DILDOER

Hos AltErTysTys.dk finder du et varieret udvalg af dildoer. Vi har en dildo til enhver smag. Hvad end den skal kunne vibrere eller se realistisk ud, finder du den her. Du kan med fordel læse vores dildo guide for at finde inspiration til den rigtige dildo for dig. En dildo er et perfekt stykke sexlegetøj til par såvel som til onani. Læs mere

Viser 1–40 af 58 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-35%
kr. 695,00 kr. 449,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 549,00 kr. 439,20


Derfor skal du eje en dildo

Er du nybegynder, og vil du starte lidt blidt ud, så går du aldrig galt i byen med en helt klassisk én af slagsen. En klassisk dildo har en glat overfalde, der hverken er for stor eller lille, og giver dig en fræk og intens orgasme. Om det er som en solo onanioplevelse eller sammen med en partner, så egner den klassiske sig godt. 

Ønsker du en lidt større én til indre stimulation, er vores vibrerende dildoer et hit. De findes i mange forskellige farver, f.eks. fås vores realistiske slags i lilla, pink, sort eller lys hudfarvet. De er alle udstyret med multi-speed og fremstillet i et blødt materiale, der føles realistisk og fylder dig ud på den lækreste måde. 

Dildoer i alle materialer finder du hos os

Nogle af vores mest populære dildoer er dem af medicinsk silikone. Silikoneoverfladen er lækker blød og irriterer ikke huden på nogen måde. De er glatte og glider nemt, hvilket især føles dejligt, når du bruger dem analt. De er i øvrigt rigtig nemme at rengøre, enten med varmt eller med en rengørings spray til sexlegetøj.

Der findes dog også andre materialer, der kan gøre din oplevelse helt særlig. Du kan med fordel kigge vores udvalg af dildoer igennem, og se hvilke materialer de kommer i. Husk på, at materialet har betydning for, hvilken glidecreme du skal bruge sammen med. Bruger du en silikone dildo er det for eksempel vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Har du prøvet en dildo i glas?

Vi må ikke glemme den i glas. Det er flere ting der gør en dildo i glas helt speciel. For det første, er den utrolig nem at rengøre, og så er det nok det sexlegetøj med længst levetid. En anden fordel er dens evne til at kunne køles eller varmes, alt efter hvad du foretrækker. Hvis du ikke har prøvet det endnu, er det bare med at komme i gang. Sidst men ikke mindst så ligner den nærmest et kunstværk.

En dildo i glas er et eksempel på et anderledes materiale. Det er ikke størstedelen af de dildoerne der findes, som er lavet i dette materiale, men det kan give dig noget helt særligt. Det kan være, du er vild med æstetikken, eller måske er du nysgerrig på den kølende eller varmende effekt, du kan få.

Hvilken dildo skal du købe?

Vi har gjort det nemt for dig! Hos AltErTysTys.dk har vi inddelt alle vores dildoer i kategorier, så du nemt kan finde den, der dækker dit behov. Er du til noget der vibrerer? Så finder du et stort udvalg til lave priser. Du kan både bruge den alene til onani eller sammen med din partner som ekstra krydderi til soveværelset.

Hvis du ikke har prøvet det endnu, er det bare med at komme i gang! Der findes både vibrerende slags, der er realistiske, hårde eller med en lille forkromning til at stimulere dit G-punkt. Ønsker du en mere kinky orgasme, der både stimulerer dig indeni og udenpå? Så har vi Rabbit'en, der både findes i TPE og medicinsk silikone.

Alverdens farver og former

Ønsker du et stykke sexlegetøj, der er så naturtro som muligt? Hos AltErTysTys.dk kan du få en realistisk én i en lys hudfarve med et naturtro penishoved og blodåre op ad skaftet. Den ligner den ægte vare, men denne er altid i humør til at give dig de bedste og mest intense orgasmer.

Den realistiske slags findes i flere størrelser, så du nemt kan finde den, der matcher dit behov. Skal der lidt mere knald på farverne, fås de også i pink, lilla eller sort. Vi synes det er så dejligt, at der er kommet mere farve på sexlegetøj. Hvem siger det skal være kedeligt?

Vibrerende dildoer eller en rabbit?

Ønsker du en lidt større én til indre stimulation, er vores vibrerende dildoer et hit. De findes i mange forskellige farver, f.eks. fås vores realistiske slags i lilla, pink, sort eller helt naturtro lys hudfarvet. De er alle udstyret med multi-speed og fremstillet i et blødt TPE materiale, der føles realistisk og fylder dig ud på den lækreste måde.

De fleste dildoer er udformet som en penis, og føres ind vaginalt eller analt for indre stimulation. Men der findes også andre typer, som en Rabbit, hvor der er et ekstra stimuleringspunkt til klitoris. Nogen kalder det også for en Rabbit vibrator, men om du siger det ene eller det andet er ligegyldigt, for der er tale om samme fuldstændig fantastiske stykke sexlegetøj.

Dildoen - Kort fortalt

En dildo er et aggregat, der er formet som en penis, og som man kan bruges på samme måde, som man bruger en penis. Det er et stykke sexlegetøj som alle kvinder (og mænd) burde have liggende i natskuffen. I bund og grund er det egentlig et ret simpelt stykke sexlegetøj, der kan tilfredsstille dig på et hav af måder.

En vibrerende dildo er som navnet fortæller, nemlig sexlegetøj der kan vibrere. Dem findes der mange forskellige versioner af, da de er meget populære. De vibrerende ligner til forveksling dem uden vibrator, og ligner derfor den ægte vare. Er du nybegynder og vil du starte lidt blidt ud, så går du aldrig galt i byen med en helt klassisk én af slagsen. 


Dildoen er en gammel opfindelse

Man skulle måske ikke tro det, men dildoer er noget af det ældste sexlegetøj der findes. Faktisk kan den ældste dildo dateres helt tilbage til oldstenalderen. Det er omkring 30.000 år siden. Vi mennesker har altså længe nydt dildoens gode egenskaber. Det kan dog godt være, at det har været en let anden oplevelse end i dag, når dildoen kom frem i oldstenalderen.

De første dildoer var nemlig lavet af sten. En dildo af sten har sikkert nogle fordele, men vi tvivler på, at den slår den silkebløde overflade, du får med en silikone dildo. Det debatteres dog endnu om de gamle dildoer faktisk blev brugt til seksuel tilfredsstillelse, eller om de var en del af et religiøst ritual. Vi tror nu på, at mennesker også for 30.000 år siden, havde brug for lidt ekstra stimulerende hjælp.

En dildo er kvindens bedste ven

Et stykke sexlegetøj som en dildo er i sandhed kvindens bedste ven. Den kan give dig de mest fantastiske og intense orgasmer, og så er den altid klar. Uanset om du er til det ene eller det andet, så findes der en til formålet. Det kan virke svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Er du nybegynder, så ser vi ofte at man starter med en lidt mindre størrelse, der kan vibrere.

Men som du måske vil erfare, så vokser ens arsenal af sexlegetøj ret hurtigt, når man først har fået øjnene op for hvor meget fedt legetøj der findes. Vi har gjort det så overskueligt som overhovedet muligt ved at inddele det i forskellige kategorier. På den måde kan du let finde frem til lige netop den dildo du går og drømmer om.

Vælg en med sugekop i bunden

Ønsker du dildo der virkelig kan fylde dig ud, kan du hos os få en realistisk én med sugekop i et blødt og fleksibelt jelly materiale. Den føles og ligner til forveksling en ægte penis – bare i en større version. At bruge et stykke sex legetøj med sugekop giver mange flere muligheder for frække lege. Ideen bag er nemlig den, at du kan sætte den fast på alle hårde overflader.

Det betyder, at du kan fastgøre den på væggen i badet, på gulvet eller måske på en stol. Du kan derfor bruge din dildo på en helt anden måde end med så meget andet sexlegetøj. At du har hænderne fri, giver anledning til, at du kan røre ved dig selv andre steder. Det er også oplagt at bruge et andet stykke sexlegetøj som en klitoris vibrator for at tilføre endnu en fantastisk stimulering. 

Den kan også bruges som strap-on

Sugekop dildoen findes i mange forskellige størrelser alle med et naturtro penishoved, og kan fås med kugler også. Vil du bringe din partner i spil, kan næsten alle slags med sugekop bruges som strapon. Husk at købe et harness, altså en sele, hvis I vil lege med en strapon. Det kan også være, at I tænder på, at det er jer begge, der kan penetrere og blive penetreret, så er en strapon oplagt.

Er du mand og tænder på analsex, så bør du helt sikkert prøve at lade din kvindelige partner trænge ind i dig med hjælp fra en strapon. Det giver en helt fantastisk følelse, og du vil ende med at få en vild og intens orgasme. Uanset jeres behov, har vi helt sikkert det I skal bruge, om det er til solo sexleg eller sammen.

Dobbelt op på nydelse

Dobbelt stimulering som rammer jer begge på samme tid? Prøv en dobbelt dildo, og nyd en dobbelt stimulering sammen med din partner. Enten vagnialt-vaginalt, vagnialt-analt eller analt-analt. Prøv jer frem og find det der føles bedst for jer. Uanset hvilken en du vælger, er du altid sikret den bedste kvalitet til den bedste pris. Pakken sender vi naturligvis afsted helt diskret.

Dobbeltdildoer findes i mange forskellige udgaver, selv som strapless, der betyder kvinden kan holde det oppe vaginalt uden brug af harness. Vi anbefaler klart brug af glidecreme sammen med, særligt hvis du bruger den analt. Som tommelfingerregel skal du altid vælge en vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj.

Hvordan bruger jeg en dildo?

Det er ret simpelt at bruge en dildo. Derfor er det også et af de stykker sexlegetøj, der er ideel for dig som nybegynder at starte med. Du kan nemt tage det i dit eget tempo, og der er mange muligheder for at eksperimentere. En dildo er naturligvis perfekt til solo leg såvel som leg med din partner.

Der er ikke nogen rigtig måde at bruge en dildo. Det handler om, at du mærker efter, hvad de føles godt for dig. Du kan bruge den vaginalt eller anal, til onani eller under samleje. En af grundene til at dildoer er så populær, er netop på grund af deres alsidighed. De kan bruges på et utal af måder, og vil som oftest være en velkommen tilføjelse i soveværelset.

Øvelse gør mester

Som med så meget andet her i livet handler det om øvelse. Du bliver kun bedre, jo mere du bruger din dildo. Du lærer din krop bedre at kende såvel som dildoen. Har du valgt en dildo med vibrationer og flere indstillinger, kan det faktisk godt kræve et par forsøg, før du helt har styr på de mange funktioner. Det er heldigvis rigtig sjovt og ikke mindst stimulerende at øve sig med en dildo.

Du kan med fordel invitere din partner ind i legen. Han eller hun vil med garanti gerne lære alt om din nye dildo. Det kan være en spændende leg for jer begge, og kan gøre jeres intime stunder ekstra frække. Uanset om du bruger dildoen alene eller sammen med nogen, kan du godt forberede dig på mange timers nydelse.


Husk at være tålmodig

Er det første gang, du har købt en dildo? Så husk at være tålmodig. Selvom du har fået en god begyndervenlig dildo med hjem, kan det godt tage lidt tid, før du vænner dig til den. Det kan være, der er flere indstillinger, du lige skal lære at kende. Eller måske er størrelsen også lidt af en udfordring lige til at starte med.

Heldigvis har du alt tid i verden til at blive bekendt med din dildo. Du kan derfor tage det i præcis det tempo, du har brug for. Har din dildo vibrerende egenskaber, kan du for eksempel starte med at bruge den udvendigt. Når du er klar, kan du også bruge den til indvendig stimulering.

Gør forspillet endnu bedre

En dildo er den perfekte tilføjelse ikke bare, når det kommer til solo leg, men også når forspillet skal være ekstra pirrende. Du kan bruge en dildo på dig selv, mens din partner har travlt med andre ting, eller du kan give din partner kontrollen over det stimulerende sexlegetøj. Mulighederne er mange, og det handler bare om at bruge fantasien.

Både en vibrerende dildo såvel som en almindelig realistisk dildo kan bruges til forspil. Du kan bruge præcis den du synes bedst om. Du kan med fordel også have flere forskellige dildoer i din samling. De forskellige egenskaber de har, vil helt klart være brugbare, alt efter om du er alene, skal bruge dem i forspil eller under samleje.

Kan du få en billig dildo?

Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af billige dildoer i højeste kvalitet i forskellige størrelser og farver, men alle med samme opgave – nemlig at tilfredsstille dig med de mest pirrende orgasmer. Vi gør generelt meget ud af at sikre, at du kan handle billige dildoer i en høj kvalitet her hos os. Vi mener, at sexlegetøj skal være for alle.

Derfor er priserne også sat, så alle kan være med, uanset om du er studerende eller bankdirektør. Er du på udkig efter billigt sexlegetøj, så kan du med fordel kigge vores tilbudskategori igennem. Her har vi samlet alt vores sexlegetøj, der er på tilbud. Det er let og overskueligt, og du falder helt sikkert over spændende fund. 

Sådan bliver du en bedre sexpartner

Har du ikke de store erfaringer med at dyrke sex med en partner, så kan det være en rigtig god idé at bruge sexlegetøj. Øver du dig alene med onani, så har du ro og fred til at finde ud af, hvad der stimulerer og tænder dig mest. Uanset om det er vaginal eller anal sex, som du gerne vil udforske, så er det oplagt at øve sig. Ligesom med alt andet her i livet gør øvelse mester. 

Når du bruger en dildo, så kan du både blive bedre til at vide, hvad der virker for dig, men du kan også blive tryg ved at føre den op i dig – og i det hele taget at bruge den. Har du et ønske om at dyrke mere analsex, så er det en god idé at øve sig med sexlegetøj. Her kan du nemlig vælge en størrelse og en form, som passer til dig. 

Husk at brug glidecreme

Det er altid en god ide at investere i en god glidecreme, uanset om det er til brug sammen med sexlegetøj eller under sex. Hvis du gerne vil undgå rifter eller ømhed, er glidemiddel helt uundværligt. Det er dog heller ikke helt ligegyldigt, hvilken en du vælger, det kommer nemlig an på formålet.

Er det sammen med legetøj, er det utrolig vigtigt, den er vandbaseret. Selvom rigtig mange elsker den silkebløde følelse af en silikonebaseret glidecreme, er det rigtig vigtigt ikke at bruge den sammen med din nye dildo. Særligt hvis den er i et silikone materiale, da det vil ødelægge den.

Sådan bestiller du din næste dildo

Det første som du skal gøre, er at finde den dildo, der matcher netop dit behov. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Når mulighederne er mange, kan det også være endnu sværere at vælge. Den nemme løsning er selvfølgelig bare en af hver. Vi har gjort det lidt nemmere for dig ved at inddele alt vores sexlegetøj i kategorier, så du let kan finde den du ønsker.

Under hvert produkt står der beskrevet hvad den kan, eller du kan læse de foregående afsnit. Har du yderligere spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Når du valgt den, der falder i din smag, sender den til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at sende dit næste stykke sexlegetøj.

Diskret levering er en selvfølge hos os

Når du bestiller en dildo hos, kan du altid være sikker på at modtage en pakke, som er flot pakket ind og ikke mindst helt diskret. Det er vigtigt for os, at du trygt kan handle på vores webshop uden at bekymre dig om, at naboen kan se, hvad du har bestilt, når du modtager pakken på din adresse.

Selv på din kontoudskrift, vil det være helt diskret. Der vil stå AL Webtech, så du skal ikke være nervøs for at din bank mand eller dame kan se, at du har bestilt sexlegetøj. Er du i tvivl om hvilken dildo du skal vælge, kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice.