GLIDECREME

Glidecreme er et uundværligt tilbehør til dit sexliv, uanset hvilket køn du har. Hvad end det skal bruges til onani, forspil eller samleje, så er der ingen tvivl om, at glidecreme vil øge din nydelse. Der er mange forskellige glidecremer at vælge imellem, og du kan derfor i vores guide til glidecreme lære mere om dem og finde ud af, hvilken du skal bruge hvornår.

Viser 1–40 af 48 resultater

Billigst på PriceRunner
-16%
Billigst på PriceRunner
-59%
Billigst på PriceRunner
-13%
Billigst på PriceRunner
-23%


Hvorfor bruge glidecreme?

Uanset om man er mand, kvinde eller alt det derimellem, så skal alle, som gerne vil have den absolut bedste sexoplevelse, bruge glidecreme. Der er et væld af gode grunde, og udover at det lindrer tørhed, så øger glidecremen din nydelse og gør alle seksuelle oplevelser den tand sjovere og bedre. Vi kunne blive ved og ved, men hvis du vil lære mere, kan du læse alle gode grunde til at bruge glidecremerlige her. Summasummarum er det frækt, lækkert, pirrende og så kan vi kun anbefale det.

Det er svært at sige, hvad der er den bedste glidecreme. De findes nemlig i forskellige afskygninger, som hver især kan bruges til forskellige formål. Leder du efter et produkt til onani, bør du anskaffe dig en vandbaseret glidecreme, da det vil beskytte dit legetøj, og så gør det rengøringsarbejdet dejligt nemt. Skal du derimod bruge det under sex, anbefaler vi en silikonebaseret glidecreme. Denne har en længere holdbarhed, en fantastisk glideevne, og så er den ovenikøbet god at bruge som massageolie. Skal du dyrke analsex eller stimulere prostata, bør du bruge en anal glidecreme.

Ønsker du at tilføje lidt ekstra til din oplevelse med glidecremer, kan du med fordel dykke ned i de mange spændende varianter, som vi tilbyder af både silikone- og vandbaseret glidecreme. Du kan for eksempel vælge en glidecreme med smag for lidt ekstra krydderi til oralsex. Ellers kan det være, at du finder det frækt at vælge en glidecreme med enten en varmende eller kølende effekt for at få et ekstremt lækkert samleje. Er din hud lidt sensitiv, kan du få økologisk glidecreme.

Sådan bruger du glidecremer

Det er heldigvis dejligt nemt at bruge glidecreme til at tage dine seksuelle oplevelser til et nyt niveau - og nu skal du høre, hvordan du gør. Når du har valgt den bedste glidecreme til dine behov, er det ikke sværere end at påføre en lille mængde direkte på de områder, hvor der ønskes øget glideevne. Det kan være, at du skal nyde lidt fræk alenetid med dit favorit sexlegetøj, eller også kan det være, at du skal dyrke fræk lagengymnastik? Uanset er det bedst at starte med en lille mængde for derefter at tilføje mere efter behov. Hvis du bruger glidecreme til samleje kan det være nødvendigt at gentage påføringen af produktet, hvis din partner og dig bemærker, at glideevnen aftager.

Det kan være, at du allerede nu kender til din yndlingsglidecreme. Hvad end det er en silikone- eller vandbaseret glidecreme, er det en god idé at huske rengøringen. Det gælder både din penis, men også dit sexlegetøj. Derudover er det altid en god idé at teste en lille mængde glidecreme på et mindre område af huden for at undgå eventuelle allergiske reaktioner. Sker det, så er det en god idé at gå med økologiske glidecremer.

Os fra Tys-Tys håber, at du nu er blevet overbevist om, at glidecreme er en rigtig god idé, hvis du gerne vil have et ekstra pirrende og frækt sexliv. Brug det til alt fra analsex til fisting, samleje og sexlegetøj for at opleve en helt ny verden, som du måske ikke har besøgt før. Står du stadig og er i tvivl om, hvilken glidecreme der er den rette til dig, så skal du ikke tøve med at kontakte os, og så skal vi nok stå til rådighed.