VIBRATOR ÆG

Et vibrator æg er det perfekte sexlegetøj til par såvel som single kvinder. Det et diskret sexlegetøj, der kan fjernstyret med app eller fjernbetjening. Hos AltErTysTys.dk har vi et bredt udvalg af forskellige vibrerende æg, der med garanti vil gøre dig våd i trussen. Vi har også andre slags fjernbetjente vibratorer, der kan gøre legen ekstra pirrende. Læs mere

Viser alle 12 resultater


Vibrator æg er det perfekte sexlegetøj til par

Et vibrator æg er klart det mest populære sexlegetøj til par – overlad kontrollen til din partner og lad ham eller hende styre, hvornår og hvor kraftige vibrationer, du skal have. Det er spændende og gør stemningen endnu mere ophidsende til senere. Det er en fræk sexleg, som er virkelig egnet til par. Man kan altså få rigtig meget sjov ud af sådan et vibrerende æg. 

Det er ikke kun sammen med en partner du kan nyde de pirrende vibrationer fra et fjernbetjent æg – du kan også sagtens bruge det under onani evt. sammen med en klitoris vibrator, så du bliver stimuleret begge steder. Ægget kan skam også bruges som klitoris vibrator i sig selv. Lækkert med så mange muligheder ikke?

Hvad er et vibrator æg?

Et vibrator æg er, som navnet antyder, et æg der vibrerer. Formålet med ægget er indre stimulation af kvindens g-punkt og vagina. Det vibrerende æg findes i forskellige kvaliteter, størrelser, former, mønstrer osv. Alle er styret af en fjernbetjening, enten hvor den er forbundet eller er trådløs. De mest populære er er nok de trådløse.

Nogle af de trådløse vibrator æg kan række helt op til 12 meter. Så kan I rigtigt kan lade legen få frit spil. Et vibrations æg føres ind vaginalt, evt. med en lille smule vandbaseret glidecreme på, hvis det føles mere behageligt. De fleste skal lige tændes først på selve ægget, hvorefter det styres med fjernbetjeningen.

Vibrator æg – den diskrete orgasme

Et vibrator æg er designet til at stimulere kvindens g-punkt, dvs. indvendig stimulation. Så det er ikke nogen løgn, at den kan give nogle heftige orgasmer. Og det bedste af alt er, at den kan bruges hvor og hvornår det passer dig! Skal du have en romantisk middag i byen med din partner? Så tag vibrator ægget med.

Så er der altså lagt op til en fræk aften, når I kommer hjem. Både du og din partner vil være helt vilde efter at kaste jer over hinanden. Med et vibrerende æg er der ingen andre, der vil vide, at du faktisk er i gang med at stimulere dig selv. Det er din egen frække hemmelighed.

Jeres lille hemmelighed

Men det er nu sjovest, hvis ham eller hende, du elsker, også kender til den lille hemmelighed. Det er nok det mest diskrete sexlegetøj til kvinder i verdenen. Ingen vil nogensinde opdage, at du bruger ægget. Eller det kommer selvfølgelig an på, om du kan forblive lydløs, når de stimulerende vibrationer rammer det helt rigtige sted. 

Et vibrator æg er helt perfekt til en fræk leg hjemme eller offentligt. Og det bringer da gnisten lidt mere op i jer, med en hemmelighed som kun I kender til. Det kunne være en fræk tur i supermarkedet eller måske en familiefødselsdag hvis i tør, Kun fantasien sætter grænser for jeres frække lege. 

Frække lege uden for hjemmet med et vibrations æg

Et fjernbetjent æg er genialt til at bruge uden for hjemmets fire vægge, hvorfor? Fordi det er trådløst. Har du aldrig haft en fræk fantasi om sex et offentligt sted?  Typisk er det alt det ’forbudte’, der tænder mange mennesker, og vi forstår godt hvorfor!

Hvis du er vild med sexlegetøj, ved du også at det måske ikke altid er lige diskret at have med på farten, hvis man ønsker en fræk klitoris stimulation som en vibrator kan give. Her er et fjernbetjent æg helt genialt! I det mindste kan du være forsikret med, at dit vibrations æg er lydløst. Vores vibrator æg er nemlig helt og aldeles lydløse. Endnu en grund til, at dette sexlegetøj aldrig vil opdages. 

Sexlege med vibrator æg i det offentlige

Pirrende tur i bio! Før ægget op vaginalt inden du og din partner tager hjemmefra og giv fjernbetjeningen til din partner, du kan tro det er noget han vil elske! Han har fuldstændig kontrollen og han elsker det! Det kan være i sidder i biografen, og pludselig under filmen tænder han for den næsten lydløse vibrator i ægget.

Fantastisk til at fyre op for en fræk aften, der fortsætter derhjemme i soveværelset. Romantisk (og fræk) middag: I skal ud og spise på restaurant og har planlagt en romantisk aften med kvalitetstid. Men du synes også, at den skal være lidt fræk. Så uden han ved det, fører du det trådløse æg op, inden I tager afsted.


En fræk middag eller ud i det fri

Under middagen rækker du ham fjernbetjeningen under bordet. Du kan tro, at han bliver helt vild med det! Det er sikkert meget godt, at I sidder ned, for han får nok svært ved at skjule sin ’begejstring’, hvis I forstår hvad vi mener. Skal du og din kæreste ud på en gåtur eller på picnic i det fri?

Hvorfor så ikke gøre den lidt uartig og fræk. Før dit vibrator æg op i skeden og overræk fjernbetjeningen til din partner. I får nok svært ved at vente med at komme hjem igen. Det er nemlig noget så ophidsende for begge parter. Hvis I bliver alt for utålmodige, må I jo finde et sted i det fri, hvor I kan slå jer løs. 

Hvilke muligheder har et vibrerende æg

Mange tror fejlagtigt at et vibratoræg kun er til vaginal stimulering. Det er selvfølgelig også rigtigt, at det er hovedformålet, men der er faktisk også en masse andre gode fordele og muligheder ved et vibrator æg. Det kan måske være svært at forestille sig hvilke andre gavnlige ting du kan få ud af et æg. MEN nu skal du bare høre! Du kender måske bækkenbundskugler?

Eller har prøvet kræfter med det før og ved hvor gavnlige de er for et sundt og stramt underliv. Du kan faktisk bruge et vibratoræg til det samme. I bund og grund er det jo egentlig også samme princip, begge er genstande der føres op vaginalt og skal klemmens omkring for at de ikke ryger ud igen.

Træn og styrk din bækkenbund med et fjernbetjent æg

Du fører ægget ind vaginalt og klemmer sammen for at ægget bliver oppe, På den måde træner du dit bækken og holder det stramt. Selvom et vibrator æg ikke har den samme vægt som bækkenbundskugler, er de yderst effektive til træning af dit bækken. Og et sundt underliv er alfa omega.

Faktisk er bækkenbundskugler 10 gange så effektivt som almindelige knibe øvelser. Vidste du godt det? Det er faktisk de færreste der er klar over det. Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og købe et fjernbetjent æg? Nydelse og stramt underliv – det lyder ikke helt tosset vel.

Indre OG ydre stimulering med et vibrator æg

Vibrator æg er ikke kun til indre stimulering af skede og g-punkt. Det er faktisk også oplagt til stimulering af klitoris. Størrelsen og formen minder nemlig meget om klitoris vibratorer, og den kan derfor sagtens også bruges til dette formål. Dermed har du altså to-i-én og et sexlegetøj, som kan bruges på mange måder. 

Det kan være svært at vælge eller måske finde det helt rigtige vibrator æg til dig. Hvis du er i tvivl, så sidder vi klar i vores kundeservice til at hjælpe dig bedst muligt. Du er mere end velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vi har åbent alle ugens dage og vi svarer altid hurtigt.

Trådløs æg - Sammen eller solo

Brug dit vibratoræg enten under onani eller under sex med din partner. Du kan sagtens bruge ægget til onani både som klitoris vibrator eller stimulering af g-punktet. Det er bestemt ikke kun egnet til parleg. Men hvis du har en partner, er det da oplagt at inkludere ham eller hende i legen.

Du kan evt. give fjernbetjeningen til din partner, imens du stimulerer dig selv med dit vibrations æg. Frækt ikke? Selvfølgelig kan du også bruge ægget på helt almindeligvis ved vaginal stimulering. Det fungerer både som et frækt forspil eller under sex. 

Hvilke vibrator æg findes der?

Man skulle næsten tro, der kun fandtes en slags vibrator æg – det er dog slet ikke tilfældet. Der er selvfølgelig det helt almindelige vibrations æg, der ligner et æg, både i hård plast, men også i en lækker silikone kvalitet. Ønsker du en lidt anderledes stimulering, er der et trådløs æg med riller eller et hvor der er en lille dildo sammen med et stykke der stimulerer klitoris. 

De fleste vibratoræg i dag er genopladelige så du slipper for batterier. Du kan roligt tage dit æg i mens du er i bad. Det er nemlig vandtæt. En fræk leg ved stranden eller poolen er måske en mulighed? Uanset hvilket vibrator æg du vælger, finder du altid den lækreste kvalitet til en pris der er til at betale. 


Fjernbetjent æg – Overlad kontrollen til din partner

Der er ingen tvivl om, at sexlege med sin partner er noget, der for alvor sætter gang i sexlivet. Det er altid spændende at begive sig ud i noget nyt sammen med den, man elsker. Især når det har med ens sexliv at gøre. At udforske og eksperimentere med sexlegetøj er virkelig noget, som kan bringe par tættere sammen og gøre ens sexliv meget sjovere. 

Det er ikke uden grund at det vibrerende æg er et af vores bedst sælgende sexlegetøj til par. Selvom det oplagte valg er frække lege i offentligheden, kan et vibrator æg også sagtens bruges i soveværelset. Enten som en del af et frækt forspil eller klitoris vibrator under sex.

Lad din partner styre din stimulering

Der er også noget frækt ved at lade sig blive domineret af sin partner. Det kan gøres på rigtig mange måder. I har måske hørt om blid bondage og BDSM. Og det er helt klart også noget, som er værd at udforske. Men hvis I ikke er til det, eller gerne vil prøve noget andet, er et fjernbetjent æg det oplagte valg af sexlegetøj til par. 

Lad ham eller hende styre din stimulering og intensiteten af det. Det er noget så frækt for begge parter. Du opnår en pirrende tilfredsstillelse. Og din partner vil blive total ophidset af synet af dig, som ligger vrider dig og stønner, hver gang han skruer op og ned for vibrationerne.

Det er det perfekte legetøj til forspil

I bestemmer selv, hvor langt forspillet med et vibrator æg skal være. Det kan jo i princippet varer op til flere timer, hvis I tager ægget med uden for hjemmet. Uanset hvad, vil du opleve, at du er mere våd og villig end du nogensinde har været før. Og din partner kan ikke vente med at få fingrene i dig, efter han eller hun har tirret og stimuleret dig hele aftenen. 

Hvis I synes at magtspil og rolleleg med dominans lyder spændende, så kan et fjernbetjent æg være rigtig sjovt. Her handler det i den grad også om at overlade kontrollen til din partner. I kunne f.eks. bringe elementer af afstraffelse og belønning ind i billedet, hvilket er populært i BDSM verdenen. Her kunne din partner f.eks. belønne dig ved at skrue op for vibratoren og slukke den, når du er uartig. 

Køb et trådløs æg for ekstra sjove sexlege

Overvejer I at spice sexlivet op med sexlegetøj til par? Så er det med at anskaffe jer et vibrator æg. Et trådløs æg er det helt oplagte valg, når man vil have mere sjov og spænding i sexlivet. Der er så mange muligheder for frække sexlege med et trådløs æg. Det er også derfor, at det er et af de absolut mest efterspurgte sexlegetøj til par.

Der er så mange sjove sexlege forbundet med et vibrations æg. Både som forspil, under sex, hjemme i boligen eller ude i offentligheden. I kan også bruge vibratorægget sammen med andet sexlegetøj, f.eks. anal sexlegetøj eller en klitoris vibrator. Hvis I er til blid bondage, bør I også tage et kig på vores udvalg af blindfold, bindebånd og håndjern eller manchetter.

Vibrerende æg og bondage

Man kan nemlig også få rigtig meget sjov ud af at bruge vibrator æg sammen med bondage udstyr. Du kan også stimulere ham eller hende gennem oralsex, mens du har vibratorægget oppe i skeden. Der er altså mange frække muligheder med de her vibrations æg.

Mulighederne er mange! Hvis I stadig er tvivl om valg af vibrerende æg eller har flere spørgsmål til dens funktioner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid til rådighed og vil hellere end gerne hjælpe med de spørgsmål, I måtte have. 

Køb dit vibrator æg hos Alt er tys tys

Vi bestræber os altid på at have det helt rigtige udvalg, og det rigtige udvalg er selvfølgelig det som vores skønne kunder vil have. Vi lytter rigtig meget på vores kunder, hvorfor vi også ofte får nye varer både online og i vores i butik i Aarhus. 

Alt er tys tys, er lidt en sjov historie - Vi er faktisk Danmarks ældste sexshop med over 50 år på bagen, dog ikke online men vores butik i Paradisgade. Hele denne verdenen af sexlegetøj er lidt tys tys, hvorfor vi fandt på navnet Alt er tys tys og det tilhørende ikon.