BÆKKENBUNDSKUGLER

Opnå en sundere og stærkere bækkenbund med bækkenbundskugler. Ved at lave knibeøvelser med bækkenbundskugler kan du gøre din træning endnu mere effektiv. Find inspiration til din bækkenbundstræning med vores guide til bækkenbundskugler. Med en stærk bækkenbund kan du få større kontrol over dine orgasmer og gøre dem endnu mere intens. Læs mere

Viser alle 15 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 499,00 kr. 399,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 230,00 kr. 184,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Januarudsalg
kr. 200,00 kr. 100,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Januarudsalg
kr. 200,00 kr. 100,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Januarudsalg
kr. 200,00 kr. 100,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-50%
Januarudsalg
kr. 170,00 kr. 85,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Januarudsalg
kr. 170,00 kr. 85,00


Hvordan bruger man bækkenbundskugler?

Det er ikke kun gravide kvinder eller kvinder der lige har født, der bør træne sin bækkenbund. I realiteten er det noget som alle kvinder burde, helt på højde med at træne alle andre dele af kroppen. Og bliver det først en naturlig del af din hverdag, at du bruger fem min på at træne din bækkenbund, så vil du helt sikkert takke dig selv.

Der er rigtig mange gode og positive konsekvenser ved at have en stærk og trænet bækkenbund. Her er blot nogle få af fordelene ved at træne sin bækkenbund med knibeøvelser: Det tager kun tre måneders træning for at opnå en effekt, Ingen bivirkninger, hvis de udføres korrekt. Giver bedre muskelstyrke og bedre udholdenhed.

Sådan bruger du bækkenbundskugler

Du kan sagtens lave dine bækkenbunds- eller knibeøvelser uden brug af bækkenkugler. Men det er op til ti gange så effektivt at bruge dem, så hvorfor lade være. Når du har fået dine bækkenbundskugler hjem i den rigtige størrelse og tyngde og er klar til at træne, så gør du således

Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenkuglerne, Sæt vaginalkuglerne (blot et andet ord) op i skeden, som du ville gøre med en tampon. Sæt dig til rette på f.eks. en kontorstol (et sted hvor du sidder ret op – ergonomisk korrekt) Lav dit første knib - Knib sammen i underlivet som skal du holde på en prut. Det er også oplagt at prøve det af under sex. Om du dyrker sex med en partner eller bruger et stykke sexlegetøj, så lav et knib og mærk forskellen. 

Knib, knib, knib

Et korrekt knib starter ved endetarmen og frem - Hold dit knib i omkring 10-20 sek. før du giver slip. Hold en pause på 20 sek. og Gentag øvelsen 10 gange. Som du kan se, så er det ikke avanceret eller svært at lave et korrekt knib med bækkenbundskugler. Det tager ikke mere end max ti minutters tid. Vi anbefaler at lave knibe øvelser eller træning mindst 3 gange om ugen og gerne med forskellige vægte.

Og som bonus kan du sidde og tjekke din mobil eller læse en avis. Fidusen er nemlig den, at du sagtens kan lave alle mulige andre ting, imens du laver dine bækkenbundsøvelser. Det er ikke bare en skrøne, at bækkenbundskugler er mere effektive end almindelige knibeøvelser. Den er god nok.

Træn dig bedre

Når du er blevet ekstra trænet, og du har skiftet til nogle tungere vaginalkugler, så kan du sagtens kombinere din træning med f.eks. tøjvask, støvsugning, madlavning eller noget andet praktisk der også bare lige skal overstås. Det er en del sværere at holde kuglen det rigtige sted, når man går rundt, men det er bare med til at træne din bækkenbund yderligere.

Det tager kun omkring tre måneders træning for at få din bækkenbund i tip top form. Du kan sammenligne det lidt med en tur i træningscentret. Der vokser dine arme heller ikke uden vægte og slet ikke på et par uger. Ting tager tid, ligesom med så meget andet her verdenen.

Træning med bækkenbundskugler

Når du træner med redskaber, så får du langt hurtigere resultater. Præcis ligesom i alle andre sportsgrene. Styrketræner du, så får du også hurtigere større muskler, hvis du bruger håndvægte. For nogen af os, så hjælper træningsredskaber os også med at huske os på at få trænet.

Når du skal anskaffe dig dine første bækkenbundskugler, så plejer vi at anbefale at man starter let ud. Det betyder, at du måske skal starte ud med en single kugle. Her er der én enkelt kugle i en snor. Den er i den lette ende, så du bliver introduceret på en god måde.


Bækkenbundskugler til alle gravide kvinder

Har du lige født (altså efter din 8 ugers undersøgelse), så kan de fleste kvinder godt starte lidt hårdere ud. Bækkenet hos kvinder der har født, har været udsat for en hård omgang, og de kan derfor tåle at starte ud med en bækkenbundskugle, hvor der er hele to kugler i en snor.

Men som tommelfingerregel så anbefaler vi som sagt, at du starter med en let single kugle. Efter relativt kort tid bliver din bækkenbund så stærk, at du sagtens kan gå en størrelse op både i omkreds, men også i vægt. Derfor kan det være en rigtig god idé at købe et helt træningssæt. De indeholder oftest både bækkenkugler med en enkelt kugle og så nogen med flere kugler i flere vægtklasser.

Bækkenbundskugler - Din vej til bedre orgasmer

Men hvordan kan træning af bækkenbunden mon give bedre orgasmer tænker du måske? En stærk og sund bækkenbund kan gøre underværker for sexlivet. De muskler der sidder i bækkenet er med til at sikre en god blodgennemstrømning. Når vi kvinder bliver ophidset, så strømmer der blod til underlivet (som ved mændene). Jo sundere en muskel jo bedre flyder blodet og jo mere kan du mærke.

Andre fortæller også, at du kan knibe dig til en vildere orgasme under sex. Pointen er den, at når du dyrker sex så skal du knibe imens. Du skal naturligvis ikke knibe livet ud af din mandlige partners penis, men bare give den et let knib. Ud over at skedevæggen bliver stimuleret, så aktiverer du også musklerne, hvilket er med til at give dig en endnu mere intens orgasme. 

Elsk dine elskovskugler

Som du nok allerede kan høre, så er der både sundhedsmæssige fordele samt lækre goder i forhold til dit sexliv, når du aktivt laver dine bækkenbundsøvelser. Og netop det med at gøre sexlivet bedre er også en af grundene til, at de også ofte går under navnet elskovskugler. For de gør din elskov bedre. Din følsomhed i underlivet øges, hvilket betyder at du kan mærke mere under sex.

Især er det en god øvelse, hvis du har svært ved at få en vaginal orgasme. Mange kvinder har svært ved at få netop denne type af orgasme, hvilket er enormt ærgerligt. Derfor kan det være en god idé at gøre noget aktivt for at afhjælpe problemet. Og ved at bruge træningskugler så kan du øge følsomheden generelt. 

Er elskovskugler og bækkenbundskugler det samme?

Ja, elskovskugler og bækkenbundskugler er i realiteten det samme. Men kært barn har som sagt mange navne, og derfor bliver de ofte omtalt lidt forskelligt. Det er nærliggende at omtale dem som elskovskugler, hvis det er netop sexlivet man vil forbedre. Men uanset hvad du kalder dem, så kan de altså hjælpe dig på samme måde.

Er du gravid eller lige har født, så har du nok hørt, at det er vigtigt at træne sin bækkenbund. Det kan også være, at du ikke lige er i stødet til at dyrke sex med din kæreste eller ægtefælle. Grundene hertil kan være mange, men den øgede vægt, de mange hormoner og alt andet der sker, kan være nogle af årsagerne.

Få et bedre sexliv

Føler du at du er lidt ved siden af dig selv i forhold til dit underliv, og er det efter en fødsel, så kan det være en blid start på at komme i gang med et velfungerende sexliv igen, hvis du bruger elskovskugler. For det første kan du bruge dem alene, der er altså ikke en utålmodig eller ventende mand, der sidder og venter.

Og derudover er de jo langt mindre end en penis, hvilket også kan være betryggende, hvis du har været igennem en voldsom fødsel f.eks. her, kan sexlegetøj generelt faktisk være en rigtig god begyndelse på at komme op på hesten igen i forhold til sex.


En sund vagina får du med vagnialkugler

Vi tænker, at alle kvinder ønsker at have en sund krop og dermed også en sund vagina. Det er ikke alle kvinder der er i lige god kontakt eller føling med deres underliv, hvilket er ærgerligt. For først når vi ved hvordan alting ser ud og føles dernede, kan vi sikre os, at alt er som det skal være. som med alle andre muskler så skal også bækkenmusklerne trænes.

Jo mere du træner jo stærkere bliver de. Der er mange vigtige og gode fordele ved at have en stærk og sund vagina. Som vi allerede har snakket om, så kan det være med til, at du får et bedre sexliv både med og uden en partner. Men derudover så findes der også andre sundhedsrelaterede goder.

Undgå inkontinens 

Mange kvinder der oplever gener som inkontinens og prolaps bliver opfordret til at starte ud med at påbegynde en intens bækkenbundstræning. Det hjælper nemlig i langt de fleste tilfælde. Men for at undgå at nå ud i både trælse og hæmmende gener, som dem, så er det en god idé at træne sin bækkenbund på forhånd.

Mange kvinder oplever ubehageligheder med inkontinens, og hvis det kan afhjælpes ved at lave daglige knibeøvelser med vaginalkugler, så er det nemt klaret. Et sundt bækken vil over tid gøre en stor forskel både for din generelle sundhed, men også for dit sexliv. Oplever du udfordringer ved at få en vaginal orgasme, så prøv at bruge sexlegetøj, der er specielt designede til at ramme dit G-punkt. Vi har en hel kategori med forskellige former for vibratorer, der kan gøre underværker, da de kan stimulere G-punktet bedre end både penis og en finger kan.  

Træn med vaginalkugler frem for uden

Vi anbefaler normalt altid at kvinder bruger vaginalkugler (andet ord for bækkenbundskugler), når de skal træne deres bækkenbund. Vi har erfaret, at man i langt de fleste tilfælde er bedre til at huske at træne, når man har et træningsredskab. Du kender det måske, hvis du gerne vil blive bedre til at løbe.

Har du først købt nyt løbegear, så er det bare lettere at komme ud af døren. Derfor kan det være en motiverende faktor, at man har et sæt bækkenbundskugler liggende. Det er også motiverende, når du kan mærke at et sæt kugler simpelthen er blevet for lette. Når du ikke længere kan mærke den modstand som du kunne i starten, så er det tid til at gå en sværhedsgrad op. 

Lette at vedligeholde

Vaginalkugler, elskovskugler og bækkenbundskugler er alle lavet med en snor. Så risikerer du ikke, at de forsvinder op i dig uden at kunne få dem ud. De er er lette af få både i og ud, men bruger du lidt glidecreme, så vil det være meget lettere. Det skal dog være en vandbaseret glidecreme, så du ikke ødelægger overfladen.

De fleste kugler er lavet, så de er ergonomiske korrekte. De er også lavet i et lækkert og glat materiale. Langt de fleste som vi forhandler er lavet i medicinsk silikone, ligesom meget af vores andet sexlegetøj. Der er en god grund til at netop det materiale er så populært.

Få et bedre sexliv med bækkenbundskugler

Dit sexliv bliver selvfølgelig ikke fuldstændig magisk bare fordi du har trænet dit bækken en enkelt gang. Det handler i stedet om at fast træning for at du for alvor kan mærke resultater. Men i modsætning til almindelig træning, så kan du klare din bækkenbundstræning alle steder. Det tager kun kort tid, så det er hurtigt overstået. Du kan derfor også altid få presset en træning ind i et ellers presset program.

Allerede efter tre måneders træning burde du kunne mærke en forskel, alt efter hvad dit udgangspunkt var. Igen er det ikke som et trylleslag, at du kan mærke en forskel. Men du brugde kunne mærke, at du føler dig mere fast i bækkenet. Det betyder, at du vil få lettere ved at lave knibeøvelserne uden at tænke over dem, og den modstand som du mærkede i begyndelsen er blevet mindre.