GLIDECREME OG BEDRE SEX

Oplev et sjovere og endnu bedre sexliv med ekstra stimulerende og pirrende produkter. Her finder du glidecreme, orgasmegel, massageolie og meget mere, der kan gøre din sexoplevelse endnu bedre. Med få hjælpemidler kan du skabe nye oplevelser, der kan sætte ekstra krydderi på dit sexliv eller forbedre din sexoplevelse. Læs mere

Viser 1–40 af 157 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 749,00 kr. 599,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 299,00 kr. 239,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 265,00 kr. 212,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 249,00 kr. 149,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 239,00 kr. 191,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 199,00 kr. 119,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 169,00 kr. 135,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 159,00 kr. 127,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner

Glidecreme og bedre sex

Orgie Orgasm Drops Intense Kissable

kr. 149,00


Glidecreme til kvinder giver en bedre sexoplevelse

Der er stadig alt for mange, som stadig går i den tro at glidemiddel kun er for kvinder i overgangsalderen. Eller kvinder der har problemer med at blive våde nok. Det er bare slet ikke tilfældet, langt fra faktisk. Det er i virkeligheden et produkt til alle kvinder, som vil øge nydelsen af deres intime oplevelser, alene eller sammen med sin partner.

De kvinder der er vant til at bruge forskellige typer glidemiddel under sex ved, hvor lækker en følelse det kan give, og hvor afhængig man bliver af det. Når man først har prøvet fordelene ved at bruge den, så kan man næsten ikke uden.

Du finder dem i forskellige udgaver, bl.a. vandbaseret, silikonebaseret, oliebaseret, varmebaseret, kølebaseret og dem med smag. Der er utrolig mange fordele i at bruge smørelse, når man skal have sex. Særligt ved en silikonebaseret gavner kvinder af den lækreste konsistens, og den holder længere end en vandbaseret.

Hvad er vandbaseret glidecreme?

En vandbaseret glidecreme er måske en af de mest brugte typer af glidecreme. Og det er der flere gode grunde til. En vandbaseret glidecreme til kvinder er en glidecreme, der er vandopløselig. Det vil sige, at den bliver absorberet af huden.

Det gør også, at den vandbaseret type tørrer ind efter noget tid, og derfor ikke har den samme langvarige glideeffekt som en silikonebaseret. Det kan dog hurtigt løses ved at bruge mere glidecreme løbende. 

Du får nemlig en både mild og effektiv glidecreme, når du vælger en, der er vandbaseret. Du kan bruge den med alt dit sexlegetøj uden bekymring, og så er der ikke et lige så stort rengøringsarbejde, som når du har leget med den silikonebaseret. 

Et must til sexlegetøj

Du har måske prøvet det? Du sidder alene hjemme og slapper af, måske i stuen og ser noget ligegyldigt TV. Pludselig får du tankerne hen på din vibrator som ligger i øverste skuffe i kommoden i soveværelset. Det er egentlig længe siden, du har haft den fremme, måske det var på tide den så dagens lys.

Du går ind i soveværelset ,og lægger dig til rette på sengen. Du finder hurtigt glidecremen frem, og går ellers direkte i gang. Mens du er i gang, tænker du på, hvor meget lækrere det egentlig er. Altså, at du huskede at bruge smørelse før onani med din vibrator.

Derfor er glidecreme til kvinder en vigtig bestanddel i natskuffen. Glidecreme til sexlegetøj er et absolut must, hvis du spørger os. På den måde bliver onanioplevelsen altid et behageligt eventyr og understøtter din lystfølelse. Du kan gå i gang med det samme, og det gør generelt bare hele oplevelsen meget mere lækker. 

Hvad med silikonebaseret glidecreme?

Der er mange, der er vilde med den silikonebaseret glidecreme. Den kan nemlig prale af en glidende virkning, der aldrig hører op, og så har den en silkeblød konsistens, der bare føles ekstra lækker og pirrende. 

Grunden til at en silikonebaseret glidecreme ikke tørrer ind, ligesom en vandbaseret glidecreme, er på grund af den flydende silikone. Den kan ikke absorberes af huden, og den ligger derfor som et lag oven på huden. Det giver selvfølgelig nogle fordele, da du kan nyde godt af den glatte effekt med få dråber.

Du får derfor også en yderst økonomisk glidecreme med en silikonebaseret. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan bruge den sammen med sexlegetøj lavet af metal eller glas. 

Brug glidecreme som massageolie

Har I planlagt en hed aften eller nat i lagnerne, vil du hurtigt opdage, hvilken fordel det er at benytte glidecreme til kvinder. Forstil dig optakten til en lækker aften med masser af intimitet og sex. Først begynder du roligt med en massage. Måske er det kæresten, der giver dig en massage.

I stedet for at bruge en massage olie bruger I et silikonebaseret glidemiddel for at give massagen et spændende twist. Du mærker hurtigt, hvor lækker den føles på kroppen, mens han masserer dig op ad benet og på dine kønsdele. Lige som du bedst kan li'.

Massage med glidemiddel vil gøre forspillet langt mere sensuelt og meget lettere som mand at glide op i sin kvinde. Hvis du ønsker en bedre sexoplevelse som kvinde, skal en glidecreme være fast inventar på natbordet. Den kan give mere tryghed i alle dine seksuelle oplevelser og en vandbaseret kan skåne dit sexlegetøj.

Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj

Det er slet ikke ligegyldigt, hvilken en du bruger sammen med dit sexlegetøj. Når du skal bruge en glidecreme sammen med dit sexlegetøj, er det meget vigtigt, at den er vandbaseret. Da glidecremen ellers vil ødelægge dit legetøj. Ødelægge, tænker du nok, hvordan det?

Jo, ser du, en silikonebaseret glidecreme til kvinder kan for det første ikke bare fjernes fra dit sexlegetøj med vand. Derfor vil det danne en overflade på dit sexlegetøj, der med tiden vil klistre. Det vil slet ikke kunne glide sammen med dit sexlegetøj ligesom under sex. Materialet vil med tiden blive opløst af brug med en silikonebaseret glidemiddel, hvorfor en vandbaseret er et must. 

Som tommelfingerregel rådgiver vi altid vores kunder til at vælge en vandbaseret, når vi taler om legetøj. Der er dog et men! Har du et stykke sexlegetøj lavet i glas, plastik eller metal, kan du sagtens benytte dig af en silikonebaseret glidecreme. Du kan altid finde den rigtige creme til dit formål her. Der er altså ingen tvivl om, at smørelse for kvinder allerede er en stor nydelsesfaktor i brugen af sexlegetøj.

Har du problemer med at blive våd nok?

Har du oplevet en aften, hvor dig og din partner skulle have sex. I er begge vildt tændt, du kan bare ikke blive våd nok. Eller du er måske sammen med en ny partner for første gang, og føler dig endnu ikke helt tryg. Så vil du måske opleve følelsen af ikke at kunne blive våd nok.

Glidemiddel kan i sådan en situation gøre forskellen til at det alligevel bliver en behagelig og tryg oplevelse. Der kan være mange årsager til, du ikke bliver våd nok, og der behøver slet ikke at være noget galt. Men en af dem er tryghed. Tankevækkende ikke? Hvis du som kvinde har prøvet det før, ved du også, hvor stor en udfordring sex kan være. Det er nærmest opgivende og luften går lidt af ballonen. 

Hvad der skulle være den helt perfekte aften, ender hurtigt med at blive en stemningsdræber. Det er her glidecreme til kvinder, kommer ind i billedet. For med den skal du aldrig mere bekymre dig om ikke at blive våd nok, fordi den gør det for dig. Bekymringerne forsvinder sammen med presset af ikke at være våd nok. Når alle bekymringer er væk, bliver nydelsen også større, og du kan koncentrere dig på din oplevelse.

Opnå større nydelse 

En glidecreme til kvinder er altså ikke kun til dem, der har problemer med intim tørhed. Her er den naturligvis en livredder, men en glidecreme kan så meget mere. Den kan nemlig gøre, at du kan opnå en endnu større nydelse. 

Lige meget om du skal forkæle dig selv lidt ved brug af sexlegetøj eller uden. Eller om din partner skal give dig en ekstra stimulerende tur mellem lagnerne, så er glidecreme altså en god lille hjælper. 

Alt føles bare ekstra lækkert, når du kan nyde den ekstra glatte og glidende effekt, som en glidecreme kommer med. Husk altid at tjekke hvilken glidecreme du skal bruge hvornår. Så får du den bedste oplevelse med dit fortrukne glidemiddel. 

Den helt rigtige glidecreme til kvinder

Den rigtige glidecreme til kvinder - findes den? Det svar er ganske kort. JA. Det kommer helt an på hvilket formål, den skal bruges til. Er det til sololeg sammen med dit yndlings sexlegetøj, skal du bruge en vandbaseret glidecreme, da det vil beskytte dit legetøj, og er nem at rengøre efter.

Skal du nyde sex med din partner, er det en silikonebaseret glidecreme, du skal have fat i. Den har længere holdbarhed, den har en fantastisk glideevne, den er god som massageolie, og så beskytter den mod rifter og ømhed. 

Hvis du skal dyrke analsex, har vi også en specielt rettet til anal brug. Du kan læse mere om forskellige typer og tests af glidemiddel i den artikel her. Uanset hvilken glidecreme du vælger, er du altid sikret den højeste kvalitet af glidemiddel, når du handler hos www.AltErTysTys.dk

Glidecreme og sikker sex

Glidecreme til kvinder er ikke kun et hjælpemiddel, der øger din nydelse, og hjælper dig, der har problemer med intim tørhed. Det kan faktisk også gør sex mere sikkert. Selvfølgelig særligt hvis du bruger glidecreme sammen med kondom.

Når du bruger glidecreme, er det faktisk med til at beskytte kondomet mod at gå i stykker. Den ekstra smørelse gør, at du mindsker risikoen for at uheldet er ude og at der opstår revner eller huller. Dertil mindsker glidecreme også de rifter der kan opstå ved enten vaginal eller anal sex. 

Disse små rifter kan gøre det nemmere for sexsygdomme at sprede sig, og kan derfor gøre, at du er mere udsat. Bruger du kondom og glidecreme, er du altså optimalt beskyttet mod både graviditet og sexsygdomme. 

Hvad skal jeg vide om kondom og glidecreme?

Kondom og glidecreme er det perfekte match. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du bruger, hvad end glidecreme du har liggende i skuffen derhjemme. Du kan trygt bruge en vandbaseret eller en silikonebaseret glidecreme sammen med et kondom.

Den glidecreme du ikke skal hive frem, er den oliebaseret. Glidecreme med olie går nemlig ind, og opløser det latex materiale, som de fleste kondomer er lavet af. Det vil naturligvis mindske kondomets beskyttelse og dermed modarbejde hele grunden til at bruge det. 

En oliebaseret glidecreme kan også være noget af det, som mange bruger som en slags gør-det-selv glidecreme. Det kan for eksempel være en creme, madolie eller vaseline. Disse er generelt ikke en god ide at bruge som glidecreme, og kan altså slet ikke bruges sammen med kondom.

En særlig stimulerende glidecreme til kvinder

Glidecreme til kvinder kan i sig selv være stimulerende nok, da du helt sikkert vil nyde godt af den særlig glatte og glidende følelse, du kan mærke, når du bruger en glidecreme. Men du kan altså også få glidecreme, der er særlig stimulerende.

Det kan for eksempel være en varmende glidecreme, en glidecreme med smag, eller en der giver en vibrerende fornemmelse, når du bruger den. Der er altså nok muligheder for at få en særlig pirrende oplevelse, hvad end du benytter den alene, sammen med sexlegetøj eller i selskab med din partner. 

De fleste af disse glidecreme er vandbaseret, hvorfor du også trygt kan bruge dem sammen med dit silikone sexlegetøj. De stimulerende glidecreme bruges som en normal, og smøres på det ønskede område. Effekten vil ofte kunne mærkes efter få minutter. 

Find din glidecreme til kvinder lige her

Når du leder efter en god glidecreme til kvinder, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Altertystys.dk kan du nemlig finde et bredt udvalg af glidecreme til enhver anledning. 

Vi går op i at have et varieret sortiment af glidecreme, så du altid kan finde en, du kan bruge. Vi synes nemlig, at glidecreme et af de uundværlige produkter, der kun kan give dig en større nydelse. 

Derfor gør vi også vores bedste for hele tiden at finde nye og gode produkter inden for denne kategori. Så kan du altid finde noget spændende og pirrende, der helt klart vil gøre dig nysgerrig. 

Ikke kun glidecreme til kvinder

Glidecreme er naturligvis ikke kun til kvinder. Alle kan nyde godt af de egenskaber, som en god glidecreme har. Derfor har vi også glidecreme til mænd og par. Uanset om du skal bruge produktet alene, sammen med sexlegetøj, til anal eller vaginal samleje, har vi det helt rigtige til dig.

Det er altid en god ide at have noget liggende i skuffen derhjemme. Du ved aldrig, hvornår du får brug for det, og det er en ærgerlig ting at stå og mangle. Særligt når der findes så mange spændende produkter. 

Derfor kan du også med fordel have flere forskellige slags. Det kan nemlig være du en dag skal bruge en vandbaseret. Blot for at mangle en silikonebaseret den næste dag. Særligt de ekstra stimulerende glidecreme kan være sjove at tilføje til samlingen.

Altid diskret levering når du handler hos Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk kan du uden bekymring handle alle de intime og erotiske produkter, du har brug for. Vi sørger nemlig altid for diskret behandling og levering af din ordre. Du kan derfor være helt tryg, når du klikker tilføj kurv i vores online shop. 

Er du mere til den personlige betjening, kan vi naturligvis også tilbyde dette. Vi har nemlig en butik, der ligger i Aarhus. Her kan du se de produkter, som også er på vores hjemmeside. Vores hjælpsomme personale står selvfølgelig også klar til at give dig den rette vejledning.

Diskretion er altid prioriteret, og du kan derfor altid efterspørge bestemte produkter hos os. Vi arbejder vedvarende med at udvide og opdatere vores sortiment. Derfor tager vi også altid imod gode ideer om nye produkter fra vores kunder.