Klinik

Bliver du opstemt ved tanken om klinik leg, og leder du efter pirrende, intenst og ekstra kinky udstyr, som du kan bruge til at udleve dine frække fantasier? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har et stort udvalg af alt, som du skal bruge til udforskning af din eller din partners kropsåbninger. Leg med BDSM kræver det rette udstyr, og mangler du råd eller inspiration til at navigere i den store jungle af produkter, kan du med fordel læse vores store guide. Ellers kan du gå på opdagelse i vores klinikprodukter og tage jeres frække sexlege til nye højder!

Viser alle 2 resultater


Udforsk hinanden med et speculum i klinikleg

Hvem siger, at eksperimentering og leg med lægeudstyr ikke kan finde sted derhjemme? I hvert fald ikke hos os på Tys-Tys.dk. Vi ved, at der findes mange mennesker i Danmark, der fantaserer med tanken om læge- og klinikrollespil, og det vil vi naturligvis gerne støtte op om. Af samme grund kan du i vores store udvalg af fetish legetøj også finde en del klinikudstyr, der i samme ombæring kan være spændende at benytte sig af.

Kliniksex byder på en lang række kinky aspekter, som er at finde i det store dominans-univers. Dette gælder især, hvis I udlever læge/patient-forholdet til fulde, ifører jer de rette kostumer og lever jer fuldt ud i legen. Med klinikudstyr kan man skabe mange spændende, frække lege, der kan munde ud i de mest fantastiske orgasmer. Det kan virke grænseoverskridende, men er man åben om sine grænser, har man læst godt op på det, og har man et stopord, er man allerede godt på vej.

Mange starter for eksempel ud med gynækologiske lege, hvor den kvindelige partner får en grundig undersøgelse af sin gynækolog. En sådan læge med speciale i kvindens nedre region bruger ofte et spekulum for at kunne komme til oppe i kvinden og for at få ordentligt udsyn. Det har du også mulighed for derhjemme. Du skal blot tjekke vores udvalg af klinikudstyr ud, og så kan du se, om der er et speculum, der passer til dig og dine behov.

Udforsk smerte og sanseleg derhjemme

Kliniksex spænder fra det mere uskyldige som rollespil, hvori der indgår et læge/patient-forhold, til det mere ekstreme, hvori der indgår leg med eksempelvis nåle. Det er naturligvis helt forskelligt fra person til person, hvad der tænder dem, og der findes en masse forskelligt klinikudstyr, der passer til de forskellige formål. Uanset er det alfa og omega, at man har styr på grænser og risici, inden man kaster sig ud i klinikleg.

Det kan være, at du tænder på følelsen af at blive åbnet og strukket helt ud? Så er gynækologiske lege nok lige noget for dig. Uanset om du tænder på at dominere eller at være underkastet, så vil leg og udforskning med et spekulum åbne op for en helt ny verden af muligheder og orgasmer. I en leg som denne er hygiejne helt essentiel, så vær sikker på, at alt er afsprittet og rent. Desuden er glidecreme også en absolut nødvendighed, når udstyret skal indsættes.

Er du klar til at tilføre en pirrende og endnu mere kinky, kan du dykke ned i verdenen af smerte- og sanseleg. Her kan du med en partner udforske jeres sensitivitet, og hvor meget smerte I kan udholde. Hertil er et redskab som et Wartenberg-hjul, der også går under navnet pinwheels, fantastisk til at skabe en pirrende fornemmelse på huden. Lad de små pigge på hjulet køre henover huden og mærk, hvordan det kommer til at sitre indvendigt og udenpå.