Viser alle 24 resultater


Oplev en langt større nydelse under sex med en penisring. Du vil opleve en hårdere erektion og kunne holde længere. Noget både du og din partner vil få glæde af.
Her hos www.AltErTysTys.dk vil du kunne finde penisringe i forskellige størrelser og materialer. Vi ved at der er en penisring der passer til dig. Læs mere

Mest populære kategorier


-41%
DKK 195,00 DKK 115,00
-62%

Penisringe

Cock ring i sort

DKK 130,00 DKK 50,00
-62%
DKK 130,00 DKK 50,00
-35%
DKK 300,00 DKK 195,00
-62%
DKK 130,00 DKK 50,00
-62%
-60%
DKK 300,00 DKK 120,00
-56%

Penisringe

Metal penis ring

DKK 225,00 DKK 100,00

Hvad er en penisring og hvordan virker den?

I bund og grund er en penisring, en ring til din penis, som kan være fremstillet i flere forskellige materialer, f.eks. silikone, TPE eller metal. 
En penisring er for mange mænd det første stykke sexlegetøj de køber og det kan vi sagtens forstå. Det gavner nemlig ikke kun manden men også din partner. 
Penis ringen er nem at bruge, koster ikke alverden, men kan gøre en stor del for sexoplevelsen.

Selve hovedformålet med en penisring er at opnå en længerevarende og kraftigere erektion. Du vil kunne holde længere og derved kan både du og din partner nyde hinanden i længere tid. Det er da lækkert ikke?

Lad os se lidt nærmere på hvordan den egentlig virker? De fleste penisringe er lavet i et fleksibelt materiale som føres ned over penis. Det kan både gøres i slap og stiv tilstand – Det fleksible materiale gør at penis ringen passer de fleste størrelser.

Den skal sidde stramt, men dog ikke for stramt, det må ikke være ubehageligt. Når du har valgt den penis ring du vil bruge, føres den på penis og som sagt, den skal sidde stramt. Når ringen sidder fast, bliver blodet længere i din penis som giver en længere og større erektion. Grunden til dette er at selve penis ringen lukker for blodgennemstrømningen. Selvfølgelig ikke fuldstændig, men lige nok til at du vil kunne mærke en effekt. Prøv det, du vil elske den nydelse det giver.

3 typer af penisringe

Udvalget af penis ringe er stort og det kan være svært at skulle vælge imellem dem der findes. Som udgangspunkt kan de penis ringe du kan købe på www.AltErTysTys.dk deles op i 3 forskellige typer: Dem med vibrator, dem uden vibrator og dem med flere end en ring der hænger sammen, der både er til penis og pungen.

Er du nybegynder, vil en penisring uden vibrator være et godt sted at starte, da den hverken er besværlig at anvende og ikke virker afskrækkende på nogen måde.

Vores mest populære penisring er dog den med vibrator, den er præcis ligesom en helt almindelig penisring og har samme formål bare med en lille vibrator foroven. Vibratoren er placeret således at den ikke kun stimulerer dig, men også når du er sammen en kvinde. Når I så har sex rammer vibratoren lige akkurat hendes klitoris, når du støder der giver hende en dejlig pirrende orgasme.

Den sidste og lidt mere avancerede type penisring, er med en ring til både penis og testikler - det giver dig en langt mere hård erektion. Penisringen med enten 2 eller 3 ringe giver dig desuden bedre mulighed for at styre din udløsning.

Ligegyldigt hvilket type penisring du vælger, vil du få en lange bedre sexoplevelse, både for dig og din partner.

Køb penisringe i flere farver og materialer

Udvalget i penisringe er stort og det kan være i jungle at finde rundt i. Hvilket materiale skal du vælge? Skal det være med eller uden vibrator? Hvad farve kan man få og hvorfor er der forskellige tykkelser? 
Heldigvis for dig har vi her hos www.AltErTysTys.dk en stor viden omkring penisringe, som vi gerne vil dele med dig.

Du kan få penisringe i gennemsigtige, sorte, blå, lyserøde og mange flere farver.  Mange foretrækker en penisring i sort, da den ikke bliver misfarvet på samme måde som en der er gennemsigtig. 
Du kan både få penisringe i TPE, som er et plastmateriale, men også i silikone eller metal. 
Uanset hvilken penisring du vælger, er du altid sikret den bedste kvalitet til den absolut bedste pris.

Brug en penisring alene eller med en partner

Mange går fejlagtigt i den tro at en penisring kun kan benyttes under sex med en partner, det er dog slet ikke tilfældet. Nyd Den frækkeste onanioplevelse med en penisring. Med en penisring vil du kunne holde meget længere og opnå en langt større nydelse under onani. Penisringen kan både benyttes sammen med en fleshlight eller gode gamle klør fem.

Hvis du ikke allerede har en penisring er det vidst på høje tid du får dig en. Om det er til brug alene under onani eller sammen med kæresten, vil du elske den store nydelse en penisring kan give dig.

Tilføjet til indkøbskurven