FORSPIL GUIDE

GIV DIN PARTNER

EN EROTISK MASSAGE

Forkæl din partner med en erotisk og sensuel massage som en del af et frækt forspil og nyd de sensuelle dufte. Massage giver både følelsen af velvære, men også følelsen af erotik og forførelse. Vælg en massageolie med en blid duft og mærk hvordan det påvirker jer på den mest erotiske måde.

GIV DIN PARTNER

EN MAGISK NYDELSE

En af tidens største klassikere indenfor sexlegetøj er en Magic Wand. De magiske vibrationer har været på markedet siden 1970. Brug den overalt på kroppen til at løsne ømhed og slut af med intim stimulering. En Wand kan bruges af både mænd og kvinder, under forspil eller under sex. Nyd de kraftige vibrationer og forelsk dig i Wand’en.

GIV DIN PARTNER

FORFØRELSE PÅ AFSTAND

Vibrator æg og andre fjernbetjente vibratorer står øverst på listen under forspil og frække lege. Brug det uden for hjemmets fire vægge til et langt og pirrende forspil inden i rammer soveværelset. Det kan være på en tur ud og spise eller ud at handle. Kun fantasien sætter grænserne.

GIV DIN PARTNER

EN FRÆK ROLLESPILS LEG

Rollespil og kostumer, det nærmest skriger på et frækt forspil. Hop i skolepige uniformen eller sygeplejersken. Forfør din partner til en fræk leg, som leder til mere. Tag en pisk eller et blindfold med i legen. Udforsk jer selv og jeres grænser.