BRYSTKLEMMER OG PUMPER

Med brystklemmer og vagina pumper kan du intensivere din nydelse. Stimulering af brystvorterne kan give en forstærket seksuel ophidselse - for både mænd og kvinder. Med en vaginapumpe kan du øge følsomheden ved både klitoris og skedeåbningen og på den måde opnå større nydelse ved onani, samleje og forspil. Uanset om du leder efter brystvorteklemmer eller en pumpe til vagina, er du kommet til det helt rette sted.

Viser alle 4 resultater


Øg nydelsen med en brystklemme

En del af det store BDSM-univers går ud på at udforske og stimulere områder af sin krop, som man måske ikke har udforsket før. Det kan være alt fra anal stimulering til kildeleg, men det kan også være gennem stimulering af brystvorterne og selve vagina. Og det er her, at brystklemmer og vaginapumper kommer ind i billedet. Begge er udstyr, der specielt er lavet til øget stimulering under sex, forspil og onani. 

Brystvortepumper, nipple clamps eller brystklemmer. Kært barn har mange navne. Uanset hvad du foretrækker at kalde dem, tilføjer de ekstra stimulans til i forvejen stive og følsomme brystvorter. De øger stimuleringen, da de holder blodet ude af det område, som de sidder fast på, hvilket kan give en let smerte, alt efter hvor stramme de er - og det er netop denne lette smerte, som mange tænder på. Selvom klemmerne er lavet til brystvorterne, kan de dog også bruges andre steder på kroppen. Kun smertetærsklen sætter grænser.

Hele grundtanken bag brugen af brystklemmerne er, at det skal pirre de følsomme brystvorter til grænsen af det smertefulde. Det kan derfor hurtigt lyde som om, at de kun er til brug i hardcore BDSM-lege. Det er dog langt fra sandheden. En brystklemme kan være et rigtig frækt og lækkert tilbehør i mange andre situationer. Der er lavet et væld af forskellige klemmer, som kan bruges til enhver anledning, og som kan give forskellige grader af stimulering.

Kom i orgasmehimlen med en vaginapumpe

Udover stimulering af brystvorter med nipple clamps kan du i vores store udvalg også bruge en pumpe til din vagina. Et sådant produkt går under navnet vaginapumpe, og dets primære funktion er, at det øger blodgennemstrømningen og gør dig dermed mere følsom. Pumpet er lavet, så den dækker hele vagina. Derfor vil du også opleve en øget følsomhed ved både skedeåbning og klitoris.

Vaginapumper er fantastiske at bruge både før sex eller før onani, og så er de nemme at bruge. De påsættes blot på vagina, hvorefter der skal pumpes. Husk dog at mærke efter og hold en pause med pumpningen, hvis det bliver nødvendigt. Jo mere blod, der føres ud i vagina, jo mere følsomt bliver området også. En klitorispumpe kan derfor være et perfekt element til forspillet. Stimulerer du efterfølgende med en vibrator, kommer du uden tvivl i den syvende himmel.

Hvad end det gælder brystklemmer eller vaginapumpe, kræver det stor tillid til sin partner at lege med nydelsesfuld smerte. Når man udforsker smerte i sexleg, kan det hurtigt gå fra ophidselse til pludseligt ikke at være sjovt længere. Derfor er det ultra vigtigt at have styr på sine egne grænser, men også sin partners. Her er det altid en god idé at have udarbejdet et stopord, der er til for at beskytte både dig selv og din partner.