DOBBELT DILDO

En dobbelt dildo er kendetegnet ved, at den har to ender, der kan bruges til penetrering. Begge ender kan indføres enten vaginalt og/eller analt. En dobbelt dildo er altså oplagt til dobbelt stimulering, analt og vaginalt. Du kan også finde strapless strap-on dildoer, du kan nyde sammen med en partner. Læs mere

Viser alle 6 resultater


Dobbelt dildo - dobbelt op på orgasmer  

De to ender på en dobbeltdildo giver flere muligheder for nydelse. Og mulighederne for brugen af den er derfor endeløse. Når vi siger dobbelt op på orgasmer, så mener vi faktisk to ting. For kvinder er der nemlig muligheden for at indføre enderne vaginalt og analt på samme tid. Herved kan man altså opnå en dobbelt orgasme.

Derudover kan par også bruge den sammen på samme tid, så I kan få en orgasme samtidigt. Det kan selvfølgelig både være anus til anus, vagina til vagina og vagina til anus. En dobbelt dildo altså for alle og enhver, som har lyst til at prøve et sexlegetøj, som kan bruges både alene og sammen med en partner. 

Brug den alene, måske i badet efter en lang dag eller sammen med en partner. Mulighederne er uendelige og de to indførbare ender betyder, at du kan opnå den ultimative g-punkts orgasme både vaginalt og analt på samme tid.

Ikke kun til kvinder

Dobbelt dildoen er dog ikke udelukkende et produkt til dig som kvinde. Du som mand kan også få stor glæde af den og opnå fantastiske orgasmer ved at lege med den. Både hvis du leger alene, men også sammen med en partner er det en rigtig sjov og tilfredsstillende dildo.

Lad fx din partner bruge den på dig analt, imens han trænger ind i dig vaginalt og hør fuglene synge. Den her type dildo er desuden også rigtig god kvinde til kvinde og mand til mand.

Indfør dildoen i jer begge på samme tid og I føler jer forbundet på en helt ny og tilfredsstillende måde. Blandt andet derfor er det en utrolig god dildo, da man kan lege med den på så mange forskellige måder.

Fordelene ved en dobbelt dildo

For at opsummere er fordelene ved en dobbelt dildo, at du som kvinde kan få en dobbelt stimulering både analt og vaginalt. Samtidig egner den sig både til onani og sammen med en partner.

Derudover kan du penetrere din partner med den og den egner sig glimrende til at tage med i bad. Der er ikke noget som et vådt eventyr med en dobbelt dildo.

Som med så mange andre ting i livet, er det kun fantasien, som sætter grænser. Og det gælder i høj grad også for en dobbelt dildo.


Den lige eller den bøjede – what to choose?

Variationerne i en dobbeltdildo kan være store. Den første og største forskel som du bemærker, er måske formen. Der findes nemlig to overordnede typer af dobbelt dildoer. Den lige dobbelt dildo er kendetegnet ved at den, ja, er lige.

Den er stadig indførbar i begge ender og er oftest bøjelig, så du stadig har muligheden for at bruge den både vaginalt og analt på samme tid. Hvis du vælger denne type dobbelt dildo, så har du muligheden for, at du og din partner kan bruge den på samme tid.

Den lige dobbelt dildo er derfor et rigtig godt legeredskab både kvinde til kvinde, mand til mand, men naturligvis også som solo. Med den lige dobbelt dildo skal I ikke gå på kompromis med kys og kram. Da den oftest er bøjelig, har I muligheden for at indføre den i jer begge og stadig kysse og massere hinanden.

Den bøjede dobbelt dildo

Den bøjede dobbelt dildo er modsat den lige, bøjet. Den har oftest form som en hestesko og det smarte ved denne form er, at du let kan tilfredsstille dig selv både vaginalt og analt på samme tid. Den bøjede dobbelt dildo er til dig, der vil opnå følelsen af at være helt fyldt op.

Den er sjov at lege med solo, men den er også rigtig sjov at lege med, uanset om du har en kvindelig eller mandlig partner. Leger du med den bøjelige dobbelt dildo med din kvindelige partner, kan I indføre den i hinanden og opnå stor tilfredsstillelse af at se hinanden få orgasme.

Leger du derimod med denne dildo med din mandlige partner, vil du og ham helt sikkert også begge opnå stor tilfredsstillelse af, at han indføre den i dig. Dog vil vi sige, at den lige dildo er mere egnet til brug af begge parter på samme tid, hvis det er det, I søger. 

Dobbelt dildo eller dobbeltdildo?

Ud over den sjove facon og de to indførbare ender, så er der endnu en grund til, at du skal vælge en dobbeltdildo. Den giver nemlig en helt fantastisk g-punkts orgasme. Mange dobbelt dildoer er formet så den stimulerer g-punktet, uanset om det er vaginalt eller analt.

Dermed er du sikret en helt uforglemmelig sexoplevelse. Oplever du ofte at have svært ved at opnå orgasme ved et traditionelt samleje? Med en dildo som denne kan du vinkle den, så du ikke er i tvivl om, hvorvidt den stimulerer dit g-punkt på den helt rigtige måde. 

Vidste du, at man også kan opnå en g-punkts orgasme analt? Med dobbelt dildoen kan du netop det. Dobbelt op på nydelse er naturligvis at opnå dobbelt orgasme både vaginalt og analt på samme tid. 


Kombiner din dobbel dildo med andet sexlegetøj

Skal nydelsen være helt maksimal for dig som kvinde? Så brug en klitoris vibrator på samme tid. Så er det måske en tredobbelt orgasme, du har i vente og ikke kun en dobbelt. At blive stimuleret på mange punkter kan give de mest intense orgasmer.

Du kan med fordel også anvende en klitoris stimulator med sugefunktion. For mænd er der selvfølgelig også mange muligheder for at blive stimuleret på penis, samtidig med at dobbeltdildoen stimulerer jer analt.

F.eks. kan I få de populære sleeves eller fleshlights. Igen er der bare ikke noget, der måler sig med en dobbelt stimulering. I kan også nemt opgradere dobbelt dildoen ved at sætte en vibrerende penisring eller to på. 

Sexpositioner med en dobbelt dildo

Det kan være at du stadig undrer dig over, hvordan man praktisk talt bruger en dobbeltdildo sammen med en partner. Der er mange skønne og frække muligheder med en dobbelt dildo.

Som kvinde kan du faktisk bruge en dobbelt dildo som en strap-on. Måske vi i stedet skulle kalde den for strap in. Du skal nemlig indføre den ene ende vaginalt og så penetrere din mandlige eller kvindelige partner.

Det kræver dog, at du har en stærk bækkenbund, som du kan holde dildoen fast oppe i dig. Her kan du med fordel anskaffe dig nogle bækkenbundskugler til at træne og styrke din bækkenbund. 

Dobbelt op på glidecreme med en dobbelt dildo

Hvis du er en erfaren bruger af sexlegetøj, så ved du, at en vandbaseret glidecreme er helt essentiel. Hvis du derimod er ny eller begynder, så må du endelig ikke glemme glidecremen.

Både med eller uden brugen af sexlegetøj, så gør glidecreme helt sikkert en kæmpe forskel for din sexoplevelse. Når du bruger sexlegetøj til især analt brug, så er det endnu vigtigere med glidecreme, da man ikke producerer naturligt glidemiddel.

Her hos os i www.altertystys.dk kan du finde lige præcis den glidecreme, som du har brug for. Dog er det vigtigt, at du benytter en vandbaseret glidecreme, da det ellers ødelægger dit sexlegetøj. Det gælder uanset om det er en dobbelt dildo eller et andet stykke sexlegetøj.