Viser 1 resultat


En dobbelt dildo er kendetegnet ved, at den har to ender. Begge ender kan indføres enten vaginalt eller analt – eller på én gang. Lad dig ikke afskrække af denne type dildo, den er både til dig, der er begynder, men også til den mere erfarne bruger. Du bestemmer jo helt selv, hvor langt, hvor og hvordan den skal indføres.

Dog er den oplagt til dobbelt stimulering, analt og vaginalt eller med en partner. Den dobbelte nydelse gør, at du ikke vil fortryde. Brug den sammen med en partner eller prøv en strap-on. Desuden er den vandtæt, så du kan roligt tage den med i et afslappende (og frækt) bad Læs mere


Dobbelt dildo - dobbelt op på orgasmer 

De to ender på en dobbelt dildo giver flere muligheder for nydelse og mulighederne for brugen af den er derfor endeløse. Når vi siger dobbelt op på orgasmer, så mener vi faktisk to ting. For kvinder er der nemlig muligheden for at indføre enderne vaginalt og analt på samme tid. Herved kan man altså opnå en dobbelt orgasme.

Derudover kan par også bruge den sammen på samme tid, så I kan få en orgasme samtidigt. Det kan selvfølgelig både være anus til anus, vagina til vagina og vagina til anus. En dobbeltdildo altså for alle og enhver, som har lyst til at prøve et sexlegetøj, som kan bruges både alene og sammen med en partner.

Brug den til sololeg

Brug den alene, måske i badet efter en lang dag eller sammen med en partner. Mulighederne er uendelige og de to indførbare ender betyder, at du kan opnå den ultimative g-punkts orgasme både vaginalt og analt på samme tid. Dobbelt dildoen er dog ikke udelukkende et produkt til dig som kvinde.

Du som mand kan også få stor glæde af den og opnå fantastiske orgasmer ved at lege med den.Både hvis du leger alene, men også sammen med en partner er det en rigtig sjov og tilfredsstillende dildo. Lad fx din partner bruge den på dig analt, imens han trænger ind i dig vaginalt.

Mulighederne er mange ved dobbeltdildo

Den her type dildo er desuden også rigtig god kvinde til kvinde og mand til mand. Indfør dildoen i jer begge på samme tid og I føler jer forbundet på en helt ny og tilfredsstillende måde. Blandt andet derfor er det en utrolig god dildo, da man kan lege med den på så mange forskellige måder.

Mulighederne er mange og der er ligeså mange fordele: Du kan som kvinde få en dobbelt stimulering analt og vaginalt - Den egner sig både til onani og sammen med en partner - Den kan stimulere dig og din partner på samme tid - Du kan penetrere din partner med den - Den er vandtæt og kan bruges i badet

Den lige eller den bøjede – what to choose?

Variationerne i en dobbeltdildo kan være store. Den første og største forskel som du bemærker, er måske formen. Der findes nemlig to overordnede typer af dobbelt dildoer. Den lige dobbelt dildo er kendetegnet ved at den, ja, er lige.

Den er stadig indførbar i begge ender og er oftest bøjelig, så du stadig har muligheden for at bruge den både vaginalt og analt på samme tid. Hvis du vælger denne type dobbelt dildo, så har du muligheden for, at du og din partner kan bruge den på samme tid.

Den lige

Den lige dobbelt dildo er derfor et rigtig godt legeredskab både kvinde til kvinde, mand til mand, men naturligvis også som solo. Med den lige dobbelt dildo skal I ikke gå på kompromis med kys og kram. Da den oftest er bøjelig, har I muligheden for at indføre den i jer begge og stadig kysse og massere hinanden.

Den bøjede

Den bøjede dobbelt dildo er modsat den lige, bøjede. Den har oftest form som en hestesko og det smarte ved denne form er, at du let kan tilfredsstille dig selv både vaginalt og analt på samme tid. Den bøjede dobbelt dildo er til dig, der vil opnå følelsen af at være helt fyldt op.

Den er sjov at lege med solo, men den er også rigtig sjov at lege med, uanset om du har en kvindelig eller mandlig partner. Leger du med den bøjelige dobbelt dildo med din kvindelige partner, kan I indføre den i hinanden og opnå stor tilfredsstillelse af at se hinanden få orgasme.

Til frække sexlege

Leger du derimod med denne dildo med din mandlige partner, vil du og ham helt sikkert også begge opnå stor tilfredsstillelse af, at han indføre den i dig. Det er meget muligt, at det vil blive jeres foretrukne stykke sexlegetøj. Dog vil vi sige, at den lige dildo er mere egnet til brug af begge parter på samme tid, hvis det er det, I søger.

Ud over de to mere åbenlyse forskelle på dobbelt dildoen, så findes de også i et hav af forskellige farver, materialer og udseende. Ofte har den bøjede dobbelt dildo fx en større og en mindre ende. Derudover kan de også være mere eller mindre livagtige, hvilket jo alt sammen er en smagssag.

Dobbelt dildo eller dobbeltdildo?

Ud over den sjove facon og de to indførbare ender, så er der endnu en grund til, at du skal vælge en dobbeltdildo. Den giver nemlig en helt fantastisk g-punkts orgasme. Mange dobbelt dildoer er formet så den stimulerer g-punktet, uanset om det er vaginalt eller analt.

Dermed er du sikret en helt uforglemmelig sexoplevelse. Oplever du ofte at have svært ved at opnå orgasme ved et traditionelt samleje? Med en dildo som denne kan du vinkle den, så du ikke er i tvivl om, hvorvidt den stimulerer dit g-punkt på den helt rigtige måde. 

Dobbelt g-punkts orgasme

Vidste du, at man også kan opnå en g-punkts orgasme analt? Med dobbelt dildoen kan du netop det. Dobbelt op på nydelse er naturligvis at opnå dobbelt orgasme både vaginalt og analt på samme tid. Nud en dobbelt orgasme på bedste vis.

Er du blevet nysgerrig på andre former for dildoer, så tag endelig et kig på vores g-punkts vibrator i silikone. De stimulerer både g-punktet samtidig med, at vibratoren giver dig en orgasme som du sent vil glemme.

Kombiner din dobbeltdildo med andet sexlegetøj

Skal nydelsen være helt maksimal for dig som kvinde? Så brug en klitoris vibrator på samme tid. Så er det måske en tredobbelt orgasme, du har i vente og ikke kun en dobbelt. At blive stimuleret på mange punkter kan give de mest intense orgasmer. Du kan med fordel også anvende en klitoris stimulator med sugefunktion.

For mænd er der selvfølgelig også mange muligheder for at blive stimuleret på penis, samtidig med at dobbeltdildoen stimulerer jer analt. F.eks. kan I få de populære sleeves eller fleshlights. Igen er der bare ikke noget, der måler sig med en dobbelt stimulering. I kan også nemt opgradere dobbelt dildoen ved at sætte en vibrerende penisring eller to på.

Sexpositioner med en dobbelt dildo

Det kan være at du stadig undrer dig over, hvordan man praktisk talt bruger en dobbeltdildo sammen med en partner. Der er mange skønne og frække muligheder med en dobbelt dildo. Som kvinde kan du faktisk bruge en dobbelt dildo som en strap-on. Måske vi i stedet skulle kalde den for strap in.

Du skal nemlig indføre den ene ende vaginalt og så penetrere din mandlige eller kvindelige partner. Det kræver dog, at du har en stærk bækkenbund, som du kan holde dildoen fast oppe i dig. Her kan du med fordel anskaffe dig nogle bækkenbundskugler til at træne og styrke din bækkenbund.

Ned på alle fire

Par kan bruge en dobbelt dildo, hvor de begge er på alle fire med numsen vendt mod hinanden, så begge kan bakke ind i hver sin ende. Saksen er selvfølgelig også altid en vinder. De eneste sexstillinger, som ikke egner sig til dobbelt dildo sex er stående positioner. Pga. tyngdekræften er sandsynligheden for, at du taber dildoen ud af din vagina ret stor.

Dobbelt op på glidecreme med en dobbelt dildo

Hvis du er en erfaren bruger af sexlegetøj, så ved du, at en vandbaseret glidecreme er helt essentiel. Hvis du derimod er ny eller begynder, så må du endelig ikke glemme glidecremen. Både med eller uden brugen af sexlegetøj, så gør glidecreme helt sikkert en kæmpe forskel for din sexoplevelse.

Når du bruger sexlegetøj til især analt brug, så er det endnu vigtigere med glidecreme, da man ikke producerer naturligt glidemiddel. Her hos os i www.altertystys.dk kan du finde lige præcis den glidecreme, som du har brug for. Dog er det vigtigt, at du benytter en vandbaseret glidecreme, da det ellers ødelægger dit sexlegetøj. Det gælder uanset om det er en dobbelt dildo eller et andet stykke sexlegetøj.

Tilføjet til indkøbskurven