SEX SPIL

Trænger I til at spice jeres sexliv op? Det kan være I mangler inspiration til, hvordan I kommer i gang. Eller måske er I bare trætte af den samme gamle missionærstilling. Med et sex spil kan I få ny inspiration til sexlivet på en sjov og legende måde. I kan også læse vores blogindlæg om hverdagssex for inspiration til en mere fræk hverdag.

Viser alle 15 resultater


Pift jeres sexliv op med et frækt sexspil

Mange par oplever, at lysten eller tiden til at dyrke sex til tider synes lidt for lille. Det hele er blevet en del af en rutine, hvor det samme sker gang på gang. Den samme stilling, den samme rytme og det samme forspil. Ved at introducere et sex spil har I muligheden for at vende rundt på det ved at lære hinanden og jeres lyster endnu mere at kende. At have været sammen længe er nemlig ikke ensbetydende med, at man skal nedprioritere hinanden og dét at udforske hinanden.

Uanset om I har været sammen i mange år eller er forgabt i hinanden efter kort tids kendskab, så er erotiske spil det perfekte redskab til at finde ud af nye sider af jer selv, og hvad der hver især tænder jer. Som oftest indeholder de fleste spil kort, som kaster jer ud i nye stillinger, lege og udfordringer. Det kan være alt fra kort, som fortæller dig, hvordan du skal tilfredsstille din partner eller et kort, der beder dig dele din inderste hemmelige sexfantasi med din partner. Uanset er der garanti for, at der er lagt op til en pirrende aften med et sex brætspil.

Er du én af de personer, der går og tror, at sexspil er kedelige? Så tager du fejl! Spillene pifter enhver aften op, og der er bestemt lagt op til skæg og ballade, og mon ikke at det hele nok skal ende i sengen, eller hvor end I har lyst til at udfolde jer? Erotiske spil er et dejligt og muntert indslag, som fungerer som det perfekte afbræk fra hverdagen. Her har I nemlig kun øje for hinanden og bruger ekstra god tid på at lære hinanden at kende helt intimt.

Sæt gang i frække fantasier med sex brætspil

Sex skal ganske enkelt være sjovt, og med vores store udvalg af sexspil bliver det bare lige den tand sjovere. Prøv for eksempel et terningespil, og lad det sætte gang i nye og stimulerende lege i soveværelset. Eller også kan det være, at en omgang sandhed eller konsekvens kan give et frækt twist til jeres spilaften? Det er bare at kaste sig ud i det for at se, hvad der passer bedst til jer. Vi lover jer for, at det nok skal blive sjovt!

Et sex spil er skabt med det formål at give jer frække idéer og pirrende lyster, men i sidste ende er det faktisk kun jeres fantasi, der sætter grænserne for, hvor det stimulerende spil skal ende. Det kan være, at jeres spil lægger op til en omgang stimulering af et bestemt område på kroppen, og her kan I med fordel kombinere det erotiske brætspil med enten glidecreme, massageolie eller sexlegetøj. Ellers kan I tænke kreativt og bruge de redskaber, som I har til rådighed.

Er der ikke nogle af de spil, som Tys-Tys.dk tilbyder, der falder i jeres smag, kan I prøve kræfter af med at lave jeres eget sexspil med spillekort. Her kan I give hvert kort en betydning, og for eksempel kan kongen betyde, at du skal tilfredsstille din mandlige partner. Eller også kan det være, at en knægt betyder, at du skal fortælle din frækkeste hemmelighed. Igen er det kun fantasien, der sætter grænser, så prøv det af og hav det sjovt med det.