PENISPUMPER

Ønsker du en erektion, der er større og hårdere? Så er en penispumpe et godt valg. En penispumpe er nem at bruge og kan hurtigt gøre, at din erektion bliver større og holder i længere tid. Du kan med fordel anvende penispumpen kort før sex eller onani for at få det meste ud af din forbedrede erektion. Har du brug for mere viden og gode råd om penispumper, så har vi samlet alt det og mere til i denne store guide.

Viser alle 2 resultater


Opnå kraftigere erektion med en penispumpe

Går du og er træt af, at dig og din penis ikke er på samme bølgelængde, og kæmper du lidt på erektionsområdet? Så er du absolut ikke alene om det. Der er mange mænd, som deler samme problem, og der kan være mange årsager til, at du ikke opnår den form for erektion, som du gerne vil. Men heldigvis er der hjælp at hente, og det er her, at en penis pumpe kommer ind i billedet! Men hvordan er det, at sådan en fætter virker, og hvad er det specifikt, at den kan hjælpe? Se, nu skal vi hos Tys-Tys fortælle dig det.

Penispumpe, penis pump, penis pumpe. Kært barn har mange navne, men det ligger faktisk i ordet. Det er en pumpe til din penis. Du bruger aggregatet til at danne et vakuum omkring dit lem. Dette vakuum får svulmelegemerne til at blive større, så der kan løbe mere blod til, når du bliver tændt. Det øger størrelsen på din penis markant, helt som hvis du ikke havde problemer på området. Effekten af penispumper er øjeblikkelig, men derimod er den ikke længerevarende. Dog opnår du et hurtigt resultat, så du er klar til en lang og fræk aften blandt lagnerne, eller når du vil kaste dig ud i en god omgang sololeg.

Med et produkt som penispumpen er du altså garanteret en kraftigere erektion, øget selvtillid og mere nydelse i dine sexoplevelser generelt. Det er da ikke det værste, som man kan komme uden for? Derudover er der også den fordel ved en pumpe, at den slet ikke har nogle bivirkninger, som der er at finde blandt andre medicinske alternativer. Der er altså mange gode grunde til at vælge en penis pump.

Få bugt med erektile problemer med penispumper

Vi tør vove at påstå, at der findes rigtig mange mænd ude i den store verden, som gerne vil præstere, når det kommer til den seksuelle akt. Det kan derfor føles ekstremt nedladende, hvis ens penis er lidt sløv i betrækket, og ikke virker som den skal. Det kan føles som et knæk i selvtilliden, hvis det kan være svært at holde rejsningen under samleje, eller hvis det halter med at få en rejsning overhovedet. Det forstår vi 100 % hos Tys-Tys, og derfor gør vi en dyd i at byde på produkter, der kan få dig til at føle dig som den konge, du er. Vi håber derfor, at du tager et kig i de penis pumper, som vi har i vores store udvalg.

Der er altså ingen tvivl om, at du med en penispumpe kan nå meget tættere på at nyde dine seksuelle oplevelser til det fuldeste. Du ved allerede nu, at penis pumpen giver en større erektion, men vi synes også, at du bør vide mere om, at den faktisk også sørger for, at din rejsning varer i længere tid. Med en penis pump, som de internationale kalder værktøjet, kan du som regel holde din penis stor i helt op til et par timer. Det giver altså mere tid til at eksperimentere, uden at luften går ud af ballonen.

Bruger du din penis pumpe i forbindelse med sex med en partner, giver dit nye hjælpemiddel jer altså rig mulighed for, at I får mere tid til at udforske hinandens lyster og fantasier. Det kan være, at I skal kaste jer ud i en god omgang forspil, hvor I nyder og pirrer hinanden? Bruger du derimod din penispumpe i forbindelse med onani, er produktet med til at give dig en fænomenal oplevelse, når du leger med dig selv. Du bliver nemlig ikke tvunget til at stoppe i frustration, fordi du ikke kan nå i mål. Derimod har du mere tid til at få de lækre orgasmer, som du fortjener.