SEXLEGETØJ TIL KVINDER

Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder. Her finder du klitoris vibratorer, dildoer, bækkenbundskugler, lingeri og meget mere. Se hele sortimentet igennem eller klik dig ind på de enkelte kategorier - én ting er sikkert, orgasmer kommer du ikke til at gå ned på. Læs mere

Viser 1–40 af 326 resultater

Billigst på PriceRunner
-46%
Billigst på PriceRunner
-46%
Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner
-46%
Billigst på PriceRunner
-23%
Billigst på PriceRunner
-43%
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 115,00kr. 175,00 kr. 92,00kr. 140,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-35%
kr. 199,00 kr. 129,00
Billigst på PriceRunner
-20%


Kvalitets sexlegetøj til kvinder er et must

Som kvinde er alle muligheder åbne, det er lige før du ikke behøver en mand. Hos Alt Er Tys Tys er det vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg i sexlegetøj til kvinder. Det kan være svært at beslutte sig med alle de muligheder, der findes til kvinder. Her på siden har vi gjort det nemt for dig, at finde præcis det legetøj du leder efter.

Alt vores sexlegetøj til kvinder er af højeste kvalitet, uanset om du vælger en vibratordildo eller noget helt tredje. Du vil med 100% garanti finde det du leder efter. Har du brug for hjælp til at finde den rigtig vibratorer, skal du tøve med at kontakte os. vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Bedre sexliv med sexlegetøj til kvinder

Sexlegetøj til kvinder er et must have, og nu skal vi fortælle dig hvorfor. Du opnår mere tilfredsstillende og nydelsesfulde orgasmer, lærer din krop bedre at kende og bliver generelt i bedre humør. Alt dette er med til at at give et langt bedre sexliv. Det har mange positive virkninger og er med til at forøge din livskvalitet på flere fronter.

Hvis du er i tvivl om, hvilket sexlegetøj du skal vælge eller har andre spørgsmål omkring sexlegetøj til kvinder, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vægter den personlige kontakt meget højt, hvorfor du altid kan kontakte med alle former for spørgsmål. Du kan og læse mere på være blog.

Det sexlegetøj kvinder køber mest af

Er en vibrator! Alle kvinder har en meget følsom klitoris og alle kvinder elsker at blive stimuleret på sin klitoris. Mange kvinder oplever endda, at de har nemmere ved at opnå en klitorisorgasme fremfor en g-punktsorgasme. En vibrator er det stykke sexlegetøj til kvinder, der kan give de vildeste klitorisorgasmer.

Særligt er vores Magic Wand meget populær, når vi snakker om sexlegetøj til kvinder. Wand vibratoren, med sit store bløde hoved glider skånsomt henover din klitoris og skuffer aldrig. Vi har dog også en mindre en af slagsen, vores mini bullet der også er blandt vores top sælgere. Den er lille, prisen er til at betale og med et tryk mærker du straks de kraftige vibrationer.

Den mest populære vibrator igennem 20 år

Hos TysTys er vi store fortalere af den populære Rabbit Vibrator, som igennem mere en 20 år har været og er stadig den allermest solgte vibrator til kvinder. Denne spændende sag giver dig det bedste af to verdener, da det nemlig både er en dildo og vibrator.

En vibrator er ikke bare et stykke sexlegetøj til kvinder alene. Bring vibratoren i spil sammen med din partner og nyd en fræk aften med garanti for et hav af pirrende orgasmer. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at mænd nyder at se deres kvinder blive opstemt og tilfredsstillet. Bullet vibratoren er i øvrigt især god sammen med din partner som ekstra krydderi, da den ikke fylder så meget, og er hurtig lige at hive frem.

Ingen leg uden glidecreme

Det er ikke uden grund, at vores mest solgte produkt er glidecreme. Mange er desværre af den overbevisning, at glidecreme kun er til kvinder i overgangs alderen, eller dem der har problemer ved at blive våde nok. Hvis du er en af dem, der har det sådan, skal du læse med her.

Glidecreme er i sær nyttig sammen med sexlegetøj til kvinder, da det kan gøre det lettere for dig at få en orgasme, men du mindsker også ømhed og rifter. Det er dog heller ikke helt ligegyldigt, hvilken type af glidemiddel du benytter dig af. Sammen med legetøj er det vigtigt at understrege den skal være vandbaseret. Du kan læse meget mere her.


Sexlegetøj til kvinder – hvad skal du vælge?

Markedet for sexlegetøj til kvinder er stort, det har vi allerede nu erfaret. Der er mange spændende ting at vælge mellem og derfor kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Især hvis du ikke har den store erfaring i sexlegetøj. Det vil vi gerne gøre nemt for dig, derfor har vi kun det bedste udvalg i legetøj.

Regelmæssige orgasmer er godt for dit helbred, det ved vi, så hvorfor ikke forkæle dig selv lidt ekstra med en vibrator eller dildo. Med det store udvalg i sexlegetøj til kvinder, er der ingen undskyldninger for ikke at springe ud i det. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige til dig.

Sexlegetøj til kvinder - Begynderen

Er du nybegynder og ved du ikke helt, hvor du skal starte er en dildo altid et godt første valg. Der findes mange forskellige former for dildoer, dog alle med samme formål om at give dig de mest pirrende orgasmer. Vil du gå lidt forsigtigt frem er et godt sted, at starte en klassisk glat dildo. Det er egentlig et stykke sexlegetøj til kvinder, som er en blanding mellem en dildo og en vibrator.

Her hos Tys-Tys har vi alt du skal bruge, hvis du som nybegynder ønske at træde ind i en verden, fyldt med erotisk legetøj til kvinder. Det er ikke alle som ønsker noget der vibrerer, hvorfor vi også har et stort udvalg i realistiske dildoer, både med og uden sugekop. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige stykke legetøj.

Sexlegetøj til den erfarne kvinde

Er du allerede en stolt ejer af sexlegetøj? Jamen så kan det jo være, at du skal udforske legetøj til den lidt mere erfarne. Hvis vi skal blive i dildo-hjørnet, har vi nogle gode forslag til den mere erfarne dildo-bruger. Har du f.eks. overvejet en glas dildo, der giver dig en anderledes form for stimulering end du måske er vant til.

Universet af sexlegetøj til kvinder er stort, uanset om du er nybegynder eller mere erfaren. Tør du gå lidt længere og er du ikke bange af dig, vil vi klart anbefale dig, at tage et kig på vores udvalg af anal legetøj. Mange er lidt anal forskrækket, og det er helt uden grund. Din orgasme bliver blot langt kraftigere.

Dobbelt stimulering - hvorfor nøjes som kvinde?

Rabbit dildoen, som mange kender er et populært stykke sexlegetøj til kvinder, fordi den både stimulerer dit g-punkt og klitoris på samme tid. Den så for alvor dagens lys i dens medvirkning i Sex and the City, hvor Charlotte nærmest bliver besat af den vibrerende dildo. Det er bestemt ikke uden grund.

Vi har et særligt udvalg af rabbit vibratorer med forskellige funktioner og da ingen kvinder er ens, handler det om at have det rigtige udvalg. Denne type vibrator er også et oplagt valg til en veninde gave, hvis hun skal forkæles lidt ekstra. Husk endelig en glidecreme sammen med i en vandbaseret kvalitet.

Kvinder har to g-punkter - Udnyt det

Mange kvinder springer alt for hurtigt over ’anal’ snakken, hvilket er synd. Kvinder har også et g-punkt i anus, såvel som mænd. Vi har et bredt udvalg i forskellige plugs der kan benyttes af begyndere såvel som den lidt mere erfarne bruger. Du vil hurtigt finde ud af at vi hos Alt Er Tys Tys har alt i sexlegetøj til kvinder.

Vi er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål og du skal aldrig være bange for at stille spørgsmål, det er det vi er her for. Husk der findes ingen dumme spørgsmål, vi vil med glæde dele ud af vores viden og erfaringer. Vi glæder os til at kunne bidrage til din tilfredsstillelse.


Diskret levering af sexlegetøj til kvinder

Det er ikke alle der har lyst til at dele deres frække køb med omverdenen, særligt ikke kvinder. Derfor betyder det meget for os, at du kan shoppe sexlegetøj online og få leveret din pakke helt diskret. Når du bestiller sexlegetøj til kvinder hos os, vil ingen kunne gætte hvor pakken er fra.

Du kan være helt rolig, på dit konto udskrift vil der også stå AL Webtech, for at gøre det hele endnu mere diskret. Vi sender naturligvis også din pakke så hurtigt vi kan og giver dig 100% prismatch på alle vores produkter. Foretrækker du at se varen før du køber den, er dette muligt i vores fysiske sexshop i Aarhus C.

Styrk din bækkenbund som kvinde

Som kvinde er det særligt vigtigt med et sundt underliv, så du slipper for inkontinens, bækkenløsen og andre sygdomme. Det gør du blandt andet ved, at huske dine knibeøvelser. Ved du ikke hvordan du laver knibeøvelser, kan du læse mere her. Vil du prøve noget der er mere ned 10 gange så effektivt, skal du have fat i bækkenbundskugler.

Med bækkenbundskugler øver du dig langsomt i at have tungere og tungere kugler oppe i skeden, for at skeden holdes stram og dermed også kan øge følsomheden under sex. Bækkenbundskugler er sexlegetøjet alle kvinder burde have! Vil du vide mere omkring hvad disse kugler kan gøre for dig, så læs vores guide her.

Onani gør dig til en bedre elsker

Undersøgelser har også vist, at kvinder der onanerer, er langt bedre sexpartnere grundet de kender deres krop mere og kan få større nydelse. På en måde træner man også sin krop i at opnå nydelse. Derfor er kvinder der onanerer mere tilbøjelige til at opnå orgasmer og mere nydelse under sex.

Sexlegetøj til kvinder kan bruges på mange måder. Mange mænd tror bare kvinder tænker på sin egen nydelse, men ved at bringe sexlegetøj med i soveværelset, får din partner også gavn af det. De fleste mænd synes, det er frækt, når kvinder bruger sexlegetøj under sex. Samtidig viser forskning, at jævnlig onani øger din sexlyst og energi.

Forkæl og udforsk dig selv – Det er sundt

Vær’ ikke bange for at udforske dig selv med sexlegetøj – Naboen gør det også! Om det er vaginalt, på klitoris eller analt, har vi hos TysTys det sexlegetøj du står og mangler. Brug gerne flere salgs på engang. Flere slags tænker du nok? Ja, den er god nok – Brug en dildo eller vibrator samtidig med du stimuleres analt med en plug.

Husk altid at brug en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj for ikke at ødelægge det og undgå det danner en klistrede overflade. Der er ingen skam i at udforske sig selv, mest af alt er det sundt. Sexlegetøj til kvinder er blot en hjælpende hånd til at opnå endnu kraftigere orgasmer.

Styrk din selvtillid med erotisk legetøj

Der er mange gode grunde til at bruge erotisk legetøj til kvinder, en af dem er din selvtillid. Har du en partner, vil et sæt sexet lingeri gøre underværker for din selvtillid. Det kunne også være en fræk corsage eller et par selvsiddende strømper. Selvom du ikke har en partner kan du også styrke din selvtillid med erotisk tilbehør.

Onanerer du jævnligt, bliver du også mere selvbevidst og lærer din krop bedre at kende. Det er alt sammen med til at styrke din selvtillid og det vil stråle ud af dig. Her på siden finder du altså alt hvad du måtte have brug for og vi kan garantere dig for der også er noget, som vil falde i din smag.