POCKET PUSSY - REALISTISKE VAGINAER

Leder du efter et onaniprodukt, der kommer så tæt på den ægte vare som muligt? Så er det en realistisk vagina, du skal have fingrene i. En realistisk vagina kan være udformet som en pocket pussy, men kan også være med både krop og bagparti. Se vores udvalg af realistiske sexdukker og onaniprodukter her. Læs mere

Viser alle 4 resultater


En realistisk vagina – en unik oplevelse

Du har helt sikkert aldrig prøvet noget lignende. Uanset om du har erfaring med andre onaniprodukter til mænd, eller om du er helt ny, når det kommer til verden af sexlegetøj. Den første gang med en realistisk vagina er noget, man husker.

Følelsen er helt unik i forhold til andre former for onaniprodukter og den realistisk udformning samt fornemmelse, vil være så tæt som den virkelig ting, som du kommer med et sexlegetøj.

Mange finder det naturtro design ekstra pirrende, der gør, at det vækker en større lyst, end når det blot er klør fem, der skal på arbejde. En realistisk vagina giver dig også mulighed for at tilfredsstille dig selv på flere forskellige måder.

Gør din sololeg endnu bedre

Der er ingen grund til, at din sololeg skal være kedelig, ensformig eller ikke give dig den tilfredsstillelse du søger. Sexlegetøj til mænd har i mange år været et overset marked. Men faktisk er der lige så meget nydelse for mænd ved sexlegetøj som hos kvinder.

Du skal derfor ikke tage til takke med den højre hånd, men i stedet udforske hvilke muligheder du har for at gøre din onani endnu bedre. Et onaniprodukt kan både give dig variation samt bedre og større orgasmer. Der er altså ingen grund til, at du skal gå glip af denne nydelse.

Realistiske vaginaer eller en pocket pussy er blot nogle af de onaniprodukter, der findes på markedet. På Altertystys.dk kan du blive inspireret af de mange produkter og finde det helt rigtige til dig.

Hvordan bruger jeg en pocket pussy?

Det gode ved en pocket pussy, og en af grundene til, at det er et så populært produkt blandt mænd, er, at det er simpelt at bruge og lige til at gå til. Der er ikke nogen særlig avancerede funktioner, der i sidste ende måske er helt unødvendige.

Du får i stedet lige præcis det, du skal bruge præsenteret på en virkelighedstro måde og med masser af anvendelsesmuligheder. Når du skal bruge din pocket pussy, skal du som det første sørge for at bruge en god vandbaseret glidecreme.

Herefter skal du faktisk bare gøre, hvad der kommer naturligt. Du kan selvfølgelig eksperimentere med forskellige stillinger. Men det er dig, der bestemmer tempo, samt hvordan legen ellers skal udvikle sig.

Lige så godt som den ægte vare?

Det kan være svært at tro på. Og i sidste ende er der selvfølgelig ikke noget, som slår følelsen af at være sammen med en rigtig kvinde. Men med en realistisk vagina kommer du så tæt på som muligt.

Både det ydre design samt den indre udformning er lavet for at give dig den mest stimulerende samt virkelighedstro oplevelse. Lukker du øjne, mens du trænger ind, og bruger de faste baller som støtte, vil det være svært at mærke forskel.

Du kan selvfølgelig hjælpe hele oplevelsen på vej ved at sørge for at varme hullerne op, inden du bruger dem samt at bruge en god vandbaseret glidecreme og rigeligt af den. Det er ikke her, du skal spare men blot give den los.

Realistiske materialer

Det er ikke kun designet, der gør, at en realistisk vagina eller pocket pussy faktisk også føles rigtigt. Materialet har naturligvis også en stor indflydelse på den samlede oplevelse. Et onaniprodukt der er udformet realistisk, er derfor ofte lavet af silikone.

Silikone er et materiale, der føles silkeblødt, og som er yderst fleksibelt. Det giver altså de bedste forudsætninger for en mere end behagelig oplevelse ved penetrering enten vaginalt eller analt. Dertil er silikonen selvfølgelig udformet med et pirrende mønster.

En større realistisk vagina med baller og både anal og vaginal indgang er ligeledes udstyret med ekstra vægt, som bidrager til den naturtro følelse. Design og materiale arbejder altså sammen for at give dig den bedste onanioplevelse.


Et naturtro design

Mænd er som bekendt meget visuelle. Derfor er det ydre design mindst lige så vigtigt som den følelse, der skabes gennem den indre udformning. En realistisk vagina eller pocket pussy kan derfor også være det perfekte onaniprodukt, da den virkelig kan vække lysten i en.

Udformningen giver dig fuldt udsyn til herlighederne, og det gode ved en vagina i silikone er, at den altid er klar, når du er det. Du kan derfor altid give den en tur, når lysten melder sig. Lige så snart du har fået fat i glidecremen, er du klar.

Vi har selvfølgelig udvalgt et sortiment, der varierer i design. Så kan du vælge den udformning, du synes bedst om. Det er vigtigt, at designet virker for dig, da det giver lige så meget til din oplevelse som den direkte følelse ved penetrering.

Få en virkelighedstro oplevelse

Der er mange forskellige onaniprodukter til mænd, der både kan vibrere og rotere. Men som du nok har fundet ud af, er der ikke mange virkelige kvinder, der har disse evner. Derfor får du heller ikke nogen virkelighedstro oplevelse, når du benytter nogen af disse produkter.

En en pocket pussy og realistiske vaginaer er for dig, der ikke ønsker disse ekstra funktioner, men blot vil opleve den stimulerende effekt ved enten vaginal eller anal penetrering. Nogle gange er mindre bare bedre. Og i dette tilfælde slipper du også for at skulle sætte dig ind i nogle lidt for smarte funktioner.

Til gengæld får du en dejlig virkelighedstro følelse, det gør, at du kan udleve dine vildeste fantasier. Du kan også eksperimentere med forskellige stillinger, indtil du har fundet den, der giver dig den bedste stimulering.

Glidecreme betyder alt

En pocket pussy kan give dig utrolig mange glæder. Men din nydelse bliver dog først virkelig god, når du husker at bruge glidecreme. Selvom den realistiske vagina ser og føles virkelig, kan den ikke producere den smørelse, som en rigtig kvinde kan.

Du bliver derfor nødt til at hjælpe den lidt på vej med en god glidecreme. De onaniprodukter der er fremstillet af silikone, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. En vandbaseret glidecreme giver dig den gode glat effekt, men påvirker ikke materialet.

Bruger du i stedet en silikone glidecreme, vil du ødelægge produktet. Den flydende silikone i glidecremen går simpelthen ind, og nedbryder det hårde silikone materiale. Det er derfor vigtigt, at du lige tjekker, at det er den rigtige glidecreme, du har fået fat i.

Høj kvalitet hver gang

Hos Tys Tys udvælger vi nøje, hvilke produkter vi ønsker i vores sortiment. Vores mål er altid at give dig den bedste kvalitet til den bedste pris. Derudover skal vores udvalg også være varieret, så alle uanset behov og lyster kan finde noget.

Er du faldet for en pocket pussy, som dit næste onaniprodukt har du derfor en række kvalitetsprodukter at vælge i mellem. Mange af dem er lavet i silikone, og alle i kropsikre materialer, der giver dig alle de egenskaber, du har brug for.

Dertil kan du vælge det produkt, der matcher din prisklasse bedst. Du kan selv bestemme, om det skal være en fuldt udstyret realistisk vagina, eller om en naturtro pocket pussy kan gøre det for dig.

Ekstra vægt for ekstra stimulering

Det kan være en lidt tam følelse, hvis du sidder med en realistisk vagina med et fyldigt bagparti blot for at opdage, at den nærmest intet vejer. At være sammen med en rigtig kvinde indebærer også at kunne mærke vægten, fra den man er sammen med.

Derfor får du også flere produkter, der vejer lidt ekstra, så du får en helt realistisk oplevelse. Den ekstra vægt giver også ekstra stimulering. Den gør nemlig, at det føles mere virkelighedstro og pirrende, når du sidder med produktet oven på dig.

Jo mere vægt produktet har, jo lettere er det også, når du for eksempel skal bruge det i en doggy style. Kort sagt er den øgede vægt kun et plus, og giver dig en bedre oplevelse med produktet.


En pocket pussy til parleg

En pocket pussy er selvfølgelig som skabt til den perfekte solostund. Men du kan også med fordel introducere den i par legen. Særlig en realistisk pocket pussy kan være et kæmpe turn-on for begge parter. Det er den perfekte anledning til at lade din partner tage kontrollen.

Hvis din partner får den naturtro pocket pussy i hænderne, kan de styre tempo og intensitet, mens du blot skal læne dig tilbage og tage imod den lækre stimulering. Den realistiske udformning gør, at du hurtigt kan tro, at det er din partner, du er sammen med.

Ved at lade din partner tage styringen har du også dine hænder fri til at gøre mange andre spændende og pirrende ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de kan lave, imens du bliver tilfredsstillet.

Opbyg en bedre stamina

Et onaniprodukt er selvfølgelig en god ven, når det kommer til både bedre og mere intense orgasmer, når du skal forkæle dig selv. Men de kan faktisk også have et mere praktisk formål, der i sidste ende kan gøre dig til en bedre partner i sengen.

Du kan nemlig bruge en realistisk vagina eller pocket pussy til at opbygge en bedre stamina. Flere mænd har problemer med, at de kommer for tidligt. Det kan både være skuffende for manden samt hans partner. Derfor er det altid en god ide at træne lidt, når nu du er i gang.

Når du bruger et onaniprodukt som en realistisk vagina, har du selv komplet kontrol over tempo og intensitet. Derfor kan du også lettere stoppe op, inden du når klimaks og dermed styrke din seksuelle udholdenhed.

Anal og vaginal penetrering

Mange mænd fantaserer om den frække og stramme oplevelse, som er anal sex. Har du endnu ikke fundet en partner, der er klar på den stimulerende anal leg, skal du ikke fortvivle. Med en realistisk vagina kan du nemlig også få et realistisk anus med i købet.

Her har du altså mulighed for at prøve en ekstra stram stimulering, når du trænger ind analt. Du vil ligeledes som i vagina føle en pirrende struktur, der er udformet til at give dig den maksimale nydelse.

Du kan også let skifte mellem de forskellige huller for en mere varieret oplevelse. Husk at bruge ekstra godt med glidecreme ved anal penetrering, da det særlig stramme hul, kræver ekstra meget smørelse.

Hurtig og diskret levering

Når du handler online på Altertystys.dk, kan du være sikker på ikke bare hurtig levering men også diskret levering. Det betyder, at du uden bekymring kan bestille, lige præcis de produkter du har brug for.

Dine varer pakkes i en anonym indpakning, der ikke viser firmanavn eller indhold. Du kan også være sikker på diskretion, når du handler i vores fysiske butik. Den ligger i Aarhus, og har flere af de produkter, du også kan finde på hjemmesiden.

Her får du personlig betjening og vejledning, så du altid kommer hjem med det helt rigtige produkt. Du kan altid kontakte os, uanset om du har spørgsmål til et produkt, en ordre eller andet vedrørende vores sexshop.

Kontakt kundeservice i dag

Det kan være lidt uoverskueligt at finde rundt i de mange produkter på vores hjemmeside. Hvad end du søger et onaniprodukt til mænd, sexlegetøj til par eller noget helt tredje. Vi har altid et bredt udvalg, der giver dig mulighed for at finde det, du søger.

Det kan dog godt være, at du kommer helt i tvivl om, det skal være det ene eller det andet. Eller måske er der noget, der undrer dig om et bestemt produkt. Uanset hvad kan du altid kontakte vores kundeservice.

Vi sidder altid klar til at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt og hjælpe dig på vej mod et mere stimulerende, spændende og sensuelt sexliv.