DELAY SPRAY

Ønsker du at holde længere ved samleje eller onani? Så kan det være, at en delay spray bliver din nye bedste ven. Med en delay creme bedøver du penis en smule, men kun lige nok til at du holder længere. Du kan også læse vores guide til at holde længere for mere inspiration og hjælp. Se vores udvalg af delay spray, gels og servietter herunder.

Viser alle 10 resultater


Få en bedre sexoplevelse med delay spray

Måske du kan genkende det. Stemningen mellem dig og din partner er helt særlig, og I er begge klar på at fortsætte jeres aften i soveværelset. Tøjet bliver hurtigt flået af, og der er lagt op til den frækkeste oplevelse. Men så sker det, der bare ikke skal ske. Du holder ikke så lang tid, som du egentlig gerne ville. Der kan være et væld af årsager til for tidlig sædafgang, og uanset hvad det er, så skal du vide, at du bestemt ikke er alene om det! Heldigvis er der i dag udarbejdet hjælpemidler til at forebygge det, og det er her, at delay cremer og sprays kommer ind i billedet.

Hvad end det handler om problemer med for tidlig sædafgang, eller at du blot vil give partner den helt store tur i sengen, så er en delay spray det svar, som du søger. Det er nemlig et vidundermiddel, som får dig til at holde længere i sengen. Men hvad er det helt præcist, og hvordan virker det? Uanset om det er en delay creme, delay gel eller delay sprays, tager produktet en smule af følsomheden i enten hele penis eller penishovedet, hvilket gør, at du kan holde længere tid, før du kommer. Du skal bestemt ikke være bange for slet ikke at kunne mærke noget, for du vil stadig være følsom og mærke ekstrem nydelse.

En delayspray kommer i mange forskellige varianter, men fælles er, at de alle mindsker følsomheden lige nok til, at du holder længere. Prøv for eksempel den populære BlivVed-serviet, hvor du blot tørrer penishovedet og undersiden af penis med servietten. Voila! Herefter er du klar til at tilfredsstille din partner eller bruge tid med dit favorit sexlegetøj. Ønsker du en delay spray med naturlige ingredienser, der samtidig øger din virilitet, så kan det være, at du skal prøve den fra Pjur.

Eksperimenter med delay cremer og sprays

Inden du begiver dig ud i at udforske det store udvalg af hjælpemidler, som kan få dig til at holde længere, er det en god idé at overveje, hvad der passer dig bedst. Det kan naturligvis være delay cremer og sprays eller en delay gel, men det kan være, at du skal prøve kræfter med andre måder at træne din udholdenhed? Under sex kan du med fordel anvende en penisring, som giver dig en længere og kraftigere erektion. Ellers kan du udforske vores store udvalg af onaniprodukter, som du også kan bruge til at finde ud af, hvor lang tid du kan holde, før du bare må komme. Du kan også besøge vores guide med gode råd og vejledning til, hvordan du holder længere i sengen.

Nu er du nok blevet bekendt med, hvad en delay spray kan gøre godt for. Vi håber i hvert fald, at du er blevet fristet, hvis du er én af de mange mænd, som døjer med for tidlig sædafgang. Faktisk vil en tredjedel af alle mænd opleve at have for tidlig ejakulering i løbet af deres liv - og her defineres ‘for tidlig’ altså som under et minut efter, at samlejet er begyndt. Så husk nu, at det er helt normalt, og at det ikke er for sent at stifte bekendtskab med en delay creme eller en delay gel.

Uanset hvilket produkt du vælger at gå med, vil vi til slut lige runde af med et godt råd. Ligesom med alle andre produkter, der skal smøres på huden, er det en rigtig god idé at teste produktet inden brug. Test det eksempelvis på et lille område på din arm, så du kan finde ud af, om du er overfølsom over for produktet, inden du smører det på din penis. Hos Tys-Tys er vi sikre på, at du kommer til at mærke en betydelig forskel, når du begynder at bruge en delay spray. Det kommer til at gøre dit sexliv sjovere, og vil der helt sikkert også være en stor byrde, der løftes fra dine skuldre.