ANAL SEXLEGETØJ

Når det kommer til anal stimulering, har vi et bredt sortiment af spændende sexlegetøj til enhver smag. Vores udvalg er både til dig, som er rutineret, og til dig, som stadig er i gang med at udforske analsex-universet. Vi har alt fra pirrende butt plugs til uimodståelige analkæder, som du kan bruge til at opnå hede orgasmer. Du kan også finde hjælp i vores guide til anal stimulering eller blot udforske vores mange produkter for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Viser 1–40 af 60 resultater

Billigst på PriceRunner
-43%
Billigst på PriceRunner
-17%
Billigst på PriceRunner
kr. 115,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
kr. 115,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
kr. 115,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
kr. 135,00kr. 175,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner
-17%


En verden af muligheder med anal sexlegetøj

Når man taler om anal leg, er der ofte mange mennesker, som får associationer til noget, der er lidt forbudt. Det er dog slet ikke sandheden. Efterspørgslen på anal legetøj og sexlegetøj til anal stimulering er nemlig stor, hvilket er helt forståeligt. Der findes et hav af følsomme nerveender i anus, som kan stimuleres og dermed resultere i intense, sindsoprivende og uforglemmelige orgasmer. Disse kan både opnås gennem penetration, men også gennem stimulering af området i og omkring endetarmsåbningen. Hertil er sexlegetøj det bedste redskab, hvilket er derfor, at vi hos Tys-Tys.dk har samlet kun de absolut bedste produkter til dig. 

Anal legetøj findes i et utal af farver, former, funktioner og størrelser, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad man skal starte med. Er du nybegynder indenfor analstimulering, så er det altid en god idé at starte ud med en buttplug. Disse findes i mange forskellige størrelser og kan også anvendes, hvis du er mere velbevandret i analstimuleringens verden. Har du lyst til at hæve din anal leg til et andet niveau, kan du med fordel prøve en analplug med vibrator. De pirrende vibrationer kombineret med penetration resulterer i endnu dybere orgasmer.

Hvad end du er nybegynder eller mere erfaren, kan du være absolut sikker på at finde noget, der passer lige til dig, i vores store sortiment. Er en plug ikke lige din kop te, så anbefaler vi i stedet, at du kan prøve kræfter af med en anal dildo eller analkæder. Alle er selvfølgelig forskellige, og det er naturligvis en smagssag, hvilket anal sexlegetøj der passer dig bedst. Men vi kan hos Tys-Tys.dk garantere, at begge redskaber kan stimulere dig på de mest fantastiske måder.

Introducer legetøj og få det bedste ud af anal leg

Det kan være svært at finde ud af, hvordan og hvorledes man skal gribe anal stimulering an. Der findes som sagt et hav af anal legetøj, som både kan bruges til sololeg, men også til anal leg med sin partner. Hvis du ikke allerede har kigget forbi vores store guide til anal stimulering, har vi selvfølgelig også et par råd, som du her kan tage med på vejen. Et absolut must have, når det kommer til anal legetøj, er glidecreme. Man producerer nemlig ikke naturligt lubrikation i endetarmsåbningen, og derfor er det særligt vigtigt at bruge et glidemiddel. 

Udover en god glidecreme er god tålmodighed også én af hovedingredienserne, når man varmer op til anal sex - uanset om det er solo eller sammen med en partner. Slap derfor af og føl dig godt tilpas og start gerne ud med at massere og nusse endetarmsområdet, så du gør musklen træt og klar. Herefter kan du føre stille og roligt føre én til to fingre ind i åbningen, før du slår dig løs og opnår velfortjente, dybe orgasmer med dit nyindkøbte anal legetøj. 

Mange frygter, at der kan opstå pinlige situationer under analsex eller i handlingen med analsexlegetøj. Det er selvfølgelig helt forståeligt at gå og tænke, at man ikke er tilstrækkeligt ren i enden, og derfor er det en god idé at gøre sig helt ren inden leg med anal sex eller anal stimulering. For at give slip for bekymringerne kan det derfor være en god idé at gøre brug af en anal douche, hvor du ved hjælp af en pumpefunktion kan suge vand op og give anus et godt skyl.