en kæmpe forskel. Se vores store udvalg og find netop den eller dem som frister dig.Læs mere

Mest populære kategorier

 


-30%
DKK 100,00 DKK 70,00
-30%

Penisringe

Cock ring i sort

DKK 70,00 DKK 49,00
-30%
DKK 80,00 DKK 56,00
-30%
DKK 70,00 DKK 49,00
-56%

Penisringe

Metal penis ring

DKK 225,00 DKK 100,00
-60%
DKK 300,00 DKK 120,00
-25%

Penisringe giver en kraftigere og længerevarende sexoplevelse

Ja, du læste rigtigt. Penisringe kan, hvis den er brugt korrekt give en både kraftigere og længerevarende rejsning, og en mere intens orgasme. Tænk at en lille ring kan gøre så meget, det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det rigtigt. Det der fysiologisk sker, når du bruger penisringe, det er, at den lukker af eller strammer til, hvilket har en påvirkning på blodomløbet.

Når manden får rejsning fyldes penis med blod. I forvejen, også uden penisringe, så bliver tilførslen af blod større end blodfraførslen. Det er derfor penis vokser og bliver stiv. En penisring er stram, med fuldt overlæg, da det netop er meningen, at den skal stramme rundt om penis.

Idet den lukker lidt af for blodtilstrømningen, så forlader blodet ikke penis igen lige så hurtigt som det normalt er tilfældet. Derfor kan du have rejsning i længere tid.

Få en mere intens udløsning

Men udover at en penisring kan gøre således, at du holder længere under sex, så kan den også være medvirkende til, at du får en mere intens udløsning. Vi forstår godt, hvis det næsten lyder for godt til at være sandt.

Idet penis bliver fyldt op med blod, så bliver den også mere følsom. Og det er netop den øgede følsomhed, der gør, at også en orgasme vil føles endnu mere intens. Prøv det derfor af næste gang du skal have sex.

Sådan fungerer en penisring

Som allerede nævnt så fungerer en penisring således at blodfraførslen fra penis bliver væsentlig langsommere end normalt. Derfor forbliver penis stiv og mere blodfyldt i længere tid. Det er naturligvis ikke meningen at penisringe skal være for stramme, da det ikke må gøre ondt. Men den skal være tilpas stram for den har den rette virkning.

Øv din stamina med penisringe

Ud over at penisringe automatisk kan hjælpe med at forlænge din stamina under sex, så kan du også træne dig til at få en længere udholdenhed. Når du onanerer så prøv at brug en ring næste gang. Når du er tæt på at komme så hold en pause. Bliv ved sådan indtil du ikke kan holde dig længere.

For hver gang du øver, så skal du træne dig i at holde længere og længere tid. Det er selvfølgelig ikke sådan, at du skal tage tid med et ur, men hvis du har en fornemmelse af, at du plejer at holde relativt kort tid, så vil du efter noget træning kunne se en forbedring.

Få en bedre sexoplevelse

Føler du, at du har problemer med at holde under sex, så kan du samtidig med at du træner din stamina også gøre andre tiltag. Du har måske prøvet tricket med at tænke på svigermor, opvasken eller en anden kedelig ting, men det tager også en del af spændingen.

Derfor kan det også være en idé, blot at skifte position. Er du tæt på at få udløsning, så hold en kort pause, og sig at du gerne vil tage din partner på en ny måde. Dermed bliver det ikke til en ting, at du er lige ved at komme. Det bliver i stedet et frækt stillingsskifte.

Penisringe kan opdeles i 3 typer

En ring til penis er bestemt ikke bare én hvilken som helst ring. Der findes et hav af forskellige typer og varianter. Der er for det første mange forskellige farver, og dermed kan du vælge den, som passer dig bedre. Derudover er nogen især gode til begyndere, hvor andre er til de mere hardcore brugere.

Den med vibrator

En af vores bedst solgte ringe, er en silikone penisring med vibrator. Den fås i mange forskellige farver, som blå, sort, lyserød, hot pink og gennemsigtig. Vibrationerne gør det ekstra dejligt, når du har den på. De spreder sig fra ringen og ud i hele penis, og når du først er begyndt at bruge en ring med vibrator, så har du lyst til at have den på hver gang, du skal dyrke sex.

Er din ring med vibrator, og er den formet på den helt rigtige måde, så kan den også tilfredsstille din kvindelige partner, imens I har sex. Nogle af vores ringe med vibrator er nemlig udstyret med, hvad der ligner to ører. Ørerene er inspireret af de berømte og berygtede rabbit dildoer.

Nyd vibrationerne fra den lille kanin

Ørernes funktion er nemlig den samme som på rabbit dildoen. Vender du ørerne ud mod din partner, så rammer de hendes klitoris, når du støder til. En klitorisstimulering vil hun helt sikkert ikke være afvisende overfor, da det også gør, at hun vil opleve en øgede følsomhed i vagina, når hun bliver stimuleret andre steder.

Bruger du penisringe alene til onani, så kan du vende dem indad mod dine boller, og de kan blive stimuleret af de dejlige vibrationer.

Den uden vibrator

En ring til penis uden vibrator er den mest kendte. Det er forholdsvis simple ringe, der er lette at bruge, og de kan ikke vendes forkert. De kan dog stadig variere meget i både størrelse og tykkelse. De findes nemlig i både helt tynde gummi ringe til de tykkere donuts ringe – fordi de ligner små lækre donuts.

En type ring som denne kan også være i mange forskellige materialer. Ofte er de i gummi, hvor de kan give sig, men stadig holde stramt rundt om penis. Andre er i metal, hvilket giver en god og stram følelse. Uanset hvilken type ring du bruger, så anbefales det ikke at bruge sin ring i mere end omkring tyve minutter.

Det påvirker jo reelt blodgennemstrømningen og derfor skal du altid være opmærksom på, hvis noget føles forkert eller anderledes end det plejer.

Flere på en gang

En anden type penis ring, der giver en virkelig god stimulering, er den type, hvor du bruger flere ringe på en gang. Også denne slags kommer i mange forskellige udgaver og materialer. Men fælles for dem er, at de sikrer, at alting bliver endnu mere stramt. Når vi taler om penis ringer, hvor der er flere ringe på én gang.

Har du ikke prøvet en ring med flere ringe, så kan det være svært at forestille sig. Lad os give dig et eksempel.

Sådan gør du

Tag din pakke med tre penisringe frem, når du skal lege. Den største ring sætter du om roden, så den sidder mellem boller og mave. Mellem størrelse ringen sætter du om bollerne. Den mindste af ringene sætter du om penis så langt nede mod bollerne (også der hvor en almindelig ring sidder, hvis du kun bruger én)

Det kan virke forholdsvis avancerede at bruge flere ringe end en enkelt. Men tro os, når vi siger, at det er det hele værd. For det er virkelig dejligt at bruge en enkelt ring, men det bliver dobbelt så godt, hvis man er til den strammende følelse, når du bruger flere ringe på samme tid.

Køb penisringe i flere farver og materialer

Det er bestemt ikke en kedelig oplevelse at bruge penisringe. De fås i mange vilde farver, former og materialer. Mange af vores mest populære slags er af silikone. Det er et godt og strækbart materiale, der kan holde til at blive revet i. Det er samtidigt robust, på den måde at det strammer godt. Silikone materialet glider let over den tynde hud og efterlader ingen skrammer, gener eller rifter – ikke medmindre du ønsker det.

Vil du gerne have den ekstra stramme følelse, så findes der også penisringe du kan justere i størrelsen. Mange ligner små lassoer, og fungerer faktisk lige sådan. her kan du selv bestemme hvor stramt det skal være. Igen er det vigtigt at være opmærksom på at det ikke må gøre alt for ondt. Smertefuld nydelse er naturligvis også en naturlig lyst, og kender du dig selv, så ved du også hvor grænsen går.

Prøv en i metal

Vores metal penis ringe er også meget populære. De giver så naturligvis ikke. De er på ingen måder fleksible og når de først sidder, så rokker de sig ikke ud af stedet. Det er en dejlig fornemmelse, hvis du er til den slags. Det er typisk ikke den første ring man køber, men derimod er det ofte erfarne brugere, der har brug for noget nyt der forsøger sig med én i metal, og finder ud af hvor dejligt det kan være.

Få glæde af penisringe alene eller sammen med en partner

Du kan bruge penisringe enten alene eller sammen med en partner. Uanset om du bruger det til det ene eller det andet, så giver det en virkelig lækker følelse. Og hvorfor ikke bruge den under onani. Der findes så mange forskellige former for sexlegetøj til onani, og penisringe er et af dem, der er både billige, lettere og forholdsvis uskyldige at bruge. Lad derfor onanioplevelsen blive det bedre med legetøj.

Du kan også bruge din ring sammen med andet sexlegetøj, hvis du vil gøre noget ekstra ud af din onani. Hvorfor ikke bruge et stykke anal legetøj til mænd sammen med? Eller en fleshlight? Der er ingen grund til at onani skal være kedeligt, når der nu findes så meget lækkert legetøj på markedet.

Vi har et stort udvalg af alle mulige forskellige former for legetøj, så kig kategorierne igennem og du finder helt sikkert også noget for dig.

Brug den med din partner

Det er selvfølgelig også oplagt at bruge den sammen med en partner. For sexlegetøj kan pifte sexlivet op. Eksperimenter med mange forskellige slags legetøj og kom tættere på hinanden. Når I åbent kommunikerer om hvad der tænder jer og hvilke fantasier I har, så spreder det sig som ringe i vandet.

Når sexlivet fungerer, så føles hverdagen oftest også lidt lettere. Sex skaber nemlig glæde og når du får en orgasme, så udløser det glædeshormonet oxytocin. Det er også derfor, at du ofte tager dig selv i at smile lige efter, du har fået orgasme.

Brug glidecreme sammen med dine penisringe

Bruger du glidecreme når du har sex eller når du onanerer? Hvis svaret er nej, så er du gået glip af det mest fantastiske sex. For sex bliver så meget bedre, hvis alting bare glider let og ubesværet. Brug en god vandbaseret glidecreme sammen med dine penisringe. Det er lettere at få ringen på, hvis du bruger lidt smørelse. Selve oplevelsen bliver også langt dejligere, når du mærker den glidende bevægelse om penis.

Er din ring af silikone eller et andet plast materiale, så er det ekstra vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Bruger du én der er baseret på silikone, så kan du risikere, at det ødelægger overfladen på dit legetøj. Det gør sig gældende for alt legetøj og ikke kun ringe.

Bruger du der imod en eller flere penisringe i metal, så kan du roligt slå dig løs med en silikone glidecreme. Den ødelægger nemlig ikke noget og en glidecreme der er baseret på silikone, har en langt længere holdbarhed og et bedre glid.

Tilføjet til indkøbskurven