ONANIPRODUKTER TIL MÆND

Har du overvejet at give din onanioplevelse et frækt twist for at opnå nye, orgastiske højder? Så kan du finde masser af inspiration og muligheder i vores oversigt over onaniprodukter. Du kan få hjælp til at finde det rette onaniprodukt med vores guide til onaniprodukter. Se vores komplette udvalg af onaniprodukter til mænd her. Læs mere

Viser 1–40 af 76 resultater

Billigst på PriceRunner
-16%
kr. 2.095,00 kr. 1.750,00
Billigst på PriceRunner

Top 10 sexlegetøj til mænd

Autoblow A.I+. Blowjob Maskine

kr. 1.599,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 975,00 kr. 780,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 669,00 kr. 535,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 600,00 kr. 480,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 425,00 kr. 340,00


Onaniprodukter til mænd gør sololegen bedre

Onaniprodukter er vejen frem, når det gælder om at nå nye og mere spændende orgasmer ved at tilfredsstille sig selv. Om det gælder at simulere sex for at træne udholdenhed eller bare til at gøre ens onani meget spændende. Alt er muligt.

Når man kan mærke, at man får mere og mere lyst til at onanere og give sig hen til sine fantasier, så kan det være ekstra frækt at have det rigtige onaniprodukt med sig. Onaniprodukter er ekstra udviklet til at give dig muligheden for at eksperimentere med din onanioplevelse.

Det giver dig mulighed for at ændre på noget, som du kun har dyrket mange gange med intet andet end hånden. Hvis du er interesseret i at hoppe ud i nye sanseindtryk og frække muligheder, så kan onaniprodukter være for dig. Lige som når du tilfredsstiller dig selv med hånden.

Du bestemmer selv med onaniprodukter

Så du bestemmer helt selv i hvilken hastighed eller intensivitet du vil bruge dit onaniprodukt. Det giver den samme tryghed, som du altid er vant og muliggør nye orgasmer og stimuleringer, når du onanerer. Vi kan opfylde alle forestillinger og tilfredsstille drømme med vores store sortiment af onaniprodukter til mænd.

Alle vores onaniprodukter til mænd er i samme god kvalitet, som alt andet på vores hjemmeside og sørger for at du ikke behøver at nøjes med din hånd længere. Desuden er de fleste onaniprodukter til mænd meget kompakte og subtile.

Nedenfor kan du læse nærmere om de mest populære onaniprodukter, som du kan hive i kurven på altertystys.dk, uanset om det er fleshlights, sexdukker eller onani æg.


Fleshlights

Fleshlights er det perfekte valg til dig, som gerne vil have en autentisk oplevelse når det handler om onani. De forskellige varianter af fleshlights muliggør at finde en realistisk type til dine ønsker. Det kan være en fleshlight, som ligner og føles som en vagina, med spændende nopper og riller indeni. Du kan også få en, der minder og føles som en anus.

Den har en ekstra stram åbning til at simulere den frække stimulation af en realistisk anus. Udover at have realistiske og autentiske åbninger med stramme kanaler og spændende teksturer indeni, så findes der også fleshlight, som kan endnu mere. Et godt eksempel er en fleshlight som også har en integreret vibrator. 

Du kan også få fleshlights med både en anus og vagina åbning, som simulerer realistiske og autentiske kropsdele. Fleshlights er onaniprodukter, som i alle tilfælde bruges som et redskab til en klassisk op og ned bevægelse. 

Sexdukker

Andre populære onaniprodukter, er f.eks. en sexdukke, som giver ikke kun en hånd når du skal onanere. Du får flere huller til at variere din frække oplevelse og onanisession. Om du er til at simulere blowjobs eller til at dyrke dine yndlings sexpositioner, så kan du med din sexdukke gøre netop det og meget mere.

Med en sexdukke får du et sexlegetøj i livsstørrelse, som kun er der for at opfylde dine lyster og sexdrømme. Den er altid klar til dig og kræver ikke mere end lidt luft for give din onanioplevelse en ny størrelse. Med en sexdukke får du en hel pakke af sexede kvaliteter, som gør din onanioplevelse til noget specielt.

Du får mange kvindelige egenskaber og erotiske former, som kan kæles efter behov. Derudover får du frække huller til når du skal i gang med at være helt intim med sexdukken. 


Onani æg eller sleeves

Onani æg er blevet meget populære på det sidste, og det kan man godt forstår. De er et så kompakt et produkt, med en masse virkning. Onani æg er en penissleeve som gemmer sig et lille og praktisk æg.

Sådan et penis sleeve kan bruges ved at putte det over din penis og bevæge den klassisk op og ned på din penis. En onani æg eller penissleeve har spændende riller, strukturer og nopper inden i, som sætter din dig og din penis i nirvana.

Disse onaniprodukter til mænd fås i æggebakker eller enkeltvis, hvis man vil prøve forskellige æg med forskellige strukturer inden i, for at finde dem, som man bedst kan lide.

Giv klør fem en pause med onaniprodukter

Giv din hånd en pause. Den gjorde det godt i lang tid, men selv din hånd kan bruge lidt hjælp til at gøre det endnu bedre. Alle vores onaniprodukter til mænd kan give forskellige og frække oplevelser, som gør dine onanisessions til noget andet og spændende.

Du behøver heller ikke holde dig til kun et onaniprodukt, hvis du gerne vil prøve en autentisk fleshlight derhjemme og altid vil have et onani æg med på tur, fordi det er mere kompakt, så kan du det. 

De sørger for, at når du først er blevet afhængig af at bruge f.eks. din nye fleshlight, så kan du bare tage den med på ture. Om det er rejser til udlandet eller andre udflugter, hvor du ikke vil misse muligheden for at bruge dit onaniprodukt, så kan det hele kombineres.