ORALSEX GUIDE

FORKÆL MED BEDRE ORALSEX

TIL HENDE – DET LILLE EKSTRA

Selvom oralsex handler om at bruge tungen korrekt, er der ingen som siger det ikke kan gøres endnu med sexlegetøj. Sexlegetøj og oralsex er noget af det mest pirrende for kvinder. Brug en g-punkts vibrator eller et vibrator æg i mens du forkæler din partner. Det vil give hende meget mere nydelse og tilfredsstillelse.

FORKÆL MED BEDRE ORALSEX

TIL HAM DU HOLDER AF

Et blowjob er ikke bare et blowjob, du kan give ham en bedre oplevelse. Prøv at brug en penisvibrator sammen med. Du kan også spice blowjobbet op med en prostata vibrator og se hvordan han nyder det.  Prøv med en penisring der gør hans erektion endnu mere kraftig.

FORKÆL MED BEDRE ORALSEX

LAD SANSERNE FÅ FRIT SPIL

Giv din partner et blindfold på og lad sanserne få frit spil under oralsex. Brug bondage til at gøre legen mere kinky. Tag en kilde fjer til at pirre din partner imens din partner er fastspændt og kontrollen er overladt til dig.

FORKÆL MED BEDRE ORALSEX

SMAGFULD NYDELSE

Brug glidecreme med smag for en ekstra pirrende og sjov form for oralsex. Prøv en glidecreme med jordbær eller måske med hvid chokolade. Prøv alle de forskellige smage og find jeres favorit. Gør oralsex meget sjovere med en smagfuld nydelse.