ANALSEX GUIDE

ANALSEX

ET ABSOLUT MUST ER

Lad os starte med det vigtigste, nemlig glidecremen. Det er et absolut must når vi taler om analsex og anal stimulering. Vi producerer nemlig ikke naturligt glidemiddel analt, hvorfor glidecreme er særligt vigtigt ved anal lege. Om du skal bruge det til analsex eller sammen med sexlegetøj, er glidecremen vigtig. Brug en silikonebaseret til analsex og en vandbaseret når det er sammen med sexlegetøj. Start altid med at varm anus op. Det kan gøre med en finger, der kører i små cirkelbevægelser rundt om anus inden du bruger legetøj. God fornøjelse.

ANALSEX

START UD MED EN BUTTPLUG

Er du ny indenfor anal stimulering, eller vil du prøve analsex for første gang? Så er det altid en god idé at starte med en buttplug. Buttplugs findes i mange forskellige størrelser og kan bruges af både begyndere og den mere erfarne. Hvis du vil bruge en buttplug til at varme op til analsex, er det en god idé at have flere forskellige plugs i forskellig størrelse. En buttplug kan også bruges som en del af et frækt forspil eller under sex. Husk glidecremen!

billigst på pricerunner
kr. 135,00kr. 175,00
billigst på pricerunner
-23%
kr. 229,00
billigst på pricerunner
kr. 115,00kr. 175,00
billigst på pricerunner
kr. 115,00kr. 175,00
billigst på pricerunner
-40%
billigst på pricerunner
kr. 115,00kr. 175,00

ANALSEX

EKSTRA STIMULERING OG NYDELSE

Er du klar til at tage skridtet videre med anal stimulering? Så prøv med analkugler og kæder. De små kugler giver dig ekstra stimulering og nydelse enten under sex, til sololege eller som en del af et forspil. Husk at brug godt med glidecreme sammen med og tag det i dit eget tempo. Det er også en af fordelene ved analkugler.

ANALSEX

PROSTATA STIMULERING TIL MÆND

Er du mand og ønsker du at prøve hvad anal stimulering kan gøre for dig? Mænd er nemlig mere følsomme analt. Stimuler dit p-punkt med en prostata stimulator eller vibrator og mærk hvordan din orgasme forstærkes. En prostata vibrator stimulerer også dit mellemkød på samme tid. Nyd den vildeste orgasme du sent vil glemme.

ANALSEX

HYGIEJNE OG ANALRENS

Mange foretrækker at være helt ren inden leg med analsex eller anal stimulering, hvilken er meget forståeligt. Brug en anal douche inden din eller jeres anal leg og slip for bekymringerne. Brug den i badet eller henover toilettet. Det er utrolig nemt at bruge en anal douche og det er noget alle burde eje.