REALISTISK DILDO

Skal din dildo ligne den ægte vare? Så er det en realistisk dildo, du skal have fingrene i. Vi har et varieret udvalg af naturtro dildoer i forskellige størrelser samt med og uden sugekop. Vores realistiske dildoer er udstyret med et markeret penishoved og tydelige årer. Nogle har endda også kugler for at fuldende det virkelighedstro design.

Viser alle 18 resultater


Hvad er en realistisk dildo?

En dildo der er realistisk, har det formål at ligne den ægte vare så meget som overhovedet muligt. Det ligner en rigtig penis, men på mange måder er den langt bedre. En dildo er nemlig altid klar på at give dig en helt fantastisk orgasme. Den er desuden også kendetegnet ved at være udformet som en ægte penis.

Udover dét at udformningen på dildoen gør den realistisk, vil der typisk også være synlige blodårer. Der er et stort udvalg af forskellige hudfarver til egen smag, som er med til at øge følelsen af realisme og hjælpe dig til at opnå optimal nydelse.  

Hvis man foretrækker en dildo som ikke er hudfarvet, er der også mange andre farver den kan fås i. Her er farverne som lilla og pink yderst populære. Det kan der være mange grunde til, men mange peger på den årsag, at det gør deres dildo og sexlegetøj ekstra kinky og frækt. 

Et lækkert materiale

Typisk er dildoerne lavet i et materiale som føles realistisk. Hvilket rigtig mange nyder når de gør brug af dem. Mange er lavet i et blødt jelly real skin materiale, der gør, at de kan stimulere dig indvendigt uden at bøje for meget eller for lidt.

Andre er lavet i PVC, uanset hvilket materiale du er til, så findes der helt sikkert også en til dig. Rigtig mange af de realistiske dildoer har sugekopper så du også har muligheden for at sætte dildoen fast på enten gulvet eller væggen. Desuden kan de realistiske dildoer selvfølgelig også fås i et kæmpe udvalg af forskellige størrelser, alt efter dit behov.

Blodårene på den realistiske dildo er ikke blot for udseendets skyld, men virker også stimulerende mens du har dildoen oppe i dig. Dette er på grund af den simple årsag at blodårene funger som en slags riller, og på den måde er de med til at stimulere skedevæggen og G-punktet. 

Realistisk dildo - Realistisk følelse

Intet kan sammenlignes med følelsen af sex med en partner – det kan vi hurtigt blive enige om! Men hvad nu hvis du kunne få noget der kom tæt på? Meget tæt på faktisk!  Det kan du! Med en realistisk dildo får du følelsen af en rigtig penis.

Der findes mange forskellige realistiske dildoer, tykke, tynde, med og uden kugler – sågar nogle med vibrator. Alle realistiske dildoer er fleksible, det er det der gør du får følelsen af en rigtig penis. Prøv en realistisk dildo med kugler, stort penishoved og sugekop – så bliver det ikke mere ægte. 


Endnu sjovere lege med en realistisk dildo med sugekop

Har du ikke prøvet en dildo med sugekop før, så har du noget rigtig godt i vente. For sugekoppen gør at du kan lege endnu flere frække og vilde lege både med en partner og solo. Sugekoppen der sidder i bunden af dildoen kan sættes fast på alle hårde overflader.

Det betyder, at du let kan sætte den fast på en stol eller en væg f.eks. ude på badeværelset. Leger du alene, så har du pludselig mange flere muligheder for at tilfredsstille dig selv. Er du vild med at ride, så er det oplagt at sætte din realistiske dildo på en stol og give den en omgang. Er du mere til en omgang doggystyle, men venter på at din kæreste kommer hjem, så kan du tage forskud på glæderne ved at tage den med i bad og sætte den på væggen.

Kryb så langsomt hen imod den og lad den trænge ind i dig og mærk hvordan den store og svulmende dildo fylder dig ud. For ja, du kan sagtens tage din dildo med i bad. Langt de fleste er vandtætte, men tjek lige op på den specifikke dildo, før du giver den og dig selv en badetur.

Brug den sammen med din partner

Uanset om du har en mandlig eller kvindelig partner så kan du bruge din sugekop dildo på de frækkeste måder. Er I to kvinder så er det især oplagt at bruge en sugekop dildo, da den kan bruges som påspændingsdildo.

Udover at I naturligvis kan få mange timers tilfredsstillende leg ud af en almindelig dildo, så kan man anskaffe sig et bælte (også kaldet et harness) til at sætte dildoen fast i. Bruger I et bælte som et harness kan I nu penetrere hinanden.

Der er derfor rigelige grunde til at udforske, hvad en realistisk dildo kan gøre for jer. Om I bruger den på hinanden eller på jer selv i et one-woman-show er helt op til jer. Heldigvis er det kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til realistiske dildoer.

Og brug den også med din mandlige partner

Det er ikke kun henvendt til kvinder, der er i et seksuelt forhold med hinanden. De kan også sagtens bruges i et forhold, hvor den ene part er en mand og den anden er en kvinde. Der er to forskellige scenarier.

Det ene er, at kvinden ved hjælp af et harness og en sugekop dildo kan penetrere sin mandlige partner. Er du mand og synes det lyder skræmmende, så lad dig ikke intimidere. For en af de absolut bedste orgasmer hos mænd er en prostata orgasme.

Det andet scenarie er, at dig og din partner holder af dobbelt penetration. Når I bruger en realistisk dildo eller en hvilken som helst anden dildo eller vibrator, kan han bruge den på dig enten vaginalt eller analt på samme tid med, at han penetrerer dig med penis som normalt.


Hvilke realistiske dildoer findes der? 

Som du allerede kan høre, så findes der et hav af forskellige typer af dildoer. Her er en lille oversigt over hvilke der findes: Realistisk, med sugekop, vibrerende, i naturlige farver, i vilde farver, fra helt små til helt store og med og uden kugler.

Der er altså noget for enhver smag og for enhver lyst. Holder du af de meget realistiske detaljer som blodåre op af skaftet og et stort og fyldigt penishoved, men ikke af kuglerne, så findes det naturligvis også. Alt sammen afhænger det af din smag og af hvad du skal bruge den til.

Det er oplagt at bruge en sugekop dildo som strapon, hvis du skal lege sammen med en partner. En vibrerende realistisk dildo kan du sagtens bruge alene. De dejlige vibrationer fra dildoen giver de lækreste og mest intense orgasmer, uden du skal gøre ret meget andet end at holde dildoen. De er særligt populære, og både erfarne brugere og nybegyndere plejer at være tilhængere af denne type. 

Vælg din favorit

Hvilken der lige bliver din favorit er ikke til at sige. Mange kvinder starter ud med et vibrerende stykke legetøj. Det er både dejligt stimulerende, men også en smule uskyldigt. Det er oplagt at bruge alene, men kan også sagtens bruges sammen med en partner.

Lad din partner styre den og nyd at se hvordan han eller hun elsker at tage kontrollen. De fleste af os erfarne brugere af sexlegetøj har været en del igennem, før vi finder vores favoritter.

Derfor er det også en god idé at gå til det med et åbent sind, for det legetøj som du måske ved første øjekast tænkte ville blive en klar favorit kan nemt blive udfordret af et andet. Så vores råd er helt klart at forsøge dig frem og find derefter din favorit realistisk dildo. 

Brug glidecreme

Uanset hvor tændt du måtte være på at afprøve din nyindkøbte realistiske dildo, så kan det godt være en god idé at bruge en glidecreme. Altertystys.dk fører både vandbaserede glidecremer og veganske glidecremer, silikoner glidecremer og glidecremer med smag. 

Vi anbefaler klart, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da den som navnet antyder, hovedsageligt er lavet af vand. En vandbaseret glidecreme ødelægger ikke materialet på en realistisk dildo og generer ikke følsom hud. Dog fordamper en vandbaseret glidecreme efter en stykke tid, hvorfor det er nødvendigt at påføre mere.

Hvis du er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den perfekte glidecreme og ikke mindst den perfekte realistiske dildo til netop dig.