LELO

Svenske LELO er et af de mest eksklusive og efterspurgte mærker, når det kommer til sexlegetøj. Deres nytænkende design med bløde former lavet i kvalitetsmaterialer har gjort dem kendt og elsket i hele verden. Læs alt om det luksuriøse mærke i vores blogindlæg om LELO. Med sexlegetøj fra LELO er du garanteret stilren og smuk nydelse. Læs mere

Viser alle 31 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 1.039,00 kr. 831,20
Billigst på PriceRunner
-20%
kr. 1.339,00 kr. 1.071,20
Billigst på PriceRunner
-22%
Billigst på PriceRunner
-18%
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-37%
kr. 1.699,00 kr. 1.069,00
Billigst på PriceRunner
kr. 150,00
Billigst på PriceRunner
-37%
kr. 1.699,00 kr. 1.064,00
Billigst på PriceRunner
-29%


LELOs oprindelse

Brandet har dets oprindelse i Stockholm i Sverige. Her grundlagde ingeniøren Filip Sedi og designerne Eric Kalén og Carl Magnussen i 2003 LELO, idet de drømte om at skabe en serie af luksuriøst sexlegetøj. Her næsten 20 år senere må man sige, at drømmen er gået i opfyldelse.

Den dag i dag er det kendt som det eksklusive mærke, når det kommer til sexlegetøj, hvor design, innovation og kvalitet går op i en højere enhed. Når du bruger et sexlegetøj fra LELO, vil du blive positivt overrasket, når du opdager, at lækre nydelsesprodukt føles mindst lige så godt, som det ser ud.

Det kommer derfor ikke bag på nogen, at LELO i dag har kontorer over hele verden, og har modtaget mere end 30 priser for deres design og innovation.

Den ypperste selvforkælelse med LELO

Med deres stilrene design og høje kvalitet er LELO langt fra det billigste sexlegetøj på markedet. Derfor er LELOs produkter til dig, der søger det bedste af det bedste og en luksuriøs og eksklusiv oplevelse i soveværelset.

Deres produkter er altid lavet af de bedste materialer, har den nyeste og mest smarte teknologi samt et unikt og lækkert design. Der er derfor ikke sparet nogle steder i LELOs produktion.

Man kan derfor se det at købe et produkt fra LELO som en investering i ens egen nydelse og en generel forbedring af ens sexliv.  Du må derfor gerne lade dig forføre af de glatte og bløde former, der bare skriger nydelse og eksklusivitet. Du vil ikke blive skuffet!

LELO – kvalitet, design og innovation

Kvalitet, design og innovation er hjørnestenene i LELOs udvikling af sexlegetøj og en af grundene til deres store succes. Alle disse elementer skal være i fokus, når der udvikles nye produkter, og de bliver alle vægtet lige højt.

Brandet adskiller sig på mange måder fra andre mærker inden for sexlegetøj. Deres produkter udvikles ikke ud fra en ide om den menneskelige anatomi, og hvad der passer hertil. De fokuserer i stedet på produktets særegne funktion, og arbejder ud fra dette, når de designer deres sexlegetøj.

Derudover har de et evigt godt øje til de skæve vinkler, innovative former og smukke detaljer. Denne tilgang har gjort dem helt unikke på markedet for sexlegetøj, og har hurtigt gjort dem både velkendte og efterspurgte over hele verden.

Luksus for alle pengene

Sexlegetøjet er ikke bare smukt på grund af bløde former og lækkert design. Der er heller ikke sparet på noget, når det kommer til materialerne. Du får kvalitet for alle pengene, når du køber et produkt fra LELO.

Er du et luksusdyr, der bare elsker at have det bedste af det bedste, også når det kommer til din egen selvforkælelse. Ja, så er det et sexlegetøj fra LELO, du skal have fat i. Den lækre eksklusivitet kan føles, når du holder legetøjet i hænderne, eller bare når du kigger på det.

LELO cementerede også deres luksus brand da de med deres The LUXE kollektion skabte en serie af intim massager i 24 karat guld og rustfrit stål. Denne serie har nogle af verdens dyreste stykker sexlegetøj.

Lækre materialer

Der er kort sagt ikke sparet på noget, når det kommer til sexlegetøj fra LELO. Du er sikret den højeste kvalitet, uanset hvilket legetøj du ender med at vælge. Både single mænd og kvinder såvel som par kan nyde godt af de lækre materialer.

Når deres produkter er fremstillet af silikone, er der tale om medicinsk silikone af den bedste kvalitet. Det samme gælder, når produkterne er lavet af ABS. Så er det ABS af høj kvalitet. Den høje kvalitet sikrer selvfølgelig dig et produkt, der er alle pengene værd.

Den gode kvalitet sikrer nemlig, at du kan bruge dit sexlegetøj fra LELO i mange år fremover. De gode materialer vil simpelthen kunne holde til mere brug, og vil derfor ikke blive beskadiget selv efter flere års brug.


LELOs smukke former

Brandet er bygget på luksus og eksklusivitet. Det betyder at, alle dele i processen fra ide til udvikling og til produktion er gennemtænkt, velovervejet, testet og afprøvet. Du får derfor et kvalitets designprodukt hvor materialer, funktion og design går hånd i hånd.

Denne innovative tilgang til deres design har da også skaffet LELO den store ros og anerkendelse, som i starten bar dem frem. Deres unikke formdesign til sexlegetøj gør, at de skiller sig ud på markedet, og gør dem til deres helt egen.

Det flotte ydre og stilsikre look kan også hurtigt gøre sexlegetøjet til et mindre udstyrsstykke i soveværelset. Mange vil helt uden skam stille deres LELO sexlegetøj fremme på sengebordet. Sexlegetøjet er nemlig nogle gange så smukt, at man slet ikke tror, at der er tale om et sexlegetøj.

Design med fokus på detaljen

Du kan være sikker på, at der er blevet kælet for detaljen, når du køber et produkt fra LELO. Deres designproces er nemlig helt gennemtænkt, og overlader intet til tilfældighederne.

Derfor er hver eneste detalje i et stykke sexlegetøj fra LELO selvfølgelig også været i fokus og under kærlig behandling fra det dygtige designhold. Denne fokus på detaljer giver dig selvfølgelig også et brugervenligt produkt.

Brugerfladen er ikke kun lavet for at se smart ud, men gør det også nemt for dig at finde rundt i de forskellige funktioner, hvert produkt kommer med. Produkterne kommer stort set altid med et enkelt interface med få knapper og et diskret design, der ikke forstyrrer det komplette design.

Nytænkende teknologi med en LELO

Du må endelig ikke tro, at LELO blot laver flot sexlegetøj. Der er skam også tænkt over funktionen og teknologien bag det smukke ydre. Faktisk er LELO lige så meget på forkant med funktion og teknologi i deres produkter, som de er det med deres design.

En teknologi de særlig roses for er deres SenseMotion teknologi. Den bruges for eksempel i deres populære Lyla 2 vibrator æg. Teknologien gør, at du nemt kan styre æggets vibrationer, alt efter hvordan du holder den medfølgende fjernbetjening.

Hvis du for eksempel holder fjernbetjeningen vandret, vil vibrationerne være både blide og sensitive. Vender du den derimod lodret, vil vibrationerne blive kraftige. Denne utrolig diskrete teknologi gør det både nemt og lækkert at styre produkterne.

Fjernstyret sexlegetøj

Flere af LELOs produkter er fjernstyret. Det giver anledning til mange sjove lege, hvis du har en partner. Med et fjernstyret sexlegetøj kan du nemlig lade din partner tage kontrollen over din nydelse ved, at de har fjernbetjeningen.

Mange af fjernbetjeningerne har den smarte SenseMotion teknologi, så de er helt enkle og hurtige at bruge. De har også ofte en god rækkevidde. Det betyder, at nogle vibratorer også kan bruges i det offentlige.

Tag en LELO vibrator med ud til middag og skab en utrolig pirrende oplevelse, hvor I er de eneste, der kender jeres frække lille hemmelighed. LELO har selvfølgelig også sørget for, at deres vibratorer er støjsvage og diskrete at bruge uden for hjemmet.

LELO giver dig lysten tilbage

Et eksklusivt og ikke mindst stimulerende stykke sexlegetøj kan være alt, hvad du og din partner har brug for. Et sjovt sexlegetøj kan nemlig sætte gang i spændingen og give jer lysten til at udforske og lege. LELO gør denne leg let og elegant med deres flotte design og innovative teknologi.

Mange finder det stilfulde design yderst tiltrækkende. Det er nemlig lykkedes LELO at gøre sexlegetøj til noget mere og meget andet end de klassiske vibratorer og dildoer, der ellers findes på markedet. På den måde kan de tiltrække en helt ny kundegruppe, der prioriterer kvalitet og design over alt andet.

Få lysten tilbage med en effektiv parvibrator, en magic wand eller en stimulerende oral simulator. LELO er leveringsdygtige i nydelsesprodukter til par såvel som single mænd og kvinder.


LELO til par og singler

Mærket er ikke kun noget for dig, der er i et forhold. Deres lækre produkter kan komme alle til gode, uanset om de er single eller par. Ingen skal gå klip af den nydelsesfulde verden af smukt design og stimulerende teknologi som LELO skaber.

De mange muligheder kan næsten gøre det svært at vælge. Hvilket sexlegetøj fra det luksuriøse mærke er netop det, du har brug for? Det kan der være flere forskellige svar på.

Det første du skal overveje, er måske, om du skal bruge sexlegetøjet alene eller sammen med en partner. De fleste af produkter kan bruges sammen med en partner, men der er noget af sexlegetøjet, der ikke giver mening at bruge alene.

Et sjovere sexliv med en LELO

Et bedre sexliv handler ikke kun om flere orgasmer og flere turer mellem lagnerne. Det handler også om at få et sjovere sexliv, hvor der er plads til eksperimenter og nye oplevelser. LELOs univers gemmer på mange stimulerende og ikke mindst underholdende oplevelser.

Deres sexlegetøj har mange funktioner og variationer at vælge i mellem. På den måde kan I lege jer igennem de mange vibrationer eller stimuleringer. Prøv at finde den vibrationsindstilling der passer bedst til jer og jeres behov.

Det kan godt kræve en masse ”arbejde” at lære sin LELO at kende. Men vi er sikre på, at du eller din partner gerne vil lægge lidt ekstra kræfter i dette udforskende job.

LELO til kvinder og mænd

Som med de fleste sexlegetøjsmærker har LELO også flest produkter, der er målrettet kvinder. Du får både bækkenbundskugler, æg vibratorer samt klitoris stimulatorer. Som kvinde har du altså et godt udvalg at vælge imellem.

Men bare rolig. De har ikke glemt mændene. Der er skam også produkter til dem og deres nydelse. Du kan for eksempel finde en vibrerende penisring samt forskellige prostata vibratorer.

Så uanset om du er kvinde eller mand, kan det være en god idé at kigge sortimentet fra det luksuriøse brand igennem. Du vil helt sikkert kunne finde noget til dit soveværelse.

LELO – et brand i udvikling

Selvom LELO efterhånden har mange år på bagen, er de ikke gået i stå. Det populære brand bliver ved med at udvikle sig og komme med nye og innovative løsninger, der skal give kvinder og mænd et bedre sexliv.

LELOs designprincipper skubber dem fremad, og sikrer, at de bliver ved med at udvikle sig selv som brand og deres produkter. For at brandet bliver ved med at være det bedste inden for eksklusive sexlegetøjsløsninger, må de følge udviklingen og være på forkant med eventuelle nye ideer og teknologier.

Det luksuriøse brand forsøger at komme deres kunder i forvejen. De ønsker at forudse og imødekomme behov, som forbrugeren slet ikke vidste, de havde endnu.

Hvilket LELO produkt passer dig bedst?

Hos Altertystys.dk har vi et udvalgt sortiment fra det eksklusive LELO brand. Hvilket sexlegetøj fra brandet der passer dig bedst, kan komme an på flere ting. Her hos Altertystys.dk vil vi altid stå klar til at vejlede om dine behov og ønsker.

Har du spørgsmål til et specifikt produkt, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Der findes ingen dumme spørgsmål, når det kommer til seksuel nydelse og sexlegetøj.

Som Danmarks ældre sexshop kan du være sikker på kyndig rådgivning og en god kundeservice, så du kan finde det produkt, der vil give dig elle din partner den helt rigtige stimulering.