ANAL SEXLEGETØJ

Se vores brede sortiment af anal sexlegetøj til kvinder og mænd. Vi har et stort udvalg af bl.a. anal plugs og anal kæder men også anal dildoer og prostata stimulatorer. Vi har noget for den erfarne bruger såvel som nybegynderen. Du kan også finde hjælp i vores guide til anal stimulering og guide til pegging. Du finder alt vores sexlegetøj til anal stimulering lige her. Læs mere

Viser 1–40 af 73 resultater

Billigst på PriceRunner
-43%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-15%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 135,00kr. 175,00 kr. 108,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00


Anal sexlegetøj - Udforsk de mange muligheder

Der er rig mulighed for at bruge sexlegetøj, når man er til anal stimulering. For der findes meget forskelligt anal sexlegetøj, der kan bruges. Mange kvinder har en forestilling, om hvordan anal legetøj til kvinder ser ud, og hvordan det skal bruges. Ofte er de forestillinger dog ikke helt korrekte.

Og ofte handler det om, at det er noget beskidt og lidt forbudt, når det handler om anal sex. Sådan er det dog slet ikke. Anal sexlegetøj er for alle kvinder, både nybegyndere og mere erfarne. Fælles for alt legetøjet er, at det er af høj kvalitet og godkendte materialer.

Anal legetøj for enhver smag

Derudover findes der både hardcore og mere elegante stykker legetøj. Med andre ord, der er altså noget for enhver smag.

Uanset om du aldrig har dyrket anal sex før eller om du allerede er tilhænger af det, så kan anal sexlegetøj være med til at udvide din horisont. Og så kan det med garanti give dig nogle af de vildeste orgasmer.

Der er al mulig grund til at slå sig løs med det anale sexlegetøj. Og selvom det kan virke grænseoverskridende at kaste sig ud i, så er vi sikre på, at du vil kunne lide det.

Både til sololeg og til at bruge i dobbeltsengen

Som med alt andet legetøj så er anal sexlegetøj til kvinder både lækkert at bruge til sololeg og sammen med en partner. Det spicer i den grad sexlivet up, hvilket jo også er meningen.

Har du ikke den store erfaring med at dyrke analsex, men gerne vil blive bedre til det, så er det oplagt at blive fortrolig med det under sololeg.

Her kan du tage det i dit helt eget tempo, og du kan mærke hvordan din krop reagerer og hvad du især godt kan lide. For sex handler jo om at respondere på, det som man tænder på. Her kan man især under sololeg komme mere i kontakt med sig selv og sine behov.

Anal sexlegetøj til sololeg

Brug en aften, hvor du ikke har andre planer, til at boltre dig i lidt frækt analt legetøj til kvinder. Hav en masse glidecreme ved din side og kast dig ud i dit næste anal eventyr. Eksperimenter derefter lidt med dine forskellige stykker anal sexlegetøj og find ud af hvordan du godt kan lide det og hvad du er til.

Når du skal bruge enten en anal plug eller en dildo til anal brug, så hav god tålmodighed. En god glidecreme og tålmodighed er hovedingredienserne til succesfuld analsex – uanset om det er solo eller sammen med en partner.

Skal I lege frække anal lege i dobbeltsengen, så er nøglen også en masse glidecreme. I kan sagtens bruge anal legetøj, som så kan blive fulgt op af at I dyrker analsex sammen. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Alle kvinder kan bruge anal legetøj

Anal legetøj er for alle kvinder. Generelt er anal sex enormt dejligt, da endetarm og anus er meget følsom og har mange nerveender.

Hvor manden får stimuleret prostata, når han dyrker analsex, så får kvinder stor nydelse, da skedevæggen indirekte bliver stimuleret. Legetøj til anal brug til kvinder er ofte lavet en tand mindre end til mænd.

Det skyldes naturligvis, at vi kvinder er mindre og har mindre kroppe. Dermed ikke sagt at kvinder ikke tænder på eller kan bruge samme anal legetøj som mænd.


Mange former og farver

Der findes forskellige former for sexlegetøj som man kan bruge til analsex. Er du ny så kan vi anbefale, at du starter ud med et begynder trænings sæt.

Her får du et forskelligt antal anal plugs eller dildoer i én pakke. De kommer i hver deres størrelse, og du kan derfor gå en størrelse op, når du har fået lyst og mod til noget der vildere. Anus og endetarmen er en muskel, der kan strække sig, men det kræver træning.

Derfor kan det være en god idé at starte blidt ud frem for at blive skræmt, fordi det var lidt smertefuldt, fordi du valgte et for stort stykke anal sexlegetøj.

Hvad findes der af anal sexlegetøj?

Anal kæder og anal plug gennemgår jeg lige nedenfor, så lad os i stedet starte ud med anal vibratorer for dig, der ikke lige ved hvad det er eller vil vide mere.

En anal vibrator er mange ting. Det kan f.eks. være en almindelig vibrator, som du bruger til anal sex. Men sådan som mange anal vibratorer ser ud, er som en plug, der blot er lavet så den kan vibrere.

Ligesom med alt andet sexlegetøj så kan være virkelig lækkert, når det kan vibrere. Det er en helt anden form stimulering som du får, da vibrationerne kan noget andet end almindelig håndkraft.

Ram g-punktet

Noget af det anal legetøj som vi sælger virkelig meget af, er vores G-punkts vibratorer. Ligesom du kender det fra vores g-punkts legetøj til vaginal brug, så er det også formet på en helt særlig måde, så især G-punktet bliver stimuleret.

Da stimuleringen kommer fra endetarmen, så er det en indirekte stimulering af G-punktet, hvilket på ingen måder gør det ringere.

Andre stykker anal sexlegetøj der kan vibrere, kan være formet som en plug. Den har en dråbeform og passer derfor perfekt til anal brug. Er du til anal kæder, så har vi også vibrerende anal kæder, hvilket helt klart er værd at prøve.

Anal plug eller kæder?

Om du er til en anal plug eller en anal kæde er naturligvis en smagssag. Begge dele er anal sexlegetøj, som kan stimulere dig på de mest fantastiske måder. Er du erfaren så vil du nok også give mig ret i, at det ene ikke udelukker det andet.

Jo mere sex man dyrker og jo mere sexlegetøj man anskaffer sig, jo mere vil  man også gerne prøve, for at opleve stimulering på forskellige måder. Derfor behøver valget ikke at være et enten/eller, men i stedet et både/og. En anal plug eller en butt plug er ofte formet som en dråbe.

Det betyder, at den er dejlig at bruge og dejlig at føre op i anus. Om du vælger en med eller uden vibrator er alt efter hvad du tænder på. Det brede stykke giver noget ekstra stimulering, og når den først sidder deroppe. Du kan få vores anal plugs i mange forskellige materialer. Især den medicinske silikone overflade er meget populær og med god grund.

Anal kæder til frække sexlege

Vores anal kæder er også meget populære. Og du kan få rigtig mange timers sjov og fræk leg, hvis du bruger en anal kæde. En anal kæde er en række kugler på en snor – så de danner en kæde. Kuglerne er typisk i forskellig størrelse, hvor de går fra stor til mindre. I enden finder du en snor eller en stopper der forhindrer at kæden forsvinder op i dig.

Vores anal kæder findes både med og uden vibrator. En af grundene til at anal kæderne er et så populært anal sexlegetøj er fordi, de kan bruges på forskellig vis. Du kan selv bestemme hvor mange kugler du vil have op i dig af gangen. Er du i humør til det, så kan du naturligvis sagtens bruge dem alle på en gang, så det kun er ringen der stikker ud.

Er du i stedet ny eller ikke lige i det humør, så kan du også sagtens bruge den, hvor du kun stopper et par kugler eller tre op i dig. Derfor ser vi også ofte, at det er nybegyndere der kaster sig ud i en anal kæde.


Anal sexlegetøj i metal

Vil du prøve noget anal legetøj til kvinder, der er en tand vildere? Så ser det helt sikkert sexlegetøj i et andet materiale, som du skal kaste dig ud i. For vi har nemlig også ets tort udvalg i forskellige former for legetøj, der er lavet i blandt andet glas og metal.

Og de forskellige materialer giver nemlig en forskellig stimulering. En anal plug i metal har en helt anden tyngde end én i et almindeligt PVC materiale. Og det er netop det, der gør en sådan plug til noget helt særligt.

Den ekstra vægt giver en ekstra dimension til din anal stimulation. Det gør det sværere at holde den oppe i dig, og idet den ryger lidt ind og ud, så mærkes det helt fantastisk.

Varm den eller køl den

Der er også en anden feature end blot tyngden, der gør en metal plug til noget helt særligt. Med både glas og metal anal sexlegetøj kan du nemlig varme eller køle det og dermed få en endnu vildere stimulering.

Kroppen reagerer på den uventede varme eller kulde, hvilket føles helt fantastisk. Har du prøvet at lege ungdomslegen isterningeleg, hvor man tager en isterning i munden og derefter skal kysse den flaskehalsen peger på?

Så ved du hvordan det kan mærkes helt anderledes at kysse, selvom den eneste ændring er, at tungen er kold. Sådan en vild og pirrende fornemmelse giver det også, når du har enten kølet eller varmet din metal plug.

Husk glidecremen med dit anal sexlegetøj

Husk at brug glidecreme sammen med for at få en endnu bedre sexoplevelse. Når vi snakker om glidecreme, så hører du ofte, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj. Men i dette tilfælde hvor pluggen er af metal, så kan du godt bruge en silikonebaseret, hvilket giver en virkelig dejlig følelse, da den bare glider bedre.

Særligt ved brug af anal sexlegetøj, er glidemiddel vigtigt da vi ikke selv producere naturligt glidemiddel i anus.

Det føles også meget bedre og du får en langt bedre oplevelse. Det gælder både under onani men også under sex med en partner.

Anal sexlegetøj - Husk rengøringen

Når vi bruger sexlegetøj om det er dildoer eller anal legetøj, så er det vigtigt at vi rengører det godt efter brug. Du kan gøre to ting. Den ene er, at du kan bruge vand og sæbe og vaske det godt af.

Den anden og meget smarte metode er den, at du bruger en rengøringsspray til sexlegetøj. Det sikrer at dit anal sexlegetøj er helt rent og hygiejnisk og dermed klar til næste tur.

Det eneste du skal gøre, er at give det 2-3 sprøjt, og tørrer det af efterfølgende. Nu er det desinficerede og du kan roligt lægge det i skuffen.

Anal douche

Rengøring før brug af anal sexlegetøj er vigtigt, men det er også vigtigt at man selv er helt ren, når man skal dyrke sex. Vi tænker at det naturligvis er en selvfølge, at tage et bad eller sikre at man er ren og lækker, før man skal dyrke sex. Men hvordan rengører man sig selv analt?

Man kan ikke give sig helt hen, hvis man er bange for om der kunne komme nogle uheldige overraskelser imens man er i gang med at dyrke analsex. Den slags bekymringer slipper du for, hvis du bruger en form for anal douche.

Det er en smart pumpe med et lille rør. Røret stikker du op i endetarmen, og med lidt vand kan du pumpe det op i endetarmen og dermed skylle, så du er helt ren både indvendigt og udvendigt.