Viser 1–12 af 155 resultater

Sexlegetøj til kvinder

Nyd det store udvalg af sexlegetøj til kvinder. Du er nemlig ret så heldig, med det paradis af legetøj der findes. Orgasmer kommer du aldrig til at gå ned på. Prøv f.eks. vibratoren Magic Wand eller se vores udvalg af dildoer.

Husk altid at brug en vandbaseret glidecreme sammen med dit nye sexlegetøj. Læs mere

Fjernbetjent vibrator

Fjernbetjent trusse vibrator

DKK 395,00
-20%

Fjernbetjent vibrator

Trådløs klitoris vibrator

DKK 495,00 DKK 395,00
DKK 235,00
-37%
-34%
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-31%

Rabbit Vibrator

Rabbit vibrator i sølv

DKK 499,00 DKK 345,00

Et hav af muligheder indenfor sexlegetøj

Som kvinde er alle muligheder åbne! Ja, det er lige før du ikke behøver en mand. Hos AltErTysTys.dk er det vores fornemmeste opgave at have alt i sexlegetøj til kvinder – Når lysten melder sig har vi svaret!

Det kan være svært at beslutte sig med alle de muligheder der er indenfor sexlegetøj til kvinder. Men bare rolig, vi har gjort det nemt for dig! Alt er inddelt i kategorier, så du nemt kan finde frem til hvilket sexlegetøj du skal have.

Hvis du er i tvivl om hvilket sexlegetøj du skal vælge eller har andre spørgsmål om sexlegetøj til kvinder, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du kan altid online chatte med os eller sende en mail og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Sexlegetøj til kvinder er et must have – og nu skal vi fortælle dig hvorfor!

Du får et lagt bedre sexliv med sexlegetøj som kvinde. Du lærer din krop bedre at kende og hvem vil ikke gerne have et utal af orgasmer?

Hvilket sexlegetøj skal du vælge?

Er du nybegynder og ved du ikke helt hvor du skal starte er en dildo altid et godt sted at starte. Men en dildo er ikke bare en dildo – Der findes mange forskellige dildoer, dog alle med samme formål om at give dig de mest pirrende orgasmer.

Vil du gå lidt forsigtigt frem er et godt sted at starte, en klassisk glat dildo. En klassisk dildo er egentlig en blanding mellem en dildo og en vibrator, der med vibrationer både kan stimulere dig indvendigt og udvendigt.

Skal det være lidt større har vi en realistisk dildo med vibrator, der styres via multi-speed funktionen. G-punkt dildoen der både findes i medicinsk silikone og plast er altid et hit og hjælper dig lynhurtigt med at finde dit G-punkt og stimulerer dig indefra.

Rabbit dildoen som mange kender er et populært stykke sexlegetøj til kvinder, fordi rabbit-dildoen stimulerer dit g-punkt og klitoris på samme tid!

JA, dildoer er et godt sted at starte når vi snakker sexlegetøj til kvinder.

Sexlegetøjet kvinder må eje

….Er en vibrator! Alle kvinder har en meget følsom klitoris og alle kvinder elsker at blive stimuleret på klitoris.

En vibrator er sexlegetøjet til kvinder der kan give de vildeste klitorisorgasmer. Særligt er vores Wand meget populær når vi snakker sexlegetøj til kvinder. Wand vibratoren med sit store bløde hoved glider skånsomt henover din klitoris og skuffer aldrig.

Skal det gå stærkt er vores klitoris stimulator et hit blandt sexlegetøj til kvinder – Det lille bløde hoved suger sig fast til klitoris og giver dig orgasmer via vibrerende bølger.

En vibrator er ikke bare et stykke sexlegetøj til kvinder alene. Bring vibratoren i spil sammen med din partner og nyd en fræk aften med garanti for et hav af pirrende orgasmer.

Vores mini bullet vibrator er blandt vores top sælgere af sexlegetøj til kvinder – Den er lille, prisen er til at betale og med et tryk mærker du straks de kraftige vibrationer.

Bulletvibratoren er især god sammen med din partner som ekstra krydderi, da den ikke fylder så meget, og er hurtig lige at hive frem.

Bliv en bedre sexpartner med sexlegetøj

Der er noget om snakken! Du bliver en langt bedre sexpartner ved hyppigt brug af sexlegetøj. Særligt bækkenbundskugler er gode hvis du er på jagt efter sexlegetøj der øger nydelsen under sex med din partner.

Bækkenbundskugler bruges til træning, bedre kendt som knibeøvelser. Men bækkenbundskugler øver du dig langsomt i at have tungere og tungere kugler oppe i skeden, for at skeden holdes stram og dermed øger følsomheden under sex. Bækkenbundskugler er sexlegetøjet alle kvinder burde have!

Undersøgelser har også vist at kvinder der onanerer, er langt bedre sexpartnere grundet de kender deres krop mere og kan få større nydelse.

Sexlegetøj til kvinder kan bruges på mange måder. Mange mænd tror bare kvinder tænker på sin egen nydelse, men ved at bringe sexlegetøj med i soveværelset, får din partner også gavn af det.

Udforsk dig selv som kvinde med sexlegetøj

Vær’ ikke bange for at udforske dig selv med sexlegetøj – Naboen gør det også! Om det er vaginalt, på klitoris eller analt, har vi hos AltErTysTys.dk det sexlegetøj du står og mangler.

Brug gerne flere salgs sexlegetøj på engang! Flere slags tænker du nok? Ja, den er god nok – Brug en dildo eller vibrator samtidig med du stimuleres analt med en plug.

Husk altid at brug en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj for ikke at ødelægge det og undgå det danner en klistrede overflade.

En anal plug er altid et godt stykke sexlegetøj inden du som kvinde prøver kræfter med analsex. Mange kvinder springer alt for hurtigt over ’anal’ snakken, hvilket er synd.

Kvinder har også et g-punkt i anus, såvel som mænd. Vi har et bredt udvalg i forskellige plugs der kan benyttes af begyndere såvel som øvede.

Du vil hurtigt finde ud af at vi hos AltErTysTys.dk har sexlegetøj du som kvinde leder efter.

Vi er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål og vær’ aldrig bange for at stille spørgsmål, det er det vi er her for. Husk der findes ingen dumme spørgsmål. Vi glæder os til at kunne bidrage til din tilfredsstillelse.

Tilføjet til indkøbskurven