DILDOER

Dildoer er et af de mest udbredte typer af sexlegetøj verden over, hvilket også er grunden til at du hos Tys-Tys.dk kan finde et varieret udvalg. Vores spændende sortiment byder på noget til enhver smag, så hvad end din dildo skal kunne vibrere eller se realistisk ud, så finder du den her. Hvis du mangler inspiration til, hvad der er den rigtige dildo for dig, anbefaler vi, at du lægger vejen forbi vores dildo-guide. Gå på opdagelse i vores dildounivers, og find det perfekte stykke sexlegetøj, der skal pryde din samling.

Viser 1–40 af 50 resultater

Billigst på PriceRunner
-43%
Billigst på PriceRunner
-15%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 1.039,00
Billigst på PriceRunner
-17%
Billigst på PriceRunner
-40%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 351,20


Dildoen: Et længe elsket sexlegetøj

Tro det eller ej, men dildoer er noget af det ældste sexlegetøj, der findes. Med en historie, der strækker sig tilbage til den ældste stenalder, har dildoen været brugt til seksuel tilfredsstillelse, og sådan ligger landet stadig i skrivende stund. I dag findes der et hav af forskellige dildotyper, der kan anvendes til ethvert formål og enhver seksuel stund. Nogle er mere avancerede end andre, men som udgangspunkt er en dildo penisformet og bruges til penetration vaginalt eller analt med det formål at opnå lækre orgasmer, som får din krop til at sitre. Det er altså et stykke sexlegetøj, som kan tilfredsstille dig på et væld af måder. 

Grøn, gul, lilla, rød, stor, lille, tyk og tynd. Mulighederne er uendelige, og du kan hos Tys-Tys finde et bredt udvalg af forskellige dildotyper, som kan bruges, så langt fantasien rækker. Er du mest til en naturtro oplevelse, vil en realistisk dildo være lige noget for dig. Et stykke legetøj som dette føles og ser ud som den ægte vare med et markeret penishoved og markerede blodårer på skaftet, der kun giver ekstra stimulering. Hvis ikke det er nok, kan du også anskaffe dig en sprøjte dildo, som kan give en autentisk oplevelse af at være sammen med en rigtig mand. En sådan dildo har nemlig et virkelighedstro design og kan ejakulere. 

Vi ved, at den store jungle af dildoer kan være ekstremt svær at finde rundt i, og at det kan virke lidt uoverskueligt at finde sit rette match. Af samme grund har vi udarbejdet en stor dildo-guide, hvor du kan finde en grundig gennemgang af de mest anvendte dildotyper. Herigennem kan du hurtigt finde ud af, hvad der er mest interessant for dig, og hvilken form for dildo der kan sikre dig en helt, unik og uimodståelig oplevelse.

Gå på opdagelse og opnå maksimal nydelse

Udover at gå på opdagelse i vores udvalg af realistiske dildoer har du i vores sortiment også mulighed for at udforske et væld af forskellige materialer, som alle har hver deres fordele. En glas dildo er noget helt særligt, som bør have sin plads i din samling af sexlegetøj. Glasset giver muligheden for temperaturleg, hvilket kan være ekstra pirrende, når det kommer til stimulering. Også en jellydildo er et populært køb, da materialet er super fleksibelt og dejligt blød, hvilket giver en fantastisk virkelighedstro oplevelse, der ikke er til at stå for.

Har du brug for en håndfri oplevelse, der ikke kræver meget arbejde, bør du anskaffe dig en dildo med sugekop. Et sådant legetøj kan monteres på de fleste glatte overflader, og her sætter kun fantasien grænser. Du kan prøve at placere en sugekop dildo på vægfliserne i badet og prøve forskellige stillinger af for at se, hvad der får dig op helt op at gejle. Du kan også lade dig fyldes op med en kæmpe dildo, der med sikkerhed kan give dig en ultimativ tilfredsstillelse. 

Generelt anbefaler vi dig at gå på opdagelse for at finde ud af, hvordan dildoer kan inddrages i dit sexliv. Det kan være sjovt at bytte roller for en stund og anvende en strapon dildo for at skabe en uforglemmelig leg med pirrende fornemmelser. Skal dildoen kunne noget ekstra, så er det en vibrerende dildo, du skal have fat i. En vibrerende dildo kan alt det, som en almindelig én kan. Den har bare lige dét ekstra, der gør, at du kan tilføje pirrende vibrationer til den fyldige nydelse. Man kan naturligvis ikke nævne dildoer uden at komme ind på glidecreme. Da der er tale om et penetrerende stykke legetøj, er glidecreme et uundværligt redskab, som gør oplevelsen lettere og meget mere behagelig.