OPLADNING OG TILBEHØR

Mangler du en ekstra oplader til dit sexlegetøj? Eller andet tilbehør til at gøre din oplevelse komplet? Vi har samlet tilbehør og ladere et sted, så du nemt kan finde vores sortiment af ekstra udstyr. Du skulle jo nødigt gå glip af en stimulerende stund, fordi din lader er gået i stykker. Find alt inden for opladning og tilbehør lige her.

Viser alle 13 resultater


Opladning og tilbehør til sexlegetøj

I denne kategori finder du alt inden for opladning og tilbehør til sexlegetøj. Vi har samlet det hele på et sted, så du nemt kan se, hvad vi kan tilbyde. Her kan du blandt andet finde ekstra ladere til dit sexlegetøj samt andet smart tilbehør. 

Det er altid et godt sted at kigge, hvis du ikke helt ved, hvad du leder efter. Det kan være du falder over noget, du slet ikke vidste du manglede. Det er her du finder ekstra udstyr og tilbehør, der hverken er sexlegetøj, glidecreme eller bondage. 

Alt det du ikke vidste du manglede

Nogle gange bliver man overrasket over, hvor meget smart tilbehør og ekstra udstyr der findes. I denne kategori med opladning og tilbehør finder du alt det, du ikke vidste du manglede. Måske havde du slet ikke overvejet at købe en ekstra oplader.

Uanset hvad du oprindeligt var på jagt efter, kan du sikkert finde noget spændende lige her. Det er også her du finder praktisk udstyr til dit sexlegetøj. Det kunne for eksempel være ekstra dele, der kan udskiftes for at forlænge levetiden på dit sexlegetøj. 


En ekstra oplader til dit sexlegetøj

I dag er det meste sexlegetøj genopladeligt. Derfor får du også altid en oplader med, når du køber en vibrator eller et andet stykke sexlegetøj med stimulerende funktioner. Det kan dog være rart at have en ekstra oplader til sexlegetøj. 

Det kan være uheldet er ude og opladeren går i stykker. Hvis det sker efter lang tids brug, har du ingen reklamationsret, og der skal altså købes en ny. Det kan selvfølgelig også være, du har været så uheldig, at du har smidt din oplader væk. 

Smart tilbehør der gør en forskel

Der findes meget smart tilbehør, der kan gøre en forskel for din oplevelse med dit sexlegetøj. Fun Factory er en af de største producenter af sexlegetøj og de er derfor også på forkant med udviklingen. Derfor har de også gjort det muligt at omdanne deres batteridrevet vibratorer til genopladelige.

Det smarte stykke udstyr finder du naturligvis lige her. Med deres Hybrid Kit kan du oplade batterierne i deres vibratorer. Du kan læse mere om produktet ved at trykke dig ind på det og se hvilke vibratorer det er kompatibel med. 


Find alt du mangler hos Tys Tys

Hos Tys Tys gør vi vores bedste for at give dig et stort og varieret udvalg. Ikke bare af sexlegetøj, glidecremer og bondageudstyr, men også alt det andet som hører ind under ekstra tilbehør som for eksempel ladere til sexlegetøj. 

Nogle gange kan et smart stykke ekstra udstyr gøre hele forskellen. Andre gange er det bare rart at kunne købe en ekstra lader, så du altid kan oplade dit sexlegetøj. Uanset hvad du har brug for, kan du finde det hele lige her. 

Se vores udvalg af tilbehør og opladere

Vil du gerne se lidt nærmere på vores udvalg af produkter inden for opladning og tilbehør, er du altid velkommen i vores butik. Vores sexshop ligger i det centrale Aarhus og har det samme udvalg som vores webshop.

Her kan du også få kyndig vejledning og gode råd af vores dygtige personale. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, kan de med garanti hjælpe dig. Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice på enten telefon eller mail. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.