GLIDECREME OG BEDRE SEX

Vil du have et sjovere og endnu bedre sexliv? Så bør du gøre brug af vores ekstra stimulerende og pirrende produkter. Vores store udvalg byder på glidecreme, orgasmegel, massageolie og meget mere, der kan gøre din sexoplevelse endnu bedre. Dyk ned i vores univers af hjælpemidler, som kan skabe nye oplevelser, der kan sætte ekstra krydderi på dit sexliv eller forbedre din sexoplevelse.

Viser 1–40 af 106 resultater

Billigst på PriceRunner
-37%
kr. 189,00
Billigst på PriceRunner
-30%
kr. 69,00
Billigst på PriceRunner
-16%


Hvorfor bruge glidecreme?

Det er på tide at aflive myten om, at glidecreme til kvinder kun appellerer til dem, som er i overgangsalderen eller til dem, som har problemer med at blive våde nok. Det er nemlig langt fra sandheden. Der er i virkeligheden tale om et produkt, der henvender sig til alle de kvinder, som ønsker at øge nydelsen af deres intime oplevelser, enten alene eller sammen med deres partner. Der er nemlig ingen tvivl om, at man - ved brug af glidecreme under sex - får en helt anden form for nydelse, end man havde gjort uden. Det er lækkert, frækt og pirrende, og vi kan kun anbefale det. 

Det er svært at sige, hvad der er den bedste glidecreme. De findes nemlig i et væld af varianter, der hver især anvendes til forskellige formål. Leder du efter et produkt til sololeg, bør du anskaffe dig en vandbaseret glidecreme, da det vil beskytte dit legetøj, og så gør det rengøringsarbejdet dejligt nemt. Skal du derimod nyde sex med din partner, skal du have fat i en silikonebaseret glidecreme. Denne har en længere holdbarhed, en fantastisk glideevne, og så er den ovenikøbet god at bruge som massageolie. Skal du dyrke analsex, kan du også finde en glidecreme til anal stimulering. Der er som sagt mange former for produkter, men vi har heldigvis samlet det bedste af det bedste, som gør det nemt for dig at vælge.

Ønsker du at tilføje lidt ekstra til din oplevelse med glidecreme til kvinder, bør du dykke ned i de forskellige variationer, der findes af både silikone- og vandbaseret glidecreme. Du kan for eksempel vælge en glidecreme med smag, til når du skal forkæle din partner med oralsex. Eller også kan du vælge glidecremer med enten en varmende eller kølende effekt for at få et ultimativt pirrende samlege. Går du meget op i naturlige ingredienser, har du sensitiv hud, eller er du gravid, kan du også få økologisk glidecreme.

Opnå stor seksuel nydelse: Sådan bruger du glidecreme

Forhåbentligt ved du nu, at glidecreme kan tage dine seksuelle oplevelser til nye højder, mens det på samme tid tilføjer ekstra komfort. What’s not to like? Måske står du dog nu tilbage med spørgsmålet om, hvordan du bruger et sådan produkt? Det skal Tys-Tys.dk nok fortælle dig. Efter du har valgt den type glidecreme, der bedst passer dine præferencer og behov, er det ikke sværere end at påføre en lille mængde direkte på de områder, hvor der ønskes øget glideevne. Det kan være, at du skal nyde lidt fræk alenetid med dit favorit sexlegetøj, eller også kan det være, at du skal hjælpe din partner ved at smøre hans penis inden samleje? Uanset er det bedst at starte med en lille mængde for derefter at tilføje mere efter behov. Hvis du bruger glidecreme til samleje kan det være nødvendigt at gentage påføringen af produktet, hvis I bemærker, at glideevnen aftager.

Det kan være, at du allerede nu har fundet frem til den bedste glidecreme til dit behov. Uanset om det er silikonebaserede glidecremer eller vandbaserede glidecremer, anbefaler vi, at du husker at rengøre eventuelle rester med vand og mild sæbe eller en intimrens. Derudover er det altid en god idé at teste en lille mængde glidecreme på et mindre område af huden for at undgå eventuelle allergiske reaktioner. Sker det, så er det en god idé at gå med økologiske glidecremer. 

Vi håber nu, at myten om at glidecremer kun er til kvinder i overgangsalderen eller til kvinder, der døjer med ekstra tørhed, nu er aflivet. For det er produkter, der kan bruges til alle. Når du får lov at udforske dig selv og dine erogene zoner på helt nye måder, får du lov til at opleve seksuelle seancer, som er ekstra nydelsesfulde og pirrende. Det kan også være, at du bruger en glidecreme med smag til oralsex, hvor både du og din partner får noget lækkert ud af oplevelsen. Ellers er silikone glidecreme et fremragende valg, da den - udover samleje - også bruges til analsex, fisting og til sexlegetøj i mere hårdføre materialer.