BONDAGE OG BDSM UDSTYR

Vi har udstyr til jer, som ønsker at udforske det pirrende univers af bondage. I kan også læse vores guide til bondage for at få inspiration til legen og udstyret. Er I nysgerrige på, hvad bondage kan gøre for jer? Så kan I læse mere om, hvorfor bondage skal på menuen i soveværelset. Start jeres nye eventyr med frække bindelege allerede i dag.

Viser alle 30 resultater

Billigst på PriceRunner
-17%
kr. 99,00


Frække og pirrende eventyr med bondage sex

Tænder du på at tage eller at miste kontrollen i soveværelset? Gør dét at binde en anden eller at blive bundet dig vild i varmen? Så er bondage lige noget for dig. Bondage hører ind under paraplybetegnelsen BDSM og handler overordnet set om at underkaste sig og overlade styringen helt til sin partner. Måske er du én af dem, der forbinder det med noget vildt og voldsomt, men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Bondage findes nemlig i et væld af former, men omhandler altid en grad af dominans og underkastelse, men det er helt op til dig og din partner i hvor høj en grad.

De fleste ønsker sig et mere legende sexliv, og i dag ser man faktisk, at leg med bondage udfolder sig i de fleste soveværelser - og det er der absolut god grund til. Det bringer nemlig dig og din partner tættere sammen, og så kan det pifte ethvert sexliv op. Bindelegen kan være mange ting, men når man taler om bondage udstyr generelt, opdeles det groft sagt i tre kategorier: tape, håndjern eller manchetter og reb. Tænker du straks, at det dermed handler om noget vildt og voldsomt, skal du tænke om. Udstyret kan nemlig bruges både til det blide og det hårde.

Når vi siger tape, mener vi naturligvis ikke det, du bruger til at pakke gaver ind med. Nej, der er her tale om bondagetape, som oftest bruges til at fastspænde ens håndled eller ankler. Tapen kan bruges igen og igen, og det hverken kniber eller irriterer huden. Mange eksperimenterer også med bondagereb til frække bindelege, da det kan bruges på mange forskellige måder, mens det føles komfortabelt og sikkert. Derudover er et sæt håndjern eller manchetter et absolut must, når man skal i gang med bondage og fiksering. Det er frækt, pirrende og lækkert.

Noget til enhver smag med bondage udstyr

Findes der noget frækkere end at blive kærtegnet og tilfredsstillet af sin partner? Og findes der noget mere pirrende end en fræk oplevelse med sin partner? Nej vel? Derfor bør bondage komme på menuen i ethvert soveværelse. Det er så utrolig frækt at overlade hele kontrollen til sin partner. Bondage er for alle, som leger med lysten til at prøve anderledes måder at tilfredsstille hinanden på. At være fikseret gør det svært at bevæge sig væk fra nydelsen, og det er netop denne nydelse, der er det helt essentielle, når det kommer til bondage sex.

Det gode ved bondage er, at det kan udøves på alle niveauer - nybegynder såvel som velbevandret. Til start prøver mange kræfter af med blid bondage. Her er et par manchetter og et blindfold et godt sted at starte sammen med en pirrende kildefjer, som kan bruges til at kærtegne hinanden med for eksempel henover brystet, baller eller forsigtigt i ansigtet. De frække bindelege kan herefter tage et hav af drejninger, og stille og roligt kan I begynde at lege med eksempelvis gag balls eller piske og paddles.

Bondage kan både være en del af et frækt forspil eller selve den seksuelle oplevelse. Prøv for eksempel at at have et blindfold på, mens du er bundet. Når du ikke kan se noget, forstærkes alle dine andre sanser, og da du ikke ved, hvornår eller hvor den næste berøring falder, kan det være ekstremt nervepirrende. Ellers kan du prøve at modtage oralsex, mens du er bundet eller få din bundne partner til at tilfredsstille dig, mens de er helt fikserede. Mulighederne er uendelige, men én ting er dog sikkert - det er ekstremt frækt, pirrende, og så åbner det op for en helt masse orgasmer.