Fifty Shades of Grey Bound to You Ride Pisk

DKK 259,00

  • Fræk ridepisk i sort
  • Lavet af kunstlæder
  • Skridsikkert håndtag
  • Nikkelfri metaldetaljer

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E31204 Kategorier: , , , GTIN: 5060462639687

Fifty Shades of Grey Bound to You ride pisk

Med denne frække ridepisk i hånden kan du give den helt rette belønning eller afstraffelse til din partner. Fifty Shades of Grey Bound to You ride pisk har et lækkert og elegant design og er fremstillet af sort kunstlæder.

Det skridsikre håndtag gør, at du har et fast greb om pisken, og sørger for, at du rammer helt rigtigt hver gang. Piskens snert er perfekt til præcise og hårde slag, men kan også føres blidt over den nøgne hud for en pirrende fornemmelse.

En hårdtslående oplevelse

En ridepisk er et særlig frækt design, der både med dens udformning og slagkraft kan sætte ekstra gang i jeres SM lege. Mange par nyder at bruge denne form for pisk i deres leg med dominans og underkastelse.

Start legen ud med lette slag eller sensuelle strejf og øg herefter intensiteten. Det kan være en god idé at prøve pisken på sig selv, inden den bruges på en partner, da du dermed får en klar fornemmelse af, hvordan pisken rammer.

Bound to You serien – Stilfuldt og elegant design

Som en del af den populære Fifty Shades of Grey kollektion finder du Bound to You serien. Serien indeholder udstyr til SM som for eksempel ridepisk, ankel- og håndledsmanchetter, blindfold og meget mere.

Det hele bærer præg af et ekstra et stilfuldt og elegant design udført i en lækker kvalitet. Derfor er Fifty Shades of Grey Bound to You ride pisk perfekt til jer, der ønsker høj kvalitet såvel som et veludført design.

Vægt130 g
Materiale

Kunstlæder

Farve

Sort

Længde

57 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Fræk ridepisk i sort
  • Lavet af kunstlæder
  • Skridsikkert håndtag
  • Nikkelfri metaldetaljer

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Bound to You Ride Pisk”