ANAL GLIDECREME

Du skal altid bruge glidecreme, når du dyrker analsex eller anal stimulering med sexlegetøj. Vi anbefaler, at du bruger en anal glidecreme, da den er udviklet særligt til formålet. Læs mere om de forskellige glidecremer i vores guide til glidecreme. Du finder et bredt udvalg af både vandbaseret og silikonebaseret anal glidecremer lige her. Læs mere

Viser alle 13 resultater


Hvorfor prøve anal?

Der kan være flere grunde til at eksperimentere lidt med anal sex. Selvom anal stadig er lidt et fy-ord, så er der flere og flere, som nyder god anal sex. Man taler måske bare ikke så åbent om det. Og det er en skam. For selvom de fleste forbinder anal sex med penetrering, kan det foregå på mange andre måder.

Rundt om endetarmsåbningen er der et hav af nerveender, som gør det til et meget følsomt område – også i forbindelse med sex. Og det behøver ikke være voldsomt. En lille butt plug eller en anal kæde er en rigtig god start for den nysgerrige anal eventyrer.

Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Men inden man går i gang med at udforske anal sex, så er det en rigtig god idé at få fingrene i en god glidecreme. Hvor vagina er selvproducerende, når det kommer til glidemiddel, så er endetarmen ikke selvsmørende.

Derfor er det godt at have en god og drøj glidecreme klar, når du begynder at eksperimentere med anal sex. Uanset om du først sonderer terrænet med en finder eller går all-in med en dildo, så skal du sørge for, at du er smurt tilstrækkeligt, så du undgår rifter eller muskelskader.

Hvilke slags anal glidecreme kan jeg få?

På markedet findes et utal af forskellige glidecremer til almindelig sex og anal sex. Og heldigvis for det. For det giver dig mulighed for at eksperimentere med netop den anal glidecreme, som du får mest ud af. Hver glidecreme har dens egen specielle egenskab, som giver den et forspring over andre.

Derfor kan det også være lidt af en jungle at finde rundt i. For hvilken glidecreme skal du bruge? Det kommer an på, hvad du vil bruge til anal sex. Vigtigst er det dog, at du altid sørger for, at dit sexlegetøj, finger eller partner er smurt godt ind i glidemiddel.


Anal glidecreme til samleje

Selvom kvinder ikke har en stimulerbar prostatakirtel som mænd, så betyder det ikke, at kvinder ikke kan nyde god anal sex med partneren. Da endetarmen ligger op ad skedevæggen kan du som kvinder opnå det, der kaldes indirekte stimulering, som kan være vanvittigt pirrende.

Hvis det er første gang, du skal prøve anal sex så sørg for, at smøringen er på plads og gå derefter langsomt frem. Et godt forspil, som gør kroppen og endetarmen klar til penetrering er vigtigt for både dig og din partner.

Anal glidecreme til onani

Generelt gælder det om at gøre endetarmen klar til, at der bliver stukket noget derind. Og de fleste, som melder om dårlige oplevelser i forbindelse med anal sex, har netop ikke gjort forarbejdet. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du bruger glidecremen.

Da slimhinderne i endetarmen er tynde og ikke udskiller sekret, så skal du selv sørge for den del. Og det gør du bedst med en silikone glidecreme, som modsat en vandbaseret glidecreme er mere drøj i brug og ikke bliver absorberet af endetarmsvæggen.

Anal glidecreme til fisting

Hvis du allerede har fundet ud af, at anal sex lige er noget for dig og gerne vil prøve at blive fyldt helt ud, så er fisting i din boldgade. Men fisting er kun for de erfarne, da det kræver træning, renlighed og forberedelse.

Til fisting anbefaler vi derfor, at du bruger en speciel glidecreme udviklet til netop fisting. Sådan en er meget drøj og holder længere tid, så udtørring ikke kommer på tale. Og igen så er det vigtigt, at du går langsomt frem.


Anal glidecreme og sexlegetøj

Hvis du står i badet og hygger dig med din sugekop dildo og pludselig for lyst til at prøve anal, så er det også en god idé, at du finder din silikone glidecreme frem. Varmt vand udtørrer også og giver ikke den glideeffekt, som du har brug for, når det kommer til anal sex.

Silikone glidecreme er grundlæggende flydende silikone, som giver en langvarig glideeffekt og som ikke udtørrer, som vandbaseret glidecreme gør. Du skal dog være opmærksom på, hvilket materiale dit sexlegetøj er lavet af. Silikone glidecreme kan på længere sigt ødelægge materialet på sexlegetøj.

Køb din anal glidecreme hos altertystys.dk

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken slags glidecreme, som er den rigtig for dig. Vi er Danmarks ældste sexshop, så vi ved hvad vi taler om og er altid klar til at yde den bedste service, vi overhovedet kan.

Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning om dit køb eller hvad, du skal købe. Vi har også en fysisk butik i hjertet af Århus, hvor du naturligvis også er meget velkommen til at besøge os.

Levering af din anal glidecreme

Du er måske ikke så interesseret i, at postbuddet kan se, at du har købt anal glidecreme hos os. Den er vi helt med på og derfor er vores leveringsæsker også altid i en diskret sort farve. Ud over det, så har vi sørget for, at vores logo og adresse ikke er at finde på adresselabelet.

Om du ønsker levering til døren eller til afhentning, er helt op til dig. Vi giver dig mulighed for at få leveret din pakke af DAO, GLS eller PostNord, så du altid har flere valgmuligheder, som passer bedst med din hverdag.