FLESHLIGHT

Fleshlight er et af de mest solgte onaniprodukter til mænd, og den amerikanske producent har 1998 lavet deres populære produkt. Du er derfor sikret en høj kvalitet og et yderst effektivt produkt, når du køber en Fleshlight. Alle Fleshlights har et sleeve i det patenteret Real Feel SuperSkin materiale, der sikrer dig en realistisk og stimulerende oplevelse. Læs vores guide til Fleshlight og lær alt om de forskellige modeller. Læs mere

Viser alle 39 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 600,00 kr. 480,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 95,00 kr. 57,00


Fleshlight – det ultimative onaniprodukt

Fleshlight er et af verdens mest solgte onaniprodukter til mænd. Og det kan vi godt forstå! Det er nemlig det ultimative onaniprodukt, både når det kommer til kvalitet, design og variation. Fleshlight har et utal af forskellige udformninger og designs, så du kan finde et, der passer til lige præcis dine behov.

Du får også et produkt, der virkelig er af høj kvalitet, og som føles realistisk og stimulerende at bruge. Prøv for eksempel en anal eller vaginal penetrering med en af de mange Fleshlight løsninger. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb.

Du kan finde en, der fungerer for lige præcis dig. Både indvendigt og udvendigt kan du nemlig få forskellige designs og strukturer. Med en unik indre struktur i hvert onaniprodukt har du en verden af nydelse, der venter på dig.

Få en unik oplevelse med Fleshlight

Der er en meget god grund til, at Fleshlight er et af de mest populære brands, når det kommer til onaniprodukter til mænd. Du får nemlig en utrolig stimulerende onani oplevelse, uanset hvilken type af Fleshlight du vælger.

Du kan for eksempel både få en anal og en vaginal Fleshlight. Indgangen til åbningen er designet til at ligne enten en vagina eller et anus. Udover at have forskellige designs udvendigt har Fleshlight også et utal af indre designs.

Indersiden eller sleevet har ofte en unik struktur, der virker stimulerende, når du bruger den. Derudover kan du også få nogle, der er ekstra stramme. Eller nogle der går ud i en bredere åbning, som vil føles præcis som en rigtig skede.

Så tæt på den ægte vare som muligt

Fleshlight popularitet kommer blandt andet, af den realistiske følelse du får, når du bruger produktet. Faktisk kommer du ikke tættere på den ægte vare med noget andet onaniprodukt. Dette skyldes det patenteret Real Feel SuperSkin materiale.

Materialet er ftalatfrit, og består af en elastisk gel. Gelen er skabt af en blanding af copolymerer og blødgørende olier. Derudover er materialet både fødevaregodkendt samt godkendt til medicinsk forbrug. Du får derfor et totalt kropssikkert materiale, der også føles dejligt mod den følsomme intim hud.

I materialet er der lavet en stimulerende struktur, der kan have både riller, dupper og knopper i forskellige størrelser. Denne inderside gør, at du får en særlig pirrende oplevelse, når du bruger en Fleshlight. Den vil nemlig ikke bare føles blød og lækker men også ekstra stimulerende på grund af det indre mønstre og struktur.

Brug den både som single eller som par

En Fleshlight er selvfølgelig mest kendt som det ultimative onaniprodukt til mænd. Derfor er det også perfekt til dig, der er en single mand, eller som bare ønsker at gøre dine solostunder lidt mere stimulerende. Men du og din partner kan faktisk også få rigtig meget ud af at bruge en Fleshlight sammen.

Hvis du bruger den sammen med din partner, kan du med fordel lade dem tage kontrollen. Lad din partner føre Fleshlighten over din penis. Herefter kan du bestemme, hvor hurtigt eller langsomt det skal gå. Samt hvor intens en følelse, du skal have ved at justere vakuummet.

En Fleshlight kan være et lækkert alternativ til et almindeligt blowjob eller handjob. Det er derfor også perfekt at bruge under forspillet. Her kan der skabes en fræk leg, hvor din partner kan se, hvor lang tid du kan holde, før du bare må komme.

Hvilken Fleshlight skal du vælge

Det kan være helt overvældende. Fleshlight har nemlig et utal af forskellige variationer og serier af det populære onaniprodukt. Og hvilken vil være den bedste til dig? Der er flere ting, du med fordel kan overveje, inden du beslutter dig for, hvilken Fleshlight du skal have med hjem.

Hvilken type ønsker du? Skal den være i normal størrelse eller mere rejsevenlig? Er der en bestemt indre struktur, du ønsker?

Hvilken Fleshlight du ender med at vælge, kommer altså i bund og grund an på, hvilket hul du ønsker at trænge ind i, og hvilken slags stimulering du leder efter.


Vaginal eller anal?

Det første du kan gøre klart for dig selv, er om du ønsker en vaginal eller anal en af slagsen. Fleshlight har en del udgaver af begge typer, og der kan derfor stadig være flere valgmuligheder, uanset hvilken type du går med.

Om det skal være den ene eller den anden type, kommer an på, hvad du tænder mest på. Hvis du vælger en vaginal Fleshlight, får du også en åbning, der ligner en vagina. Det vil sige, at der vil være en klitoris og åbne kønslæber. Mange mænd finder dette syn utrolig indbydende og virkelig tiltrækkende.

Med en anal Fleshlight har du ligeledes en realistisk afbildning af anus, der fremstår helt rent og klar til penetrering. Du kan med fordel undersøge begge typer, inden du bestemmer dig. Det kan være, at du bliver overrasket over, hvad du egentlig bedst kan lide.

Sådan bruger du en Fleshlight

Når du har valgt den perfekte Fleshlight til dig og dine behov, er det også vigtigt, at du bruger den rigtigt. Du tænker måske, at det er ret simpelt at bruge en Fleshlight. Og det er det sådan set også. Men der er stadig et par vigtige trin at huske inden og selvfølgelig under brug.

Derfor har vi samlet nogle af de vigtigste og bedste råd til, hvordan du bruger din Fleshlight. Mange oplever nemlig, at de bliver en smule skuffet, første gang de bruger en. Men for det meste er det faktisk fordi, de har sprunget et vigtigt trin over.

Det kan derfor godt betale sig at lave sine lektier og undersøge, præcis hvordan du får det bedste ud af din Fleshlight. Ved at følge de næste par råd vil du få den bedst mulig stimulering.

1) Varm sleevet op for en mere realistisk oplevelse

Dette vigtige trin er der faktisk mange, der helt glemmer. Men det er samtidig også ret vigtigt for, at du får den mest realistiske oplevelse, når du bruger en Fleshlight.

Det indvendige Real Feel SuperSkin føles i sig selv meget naturtro, men mangler selvfølgelig den varme, som en ægte kvinde har. Men det er der en nem løsning på. Du kan nemlig varme det indre sleeve op, inden du bruger det.

Du kan tage sleevet ud og enten lægge det i en skål med varm vand eller holde det under en varm hane i et par minutter. Mere skal der faktisk ikke til. Så er sleevet varmet godt op, og føles nu endnu bedre – særligt når du også husker glidecremen.

2) Husk glidecremen 

Det giver jo nok sig selv. En Fleshlight har selvfølgelig ikke den naturlige smørelse, som en ægte kvinde har. Du bliver derfor nødt til at hjælpe tingene lidt på vej med en god vandbaseret glidecreme. Det er altså alfa og omega, når det kommer til at bruge stort set ethvert slags onaniprodukt.

Du kan finde meget forskelligt slags glidecreme til mænd på Altertystys.dk. Det skulle derfor være muligt at finde en, der passer til netop dine behov. Det vigtigste er dog, at det er en vandbaseret glidecreme. Den er nemlig sikker at bruge sammen med det materiale, som Fleshlight sleevet er lavet af.

Smør en god mængde glidecreme på både penis og indgangen. Du kan også med fordel bruge dine fingre til at smøre noget af indersiden af sleevet med glidecreme.

3) Afprøv Fleshlighten i forskellige stillinger

Du tænker måske, at der kun er én måde at bruge en Fleshlight på. Men faktisk er der mange forskellige stillinger, hvori du kan bruge Fleshlighten. Og hver stilling har sit at byde på, og kan i sidste ende betyde meget for din nydelse.

Du kan selvfølgelig bruge den, som man måske mest har set. Nemlig ved enten at ligge eller sidde ned og føre den op og ned med hånden. Men du kan faktisk også bruge den håndfrit.

Simuler den klassiske missionærstilling ved at placere Fleshlighten under en pude på sengen. Herefter kan du bruge den, som dyrker du sex med en kvinde. En anden gør-det-selv løsning er at sætte den fast mellem madras og topmadras. Det kan godt betale sig at bruge fantasien og prøve nogle forskellige stillinger.


4) Juster trykket

Alle Fleshlights kommer med en vakuumfunktion. Det vil sige, at du kan skrue på enden af holderen og derved justere trykket i Fleshlighten. Hvis du strammer låget, vil du ligeledes opleve en mere stram stimulering rundt om penis, idet der dannes et vakuum.

Det smarte ved denne vakuumfunktion er, at du kan tilpasse den, mens du bruger onaniproduktet. Det vil sige, at du kan justere oplevelsen og løbende gøre den mere eller mindre intens.

Ligesom med de forskellige stillinger, er det værd at eksperimentere lidt her. Det kan nemlig være, at du skal prøve en Fleshlight et par gange før, du helt finder ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din stimulering.

Pas godt på din Fleshlight og nyd den i længere tid

Når du har fået din Fleshlight, og det er blevet din nye bedste ven i soveværelset, så er det også vigtigt, at du passer godt på den. Ved at rengøre og pleje materialet kan du nemlig nyde den stimulerende oplevelse igen og igen og igen.

En Fleshlight er af virkelig god kvalitet, og vil derfor også holde i mange år. Det kræver dog også, at du gør dit, og passer godt på den.

Det er både for hygiejnens og holdbarhedens skyld vigtigt, at du rengør onaniproduktet, hver gang du har brugt den. Uden ordentlig rengøring kan den nemlig gå hen og blive en decideret bakteriebombe.

Sådan rengør du den bedst

Det er heldigvis rigtig nemt at rengøre din Fleshlight ordentligt. Det indre sleeve kan nemt tages ud efter brug og herefter rengøres. Du rengør sleevet ved at skylle det godt under varm vand så du fjerner både sæd og glidecreme.

Herefter kan du bruge en mild intimsæbe eller sexlegetøjsrens, der er specialfremstillet til rengøring af sexlegetøj. Når sleevet er helt rent, kan du duppe det meste vand væk med et håndklæde. Du kan også stille det til tørre. Det er en god ide at vende vrangen ud på sleevet, så indersiden kan tørre helt.

For at bevare materialets bløde og glatte kvaliteter kan du med fordel bruge et plejende pulver efter rengøring og tørring. Når du har været hele rutinen igennem, kan du sætte sleevet i Fleshlighten igen.

Bliv inspireret af det frække univers på Altertystys.dk

På Altertystys.dk kan du finde alt, hvad hjertet og de frække lyster begærer. Vi har nemlig specialiseret os i sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Og som Danmarks ældste sexshop ved vi hvad vi snakker om, både når det kommer til onaniprodukter til mænd samt pleje og rengøring af dine produkter.

Med den rette Fleshlight har du mange timers nydelse foran dig. Men skulle du have spørgsmål i forhold til brug og pleje af produktet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

På vores webshop kan du selvfølgelig finde den populære Fleshlight. Men du kan også finde mange andre onaniprodukter til mænd samt analt sexlegetøj og kondomer. Er du blevet mere nysgerrig på vores univers af frække fristelser, er du altid velkommen til at besøge vores fysiske butik i hjertet af Aarhus.

Diskret levering af din Fleshlight

Vi går op i, at du føler dig tryg, når du handler hos os. Derfor garanterer vi selvfølgelig en diskret levering hver gang. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig, når du bestiller dit sexlegetøj hos Altertystys.dk. Din pakke vil altid komme i en hel diskret indpakning.

Dit kontoudtog vil selvfølgelig heller ikke vise navnet Altertystys.dk men en diskret betegnelse. Du kan derfor helt trygt og uden bekymringer bestille din Fleshlight på vores webshop. Har du spørgsmål til din ordre eller levering, kan du altid kontakte os.