STRAP ON

En strap-on giver dig og din partner mulighed for at lege med dynamikken i soveværelset. Vi har et varieret udvalg af strap on dildoer samt harness med eller uden dildo. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så læs vores guide til strap-on dildoer. Du kan også blive klogere på pegging for at finde ud af, om det er noget for dig og din partner. Læs mere

Viser alle 24 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 749,00 kr. 599,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 369,00 kr. 295,20
Billigst på PriceRunner
-50%
Billigst på PriceRunner
-50%
kr. 270,00 kr. 135,00
Billigst på PriceRunner
-50%
kr. 270,00 kr. 135,00
Billigst på PriceRunner
-50%
kr. 270,00 kr. 135,00


Strap on til par - Gør sexoplevelsen mere spændende 

Der findes simpelthen så meget sexlegetøj på markedet, fordi det er blevet både populært og anderkendt at bringe noget ekstra med i sengen, så oplevelsen bliver endnu sjovere. Der er ikke længere fordomme, uanset om det er til par eller single – det burde der i hvert fald ikke være.

Men derfor kan nogle produkter godt være mere grænseoverskridende end andre. Men er I trygge ved hinanden, så kan det være utroligt spændende at kaste jer ud i legen med mandlig penetrering. 

Det kan være noget enormt magtfuldt over at være den, der penetrer og giver den anden nydelse. Der ligger også en magt i at være den, der modtager nydelse uden skulle røre en finger. 

Vend op og ned på magtforholdet

Men hvad med at vende op og ned på dem? For én ting er sikkert: Selvom det både er dejligt at være giver og modtager, ændrer på magtforholdet, når det er kvinden, der penetrerer; og det kan være enormt ophidsende – for jer begge!

Det er ikke kun personer i heteronormative forhold, der kan eksperimentere med alternative måder at give hinanden nydelse. Alle typer par kan få masser af sjov og frække oplevelser ud af sådan en sag, også queer par.

Sådan en påspændingsdildo, som det også kaldes, kan både bruges af kvinder på mænd, eller fra kvinde til kvinde. Det giver jer mulighed for at udforske hinanden på helt nye måder, for hvorfor skal sex have begrænsninger på grund af biologisk køn? 

Drop begrænsningerne

Vores tid har set en stigende fokus på forskellen mellem biologisk og sociale køn, hvilket egentlig bare betyder, at vi er begyndt at acceptere, at du ikke nødvendigvis føler dig som det køn, du er født med.

Et andet vigtigt skridt, som stadig er ved at blive taget, er, at køn er lige. Det gælder både på arbejdsmarked, og altså også i sengen. Kvinder kan penetrere deres kærester, uanset køn. 

Den her oplevelse åbner endda op for muligheden for den berømte prostataorgasme, som siges at være lige så intens som den kvindelig G-punktorgasme. Så vær med på noderne og tidens trend, hvor køn ikke bør være en barriere for dine drømme eller lyster.

Tilbage til strapon’en

Lad os vende tilbage til alle de dejlige fordele ved en strapon. Det gør vi ved at opsummere årsagerne til, at det er en rigtig god idé: Som mand kan du opleve den vildeste orgasme i hele dit liv.

Som kvinde for du lov til at være på den aktivt givende side at et heteroseksuelt samleje. Derudover oplever I en fræk frihed, når I omskriver regler for, hvad der kan lade sig gøre, som både er spændende og vildt intimt.

I behøver altså ikke gå op i kønsroller for at anvende det her sexlegetøj. I kan også bare være ude efter en sjov aften, hvor I begge få en anderledes og fræk oplevelse, I sent glemmer. 

Strapon? Hvilke findes der? 

Der er vildt mange muligheder, når du skal vælge hvilken slags påspændingsdildo, du vil penetrere din partner med. Det kan f.eks. være den mere traditionelle udgave, hvor du bruger en form for sele. Den findes både med en medfølgende dildo eller i en version, hvor du selv kan sætte en dildo på.

Der findes versioner, der gør det endnu sjovere for kvinden med eksempelvis vibrator, mens andre stimulerer næsten alt, hvad der overhovedet kan stimuleres. Så der er altså ret meget at vælge imellem, når I først skal til at i gang med projektet.

Derfor har vi forsøgt at gøre det lidt nemmere for jer, at vælge den version, der passer til jer og jeres forhold. Helt overordnet er der tre udgaver: Harness til sugekop (findes også med tilhørende dildo), dobbelt strapon og strapless strapon.


Harness til sugekop dildoer 

Den her er en rigtig god begynderudgave til jer, der vil kaste jer ud i en anderledes sexoplevelse. I laver nemlig jeres helt egen påspændingsdildo. Fordelen er, at I selv skal tilkøbe påhænget, så I selv bestemmer størrelsen.

Hvis I køber flere, så har I lidt at vælge imellem selvom I kun har én sele. Hvis den skal bruges til anal stimulering, så er det en god idé at starte lidt småt, og så kan I arbejde der opad med tiden. Faktisk kan det være en interessant leg at se, hvor lang op i størrelse, I kan gå.

Der findes nemlig både nogle, der ligner en helt almindelig penis, mens andre ser naturtro ud, men har en størrelse, som du sjældent vil møde i det virkelig liv. Bare husk, at det kræver tålmodighed at kaste sig ud i sådan et eksperiment. 

Sådan gør I

Når I vil bruge den her, skal selen placeres rundt om taljen på kvinden. Det betyder, at det altså overvejende er manden, der opnå en direkte nydelse gennem den her version.

Men det betyder ikke, at kvinder slet ikke får noget ud af den, for det er faktisk fantastisk pirrende at fokusere på sin partners nydelse.

Og så kommer vi ikke udenom, hvor ophidsende, der kan være, at få lov til at penetrere sin kæreste, når man er kvinde. 

Dobbelt strap on

Vil du som kvinde gerne have lidt mere ud af oplevelsen end blot at penetrere din kæreste? Så kan det være i skal have fat i en dobbelt strap on. 

Ligesom den til sugekopper skal denne slags påspændingsdildo spændes rundt om taljen. Men modsat en standart seleudgave er det jer begge, der får direkte nydelse ved at anvende denne version; I kan rent faktisk begge to få en orgasme. Hold da op, så bliver det spændende!

Fordelen ved den her udgaver er nemlig, at der er to dildoer – én til hver. Du kommer altså til at selv at mærke alle de stød, du giver din kæreste. Så handler det ikke kun om at penetrere, men også om selv at opnå nydelse. 

Strapless strap on

Den her er til jer, der vil gå hele vejen. Og så endnu længere. De fås nemlig i flere forskellige varianter, der alle tager den her omvendte penetreringsoplevelse til et helt nyt og pirrende niveau. 

Generelt er fordelen ved en strapless påspændingsdildo, at de er helt fri for nogle former for seler. De sidder altså helt selv. Selvom selerne sidder på en måde, så I er forholdsvist uforstyrret i jeres foretagende, så er der noget lækkert ved, at I er helt fri – så kan I gemme selerne, til I vil lege med bondage. 

Fordele ved strapless strapon

Lad os nu dykke ned i fordelene ved de enkelte:  Med vibrator-udgaven kan du som kvinde trænge op i din kæreste og give ham eller hende nydelse, samtidig med at vibrationerne sørger for, at du selv bliver godt stimuleret. Det er da en total win-win! 

Klitorisvibrator: Her er der gode muligheder for, at I begge få en orgasme. Den er præcis ligesom den med vibrator, bare med den tilføjelse at der er særligt fokus på klitoris. Det ved enhver kvinde er vildt pirrende. 

Tripple pleaure: Hvis begge i jeres forhold tænder på anal stimulans, så kan I prøve den her udgave, hvor der er hele tre dildoer i én. Så kan du som kvinde penetrere din kæreste, samtidig med at du selv bliver stimuleret i både vagina og anus. 


Strap on eller påspændingsdildo? 

Det meste sexlegetøj går under flere forskellige navne. Det sker helt automatisk, når vi tager udenlandske ord ind i vores dagligdagssprog. Især fordi produkterne er internationale.

Det her sexlegetøj går derfor under det engelsk strap on og danske påspændingsdildo. Det gode ved de mange navne er, at det betyder, at det er et produkt, som folk både interesserer sig for og bruger.

Så er du en af dem, der på den ene side tænder på at penetrere eller blive penetreret af din kæreste, men på den anden side er bange for, hvad folk ville tænke? Så er populariteten faktisk værd tænke på. Her har vi en vare, der er så populær, at vi har taget os tiden til at finde et dansk ord til det.

Spring ud i det

Pointen er, at hvis du holder dig tilbage på grund af nogle fordomme, som du frygter at blive udsat for, så vid, at der er rigtig mange andre som dig.

Det er måske især mænd, der har lidt forbehold overfor at blive penetreret af deres kærester med en påspændingsdildo, hvis de er i et heteroseksuelt forhold. Det kan vi godt forstå. Kulturelle normer er svære at bryde.

Men spørg dig selv: Vil du virkelig lade en forældet idé om mandighed stå i vejen for den vildeste orgasme, du nogensinde har prøvet? Det spørgsmål lader vi lige hænge i luften… 

Derfor er glidecremen vigtig 

Vi er ved at være ved vejs ende, og forhåbentlig føler I jer godt rustet til at kaste jer ud i projektet med strap on sex. Det kan være grænseoverskridende, men når først I tester de grænser og overkommer dem, så kan vi godt garantere, at bliver end af de vildeste sexoplevelser, I kommer til at prøve sammen.

Der er kun lige én ting, vi lige skal have styr på, inden i går i gang. For har I husket glidecremen? I ved det jo godt. Når sexlegetøjet skal frem, så skal glidecremen det også. Ja, det gælder også, hvis det er en kvinde, der skal nyde godt af effekterne.

Men kvinder danner jo selv en naturlig glidecreme? Ja, det er sandt. Det er ikke absolut nødvendigt med glidecreme til kvinder. Men glidecreme har andre dejlige fordele. For når det glider fuldstændig gnidningsfrit, så føles det helt fantastisk; det når altså nyde højder for kvinden! Så det husker I lige, ikke?

Især for mænd

Hvis det er en mand, der er i den modtagende ende, så er det altså absolut nødvendigt. Her er der nemlig ingen naturlig smørelse, som kan få tingene på gled. En prostataorgasme skulle være en af de mest fantastiske orgasmer, som mænd kan opnå, så lad være med at ødelægge oplevelsen ved at droppe glidecremen i forsøget på at opnå den. 

Som altid gør vi lige opmærksom på, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme til det meste sexlegetøj, da det ellers ødelægger overfladen. De eneste undtagelser er, hvis produktet er i glas eller metal.

Men ved brug af påspændingsdildo, er det som tommelfingerrel en god idé at anskaffe sig en vandbaseret glidecreme. Er I klar til at kaste jer ud i at tilfredsstille hinanden på nye måder? Vi kan love, at det bliver en anderledes og forhåbentlig stimulerende oplevelse, som I sent vil glemme. 

Rengøring af din strap on

Når du er færdig med din strap on er det en god idé at få den rengjort forsvarligt. Heldigvis kan langt de fleste strap ons vaskes med lidt varmt vand og sæbe.

Det forudsætter at de er vandtætte, selvfølgelig. Så gør altid dig selv den tjeneste, at du tjekker dette, inden du sænker din strap on i vand.

Vi anbefaler, at du bruger en rengørings spray, som er specielt udviklet til at rense dit sexlegetøj og holde det ved lige.