DELAY SPRAY

Ønsker du at holde længere ved samleje eller onani? Så kan en delay spray være svaret. Med en delay creme bedøver du penis en smule, men kun lige nok til, at du holder længere. Du kan også læse vores guide til at holde længere for mere inspiration og hjælp. Se vores udvalg af delay spray og delay servietter herunder. Læs mere

Viser alle 8 resultater


Delay spray – hold længere og få en bedre sexoplevelse

Uanset om du har et problem med for tidlig sædafgang, eller du bare vil give din partner den helt store tur, så er en delay spray svaret, du søger. En delay spray får dig til at holde længere i sengen.

Det er ikke nødvendigvis fordi, du har et reelt problem. Men så længe du føler, at du ikke præstere det, som du gerne vil, så har du naturligvis brug for den hjælp, som du kan få. En delay spray eller creme bedøver enten hele penis eller penishovedet.

Du bliver naturligvis ikke helt bedøvet, men det tager en smule af følsomheden. På den måde kan du holde længere tid før du kommer. Du skal altså ikke være bange for slet ikke at kunne mærke noget. Det er der jo hele ikke meget ved. Du vil stadig være følsom og mærke nydelse. 

Hold længere i sengen og undgå for tidlig sædafgang

Med en delay spray eller ”Blev ved servietten” kan du få hjælp til at holde længere i sengen. Du kan naturligvis træne din udholdenhed på flere måder. Du kan bl.a. træne den ved onani eller ved at have virkelig mange udløsninger.

Der findes også andre former for stamina træning. Du kan nemlig også bruge sexlegetøj. Det kan for eksempel være ved hjælp af onaniprodukter.

Under sex kan du med fordel også anvende en penisring, som giver dig en længerevarende og mere kraftig erektion. En penisring strammer nemlig om roden og tilbageholder dermed din udløsning og får penis til at svulme mere op.


Hvordan virker en delay spray?

Delay sprayen er let at håndtere. Der er tale om en spray, ligesom en hårspray for eksempel. Du sprøjter let midlet på penis uden at få noget på hænderne, hvilket kan være en stor fordel.

Du undgår at få det bedøvende middel på andre steder, end der hvor du havde tiltænkt det. Ulempen kan være, at det er sværere at styre andre steder.

Derudover kan virkningen være lidt mildere, når du bruger sprayen, da du ikke kan få et lige så tykt lag på. Ønsker du i stedet en lidt kraftigere vrikning, så kan du eventuelt spraye det på af flere omgange.

Delay creme, spray eller gel?

Der findes både delay middel i spray, creme og gel form. Hver især har de nogle fordele og ulemper, men er i bund og grund et spørgsmål om smag og behag. Bruger du en delay spray med gel, så kan du lettere fordele gelen på penis.

Du kan let påføre det på penishovedet, hvis du føler, at det er det der er mest følsomt. Du kan også let smøre det på hele penis. Da du bruger hånden eller begge hænder til at smøre med, så kan du være meget præcis, hvilket er en fordel.

En af ulemperne ved at bruge en delay gel er dog, at du jo får det bedøvende gel på hænderne. Så det er altså med at vaske hænderne, efter du har smurt det på penis.


Bedøvende serviet

En anden mulighed er en serviet med et bedøvende middel på. Denne serviet fungerer lidt ligesom en vådserviet. Det smarte er, at det bedøvende middel allerede sidder i servietten og er doseret. Det kan gøre hele processen lettere.

Også her får du dog det bedøvende middel på hænderne, hvilket er en ulempe. Uanset om du bruger en delay spray i gel eller spray form eller en serviet, så skal du lade din penis tørre i et par minutter for at lade midlet virke. Det er i de samme minutter, at du har muligheden for at vaske hænderne, hvis du har fået noget på dem.

Det er vigtigt, at penis får lov til at hvile og at midlet får lov at tørre ind i huden. På den måde undgår du at det bedøvende middel kommer på din partner ved en eventuel penetrering eller anden sexleg.

Vær opmærksom på

Ligesom med andre produkter der skal smøres på huden, så er det en god ide at teste produktet inden brug. Hvis du tester det på en arm, så kan du finde ud af, om du skulle være overfølsom overfor produktet, inden du smører det på penis.

Når du bruger en delay spray, kan du garanteret mærke en betydelig forskel. Og du vil sikkert kunne holde længere tid end uden.

Det vil ikke bare gøre samlejet eller sexlegen sjovere, men det vil helt sikkert også være en byrde, der er løftet fra dine skuldre. Der er kan være forskel i, hvor stor effekt en delay spray har.