FIFTY SHADES OF GREY

Fifty Shades of Grey tog alle med storm, både da bøgerne så dagens lys og igen da de blev filmatiseret. Derfor kan du også udforske det forførende Fifty Shades of Grey univers med det officielle sexlegetøj inspireret af serien. Fifty Shades of Grey kollektionen indeholder sexlegetøj, bondageudstyr samt andet fetish tilbehør, så du kan tage den pirrende dominansleg fra bøgerne og filmene med hjem i soveværelset. Læs mere

Viser 1–40 af 57 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 799,00 kr. 639,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 599,00 kr. 479,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 395,00 kr. 316,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 369,00 kr. 295,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 229,00 kr. 183,20
Billigst på PriceRunner
-20%


Hvad er Fifty Shades of Grey?

Fifty Shades of Grey er titlen på en erotisk romen, der udkom i 2011. Forfatteren E.L. James beskriver det intense forhold mellem Anastasia Steele og Christian Grey. Bogen blev hurtigt opfulgt af både en to’er og en tre’er.

Succesen var også stor, da den første bog blev filmatiseret i 2015. Herefter er de andre bøger også blevet filmatiseret, og hele franchisen er kun vokset. Både bøgerne og filmene er kendte for deres erotiske scener, hvor der bliver leget med BDSM.

I forbindelse med den store succes har man derfor også skabt en serie af sexlegetøj. Det lader hver mand og kvinder, der er betaget af det sensuelle univers fra bøgerne og filmene, tage legen med hjem i deres eget soveværelse.

Hvorfor er Fifty Shades of Grey så populær?

Både bøgerne, filmene og nu også sexlegetøjet har haft en bugnende succes. Det er som om, at alt hvad der har med Fifty Shades of Grey at gøre, bliver til guld. Da bøgerne kom frem, blev det lige pludselig helt normalt at se folk på gaden side og læse en erotisk roman.

Der er mange grunde til, at det frække univers på rekordtid er blevet allemandseje. Bøgerne er letlæselige, filmene er underholdende, og legetøjet er perfekt til nybegyndere såvel som øvede. Kort sagt er der altså noget for enhver.

Det er dog mest kvinder, der er blevet betaget af Fifty Shades of Grey. Men mændene klager helt sikkert ikke. De har nemlig kunne nydt godt af, at deres kærester og koner, har fået en masse inspiration til erotisk leg i soveværelset.

Hvor kan særligt kvinder lide serien?

Fifty Shades of Grey er også af flere omgange blevet omtalt som husmorporno. En erotisk roman der giver spænding til kvinden, der måske mangler lidt ekstra romantik og ikke mindst erotik i hverdagen. Men der er også flere grunde til, at særligt kvinder er faldet for Fifty Shades of Grey.

Den frække leg med dominans og BDSM har helt klart virket tiltrækkende for mange kvinder. En stor del af denne leg handler nemlig om at afgive kontrol. Her er du totalt i din partners hænder.

Et veltrængt afbræk fra hverdagens mange gøremål og to-do lister, hvor det ofte er kvinden, der skal have styringen og kontrollen. Flere kvinder har helt sikkert kunne identificere sig med den kvindelige hovedperson i fortællingerne, og har ønsket at udleve de samme ting, som de har læst i bøgerne, eller set på biografskærmen.

Hvad er BDSM og dominansleg?

BDSM spiller en stor rolle i hele Fifty Shades of Grey universet, men hvad er det egentlig? BDSM er et bredt begreb, der dækker flere forskellige ting. BDSM står for Bondage, Disciplin, Submission og Masochisme. Det kan derfor både indebære bondageleg og dominansleg.

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at dyrke BDSM. Ofte bruges begreber som SM og bondage også om det, der kan betegnet som BDSM. Det er altså en bred kategori, der indeholder mange forskellige lyster og feticher.

Det er selvfølgelig også op til hver enkel at bestemme, hvor vild en BDSM leg man ønsker. BDSM kan dyrkes blidt af nybegyndere og hardcore af de mere øvede. I bestemmer helt selv, hvor meget I ønsker at skrue op for intensiteten og hvor hurtigt.

Bondage

Bondage er en meget kendt form for seksuel handling. Det handler om at blive bundet eller på anden måde fikseret. Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan udøve bondage og selvfølgelig meget forskelligt udstyr, man kan bruge til legen.

Uanset om du bruger håndjern eller reb, så handler bondage om, at den ene partner er i kontrol, mens den anden bliver fastgjort og sat ud af kontrol.

Som med BDSM generelt kan bondage, også dyrkes af nybegyndere samt øvede. Du kan blive totalt fikseret, så du er helt ude af stand til at bevæge dig, og du kan også fastgøres til en seng eller andet. Men du kan også bare få et par lækre håndjern med plys på.


Disciplin eller dominans

Her handler det om, at den ene partner tager kontrollen over den anden. Det kan gøres med blandt andet bondage men også på mange andre måder. Den dominerende partner kaldes ofte en master, hvis der er tale om en mand, og en dominatrix hvis det er en kvinde.

Hvilken rolle der passer, hvem kommer enten helt naturligt, eller også er det noget, man må udforske sammen. Uanset hvad kan det være en fræk ide at bytte om på rollerne en gang i mellem.

En vigtig del af BDSM og herunder dominansleg er tillid. Det er vigtigt, at aftaler, regler og grænser bliver overholdt. Det er derfor vigtigt, at der er fuld tillid mellem de involverede parter, og at man for eksempel har aftalt et stopord inden legen for alvor begynder.

Submission

Modsat den dominerende partner er der den submissive partner. Dette er den, der nyder at blive domineret og kontrolleret i BDSM legen. Det kan både være mænd og kvinder, der elsker denne rolle, og den kan etableres på flere måder.

Bondage er en klassisk måde at lade sig underkaste. Men også piske og paddles, samt masker og ball-gags kan bruges. Der findes meget forskelligt udstyr, når det kommer til BDSM leg og submission, og der er derfor masser af muligheder for at finde det, der passer til jer og jeres fantasier.

At blive domineret og underkastet betyder dog ikke, at man nødvendigvis også nyder smerte. Der er flere instrumenter, der kan give en pirrende og let smerte flere steder på kroppen. Men om disse redskaber skal tages i brug, er helt op til jer.

Masochisme

Denne del af BDSM har med smerte at gøre. Som alle dele af BDSM begrebet kan man vælge dem til eller fra, som man ønsker. Det er altså ikke nødvendigt at påføre smerte eller at opleve smerte, når man leger med BDSM.

Men tænder man på masochisme, vil det sige, at man ikke kun nyder at blive domineret, men også nyder den smerte, der udøves på en. Der kan også være tale om en form for ydmygelse. Det kan både være i form af fysisk nedgørelse, men det kan også opnås gennem verbale udsagn.

Det er vigtigt, at man hele tiden lytter til sine egne grænser. BDSM kan godt handle om at rykke sine grænser, men det handler ikke om at overskride dem.

Tag legen fra filmskærmen hjem i soveværelset

Med serien af sexlegetøj inspireret af Fifty Shades of Grey universet kan du tage den leg, du har læst om eller set på biografskærmen med hjem. På den måde kan du udleve de fantasier, du helt sikkert har haft, efter du har mødt Anastacia og Mr. Grey.

Serien har et bredt udvalg af sexlegetøj, så alle lyster kan blive dækket. Da bondage, dominans og BDSM generelt er en stor del af Fifty Shades of Grey universet, er mange af produkterne selvfølgelig også inspireret af dette.

Derfor finder du også masser af reb, håndjern, samt piske og blindfolds. Serien indeholder legetøj, der er perfekt til jer, der er helt nybegyndere. Men der er også mere udforskende legetøj, så de mere øvede også kan være med.

Udforsk frække bindelege med Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey sexlegetøjskollektion indeholder selvfølgelig mange muligheder, når det kommer til at udforske frække bindelige. De forskellige produkter til bondage gør, at I kan vælge det, der matcher jeres erfaringsniveau.

Ønsker I at begynde let kan et par simple håndjern være perfekte. De er nemme at bruge, og har en sikkerhedslås. Det vil sige, at de hurtigt kan komme af igen. Det enkle og metalliske look giver også en ekstra kinky kant til legen.

Skal der lidt mere til i forhold til fiksering, finder du også flere slags reb samt bondage sæt. Her kan du fiksere din partner til sengen samt binde både hænder og fødder. På den måde er han eller hun helt i din kontrol.


Husk de følsomme brystvorter

Brystvorter kan for både mænd og kvinder være en vigtig erogen zone. Og er du samtidig vild med pirrende og let smerte, kan brystklemmer fra Fifty Shades of Grey serien være helt perfekte. Som resten af serien er de brystklemmer, du kan få utrolig elegante.

Generelt har seriens produkter et design, der matcher godt med det, man kender fra filmene, men som også passer perfekt ind i den frække BDSM verden. Flere af produkter matcher så at sige, så du ikke bare kan nyde de skønne fornemmelser men også den flotte æstetik.

De forskellige klemmer du finder i serien, giver dig mulighed for at lege med smerte som nydelse. Brug klemmerne til stimulerende forspil eller lad dem virke igennem hele legen. 

Pisk og afstraffelse

Trænger din partner til at blive sat ordentligt på plads? Så finder du en masse udstyr til netop dette i Fifty Shades of Grey serien. Uanset om du er til pisk eller paddle, kan du finde det lige her. Brug en pisk hvis du vil høre et lækkert svirp.

En pisk eller paddle behøver dog ikke altid at blive brugt til smerte. Lette slag eller pirrende strejf kan være lige så effektive, når det kommer til nydelse og BDSM. Hvis der så lige pludselig lander et hårdt slag, bliver den submissive partner nok ikke skuffet.

Med det rette udstyr kan du få fuld kontrol over din partner og tage den frække dominansleg lige så langt, som du ønsker det.

Er du nysgerrig på anal leg?

Det er ikke kun tilbehør som pisk, blindfolds og brystklemmer, du kan finde i Fifty Shades of Grey kollektionen. Serien indeholder også forskelligt slags sexlegetøj og herunder også anal sexlegetøj. Det er perfekt til jer, der ønsker at udforske anal leg.

I kan bruge anal sexlegetøj alene eller kombinere det med for eksempel reb og brystklemmer. Mulighederne er mange, og I kan altid lade jer inspirere af de mange frække scenarier, I har læst om eller set i filmene.

Det er vigtigt at huske den rette smørelse, når det kommer til anal leg. Hvis du bruger en god anal glidecreme sammen med et anal sexlegetøj, vil det hele glide meget nemmere, og føles meget mere behageligt.

Let pirrende eller nydelsesfuld smerte?

Når det kommer til BDSM, kan I selv styre, hvor vildt det skal gå for sig. Er der tale om blid bondage eller hardcore SM? Det fantastiske ved det univers som Fifty Shades of Grey sexlegetøjet åbner op for er, at det er så bredt.

Du finder sexlegetøj, der er helt perfekt til jer, der aldrig har prøvet at lege med bondage eller sexlegetøj generelt før. Og så finder du også mere vilde ting, så selv de mest øvede kan finde noget nyt og spændende.

Hvis I først har forelsket jer i et produkt fra serien, har I mulighed for at udvide jeres samling i det uendelige. Legen kan fortsætte, præcis som I ønsker det. Start med en pirrende og sanselig leg og skru så op for intensiteten, når I føler for det.

Leg med grænserne med Fifty Shades of Grey

Bondage og BDSM er i dag en ret udbredt leg hos mange par. Det er nemlig den perfekte måde at holde gang i sexlivet og den intime leg. Der er mange grunde til at blandt andet bondage skal på menuen i soveværelset. Det er nemlig en uudtømmelig verden af nydelse og spænding.

Som serien af sexlegetøj fra Fifty Shades of Grey kollektionen også viser, så er der et utal af muligheder. Du kan starte med et enkelt blindfold og udvikle legen derfra. Eller I kan prøve flere ting på én gang.

Fifty Shades of Grey kollektionen lader jer lege med jeres egne grænser og udvikle jer sammen. På den måde bliver I aldrig trætte af hinanden. Der er nemlig altid nye ting at udforske og opdage. Start legen i dag hos Altertystys.dk