Viser alle 2 resultater

Trænger dig og din partner til at spice jeres sexliv lidt op, så er et sex spil lige noget for jer. Mangler I inspiration til at pifte jeres sexliv op og er I ved at være trætte af den samme gamle missionærstilling, så er det bare at komme i gang. Sex spil er noget af det mest populære legetøj til par og det er ikke uden grund.

Der findes mange forskellige slags spil. Med et sex spil kan I udfordre hinanden og finde ud af hvad der tænder jer. Det er både sjovt, intimt og frækt og I vil opleve en samhørighed mellem jer, når I spiller. Læs mere


Pift jeres sexliv op med et pivfrækt sex spil

Først og fremmest så handler et sex spil ikke kun om sex. Det handler om at have det sjovt og udfordre sig selv, sammen med sin partner. Sex må som udgangspunkt ikke være en kedelig ting, som bare skal overstås.

Men somme tider og i nogle perioder, så kan lysten eller tiden til at dyrke sex, synes lidt for lille. Med et spil kan I bruge kvalitetstid sammen, grine, være frække og dyrke sex og I vil garanteret hurtigt finde tilbage i en god rytme.

Et spil kan få jer til at huske på, at I elsker hinanden og at I har lyst til hinanden. Når der går lidt for meget hverdag i den og madpakker og arbejde fylder for meget, så er det lige præcis på disse tidspunkter, at I skal prioritere hinanden og jeres sexliv. Finde flere gode grunde til at dyrke mere sex her.

Et sex spil der udfordrer

Uanset om din partner og dig har et dejligt og vildt sexliv, som I er tilfredse med eller om I trænger til at give den et nøk opad, så kan et sex spil noget for jer. Hvis I allerede eksperimenterer med jeres sexliv og bruger sexlegetøj, så gør I allerede meget for at bevare et godt og sundt sexliv.

Derfor kan skridtet til at købe et sex spil være endnu kortere for jer. Et spil kan udfordre jeres grænser og I finder måske på nye måder at dyrke sex på eller tilfredsstille hinanden. Har I endnu ikke kastet jer ud i en verden med sexlegetøj eller spil, så kan skridtet føles stort.

Der er dog intet, at I behøver være bekymrede for. Her hos Altertystys.dk får I altid den billigste pris og diskret levering og god service.

Gør sexoplevelsen bedre

Hvis I ikke er vant til at spille frække spil eller at bruge sexlegetøj, så kan I få ny inspiration til jeres sexliv.

I kan også finde ud af nye frække sider hos hinanden og finde ud af, hvad der tænder jer. Det at man ikke skal sidde og spørge hinanden om hvad I hver især kan lide.

Gør det i stedet det på en legende og uformel måde gør, at I hurtigt åbner mere op. Derudover er hensigten med spillet, at I skal tilfredsstille hinanden, hvorfor det i sig selv er en dejlig oplevelse.

Find ud af hvad der tænder jer

Med et frækt sex spil kan I finde ud af noget om jer selv og finde ud af hvad der tænder jer. I bliver kastet ud nye stillinger, lege og udfordringer. Oftest er det sådan med de fleste spil, at i hver især får nogle kort. Kortene fortæller hvordan I skal tilfredsstille jeres partner.

Det kan også være hvordan I tilfredsstiller jer selv. Derudover kan det også være at kortet indeholder spørgsmål som I selv skal svare på eller som partneren skal svare på. Det kunne være spørgsmål som; hvad er din vildeste hemmelige fantasi? Det udfordrer dig selv, da du pludselig skal delagtiggøre din partner i din inderste hemmelige sex fantasi.

Har du overhovedet lyst til, at din partner skal vide det? Men tænk nu, hvis det kunne gå i opfyldelse. Uanset hvad, så bliver I klogere på hinanden og når I kender hinanden bedre, har I større mulighed for at tilfredsstille hinanden.

Sex spil - Det meste solgte produkt til par

Mange spil er bygget op som almindelige brætspil eller terningespil. Som med almindelige spil, så drejer det sig om at få point og at komme først i mål. Sådan er det også langt hen af vejen i sex spil. Du får måske point alt efter hvor vilde udfordringer du tager eller hvor detaljeorienterede svar du kommer med.

Men her stopper lighederne også. I nogle sex spil skal du måske massere din partner i 10 min. Og der følger en massageolie eller glidecreme med, hvilket gør spillet endnu sjovere.

Nogle terningespil er mere simple. Du kender måske det sæt terninger, hvor der står fx sut, kys, kæl og lignende udfordringer på den ene og på den anden terning, står der forskellige steder på kroppen. Alt efter hvad du slår med terningerne, så skal du så kysse halsen eller kæle klitoris.

Lav jeres eget sex spil med et spil kort

Har I nogensinde spillet ølspil, så ved I også at det går ud på, at modstanderne skal drikke så meget øl som muligt. I ved også, at hvert kort har en betydning for selve spillet. Det er den tankegang, som man kan bruge, hvis I ønsker at lave jeres eget sex spil med et spil kort.

Det første I skal bruge er et spil kort. I giver hvert kort en betydning. For eksempel kan kongen betyde, at du skal tilfredsstille din mandelige partner. Hvis I begge er mænd, så kan den ene af jer være rød og den anden være sort.

Det kunne fx være at I skal fortælle en fræk hemmelighed. I kunne også lave et kort, hvor I skal tilfredsstille den anden. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Mangler I yderligere inspiration, så tag et kig her på hjemmesiden.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.