Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger Pisk

DKK 359,00

  • Kraftfuld flogger i elegant design
  • Lange snerter for ekstra kraft
  • Lavet i sort kunstlæder
  • Håndtag med praktisk strop

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31201 Kategorier: , , , , Tag:

Fræk Fifty Shades of Grey Bound to You flogger pisk

Denne sorte og stilfulde flogger fra den populære Fifty Shades of Grey kollektion, er perfekt til jer, der ønsker at eksperimentere med SM og spanking. Pisken har sorte snerter og et lille rundt håndtag. Det hele er lavet i kunstlæder, der både giver pisken det helt rette look og den helt rigtige effekt, når den svinges.

Fifty Shades of Grey Bound to You flogger pisk er blot ét af de mange frække legetøj og udstyrsstykker, du kan finde i den pirrende kollektion. Udstyr fra Bound to You serien har et særligt lækkert og stilfuldt design, og er lavet i en lækker og holdbar kvalitet.

Lækker kvalitet der kan mærkes

Den lækre Bound to You serie fra Fifty Shades of Grey kollektionen udstråler eksklusivitet og elegance – og denne flogger fra serien er ingen undtagelse. Fifty Shades of Grey Bound to You flogger pisk er designet i et stilfuldt og enkelt design af sort kunstlæder.

Pisken har en fuld længde på 63 cm og et fast håndtag, der sikrer dig fuld kontrol over dine svinge. Piskens størrelse og lækre kvalitet gør den perfekt til jer der ønsker ordentlig kraft i jeres slag.

En kraftfuld flogger pisk

Skal du og din partner tage jeres frække fantasier til nye højder er denne kraftfulde Fifty Shades of Grey Bound to You flogger pisk et godt sted at starte. I bestemmer helt selv, hvor kraftige slagene skal være. De bløde snerter kan også bruges til pirrende strejf over både ryg, balder eller kønsdele.

Pisken har mange snerter, der sidder helt tæt. Dette gør det nemmere for jer at ramme præcist. Derudover sikrer det faste håndtag et godt greb. Prøv gerne pisken på dig selv inden du bruger den på en partner. Så ved du præcis, hvordan den slår.

Vægt300 g
Materiale

faux leather

Farve

Sort

Længde

63 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Kraftfuld flogger i elegant design
  • Lange snerter for ekstra kraft
  • Lavet i sort kunstlæder
  • Håndtag med praktisk strop

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger Pisk”