Viser alle 4 resultater

Vibrator æg

Et vibrator æg er det perfekte legetøj til jer som par, men kan også sagtens bruges alene til onani. Det diskrete sexlegetøj til kvinder, der hurtigt kan gøre stemningen lummer. Find de vibrerende æg i flere forskellige farver, størrelser og materialer.

Her hos www.AltErTysTys.dk har vi et udvalg af forskellige vibrerende æg, der med garanti gør dig våd i trussen. Du kan både få vibrator æg der er vandtætte, med eller uden batterier. Læs mere


Hvad er et vibrator æg?

Et vibrator æg er som navnet antyder et æg der vibrerer. Ægget findes i forskellige kvaliteter og former, nogle med riller, store og små. Alle er styret af en fjernbetjening, enten hvor den er forbundet eller er trådløs. De mest populære er er nok de trådløse. Nogle af de trådløse vibrator æg kan række helt op til 12 m, så kan i rigtigt kan lade legen få frit spil.

Et vibratoræg føres ind vaginalt, evt. med en lille smule vandbaseret glidecreme på, hvis det føles mere behageligt. De fleste skal lige tændes først på selve ægget, hvorefter det styres med fjernbetjeningen.

Vibrator ægget er klart det mest populære sexlegetøj til par – overlad kontrollen til din partner og lad ham eller hende styrer hvornår og hvor kraftige vibrationer du skal have. Det er spændende og gør stemningen endnu mere ophidset til senere. 
Et vibratoræg er helt perfekt til en fræk leg hjemme eller offentligt.

Det er ikke kun sammen med en partner du kan nyde de pirrende vibrationer fra et æg – du kan også sagtens bruge det under onani evt. sammen med en klitoris vibrator, så du bliver stimuleret begge steder. Ægget kan skam også bruges som klitoris vibrator i sig selv. Lækkert med så mange muligheder ikke?

Frække lege uden for hjemmet

Ægget er genialt til at bruge uden for hjemmets 4 vægge, hvorfor? Fordi det er trådløst. 
Har du aldrig haft en fræk fantasi om sex et offentligt sted?  Typisk er det alt det ’forbudte’ der tænder mange mennesker og vi forstår godt hvorfor! Hvis du er vild med sexlegetøj, ved du også at det måske ikke altid er lige diskret at have med på farten, hvis man ønsker en fræk klitoris stimulation som en vibrator kan give. Her er et vibratoræg helt genialt!

Før ægget op vaginalt inden du og din partner tager hjemmefra og giv fjernbetjeningen til din partner, du kan tro det er noget han vil elske! Han har fuldstændig kontrollen og han elsker det! Det kan være i sidder i biografen, og pludselig under filmen tænder han for den næsten lydløse vibrator i ægget. Fantastisk til at fyre op for en fræk aften, der fortsætter derhjemme i soveværelset. 

Når i så har godt gang i lagen gymnastikken kan vibratorægget også bruges som klitoris vibrator – genialt! Mere er der vidst ikke at sige til det, er der?

De mange fordele ved et vibrator æg

Mange tror fejlagtigt at et vibratoræg kun er til vaginal stimulering, det er selvfølgelig også rigtigt, at det er hovedformålet, men der er faktisk også en masse andre gode fordele ved et vibrator æg. 
Det kan måske være svært at forestille sig hvilke andre gavnlige ting du kan få ud af et æg. MEN nu skal du bare høre! Du kender måske bækkenbundskugler?

Eller har prøvet kræfter med det før og ved hvor gavnlige de er for et sundt og stramt underliv. Du kan faktisk bruge et vibratoræg til det samme. I bund og grund er det jo egentlig også samme princip, begge er genstande der føres op vaginalt og skal klemmens omkring for at de ikke ryger ud igen. Du fører ægget ind vaginalt og klemmer sammen for at ægget bliver oppe, På den måde træner du dit bækken og holder det stramt.

Faktisk er bækkenbundskugler 10 gange så effektivt som almindelige knibe øvelser. Vidste du godt det? Det er faktisk de færreste der er klar over det. Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og købe et vibrator æg? Nydelse og stramt underliv – det lyder ikke helt tosset vel?

Brug dit vibratoræg som en klitoris vibrator, enten under onani eller under sex med din partner. Du kan evt. give fjernbetjeningen til din partner imens du stimulerer dig selv med vibrator ægget. Frækt ikke? 
Selvfølgelig kan du også bruge ægget på helt almindeligvis ved vaginal stimulering. 
Det fungerer både som et frækt forspil eller under onani.

Hvilke vibrator æg findes der?

Man skulle næsten tro, der kun fandtes en slags vibrator æg – det er dog slet ikke tilfældet. Der er selvfølgelig det helt almindelige vibrator æg, der ligner et æg, både i hård plast, men også i en lækker silikone kvalitet.
Ønsker du en lidt anderledes stimulering er der et æg med riller eller et hvor der er en lille dildo sammen med et stykke der stimulerer klitoris.

De fleste vibratoræg i dag er genopladelige så du slipper for batterier. Smart ikke? Du kan roligt tage dit æg i mens du er i bad. Det er nemlig vandtæt.
En fræk leg ved stranden eller poolen er måske en mulighed?

Uanset hvilket vibrator æg du vælger, finder du altid den lækreste kvalitet til en pris der er til at betale. Det kan være svært at vælge eller måske finde det helt rigtige vibrator æg til dig. Hvis du er i tvivl så sidder vi klar i vores kundeservice til at hjælpe dig bedst muligt. 

Når du har besluttet dig og fundet det vibrator æg du skal have, sender vi naturligvis din pakke lynhurtigt, så du ikke skal vente for længe med at komme i gang. 

God fornøjelse 😉

Tilføjet til indkøbskurven