GLIDECREME

Glidecreme er et uundværligt tilbehør til dit sexliv. Uanset om det er til onani, forspil eller samleje vil glidecreme øge din nydelse. Læs her hvorfor vi altid anbefaler glidecreme. Der er mange forskellige glidecremer at vælge i mellem, og du kan i vores guide til glidecreme lære mere om dem, og hvilken du skal bruge hvornår. Læs mere

Viser 1–40 af 55 resultater

Billigst på PriceRunner
-25%
Billigst på PriceRunner
-37%
kr. 299,00 kr. 189,00
Billigst på PriceRunner
-16%
Billigst på PriceRunner
-25%


Derfor skal du bruge glidecreme

Du skal selvfølgelig bruge glidecreme, fordi du gerne vil have den absolut bedste sexoplevelse. Alt bliver nemlig meget bedre og mere tilfredsstillende, når bruger en form for glidemiddel. Det er ikke kun til dig med problemer med tørhed - alle kan få et bedre sexliv med lidt ekstra smørelse. Det kan derudover forhindre evt. ømhed og rifter. 

Brug det vidunderlige produkt hvad end du skal dyrke sex eller onanere. Forspillet vil helt sikkert også blive bedre af det glidende hjælpemiddel. Der er kort sagt nok gode grunde til altid at have minimum én slags glidecreme liggende i skuffen derhjemme. Vi har et stort og varieret udvalg, så du kan finde et produkt, der passer til lige præcis dine behov. 

Hvilken glidecreme skal jeg vælge?

Glidecreme egner sig som nævnt i mange sammenhænge. Vi kan faktisk ikke komme i tanke om en situation, hvor glidecreme ikke er en god idé. Dog skal du være opmærksom på, hvilken type af glidecreme du vælger, alt efter hvad den skal bruges til. Der fås nemlig forskellige typer af glidecreme, f.eks. vandbaseret, silikonebaseret og oliebaseret.

Er I et par, så burde I gøre jer selv den tjeneste at bruge glidecreme, hver gang I dyrker sex. Det er uanset, om det er vaginalt eller analt samleje. Det kan nemlig gøre en kæmpe forskel, og det får bare alt til at føles dejligt, glat og lækkert. Skal der ske lidt ekstra, kan I med fordel vælge en stimulerende glidecreme med varmende, kølende eller kildende virkning. 

Vandbaseret til sexlegetøj og samleje

Når du bruger glidecreme til sexlegetøj, bør du som oftest gå efter en vandbaseret glidecreme. Det meste sexlegetøj er nemlig lavet af silikone eller et lignende materiale. Og selvom der findes silikonebaseret glidecreme, må du ikke lade dig snyde af navnet og tro, at den er egnet til silikone sexlegetøj. Denne type kan nemlig ødelægge overfladen på sexlegetøj af silikone, PVC eller TPE.

Generelt er vandbaseret den gode all-around type. Den er en god basis glidecreme altid at have liggende. Det er for eksempel også den type, der anbefales til vaginalt samleje, da den er mest skånsom mod den sarte intimbalance hos kvinder.  

Silikonebaseret til sexlegetøj af metal og glas

Silikonebaseret glidecreme egner sig til analsex og sammen med sexlegetøj af glas og metal. En af de helt store fordele ved silikone glidecreme er, at den ikke tørre ind. Glidecremen ligger som et lag oven på huden og absorberes ikke som den vandbaseret. Derfor er den perfekt til analsex samt anal stimulering med sexlegetøj af metal og glas. 

Vi vil stadig ikke anbefale, at du bruger et silikonebaseret produkt, hvis glas eller metal sexlegetøjet skal bruges vaginalt. Netop fordi silikonen ligger oven på huden, kan det være svært at rengøre vagina skånsomt efter brug. Ønsker du kun at bruge vandbaseret glidecreme fås disse også med ekstra god glideevne til for eksempel anal brug. 

Bedre sex med glidecreme

Glidecreme er et smøremiddel, der sikrer et lækkert og tilfredsstillende glid under sex. På den måde kan du være sikker på at undgå rifter eller andre gener som ømhed. Særligt sammen med kondom kan det være en god idé at bruge lidt ekstra glidecreme. På den måde mindsker du friktionen og dermed risikoen for at kondomet går i stykker. 

Både mænd og kvinder danner naturligt glidemiddel under samleje. Glidecreme kan være en god hjælper, uanset om du har problemer med intim tørhed eller ej. Den naturlige smørelse er måske ikke nok, og med ekstra kan I gå endnu vildere til den. 

Glidecreme og kondom 

Vi anbefaler altid, at du bruger ekstra glidecreme, når du bruger kondom. Det øger ikke bare nydelsen for både dig og din partner, det øger faktisk også kondomets beskyttelse. Med den ekstra glatte smørelse mindsker du nemlig risikoen for at kondomet revner under brug.

Særligt under menstruation kan det være en god idé. Menstruationsblod kan nemlig udtørre både kondomet og skeden. Ved at bruge glidecreme sammen med kondom undgår du eventuelle revner i kondomet samt ubehag på grund af tørhed. Du kan bruge både silikone- og vandbaseret glidecreme sammen med latexkondomer. Du må ikke bruge glidecreme, der indeholder olie. Latexfri kondomer kan bruges sammen med alle slags glidecremer inkl. oliebaseret. 


Stimulerende glidecreme for øget nydelse

Skal din glidecreme gøre mere end bare sørge for en glat fornemmelse? Så kan du med fordel vælge en stimulerende glidecreme. Der findes mange forskellige slags, der stimulerer på flere måder. Den kan for eksempel give en varmende, kølende eller kildende følelse. Du kan endda finde produkter, der kan det hele på én gang. 

Den stimulerende virkning vil ofte også gøre dig mere følsom og gøre det lettere at opnå en orgasme. Ønsker du en endnu bedre effekt, kan du kombinere det med en orgasmegel. Med dette produkt får du en stimulerende gel, der ofte er mere koncentreret. Både stimulerende glidecreme og orgasmegel kan bruges af mænd og kvinder på de erogene zoner, du ønsker. 

Simpelt men effektivt

Uanset om du vælger en glidecreme der varmer, køler eller på anden måde stimulerer, er det et simpelt men yderst effektivt produkt. Når der skal ske noget nyt i soveværelset, behøver det ikke at indebære en masse sexlegetøj og kompliceret bondageudstyr. En enkel flaske glidecreme kan være lige det, du eller I mangler. 

Den ekstra stimulerende hjælper kan øge lysten og nydelsen - og den kan selvfølgelig også være starten på et spændende eventyr, hvor der udforskes og eksperimenteres mere. Både for par og singler kan nyt udstyr være en velkommen tilføjelse til sexlivet. 

Sådan får du mest ud af din glidecreme

Du får mest ud af din glidecreme, når du vælger den rigtige. Derfor opsummere vi lige, hvilken der er bedst til hvad. Som udgangspunkt går du aldrig galt i byen med en vandbaseret. Den skal du bruge til det sexlegetøj af silikone, PVC og TPE. Den er ligeledes anbefalet til brug ved vaginalt samleje. 

Skal du dyrke analsex med en partner anbefales en silikonebaseret. Den kan ligeledes bruges sammen med sexlegetøj af metal og glas. På grund af det gode glid er den også ideel til massage. Begge typer kan bruges sammen med latexkondom, så længe de ikke indeholder olie. 

Til sexlegetøj og vaginalt samleje

Til sexlegetøj og vaginalt samleje skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Som altid er der selvfølgelig undtagelser til reglen. Hvis sexlegetøjet er lavet af glas eller metal, kan du nemlig godt bruge en silikonebaseret. Dog vil vi stadig anbefale en vandbaseret, hvis sexlegetøjet til skal bruges vaginalt. 

Der findes vandbaseret glidecreme udviklet specielt til anal brug samt med stimulerende virkning. Det vil sige, at du kan finde en vandbaseret, du kan bruge sammen med dit anal sexlegetøj af silikone samt hvis du ønsker en stimulerende glidecreme til vaginalt samleje. 

Til analsex og noget sexlegetøj 

Den silikonebaseret er ideel når det kommer til analsex med en partner. Her kan du virkelig nyde den langvarige og ekstra bløde konsistens, som dette produkt har. Du kan naturligvis også få denne type udviklet særligt til anal brug. Her vil den som oftest indeholde plejende ingredienser. 

Vi vil også altid anbefale en silikonebaseret glidecreme til anal sexlegetøj af metal og glas. Du kan for eksempel finde mange buttplugs i metal. Her er silikonen med til at sikre et vedvarende glid, så du ikke behøver at tilføje mere løbende. 

Find den rigtige type til dine behov

Det første du kan gøre, er at finde ud af, hvilken form for sex du skal dyrke, eller eventuelt hvilket materiale dit sexlegetøj er fremstillet af. Derefter kan du lidt lettere finde ud af, hvilket produkt du skal vælge. Som tommelfingerregel går du aldrig galt i byen med en vandbaseret. Den kan bruges til vaginalt samleje og alt slags sexlegetøj. 

Derefter skal du finde ud af, hvilken størrelse du har brug for. De fleste cremer er ret drøje i brug. Derfor kommer du ofte langt med en lille mængde. En mindre flaske kan også være en god idé, hvis du ikke er helt sikker på, at det er den rigtige du har fundet. Her du derimod en klar favorit, kan du lige så godt købe en stor flaske.


Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj og onani

Skal du onanere med sexlegetøj, så kan du med fordel vælge en vandbaseret. Den vandbaserede formel er let opløselig, klistrer ikke og absorberes af huden. Der er derfor ikke rigtig noget rengøring efter brug. Du kan endda få vandbaseret produkter udviklet specielt til brug sammen med sexlegetøj. 

Så snart vi snakker sexlegetøj, er meget vigtigt at der bruges en vandbaseret. En silikonebaseret formel vil over tid ødelægge overfladen på dit sexlegetøj lavet af silikone, PVC og TPE. Hvis sexoplevelsen skal være lidt ekstra lækker, kan en vandbaseret glidecreme også sagtens bruges. 

Silikone glidecreme til analsex

Skal du dyrke analsex er glidecreme helt uundværligt. Derudover er det klart at anbefale at du bruger en silikonebaseret. Den har en virkelig lækker og silkeblød fornemmelse. En af de helt klare grunde til at du skal vælge denne type, er at den ikke tørre ind. Silikonen absorberes ikke af huden og du kan derfor nyde et glid der blive ved og ved (... og ved). 

Men det er ikke kun under sex, at en silikonebaseret formel kommer til sin ret. Den er også fantastisk til forspil. Brug den som en massageolie eller brug den til at give din partner et handjob, han sent vil glemme. Alt glider let som en drøm, når du bruger en silikonebaseret glidecreme. 

Anal glidemiddel til anal stimulering

Uanset hvilken form for glidecreme du foretrækker, kan du finde en udviklet specielt til anal brug. Det er særlig vigtigt, hvis du ønsker at bruge en vandbaseret til anal stimulering, at den er lavet til formålet. Det giver dig nemlig alle de gode egenskaber, du har brug for.

En vandbaseret anal glidecreme vil som oftest have en lidt tykkere konsistens. Den er derudover mere drøj i brug og har derfor en forbedret glideevne. Sidst men ikke mindst kan den også indeholde plejende og fugtgivende ingredienser, der gør den ideel til den tynde og følsomme hud ved anus. 

Vores mest solgte produkt

Uanset om du køber sexlegetøj eller bondageudstyr kan du altid med fordel tilføje en glidecreme i kurven. Det er nemlig det perfekte udstyr til at gøre dit sexliv endnu bedre. Faktisk har vi flere kunder, der kommer bare for at finde en ny glidecreme. 

Når du har dette produkt derhjemme, behøver du nemlig ikke meget andet. Men det er samtidig også helt uundværligt, hvis du bruger sexlegetøj, hvad end du er mand eller kvinde, et par eller single. Af samme grund er glidecreme også en af vores mest populære produktkategorier og flere produkter herfra ligger i toppen når det kommer til bestsellere. Du kan blive inspireret af vores liste med vores bedst sælgende glidecremer.

Glidecreme er for alle 

Har du tidligere hørt at glidemiddel udelukkende er til kvinder i overgangsalderen eller til folk, der ikke formår at blive ordentligt tændte? Så kan vi klart melde ud og sige, at det er det en myte - en myte som vi gerne vil aflive. Det er nemlig ærgerligt, hvis du går klip af den ekstra nydelse som produktet kan give, blot fordi du tror, at det ikke er noget for dig.

Glidecreme er til alle voksne mennesker, der gerne vil dyrke dejlig og tilfredsstillende sex eller vil have endnu mere nydelse under onani. For selvom vi danner naturligt glidemiddel, så kan en ekstra glat fornemmelse altid øge nydelsen.

Stort og varieret udvalg hos Tys Tys

Når du handler hos Tys Tys, finder du altid et stort og varieret udvalg. Vi ønsker nemlig, at du altid kan finde lige præcis det du har brug for, når du handler hos os. Derfor har vi også produkter til enhver anledning og ethvert behov. 

Er der noget, du er i tvivl om, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig. Du kan komme i kontakt med os via telefon og mail. Bor du i Aarhus, kan du også komme forbi vores sexshop. Her vil vores dygtige personale altid stå klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning omkring alt inden for glidecreme og sexlegetøj til både mænd og kvinder, singler og par.