PENISPUMPER

Ønsker du en erektion, der er større og hårdere? Så er en penispumpe et godt valg. En penispumpe er nem at bruge og kan hurtigt gøre, at din erektion bliver større og holder i længere tid. Du kan med fordel anvende penispumpen kort før sex eller onani for at få det meste ud af din forbedret erektion. Læs mere

Viser alle 2 resultater


Penispumpe - Opnå en kraftigere erektion

Det er ofte blevet sagt: Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Og det er sandt! Men det er altså heller ikke sjovt, når mandens bedste ven ikke vil, som hans selv. For det er da fedt for både dig og din partner, hvis du kan præsentere et pragteksemplar.

Det sætter ligesom godt gang i stemningen fra starten. Det er også med til at øge din selvtillid, når du selv er tilfreds med det, du ser. En penis pumpe kan derfor være en virkelig god måde at styrke din sexliv på, hvis du kæmper lidt på erektionsområdet.

Ikke kun fordi det giver dig en større og længere erektion, men netop fordi det giver dig større selvtillid. Så skal vi lige gå mere i dybden med, hvordan du helt konkret opnår det?  

Hvad er en penispumpe, og hvordan virker den

Penispumpe, penis pumpe eller penis pump. Når der er stor interesse for et produkt, så kan forskellige stavemåder og udtale opnå lige status som den ”rette”. Uanset hvordan du siger eller staver det, så er det et genialt produkt, som du bør vide mere om. 

Det ligger i ordet. En penispumpe er en pumpe til din penis. Ja, det er faktisk lidt ligesom at pumpe dit lem op. Det, der helt konkret sker, er, at den danner et vakuum omkring din penis. Det får svulmelegemerne til at blive større, så der kan løbe mere blod til, når du bliver tændt. Så kan du altså få din penis til at vokse, helt som hvis du ikke havde problemer på området. 

Effekten af en penis pump er øjeblikkelig og holder i et par timer. Med sådan en liggende i badeværelsesskabet kan du altså hurtigt blive klar til en lang og fræk aften blandt lagnerne. Det behøver heller ikke kun være, når du har fået en partner med hjem, at du hiver pumpen frem. Den er også helt ideel til, når du vil kaste dig ud i en omgang sololeg. 

Ingen bivirkninger med en penispumpe

Når vi tager piller, så følger der altid en lang indlægsseddel med, hvor der bland andet står en række bivirkninger. Det er uanset om, der er tale om hovedpinepiller eller potensmedicin. Jo, jo, medicin har som regel flere positive effekter end negative.

Men hvorfor overhovedet udsætte sig selv for bivirkninger? En af fordelene ved en penispumpe er netop, at den slet ikke har nogle bivirkninger, hvilket gør den til et virkelig godt alternativ til de små blå. Faktisk er der flere årsager til at vælge en penis pump frem for medicinske alternativer.

Der er Ingen bivirkninger eller risici forbundet ved korrekt brug. Du undgår at fylde din krop med medicin og så er det ikke altid, medicin virker på alle. 

Flere årsager til erektionsproblemer

Der kan være flere årsager til, at du oplever problemer med rejsning. Måske skyldes det et handikap eller en sygdom. Så kan penis pumpen være en særlig fordel for dig, fordi den netop giver dig rejsning uden medicin, som du sikkert tager rigelig af i forvejen.

Men det er selvfølgelig ikke nødvendigvis på grund af hverken handikap eller sygdom, at du oplever problemer med erektion. Det kan altså ske for enhver. Så er det rart, at der findes nogle produkter derude, der gør, at du stadig kan have et aktiv og godt sexliv, uanset hvad årsagen til problemet er.

Og her taler vi altså om et produkt, hvor der ikke er nogle risici forbundet. Det lyder jo ret godt; men det er altså ikke for godt til at være sandt. 


Få en større penis – køb en penispumpe

Der er næsten ikke en mand ude i verden, der ikke gerne ville have en lidt større penis. Det er lige før, at det kan spores i vores DNA. Den her lyst til at være større – og bedre! For nogen handler det vist mest om, at mer’ vil have mere. For andre er det der med at holde rejsningen under samleje, eller måske overhovedet at få rejsning, et seriøst problem. Og det er et problem, der påvirker selvtilliden. For sex er nemlig en naturlig del af det at være menneske, og det kan være vildt frustrerende at føle, at man ikke slår til på noget så grundlæggende. 

Både biologisk og historisk har det jo været mandens job at komme rundt i så mange kvindesenge som mulig, så han kunne få sat en masse og stærke afkom i verden. Okay, det er nok ikke lige spredning af afkom, der er dit største fokus, men det er faktisk derfra din sexdrive kommer fra. Derfor er det også forståeligt, hvis det rammer dig på din mandlighed, når du ikke kan holde din rejsning. 

Med en penis pumpe kan du altså nå meget tættere på det, der burde være naturlig for alle, både mænd og kvinder. Nemlig at have sex, når du har lyst til det. Husk, at sådan en pumpe også gør underværker for dit solosexliv. 

Gør drømmen til virkelighed 

Vi har alle drømme og sexfantasier, som vi enten gerne vil udleve selv eller sammen med en parter. Nogle fantasier er vildere end andre, og her på siden er der rig mulighed for at gå på opdagelse i din seksualitet.

Noget der helst ikke skal være en hindring for dit eksperimenterende sexliv, er din evne til at få rejsning. Så hvis du oplever, at det kan være svært at holde din erektion, så er en penis pumpe en virkelig god investering.

Den betyder nemlig, at du aldrig behøver at føle dig pinlig berørt eller nå at blive opstemt for så at måtte springe samlejet over uden forløsning. For det er da bare vildt træls. 

Få flere drømme

Så måske er du draget af penispumpen for at udleve en drøm om at få en kraftigere erektion, og det garanterer vi, at du får.

Men fordelen ved at udleve en drøm er, at det giver plads til nye drømme. Når først du er kommet over det bump på vejen, som forhen virkede som en mur, så er der ingen grænser for, hvor du kan tage dine sexoplevelser hen. 

Så skal vi ikke sige, at det der med blot at drømme er slut nu? Du har muligheden for at styrke selvtilliden på en medicinfri måde, så grib fat om chancen og få et bedre sexliv. Anskaf dig en penispumpe.

Nyd en længerevarende erektion 

Vi har vist fået slået fast, at penis pumpen giver en større erektion. Nu skal vi lige dvæle ved, at den faktisk også sørger for, at din rejsning varer i længere tid. Med en penis pump, som de internationale siger, kan du som regel holde din penis stor i et par timer.

Så er der rigelig tid til at eksperimentere i sengen, uden at luften går ud ad ballonen. Hvis du skal dyrke en omgang lagengymnastik med en partner giver det jer god mulighed for at kaste jer ud i forspil, hvor I nyder og pirre hinanden. 

Bruger du din penispumpe i forbindelse med onani er produktet med til at give dig en god oplevelse, når du leger med dig selv. Du bliver ikke tvunget til at stoppe i frustration, fordi du ikke kan nå i mål. For det handler det jo rigtig meget om selvtillid.


Selvtillid til at eksperimentere

Selvtillid er sexet. Længere er den ikke. Du kan komme afsted med meget, hvis bare du har selvtilliden til at ledsage det, du har gang i. Det er lidt ligesom at invitere nogen på date: Der er langt større chance for, at personen siger ja, hvis du selv tror på din succes.

Men selvtillid kommer ikke af sig selv. Slet ikke selvtillid i sengen, og det er her at en penis pumpe kan være en fordel. Hvis du kæmper med at holde din erektion, eller overhovedet at få en, så er det ikke så svært at forstå, hvis du også kæmper med din selvtillid. Hvem har lyst til at starte noget med en partner, som de ikke kan afslutte?

Frygten for ikke at kunne præstere kan endda påvirke din evne til rent faktisk at få rejsning. Ved at anvende en penispumpe slipper du for angsten for ikke at kunne levere varen, og det giver selvtillid for alle pengene!Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig det her produkt, hvis du drømmer om at sætte fut i fejemøget.

Et ekstra lille tip

Hvis du er landet på den her side, fordi du gerne vil eksperimentere med at få en kraftigere og længerevarende erektion, så har vi lige et ekstra lille tip at dele med dig. Du kan nemlig kombinere din brug af penispumpe med en penisring.

En penisring sørger for at holde på blodet, så det ikke løber så hurtigt fra penis igen. I kombination med din pumpe kan det altså give nogle ret vilde erektioner og orgasmer.

Penisringe fås i lidt forskellige versioner, så der er også noget at eksperimentere med, så din sexoplevelse kan komme helt i top. Læs mere om penisringe

Vær opmærksom ved brug af penispumpe 

Vi har gjort en del ud af at fortælle, at der ikke er nogle bivirkninger ved at bruge en penispumpe. Det holder vi også fast ved. Det handler egentlig bare om, at du skal bruge den rigtigt – og det er ikke svært.

For det første, følger der naturligvis instrukser med i købet, så du kan komme godt i gang med dit nye produkt. For det andet er det let at bruge, så det er ikke fordi, du kan komme til at gøre det forkert.

Det eneste, du faktisk skal være særligt opmærksom på, er, at du ikke bruger pumpen i mere end 20 minutter ad gangen. Der er nemlig en risiko for væskeophobning, hvis du bruger pumpen for længe. Derudover er det virkelig let at kommer i gang med, så der venter dig nogle fantastiske rejser i fremtiden. 

Penis pump er der nogle der kalder det 

Vi danskere bliver mere og mere internationale. Måske er du stødt på nogen, der kalder produktet en penis pump, som er det engelsk ord for produktet. Det er kun godt, når hele verden interesserer sig for et produkt. Det betyder nemlig, at der er flere producenter, der fabrikerer de her eftertragtede penis pumps. Fordelen for dig er, at du har mulighed for at vælge det allerbedste produkt til en fordelagtig pris. 

Hvorfor er kvalitet vigtig, når vi lige har påstået, at der ikke er nogle bivirkninger ved produktet? Du må selvfølgelig helt selv bestemme, hvor meget du vil investere i din rejsning, men vi kan kun anbefale, at du vælger en kvalitets penis pump. Det er trods alt dine ædlere dele, som den skal i kontakt med. Så sørg for at vælge et produkt, der er blevet gennemtestet, og som er lavet i et ordentligt materiale.

Hvis du vælger noget fra vores hjemmeside, så er du i hvert fald sikret, at alt er som det skal være. Er du blevet inspireret og har fået lyst til at kaste dig ud i eksperimenterne? Så er det bare om at gå på jagt i vores udvalg her på siden. Vi håber, at du finder, hvad du leder efter.