TAG 3 FOR 200 KR.

Rabatten bliver automatisk fratrukket ved kassen. Nyd et bredt udvalg af stimulerende sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Vi har udvalgt nogle af vores mest populære varer og giver dig et frækt tilbud, du ikke kan sige nej til. Tag 3 for kun 200 kr. Du kan mixe og matche de produkter, du falder for. Læs mere

Viser alle 19 resultater

Billigst på PriceRunner
-5%
Sommerudsalg
DKK 69,00 DKK 65,55
Billigst på PriceRunner
3 for 200,-
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-5%
Sommerudsalg
DKK 69,00 DKK 65,55
Billigst på PriceRunner
-30%
Sommerudsalg

Sommerudsalg

Sort Gag Ball

DKK 99,00 DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
-55%
Sommerudsalg
DKK 175,00 DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-30%
Sommerudsalg
DKK 99,00 DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
3 for 200,-
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
-5%
Sommerudsalg
DKK 79,00 DKK 75,05
Billigst på PriceRunner
3 for 200,-
DKK 89,00
Billigst på PriceRunner
-41%
Sommerudsalg
DKK 200,00 DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
3 for 200,-
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
3 for 200,-
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
-23%
Sommerudsalg
DKK 90,00 DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
3 for 200,-
DKK 149,00


Tag 3 for 200 kr.

Bliv inspireret af vores tag 3 for 200 kr. tilbud. Vi har udvalgt en masse populære vare, så du har nok at vælge i mellem. Vi har samtidig også sørget for, at der er noget for enhver. Du kan finde sexlegetøj til mænd samt kvinder, og der er selvfølgelig også noget til par.

Du kan finde 3 stykker sexlegetøj, erotisk udstyr eller lingeri og kun betale 200 kr. for hele herligheden. Der er altså virkelig anledning til at prøve en masse nyt med vores vinterudsalg. Gør gode besparelser og få noget nyt frækt legetøj til soveværelset.

Den perfekte anledning til fræk leg

Vinteren er kold og mørk, og den er derfor den perfekte tid på året, når det kommer til at ligge under de varme dyner. Bliver det lidt kedeligt i længden, hjælper vi dig gerne med at finde noget stimulerende, du kan holde dig beskæftiget med.

Uanset om du skal hygge dig alene, eller har godt selskab under dynerne, så kan du finde sexlegetøj og erotisk udstyr i vores 3 for 200 vinterudsalg. Du kan også finde noget godt, hvad end du er helt nyt til verden af sexlegetøj, eller har prøvet lidt af hvert før.

Et vinterudsalg der holder dig varm

Vores vinterudsalg vil med garanti holde dig varm hele vinteren igennem. Vores frække legetøj giver anledning til mange pirrende, sjove og nydelsesfylde timer. Du kan nyde vores produkter alene, eller finde noget du og din partner kan bruge sammen.

Du finder blandt andet bondage udstyr, der er perfekt til parret, der ønsker at udforske nye sider af deres sexliv. Derudover har vi selvfølgelig også klassiske vibratorer samt dildoer i alle former og størrelser. Meget sexlegetøj kan bruges af både mænd, kvinder og par det handler bare om, at du bruger fantasien.


Et frækt tilbud

Et 3 for 200 tilbud er så frækt og forførende, at det er svært at sige nej til. Og hvorfor skulle du også det. Lad dig forføre af de vilde besparelser, og du kan nyde et væld af nye stimulerende stykker sexlegetøj. Du kan forkæle dig selv med noget helt særligt, der gør dine hyggestunder alene lidt mere frække.

Eller du kan vælge 3 stykker sexlegetøj, du og din partner kan nyde sammen. Du kan også blande et mix af både par sexlegetøj samt onaniprodukter. Det er helt op til dig, men du vil uden tvivl kunne finde noget, der pirrer din nysgerrighed.

Lad dig friste denne vinter

Brug din vinter fornuftigt. Lad være med at lade dig nøjes med det samme gamle sexlegetøj. Hvis du giver dig hen til vores fristende vinterudsalg, kan du opdage og nyde helt nye pirrende oplevelser. Både du eller din partner kan få meget ud af at prøve og eksperimentere med sexlegetøj.

I dobbeltsengen kan sexlegetøj bringe nyt liv til jeres intime stunder sammen. Men også når du er alene, kan sexlegetøj gøre en forskel. Ved at få mere glæde ud af din onani, kan du øge din generelle sexlyst. Jo flere orgasmer du opnår, jo flere får du også lyst til.

Opdag nye stimulerende glæder

Med sexlegetøj kan du opdage nye stimulerende glæder, hvad end du er single eller i et forhold. Vores 3 for 200 tilbud er den perfekte anledning til at udforske nyt sexlegetøj, du måske aldrig har prøvet før. Den gode pris gør, at du nemmere kan prøve forskellige slags sexlegetøj. Det kan være, du finder noget, du pludselig ikke kan leve uden.

Uanset hvor erfaren du er, når det kommer til brug af sexlegetøj, kan du helt sikkert finde noget spændende i vores vinterudsalg. Vi har sørget for, at der er noget for den helt grønne nybegynder såvel som den erfarne dame eller herre.


Noget for enhver

Vi har naturlig samlet et bredt udvalg af vores mest populære produkter i vores 3 for 200 udsalg. Der er derfor noget for enhver. Leder du efter onaniprodukter til mænd, lingeri til kvinder eller sexlegetøj til par, så kan du finde det lige her – og til en ekstra god pris endda.

Der er ingen, der skal fryse denne vinter. Vi har skruet ned for prisen, så du kan skrue op for varmen derhjemme. Du kan med fordel kigge vores vinterudsalg igennem. Det vil helt sikkert give god inspiration til, hvad du kan bruge den kolde tid til.

Sexlegetøj til hende

Du finder naturligvis et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder blandt vores 3 for 200 kr. tilbud. Sexlegetøj til kvinder kommer i mange afskygninger, og der er derfor også noget for dig. Lige meget om du leder efter noget småt og praktisk eller noget stort og kraftigt, kan du finde det hos os.

Vi har vibratorer i alle former og farver, og det samme gælder dildoer. Derudover har vi et bredt sortiment af frækt lingeri. Så hvad end du vil forkæle dig selv lidt ekstra denne vinter, eller søger noget du kan dele med din partner, kan du finde det lige her.

Sexlegetøj til ham

Sexlegetøj til mænd bliver med årene bedre og bedre. Der er virkelig sket noget inden for udviklingen, og i dag er der næsten lige så stor interesse i at udvikle nye produkter til mænd, som der er til kvinder. Derfor må du heller ikke snyde dig selv for den ekstra nydelse, du kan opnå med det rette udstyr.

Du kan finde onaniprodukter til mænd såvel som anal sexlegetøj. Vi har naturligvis også penisringe, der kan øge din nydelse, hvad end du er alene eller sammen med en partner. Der er kort sagt muligheder nok, og med vores 3 for 200 tilbud kan du prøve lidt af hvert uden at betale en formue.