PENISRINGE

En penisring er til dig, der gerne vil noget mere ud af samleje eller onani. En penisring sidder stramt om penisroden, hvilket gør, at du vil få en forbedret stamina og en mere intens orgasme. Penisringe kommer i mange forskellige tykkelser, former og materialer. Læs vores guide til penisringe for mere inspiration og viden om penisringe. Læs mere

Viser alle 27 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 800,00 kr. 640,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 329,00 kr. 263,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 329,00 kr. 197,40
Billigst på PriceRunner
-60%
Januarudsalg
kr. 229,00 kr. 91,60
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 229,00 kr. 183,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner

BDSM Tilbehør

Rimba Metal Penisring

kr. 189,00kr. 219,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 200,00 kr. 120,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg

Black Week

Metal Penisring

kr. 200,00 kr. 160,00
Billigst på PriceRunner
Bestseller
kr. 75,00


En penisring giver en kraftigere og længerevarende sexoplevelse 

Ja, du læste rigtigt. En penis ring kan, hvis den er brugt korrekt give en både kraftigere og længerevarende rejsning, og en mere intens orgasme. Tænk at en lille ring kan gøre så meget, det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det rigtigt.

Det der fysiologisk sker, når du bruger en penisring, det er, at den lukker af eller strammer til, hvilket har en påvirkning på blodomløbet. Når manden får rejsning fyldes penis med blod. I forvejen, også uden penisring, så bliver tilførslen af blod større end blodfraførslen. Det er derfor penis vokser og bliver stiv.

En penis ring er stram, med fuldt overlæg, da det netop er meningen, at den skal stramme rundt om penis. Idet den lukker lidt af for blodtilstrømningen, så forlader blodet ikke penis igen lige så hurtigt som det normalt er tilfældet. Derfor kan du have rejsning i længere tid.

Få en mere intens udløsning

Men udover at en penisring kan gøre således, at du holder længere under sex, så kan den også være medvirkende til, at du får en mere intens udløsning.

Vi forstår godt, hvis det næsten lyder for godt til at være sandt. Idet penis bliver fyldt op med blod, så bliver den også mere følsom.

Og det er netop den øgede følsomhed, der gør, at også en orgasme vil føles endnu mere intens. Prøv det derfor af næste gang du skal have sex.

Sådan fungerer en penisring

Som allerede nævnt så fungerer en penisring således at blodfraførslen fra penis bliver væsentlig langsommere end normalt. Derfor forbliver penis stiv og mere blodfyldt i længere tid.

Det er naturligvis ikke meningen at penis ringen skal være for stram, da det ikke må gøre ondt. Men den skal være tilpas stram for den har den rette virkning.

Ud over at en ring til penis automatisk kan hjælpe med at forlænge din stamina under sex, så kan du også træne dig til at få en længere udholdenhed.

Øv din stamina med en penis ring

Når du onanerer så prøv at brug en ring næste gang. Når du er tæt på at komme så hold en pause. Bliv ved sådan indtil du ikke kan holde dig længere. For hver gang du øver, så skal du træne dig i at holde længere og længere tid.

Det er selvfølgelig ikke sådan, at du skal tage tid med et ur, men hvis du har en fornemmelse af, at du plejer at holde relativt kort tid, så vil du efter noget træning kunne se en forbedring.  Føler du, at du har problemer med at holde under sex, så kan du samtidig med at du træner din stamina også gøre andre tiltag.

Du har måske prøvet tricket med at tænke på svigermor, opvasken eller en anden kedelig ting, men det tager også en del af spændingen. Er du tæt på at få udløsning, så hold en kort pause, og sig at du gerne vil tage din partner på en ny måde. Dermed bliver det ikke til en ting, at du er lige ved at komme. Det bliver i stedet et frækt stillingsskifte. 

En penis ring kan opdeles i flere typer 

En ring til penis er bestemt ikke bare én hvilken som helst ring. Der findes et hav af forskellige typer og varianter. Der er for det første mange forskellige farver, og dermed kan du vælge den, som passer dig bedre.

Derudover er nogen især gode til begyndere, hvor andre er til de mere hardcore brugere. Generelt kan de deles op i fire kategorier.

Der er ring med vibrator, ring uden vibrator, flere ringe på én gang og ringe i metal. I følgende afsnit vil vi lige tage jer en tand tættere på de forskellige typer, som vi har.


Den med vibrator

En af vores bedst solgte ringe, er en silikone penisring med vibrator. Den fås i mange forskellige farver, som blå, sort, lyserød, hot pink og gennemsigtig. Vibrationerne gør det ekstra dejligt, når du har den på.

De spreder sig fra ringen og ud i hele penis, og når du først er begyndt at bruge en ring med vibrator, så har du lyst til at have den på hver gang, du skal dyrke sex. 

Er din ring med vibrator, og er den formet på den helt rigtige måde, så kan den også tilfredsstille din kvindelige partner også. Nogle af vores ringe med vibrator er nemlig udstyret med, hvad der ligner to ører.

Inspireret af Rabbit dildoen

Ørernes funktion er den samme som på rabbit dildoen. Vender du ørerne ud mod din partner, så rammer de hendes klitoris, når du støder til.

En klitorisstimulering vil hun helt sikkert ikke være afvisende overfor, da det også gør, at hun vil opleve en øgede følsomhed i vagina, når hun bliver stimuleret andre steder. 

Bruger du den alene til onani, så kan du vende dem indad mod dine boller, og de kan blive stimuleret af de dejlige vibrationer. 

Den uden vibrator

En ring til penis uden vibrator er den mest kendte. Det er forholdsvis simple ringe, der er lette at bruge, og de kan ikke vendes forkert. De kan dog stadig variere meget i både størrelse og tykkelse. De findes nemlig i både helt tynde gummi ringe til de tykkere donuts ringe – fordi de ligner små lækre donuts.

En type ring som denne kan også være i mange forskellige materialer. Ofte er de i gummi, hvor de kan give sig, men stadig holde stramt rundt om penis. Andre er i metal, hvilket giver en god og stram følelse.

Uanset hvilken type ring du bruger, så anbefales det ikke at bruge sin ring i mere end omkring tyve minutter. Det påvirker jo reelt blodgennemstrømningen og derfor skal du altid være opmærksom på, hvis noget føles forkert eller anderledes end det plejer.   

Flere på en gang 

En anden type penis ring, der giver en virkelig god stimulering, er den type, hvor du bruger flere ringe på en gang. Også denne slags kommer i mange forskellige udgaver og materialer. Men fælles for dem er, at de sikrer, at alting bliver endnu mere stramt.

Når vi taler om penis ringer, hvor der er flere ringe på én gang, så er de typisk på følgende måder: To lige store ringe, en lille og større ring, tre ringe i hver deres størrelse eller to eller flere ringe, som er forbundet af en rem Har du ikke prøvet en ring med flere ringe, så kan det være svært at forestille sig. Lad os give dig et eksempel.

Du tager din pakke med tre ringe frem, når du skal lege. Den største ring sætter du om roden. Ringen af mellemstørrelse sætter du om bollerne. Den mindste ring sætter du så langt nede mod bollerne, som muligt. Det kan virke forholdsvis avancerede at bruge flere ringe end en enkelt. Men tro os, når vi siger, at det er det hele værd. For det er virkelig dejligt at bruge en enkelt ring, men det bliver dobbelt så godt, hvis man er til den strammende følelse, når du bruger flere ringe på samme tid. 

Køb penisringe i flere farver og materialer 

Det er bestemt ikke en kedelig oplevelse at bruge penisringe. De fås i mange vilde farver, former og materialer. Mange af vores mest populære slags er af silikone. Det er et godt og strækbart materiale, der kan holde til at blive revet i.

Det er samtidigt robust, på den måde at det strammer godt. Silikone materialet glider let over den tynde hud og efterlader ingen skrammer, gener eller rifter – ikke medmindre du ønsker det. 

Vil du gerne have den ekstra stramme følelse, så findes der også penisringe du kan justere i størrelsen. Mange ligner små lassoer, og fungerer faktisk lige sådan. her kan du selv bestemme hvor stramt det skal være.


Det må ikke gøre ondt

Igen er det vigtigt at være opmærksom på at det ikke må gøre alt for ondt. Smertefuld nydelse er naturligvis også en naturlig lyst, og kender du dig selv, så ved du også hvor grænsen går. 

Vores metal penis ringe er også meget populære. De giver så naturligvis ikke. De er på ingen måder fleksible og når de først sidder, så rokker de sig ikke ud af stedet. Det er en dejlig fornemmelse, hvis du er til den slags.

Det er typisk ikke den første ring man køber, men derimod er det ofte erfarne brugere, der har brug for noget nyt der forsøger sig med én i metal, og finder ud af hvor dejligt det kan være. 

Få glæde af en penis ring alene eller sammen med en partner

Du kan bruge en ring til penis enten alene eller sammen med en partner. Uanset om du bruger det til det ene eller det andet, så giver det en virkelig lækker følelse. Og hvorfor ikke bruge den under onani?

Der findes så mange forskellige former for sexlegetøj til onani, og penisringe er et af dem, der er både billige, lettere og forholdsvis uskyldige at bruge. Lad derfor onanioplevelsen blive det bedre med legetøj. 

Du kan også bruge din ring sammen med andet sexlegetøj, hvis du vil gøre noget ekstra ud af din onani. Hvorfor ikke bruge et stykke anal legetøj til mænd sammen med? Eller en fleshlight?

Der er ingen grund til at onani skal være kedeligt, når der nu findes så meget lækkert legetøj på markedet. Vi har et stort udvalg af alle mulige forskellige former for legetøj, så kig kategorierne igennem og du finder helt sikkert også noget for dig.

Brug den med din partner

Det er selvfølgelig også oplagt at bruge den sammen med en partner. For sexlegetøj kan pifte sexlivet op. Eksperimenter med mange forskellige slags legetøj og kom tættere på hinanden.

Når I åbent kommunikerer om hvad der tænder jer og hvilke fantasier I har, så spreder det sig som ringe i vandet. Når sexlivet fungerer, så føles hverdagen oftest også lidt lettere.

Sex skaber nemlig glæde og når du får en orgasme, så udløser det glædeshormonet oxytocin. Det er også derfor, at du ofte tager dig selv i at smile lige efter, du har fået orgasme.

Brug glidecreme sammen med dine penisringe

Bruger du glidecreme når du har sex eller når du onanerer? Hvis svaret er nej, så er du gået glip af det mest fantastiske sex. For sex bliver så meget bedre, hvis alting bare glider let og ubesværet. Brug en god vandbaseret glidecreme sammen med dine penisringe.

Det er lettere at få ringen på, hvis du bruger lidt smørelse. Selve oplevelsen bliver også langt dejligere, når du mærker den glidende bevægelse om penis. Er din ring af silikone eller et andet plast materiale, så er det ekstra vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Bruger du én der er baseret på silikone, så kan du risikere, at det ødelægger overfladen på dit legetøj.

Det gør sig gældende for alt legetøj og ikke kun ringe. bruger du der imod en eller flere ringe i metal, så kan du roligt slå dig løs med en silikone glidecreme. Den ødelægger nemlig ikke noget og en glidecreme der er baseret på silikone, har en langt længere holdbarhed og et bedre glid.

Diskret levering

Med denne korte introduktion ind i penisringenes forunderlige verden håber vi, at du er blevet lidt klogere på, hvilken penisring, du skal vælge.

Og der er jo intet til hinder for, at du vælger et par stykker, så du kan eksperimentere dig frem til lige præcis den, du bedst kan li'.

Vi sørger for, at din levering sker så diskret, som muligt. Hvis du ikke ønsker din pakke leveret til døren, så kan du vælge at få den leveret til en pakkeboks. Og kasserne, som dit nye legetøj bliver leveret i, er naturligvis også i diskret sort.