BÆKKENBUNDSKUGLER

Vil du gerne opnå en sundere og stærkere bækkenbund? Så er bækkenbundskugler lige noget for dig. Listen af fordele er lang, men vigtigst af alt får du bedre sex, hvis du husker at træne din bækkenbund. Din skede bliver strammere, og så kan du få større kontrol over dine orgasmer og kun gøre dem endnu mere intense. Du kan finde inspiration til din bækkenbundstræning med vores guide til bækkenbundskugler. Ellers kan du dykke ned i vores store udvalg lige nedenfor.

Viser alle 8 resultater


Bedre sex med bækkenbundskugler 

Du har som kvinde med sikkerhed stødt på begreberne knibeøvelser og bækkenbundsøvelser før og straks efter tænkt, at tiden nu er inde til at begynde. Det er helt forståeligt, for med øvelser som disse er du garanteret en stram skede og generelt et stærkt underliv, hvilket i sidste ende resulterer i flere orgasmer og bedre sex. Ligesom alle andre muskler i din krop er det vigtigt at træne og vedligeholde musklerne i din bækkenbund, og til det er bækkenbundskugler det helt perfekte redskab. Men hvad er de helt præcist for en størrelse?

Værktøjet, som også går under navnene elskovskugler eller vaginalkugler, er udviklet til træning af bækkenbunden, og trods mange antagelser kan de bruges af kvinder i alle aldre, uanset om de er nybegyndere eller erfarne. Mange tror nemlig fejlagtigt, at bækkenbunds kugler hænger sammen med ufrivillig vandladning eller nylig fødsel, hvilket ikke er helt rigtigt. Ved jævnligt brug kan du opleve større sexlyst og mere intense orgasmer. What’s not to like? Redskabet findes i forskellige typer, der hver især henvender sig til forskellige niveauer. Det kan være svært at vide, hvilken man skal gå efter, og har du brug for hjælp, står vi hos Tys-Tys.dk altid klar til at vejlede dig. 

Når du skal anskaffe dig dit første sæt bækkenbundskugler, er det en god idé at starte let ud. Jo tungere kuglerne er, jo mere udfordrende bliver træningen nemlig for dine bækkenbundsmuskler. Med tiden kommer du til at opleve, at arbejdet simpelthen er blevet for let, og herefter ved du, at det er på tide at gå én sværhedsgrad op. Vi har et bredt udvalg af vaginalkugler, og de findes i et hav af forskellige størrelser, materialer og farver. Ønsker du en sund vagina, er det altså en rigtig god idé at udforske netop dette univers.

Stærk bækkenbund med elskovskugler 

Du er nok blevet anbefalet mange gange at lave knibeøvelser flere gange om ugen, men ønsker du hurtigere resultater, så er det en rigtig god idé at tilføje bækkenbunds kugler til din rutine. Faktisk er de små, gyldne kugler hele ti gange så effektive som almindelige knibeøvelser. Når du skal træne med kuglerne, fører du dem roligt ind i din skede. Her kan det - ligesom i mange andre tilfælde - være rart at bruge vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen god og gnidningsfri. Når de er ført ind, er det på tide at lave de samme knibeøvelser, som du ville have gjort, hvis ikke du havde gjort brug af dine nye elskovskugler. 

Udover et bedre sexliv, en stram skede og større sexlyst er bækkenbundskugler også et fantastisk redskab at bruge for at forebygge gener som inkontinens og prolaps eller for at nedsætte efterfødselsproblemer. Jo mere du træner med kuglerne, jo stærkere bliver dit underliv, og jo mere føling får du dernede. Så hvorfor lade være? Vaginalkugler, elskovskugler og bækkenbundskugler - kært barn har mange navne - er alle lavet med en snor. Denne gør, at du ikke risikerer, at de forsvinder op i dig uden at kunne få dem ud. 

Står du og er i tvivl om, hvilke kugler der passer dig og dit behov, så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte os eller kigge forbi vores butik. Hvis du ikke allerede har besøgt den, så har vi hos Tys-Tys.dk også udarbejdet en udførlig guide med inspiration til din bækkenbundstræning. Ligesom med alle vores andre produkter anbefaler vi en grundig rengøring både før og efter brug af redskabet. Her kan du enten bruge almindelig vand og mild sæbe eller en rengøringsspray, som du kan finde i vores sortiment.