Viser alle 19 resultater


En strap-on er (selvom du måske ikke tror det) et stykke sexlegetøj der er for alle. Der er ingen grund til at blive skræmt! Du og din partner vil helt sikkert blive glædeligt overraskede. Når vi taler om en strap on, så er der ingen grænser for hvor meget sjov I kan få. Den kan nemlig både bruges kvinde til kvinde (harness). Kvinde til mand (pegging).

Eller mand til mand (jep, den er god nok, men det kan du læse mere om, om lidt). Se vores store udvalg nedenfor og find lige netop den, som I kunne tænke jer.  Læs mere

-75%
DKK 375,00 DKK 95,00
-34%
-51%

Realistisk Dildo

Sugekop dildo lilla

DKK 395,00 DKK 195,00
-36%
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-34%
DKK 295,00 DKK 195,00
-25%
-34%

Par Sexlegetøj

Dobbelt strap-on duo

DKK 395,00

Par Sexlegetøj

Strap-on inkl. dildo

DKK 295,00
-33%
-25%
DKK 395,00 DKK 295,00
-31%
-29%

Realistisk Dildo

King cock dildo

DKK 695,00 DKK 495,00

Hvad er en strap-on?

En strap on er faktisk en påspændingsdildo. Det er altså en dildo, som der enten spændes på eller allerede sidder på en form for sele eller seletøj. Dette seletøj kaldes en harness. Det smarte ved en harness er, at I kan købe forskellige dildoer og bruge dem i det seletøj som I allerede har. Dermed kan I skifte ud i jeres lege, fornye jer og opnå nye former for nydelse hver gang.

Strap- ons er for alle

Som ny indenfor sex legetøj, så kan disse strap-ons måske virke en smule farlige. Men vær helt sikker på, at det er det rigtige stykke sexlegetøj til dig og din partner, hvis I begge ønsker penetration.

Er I et par (en kvinde og en mand), og ønsker I at kaste jer ud i at bruge en strap-on (også kaldet pegging)? Så fungerer den på den måde, at du som kvinde tager jeres strap-on på og kan nu penetrere din mandelige partner med den. Allerede før selve akten eller samlejet går i gang vil I garanteret begge kunne mærke de seksuelle spændinger i luften. Det vil i øvrigt føles fuldstændig fantastisk, når I begge har fået en orgasme på denne nye måde.

Hvordan kommer man i gang?

Har dig og din partner et ønske om at penetrere hinanden og blive penetreret? Så er en strap on helt sikkert et fuldstændig fantastisk og uundværligt stykke sexlegetøj til jer.

Hvis du som mand, ønsker at blive penetreret af din kvindelige partner, så vil I blive så glade for en strap on. Det kan måske være en smule intimiderende i begyndelsen, men lad jer endelig ikke skræmme. Som mand er det kun naturligt at have en lyst til at blive stimuleret på g-punktet i anus. Her kan en strap-on være hjælpen til jer.

Der findes mange forskellige typer af strap-ons. Der findes store, små og mere eller mindre naturtro og i alle mulige farver og faconer – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Dobbelt penetrering

Selve tanken om, at din kvindelige partner penetrer dig kan være ophidsende i sig selv, og din partner vil helt sikkert også finde det enormt frækt, når rollerne pludselig er vendt om. Men det stopper ikke her. Der findes nemlig også en strap on harness-fri, som der kun kan bruges af kvinden.

Fidusen er den, at den stikkes op i kvinden, mens den anden del bruges til at penetrere enten en mandelig eller kvindelig partner. På den måde kan du som kvinde både få oplevelsen af at penetrere din partner og samtidig selv blive penetreret og stimuleret – win win.

Strap-on til mandlig nydelse

Men vidste du, at du som mand også kan bruge en strap-on? Nej vel? Der skelnes ofte mellem tre typer af strap on dildoer, nemlig en hul, en fast og en harnessfri.

Den faste er til kvinden, der ønsker at penetrere sin mandelige eller kvindelige partner. Kvinden har jo af naturlige årsager ikke en penis at stikke ind i dildoen, og derfor er den faste at foretrække. Som allerede nævnt, så er en harnessfri den type af dildo, der både kan penetrere dig som kvinde, imens du penetrerer en partner.

Men der hvor det virkelig bliver interessant for dig som mand, der ønsker at bruge en strap-on, er ved den hule dildo. Den hule dildo giver dig muligheden for at stikke din penis ind i den. På den måde kan du opnå både mere fylde og længde og hvem vil ikke gerne det.

Oplever du at have rejsningsproblemer, så er den hule dildo til en strap-on også en rigtig god løsning. Du vil nemlig opleve, at du ved at stikke din penis ind i dildoen, at du kan stimulere og gennemføre et samleje med din partner. Det er til glæde for jer begge. Og måske vil netop dét have en positiv indvirkning på rejsningsproblemer.

Glidecreme er et must

Hvis I bruger en strap-on dildo kvinde til kvinde synes I måske ikke, at det er nødvendigt at bruge glidecreme. Men hvis du allerede har prøvet det eller er fast bruger af glidecreme, så ved du, at det er et absolut must have, når du skal dyrke fantastisk og fræk sex. I kvindens skede kan der naturligt dannes glidemiddel, men en glidecreme vil stadig gøre selve penetrationen helt fantastisk. Bruger I i stedet jeres strap-on til analsex, så er en god vandbaseret glidecreme helt uundværlig. Modsat skeden, så danner anus ikke et naturligt glidemiddel, hvorfor det er nødvendigt med lidt ekstra smørelse.

Når man bruger sexlegetøj er det vigtigt, at glidecremen er vandbaseret. Grunden er den, at en silikonebaseret ødelægger overfladen på dit sexlegetøj (medmindre det er af stål eller glas). Den silikonebaseret glidecreme er dejlig glat og silkeblød. I vil helt sikkert nyde at bruge den som massageolie, da huden bare kommer til at føles dejlig og blød. Både den vandbaseret og den silikonebaseret glidecreme kan du naturligvis også købe her hos os AltErTysTys.dk

Tilføjet til indkøbskurven