Styrk dit immunforsvar med orgasmer

Styrk dit immunforsvar med orgasmer

Ja, du hørte rigtig! Ikke nok med at orgasmer føles vidunderlige, de er også gode for dit helbred. Både sex og orgasme påvirker din krop på forskellige måder, der alt sammen bidrager til din sundhed. Du kan komme dig til bedre hud og hår, men du kan også klimakse dig til stressreduktion og til et længere liv. Kroppens immunforsvar styrkes både direkte af klimaks og indirekte af de generelt sundhedsfremmende tendenser, der er ved sex og orgasmer. Kroppens immunforsvar er forsvaret mod virus, bakterier, infektioner og generelt udefrakommende trusler, så det vil vi gerne styrke, og helst med noget der er rart.

Sex er godt, sex er sundt, du skal dyrke det året rundt

Du kan gøre meget for at styrke dit immunforsvar, men det er da sjovere at få flere orgasmer end at boykotte alkohol, synes du ikke? Her kan du læse om alle de forskellige måder orgasmer bidrager til dit helbred, om hvordan du både ser yngre ud og får en bedre kropsholdning, når du ofte får orgasme, men også om hvordan orgasmer fremmer dit mentale helbred. Stærkere immunforsvar og mere sex? Ja tak! Frem med sexlegetøjet, for du bliver kun sundere af det.

En guide til hvordan du kan styrke dit immunforsvar

I dette blogindlæg fokuserer vi hovedsageligt på hvordan dit immunforsvar og din sundhed forstærkes af orgasmer, men det er vigtig at påpege at sex generelt bare er godt for din sundhed. Faktisk skal der ikke mere til end sex 1-2 gange om ugen, for at din krop øger produktionen af antistoffer og immunoglobuliner, der beskytter os mod bakterier, virus, infektioner osv udefra.For kvinder er ophidselse generelt også godt for sundheden i underlivet. Kvinder mindsker risikoen for infektioner i livmoderen og i urinrøret, da livmoderen udvider sig ved ophidselse, og så sker der en cirkulation af de kvindelige væsker. På denne måde udrenses underlivet for forskellige bakterier.

body mind spirit

God sex er godt for mange ting

Det ret vigtigt at nævne, at regelmæssige orgasmer og udløsninger for mænd nedsætter risikoen for prostatakræft. Ved regelmæssigt udløsning renser du som mand nemlig også ud og skiller dig af med ophobede giftstoffer.En anden god bonus ved regelmæssig sex, eller regelmæssig onani, er at kvinder får en mere regelmæssig menstruationscyklus. Som kvinde hjælper regelmæssig sex og onani også til at bevare dit østrogen niveau. Østrogen er det kvindelige kønshormon, så det betyder højere sexlyst, kropslig balance og bekæmpelse af overgangsalderen. Sex og onani er altså lig balance, og det er jo frækt og praktiskt på samme tid.

orgasmer som detox kur

Orgasmer som detox-kur

Du kan godt stoppe med at juice, eller hvad den nyeste detox dille nu har fundet på. Du kan nemlig onanere eller have sex og detoxe din krop samtidigt. Orgasmer fungerer nemlig som en naturlig detox af de giftstoffer, kroppen ikke har brug for – orgasmer hjælper din krop med at rense ud.Du vil både opleve din fordøjelse bliver bedre, men også at din hud bliver renere. Det skyldes at orgasmer sænker kroppens kortisol-niveau (stress-hormonet) og producerer lykkehormonet oxytocin. Du får tilmed også stærkere og sundere hår ved regelmæssige orgasmer.

Hold influenza og forkølelse fra døren

Du bliver faktisk mindre syg, hvis du sørger for at få regelmæssige orgasmer og det kommer sig af at dit immunforsvar er stærkt. Et stærkt immunforsvar holder sygdommen fra døren og en masse gode orgasmer booster immunforsvaret. Du har lettere ved at undgå en hel række af sygdomme som for eksempel forkølelser og influenzaer. Regelmæssige orgasmer kan også bekæmpe infektioner, og studier viser, at du har 20% mindre risiko for at blive syg, hvis du sørger for at få orgasmer.

Styrk dit bækkenbund med orgasmer

Kvinder burde lave mellem 6000-9000 knibeøvelser om ugen, men det er nok de færreste kvinder, der får gjort dette. Du kan ikke erstatte dine knibeøvelser helt med orgasmer, men du kan erstatte en del af dem. Orgasmer træner nemlig bækkenbunden og holder dit underliv stærkt. Mange kvinder vil gerne holde sig stramme, og det kan du faktisk med orgasmer, derudover er et stærkt bækkenbund vigtigt for både kvinders cyklus og også for graviditet og fødsler.Et stærkt bækkenbund bekæmper også ufrivillig vandladning eller urininkontinens, der faktisk er et problem for mange kvinder – også unge. Det er også et problem, der for mange kvinder kommer med alderen, men det mindsker du altså også risikoen for, ved at få regelmæssige orgasmer og ved at holde dit bækkenbund stærkt og sundt. Desuden giver et stærkere bækkenbund bedre sex og bedre orgasmer, og det skal man da heller ej forglemme, når vi snakker fordele.

Få en højere selvtillid

Vidste du, at en orgasmes påvirkning af kroppen bliver ved i helt op til 24 timer? Du får en højere ilttilførsel til kroppens muskler ved at få en orgasme hver dag. Det betyder mere energi og mere selvtillid. Faktisk viser studier at folk, der får en orgasme en gang i døgnet præsterer bedre på arbejdspladsen, end folk der ikke gør det samme.Mange kvinder er usikre på deres krop, og dette kan give et ordentligt hak i selvtilliden, men regelmæssige orgasmer kan faktisk styrke din selvtillid, og give dig et bedre forhold til din krop. Studier viser nemlig, at jo oftere en kvinde har sex, og jo oftere hun får orgasmer, jo bedre har hun det med sin krop. Derudover har vi jo afklaret, at orgasmer giver et stærkt bækkenbund, og et stærkt bækkenbund giver faktisk en bedre kropsholdning. På den måde udstråler du også mere selvtillid med regelmæssige orgasmer.

Mindsk risikoen for depression

Det er en ting med alle de udseendemæssige fordele, og det er endnu mere vigtigt at orgasmer holder vores kroppe sunde, men endnu vigtigere er det, at det også holder vores mentale helbred ved lige. Når du oplever en orgasme udskilles nydelses-hormonet oxytocin, der giver en følelse af mentalt velbehag og lykke.Endnu vigtigere, så øger klimaks mængden af endorfiner i blodet. Endorfiner er også et lykkehormon, der udskilles under en orgasme – du bliver altså, bogstaveligt talt, glad i låget af at komme. I forhold til immunforsvaret er et godt mentalt helbred også en af de vigtigste faktorer for at styrke det. Derfor bidrager klimaks også på denne måde til immunforsvaret.

styrk immunforsvaret med orgasmer

Reducer stress

Udover at mindske risikoen for depression, så mindsker orgasmen også risikoen for stress og er generelt rigtig gode til stress-relief. Oxytocinen kommer fra hjernens nerveceller og frigives til blodbanerne. Dette reducerer stress direkte og har en afslappende effekt. Oxytocin kaldes faktisk også for kærlighedshormonet, eller kramme-hormonet, og udløses ved nære relationer og ved kys og kram. Det er altså ikke så mærkeligt, at oxytocin får os til at have det bedre, og du kan få mere af det ved at nå klimaks.Udover at vi får mere oxytocin, så sænker vi faktisk kortisolniveauet i blodet, og kortisol er stresshormonet. Det er altså kortisol-niveauet i blodet, der stiger når vi bliver stressede, og det er derfor smart, at vi kan gøre forskellige ting for selv at sænke mængden af kortisol. Du kan spise chokolade eller se videoer på youtube med katte, men du kan også få en masse sexede orgasmer, så det er da et plus!

Orgasmen – den bedste sovepille

Når vi har konstateret, at orgasmer nedsætter dit stressniveau, og gør dig afslappet, ligger det selvfølgelig lige til højrebenet, at de er den bedste, og mest naturlige, sovepille, der findes. De frigiver hormoner og mindsker spændinger og hjælper dig mod søvnmangel. Umiddelbart efter orgasmen er der mange, der føler sig rigtigt afslappede og måske endda trætte. Det skyldes, at der frigives et andet hormon, der hedder prolaktin, og dette dæmper opstemmende hormoner og er det, der gør os rolige. Ydermere, gør hormonerne oxytocin og vasopressin, at du sover bedre og disse frigives også ved en orgasme. Det allervigtigste for at styrke dit immunforsvar er, at du får sovet nok, og at din søvn har en god kvalitet.

sov godt efter orgasme

Brug orgasmen som naturlig smertelindring

Da du nu har erstattet sovepillen med en god orgasme, kan du også erstatte dit smertestillende med en orgasme. Ja, orgasmer fungerer nemlig smertelindrende. Forskning viser, at orgasmer kan lindre smerter ved henholdsvis fødsler, ved leddegigt, ved smerter efter en operation, ved menstruationssmerter og meget mere. Faktisk kan det sænke kvinders smertetærskel med hele 74% – Det er altså ret meget!Der er også flere studier, der viser, at sex generelt, kan hjælpe mod hovedpiner, da det generelt mindsker følelsen af ubehag. Studierne viser også, at regelmæssigt klimaks kan mindske forekomsten af hovedpiner og generelle smerter.

Se yngre ud med orgasmer

Den er god nok – en orgasme bevarer din ungdom. Fordi orgasmer frigiver væksthormoner, og booster kvinders østrogenniveau, øger det hudens kollagen-niveau. De fleste kvinder, der bekymrer sig om rynker ved, at kollagen er det stof, der bevarer hudens elasticitet. Det er også derfor du finder kollagen i samtlige anti-wrinkle-creme, der er derude. Kollagen hjælper din hud med at se ungdommelig og frisk ud, og du får mere kollagen, når du får orgasmer.Undersøgelser viser faktisk, at onani og sex mindst 4 gange om ugen, vil få dig til at se 5-7 år yngre ud. Vi har ovenfor også konstateret, at du sover bedre efter en orgasme, og hvis der er noget, der bekæmper de fine linjer, er det en god nats søvn.

blogindlæg orgasmer giver bedre immunforsvar Styrk dit immunforsvar med orgasmer

Lev længere ved at komme

Regelmæssigt klimaks kan faktisk forlænge dit liv. Alle de ovenstående sundhedsfremmende faktorer ved orgasmer bidrager naturligvis til et generelt sundere helbred, og dermed følger også et statistisk set længere liv. Et studie ved Wales University viser at minimum 2 orgasmer om ugen kan forlænge dit liv betydeligt. Risikoen for for tidlig død mindskes faktisk med helt op til 50%, derved.Undersøgelserne blev udført med mænd som målgruppe, men den amerikanske psykolog Lewiz Terman opdagede lignende fordele ved kvinder, der blev seksuelt tilfredsstillet regelmæssigt. Det kan altså godt betale sig at få en masse lækre orgasmer, så du må igang med din partner, eller med dit eget frække jeg – for det er vigtigt, at gøre noget for sin sundhed.

Orgasmer er hjernegymnastik

Måler man hjernens aktivitet kan man se rigtig mange centre lyse op, når vi oplever en orgasme. Den forhøjede aktivitet fungerer rigtig godt som hjernegymnastik! Du holder altså din hjerne skarp med regelmæssige orgasmer, og derfor forbedrer det din evne til at lære nyt.Der er endda studier, der indikerer, at regelmæssig sex giver bedre hukommelse og bedre koncentration, og man forsker endda i, om sex og orgasmer har en positiv virkning mod demens. Det er altså endnu flere gode grunde til at dyrke sex og sørge for at nå klimaks ret ofte.

Styrk dit immunforsvar med orgasmer

Der er altså rigtig mange måder, hvorpå orgasmer styrker dit immunforsvar – både direkte og indirekte. En direkte stimulering af dit immunforsvar er, at orgasmer frigiver stoffet DHEA, der både modvirker de negative effekter ved kortisol, der ophober sig i kroppen, og samtidigt er DHEA en vigtig hjørnesten i dit immunforsvar. DHEA bidrager også til din knoglesundhed og assisterer med at reparere vævsskader. Det betyder, at det hjælper med at hele vores krop, når vi kommer til skade.Ved at komme bekæmper du også et forhøjet blodtryk, der er kilden til rigtig meget dårligdom – specielt med alderen. Det er også orgasmers evne til at sænke blodtrykket, der bidrager til at ældningsprocessen går langsommere. Et sundt blodtryk bidrager også til en sund krop og et stærkt immunforsvar.

Orgasmer og sundhed hos Altertystys.dk

Vi håber, du er blevet meget klogere på, hvor mange sundhedsfremmende goder, der er ved regelmæssige orgasmer. Med orgsmer kan du gøre noget rigtig godt for både dit fysiske og dit psykiske helbred, og så styrker orgasmer dit immunforsvar på rigtig mange forskellige måder..Vi, her hos Altertystys.dk, elsker sex og orgasmer, og så synes vi, at det er vigtigt at alle passer godt på sig selv og på deres kroppe. At du kan passe på dig selv ved at have lækker sex, og ved at belønne dig selv med orgasmer, falder bare lige i vores smag. Hvorfor ikke investere i dine orgasmer med en god vibrator eller en pirrende dildo? Under alle omstændigheder, kan det varmt anbefales at investere tid i dine orgasmer, for som dette blogindlæg viser, gør de dig til et sundere og gladere menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *