PIPEDREAM EXTREME

Pipedream Extreme er den førende producent af sexlegetøj i USA. Deres sortiment er stort og varieret og byder på sexlegetøj som dildoer, masturbatorer, sexdukker og meget mere. Alle deres produkter er lavet i en god og hudvenlig kvalitet, så du trygt kan vælge deres prisvenlige sexlegetøj. Mange af deres produkter er tilmed lavet i et realistisk design, der giver en helt særlig dimension til din oplevelse. De har da også vundet flere priser for deres nyskabende produkter og banebrydende tilgang til sexlegetøj generelt. Hos Tys Tys finder du et bredt udvalg af det mest populære sexlegetøj fra Pipedream Exstreme. Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvem er Pipedream Extreme?

Historien om Pipedream Extreme startede for mange år tilbage. Faktisk blev mærket oprettet allerede tilbage i 1973. Det blev skabt som en familiejet virksomhed med rødder i Ohio. Siden starten har den familiejet virksomhed haft et klart mål.

De ønsker nemlig at forny og genskabe produkter til seksuelt velvære. De vil inspirere til flere intime stunder og skabe mere nydelse med deres innovative produkter. De har altså i mere end 45 år arbejdet og lykkedes med at redefinere vores forståelse af, hvad seksuelt velvære kan være.

Pipedream dækker i dag over en række kendte brands. De er blandt andet folkene bag King Cock, Juicy Jewels og Sir Richards. Deres eget brandmærke Pipedream Extreme specialiserer sig i at skabe en realistisk onanioplevelse med et særligt fokus på mænd.

Prisvindende sexlegetøj

Pipedream Extreme kombinerer innovation med det velkendte og skaber på denne måde produkter, der styrker intimiteten og øger nydelsen. Deres mange brands dækker stort set alle former for nydelse og de kan levere inden for enhver kategori af sexlegetøj.

Af samme grund er de også de stolte ejere af over 100 designpriser. Priserne er fra mange forskellige internationalt anerkendte prisuddelere som for eksempel IDEA Design Awards, AIGA og ID. Faktisk forhandler de deres produkter i over 140 lande verden over.  

Der er også en god chance for at du støder på et sexlegetøj fra Pipedream Extreme, uanset om du er mand eller kvinde, og er på jagt efter noget nyt legetøj til soveværelset. Vi kan med sikkerhed stadig nyde deres produkter langt ud i fremtiden.

En ekstraordinær oplevelse

Med Pipedream Extreme får du ikke bare et udvalg af de mest gængse former for sexlegetøj. Som navnet hentyder til, så er det noget udover det sædvanlige du kan se frem til. Deres extreme serie byder på en række produkter til mænd i realistiske designs.

Meget af deres sexlegetøj fra serien går ind under kategorien sexdukker, men kan variere meget i størrelse og omfang. Skal det være en komplet dukke eller er du blot interesseret i en bestemt kropsdel? Uanset hvad leverer Pipedream Extreme.

Du kan naturligvis stadig få den klassiske oppustelige sexdukke, men der er også mange andre muligheder. En naturtro sexdukke der ikke bare ligner, men også føles som den ægte vare kunne måske friste endnu mere. Tag et kig på vores udvalg og lad dig friste.


Verdens største sexlegetøjsproducent

Det amerikanske mærke er ikke overraskende nogle af de største inden for sexlegetøjsbranchen. Deres sortiment er enormt, særligt fordi Pipedream står bag en række subbrands. De kan derfor forhandle mere end 2500 typer af sexlegetøj i til lande over hele verden.

Som den største producent af sexlegetøj kan de også tilbyde produkter af den bedste kvalitet til en meget god pris. Du finder derfor altid prisvenligt kvalitetssexlegetøj, når du køber fra Pipedream Extreme. Udover Exstreme serien gør de mange underserier dem leveringsdygtige i alle former for sexlegetøj.

Deres serier dækker produkter som realistiske dildoer, BDSM-udstyr, anal sexlegetøj såvel som elektro-sexlegetøj. Der er kort sagt noget for enhver, og du kan igennem hele livet holde dig godt underholdt af sexlegetøj fra Pipedream.

Sexdukker, masturbatorer og onaniprodukter

Leder du efter en sexdukke, en masturbator eller et andet onaniprodukt der er fremstillet i et naturtro design? Så er sexlegetøj fra Pipedream Extreme et godt valg. Sortimentet byder på en række pirrende oplevelser, der både ser og føles som ’the real deal’.

Mange af deres masturbatorer har et realistisk design, der ligner en rigtig vagina eller anus. De har også større sexdukker, der enten er faste eller oppustelige. De kommer også i forskellige størrelser og designs, så du kan få hele torsoen eller blot en flot numse.

Deres sortiment byder også på sexdukker til kvinder og homoseksuelle mænd. De har flere veludrustet dukker med en altid klar dildo, hvor der ligeledes er mulighed for anal penetrering. Der er altså noget for enhver når det kommer til produkter fra Pipedream Extreme.

Extreme serien – mere intensitet

Med extreme serien giver Pipedream dig en mere intens oplevelse. Deres produkter er lavet for at gøre din onanioplevelse endnu vildere og mere komplet. Med en realistisk masturbator kan du nyde det pirrende udseende af en rigtig vagina.

Med deres større sexdukker kan du også nyde følelsen af en hel krop eller et par runde balder. Du får derfor en mere komplet nydelse, der i højere grad minder om at være sammen med en anden. Alle deres Extreme-produkter er fremstillet i et realistisk følende materiale.

Der er altså tænkt over hvordan sexlegetøjet ser ud og hvordan det føles. Det bløde materiale har en glat overflade og er ofte udstyret med en mønstret struktur på indersiden af hullerne. Flere af deres produkter kommer med både vaginal og anal åbning, mens andre har en dildo og anal åbning.


Sexlegetøj til mænd i høj kvalitet

Du kan trygt vælge sexlegetøj fra Pipedream Extreme, næste gang du er på jagt efter noget nyt. Deres produkter er nemlig lavet af materialer i høj kvalitet. Du kan derfor også nyde dit sexlegetøj igen og igen og få meget glæde af det igennem mange år.

Mange af deres produkter er for eksempel lavet af det såkaldte Fanta Flesh materiale. Det er et materiale, de selv har udviklet, og det består af TPE også kendt som termoplastisk elastomer. Det er et meget elastisk materiale, der føles utrolig realistisk.

Det er desuden et meget holdbart materiale, der har mange af de samme egenskaber som silikone, dog er det meget billigere at producere. Materialet er helt uden ftalater. Materialet er derudover udformet og designet, så produktet fremstår enkelt og funktionelt.

Realistiske designs i naturtro materialer

Det der går igen, når det kommer til sexlegetøj fra Pipedream Extreme, er det naturtro design. Deres masturbatorer ligner den ægte vare og har en meget realistisk udform. Vælger du en vaginal masturbator, får du derfor også et udvendigt design, der ligner en vagina.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis du vælger en anal masturbator eller en dildo. Det hele er lavet i lyse eller mørke hudfarver og er pyntet med alle de detaljer, der findes i virkeligheden. Deres realistiske designs har noget for alle.

De har noget for single mænd og kvinder såvel som par. Du kan helt sikkert også finde noget, hvad end du er homoseksuel eller heteroseksuel. Deres mange modeller kan tilfredsstille ethvert behov. Dyk ned i det varieret udvalg og find dit næste sexlegetøj.

Pipedream Extreme hos Tys Tys

Hos Tys Tys finder du et bredt udvalg af produkter fra Pipedream Extreme. Vi arbejder hele tiden hårdt på at udvide, forny og forbedre vores sortiment, så vi kan give dig det allerbedste udvalg. Derfor kan vi også løbende for flere varer fra mærket.

Hold øje med webshoppen eller kig i vores nyheder. Her kan du altid finde de nyeste produkter inden for alle vores populære mærker. Du kan også besøge vores sexshop i Aarhus, hvis du ønsker at udforske vores sortiment endnu mere. Du finder de samme varer i butik som på webshoppen.

Uanset hvor du handler, er du altid garanteret personlig kundeservice og diskretion, når du handler hos os. Vi sender altid dine varer i en diskret indpakning, og vores navn vil naturligvis ikke fremgå af pakken eller dit kontoudtog. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.