Viser alle 9 resultater

Rabbit vibrator

The rabbit vibrator – vibratoren over dem alle! Du kender den sikkert i forvejen? Hvis ikke, så er der altså tale om en vibrerende dildo. På den sidder en vibrator med en lille kanin, hvis ører, der stimulerer din klitoris, alt i mens du samtidig får en indre stimulering.

Det er en af vores populære vibratorer, og det er ikke uden grund. Den appellerer til de fleste kvinder og så giver den de mest fantastiske orgasmer.
Rabbit vibratoren findes desuden i mange forskellige udgaver og prisklasser, her hos AltErTysTys.dk. Læs mere

-31%

Rabbit Vibrator

Rabbit vibrator i sølv

DKK 499,00 DKK 345,00
-43%
DKK 395,00 DKK 225,00
-30%
DKK 495,00 DKK 345,00
-30%

Rabbit Vibrator

Silikone rabbit vibrator

DKK 495,00 DKK 345,00
-31%
DKK 499,00 DKK 345,00
-51%
DKK 295,00 DKK 145,00
-26%

Rabbit Vibrator

Lydløs rabbit vibrator

DKK 385,00 DKK 285,00
-51%
DKK 295,00 DKK 145,00

Hvad er en rabbit vibrator?

En rabbit vibrator har fået sit navn pga. den lille kanin der er fastsat på vibratoren, som stimulerer din klitoris alt i mens du fyldes ud af selve dildoen i vagina. 

En rabbit vibrator eller dildo som mange også vil kalde den, kan være fremstillet i mange forskellige materialer, f.eks. TPE der er et gummi plastmateriale som er lækker blød og meget fleksibel ved selve penishovedet på dildoen. En anden meget populær rabbit vibrator, er den i silikone, som mange er tilhænger af pga. den silkebløde overflade.

En rabbit vibrator kan have alle mulige farver og forskellige funktioner f.eks. multi-speed, med eller uden knapper til at styre de mange hastigheder. Du kan også få vibratoren med batterier som genopladelige, fedt ikke? 

Vibratoren består som regel af en dildo med metalkugler indeni der stimulerer dit g-punkt sammen med det ekstra stimulerings stykke der er udformet som en kanin. De fleste kan også reguleres i styrken af vibrationer, så du kan tage det i dit eget tempo.

Orgasme himlen er kun et tryk væk

Bogstaveligt talt! Orgasmerne vil vælte ned over dig med en rabbit vibrator i hånden. Hvorfor nøjes når du både kan blæse og have mel i munden med en rabbit vibrator? 


Mange køber en dildo eller vibrator med et formål; enten stimulering af G-punktet eller klitoris. Men med Rabbit vibratoren kan du få begge dele - og så på samme tid.

Har du set Sex and the City? Dumt spørgsmål, selvfølgelig har du det! Det tænker jeg næsten alle kvinder har og elsker! Så husker du måske også episoden med Charlotte der mere eller mindre bliver afhængig af rabbit vibratoren. Det var faktisk efter netop den episode rabbit vibratoren for alvor blev populær og det tog fart! Selv den dag i dag, næsten tyve år efter, er vibratoren stadig en af de fortrukne hos os kvinder.

Skal du for alvor skrue op for nydelsen, så skal du have en rabbit vibrator. Vi anbefaler altid, at du bruger en smule vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator for større nydelse samt for at undgå ømhed. 
Prøv f.eks. vores genopladelige rabbit dildo med 36 forskellige funktioner – puha! Der er vist en hed aften i sigte – kan du mærke det? Det er vidst nødvendigt med en god glidecreme, så du undgår rifter.

Hvilken rabbit vibrator er bedst?

Det er enkelt – dem alle! Eller de er gode på hver deres måde. Som vi kom ind på før, er rabbit vibratoren som regel lavet med metalkugler indeni der roterer og stimulerer dit g-punkt og det ekstra stimuleringspunkt til din klitoris er formet som en kanin, deraf navnet ’rabbit vibrator’ 
Med tiden er der dog udviklet lidt videre på form, materiale og funktioner.

Det skal dog siges, at ikke alle rabbit vibratorer er med de roterende kugler indeni – f.eks. nogle af dem i silikone, hvor skaftet på dildoen er mere lige eller med en lille bøjning, således den rammer dit g-punkt nemmere. 

Der er også leget lidt med størrelsen og du kan nu få en rabbit dildo der både er lille og lydløs. Men lad ikke den lille kompakte størrelse narre dig, den indeholder ligeså store vibrationer og kan give dig de mest intense orgasmer.

Det kan være svært at vælge hvilken rabbit vibrator der passer bedst til dig. Frygt ikke, vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt, så du får den helt rigtige rabbit vibrator. 
Køber du en rabbit dildo der er batteridreven får du altid batterier med gratis som en ekstra service. Så kan du komme i gang med det samme. Bare rolig, pakken sender vi hurtigst muligt.

Hvorfor bruge sexlegetøj?

Alle har ret til et godt og sjovt sexliv. Om du er til sololeg eller til sexlege med en partner, så kan sexlegetøj være noget for dig. Flere og flere har efterhånden sexlegetøj liggende i sengebordsskuffen. Hele 63% svarer ja til, at de har sexlegetøj liggende, og det er med god grund.

Som kvinde kan det være svært at opnå en vaginal orgasme uden brug af sexlegetøj. G-punktet sidder alt imens 3-5 cm oppe i skeden. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde. Det er kun få kinder, der opnår en G-punkts orgasme ved samleje, hvor de bliver penetreret af en penis eller en almindelig dildo.

Derfor kan det være nødvendigt, at tage andre redskaber i brug. Med en dildo som en rabbit vibrator, kan du opnå en G-punkt orgasme. Et godt tip er, at du kan starte hele seancen ud med, at give dig selv en klitoris orgasme. Når du først har fået en klitoris orgasme, bliver du mere følsom i skeden og du vil med stor sandsynlighed lettere kunne opnå en skede orgasme. 

Hvad findes der ellers på markedet?

Kender du kun til en rabbit vibrator på grund af sex and the city? Så burde du helt sikkert tage et kig på de mange andre lækre vibratorer og dildoer der findes. 

Er du til de lidt elegante stykker sexlegetøj, der ikke ser så realistiske ud, så findes der et hav af legetøj til dig. Tag især et kig på de forskellige typer af dildoer vi har. Eller kig på vores populære magic wand, der er en klitoris vibrator.     

Om du er til det ene eller det andet, så er det en god investering at udforske dit sexliv. Du bliver gladere, føler mindre stress og får et bedre forhold til din partner, hvis du har regelmæssig og dejlig sex.

Tilføjet til indkøbskurven