RABBIT VIBRATOR

Rabbit vibrator – vibratoren over dem alle! Den populære type af vibrator er designet til at stimulere klitoris og G-punktet på samme tid. Du kan altså opleve en mere intens orgasme med dobbelt stimulering. Vores udvalg af rabbit vibratorer byder på et varieret sortiment med mange forskellige designs, så du kan finde din nye favorit.  

Viser alle 21 resultater


Rabbit vibrator – dobbelt op på nydelse

En Rabbit vibrator har fået sit navn pga. den lille kanin, der er fastsat på vibratoren, som stimulerer din klitoris, alt i mens du fyldes ud af selve dildoen i vagina. Det er netop kendetegnet ved dette sexlegetøj og er det, som gør, at den er efterspurgt af kvinder verden over.

Denne dobbelt-stimulering er svær at konkurrere med, og det er også derfor at the Rabbit igennem mange år har været og stadig er den mest populære vibrator på markedet. Har du svært ved at vælge, om dit næste (eller første) sexlegetøj skal være en dildo eller en vibrator? Jamen så køb da bare en, som har begge funktioner!

Orgasme garanti hver gang

At stimulere klitoris og G-punkt på samme tid giver vilde orgasmer og intens nydelse. Og det er altså ikke bare noget vi siger. Jer kvinder der har prøvet det, ved med garanti, hvad vi snakker om! En Rabbit vibrator eller dildo som mange også vil kalde den, kan være fremstillet i mange forskellige materialer.

F.eks. TPE der er et gummi plastmateriale som er lækker blød og meget fleksibel ved selve penishovedet på dildoen. En anden meget populær Rabbit vibrator, er den i silikone, som mange er tilhænger af pga. den silkebløde overflade.

Masser farver og former på en rabbit

En Rabbit vibrator kan have alle mulige farver og forskellige funktioner f.eks. multi-speed, med eller uden knapper til at styre de mange hastigheder. Du kan også få vibratoren med batterier som genopladelige, fedt ikke? 

Vibratoren består som regel af en dildo med metalkugler indeni der stimulerer dit G-punkt sammen med det ekstra stimuleringsstykke der er udformet som en kanin. De fleste kan også reguleres i styrken af vibrationer, så du kan tage det i dit eget tempo.

Derfor elsker kvinder en Rabbit vibrator

Du er kun et klik fra orgasmen med en Rabbit dildo. Bogstaveligt talt! Orgasmerne vil vælte ned over dig med en Rabbit vibrator i hånden. Hvorfor nøjes når du både kan blæse og have mel i munden med denne vibrator? Mange køber en dildo eller vibrator med et formål; enten stimulering af G-punktet eller klitoris.

Men med Rabbit vibratoren kan du få begge dele - og så på samme tid. Skal du for alvor skrue op for nydelsen, så skal du have en Rabbit vibrator. Vi anbefaler altid, at du bruger en smule vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator for større nydelse samt for at undgå ømhed. 

Sjov historie bag The Rabbit

Har du set Sex and the City? Dumt spørgsmål, selvfølgelig har du det! Det tænker vi næsten alle kvinder har og elsker! Så husker du måske også episoden med Charlotte, der mere eller mindre bliver afhængig af Rabbit vibratoren. Det var faktisk efter netop den episode, at Rabbit vibratoren for alvor blev populær og det tog fart!

Selv den dag i dag, mere end tyve år efter, er vibratoren stadig en af de fortrukne hos os kvinder. Før dens gæsteoptræden i Sex and the City, var The Rabbit ikke specielt udbredt. Men den har faktisk en meget sjov historie bag sig.

På markedet i over 35 år

Rabbit vibratoren blev produceret for første gang i 1984 af virksomheden Vibratex. Og det er ikke helt tilfældigt, at den var udformet som en kanin. Virksomhedens japanske producenter var nemlig begrænset af lovgivninger vedr. sexlegetøj i Japan. I virkeligheden måtte de faktisk slet ikke producere sexlegetøj ifølge japanske love, men det fandt Vibratex en vej uden om.

De begyndte nemlig at designe deres sexlegetøj i dyreforme, så de ville forbigå inspektører, som formentlig aldrig havde set et sexlegetøj før. Men det var altså først i 1998, at The Rabbit gik viralt efter vores uskyldige Charlotte’s besættelse af sexlegetøjet.


Hvilken Rabbit er bedst?

Det er enkelt – dem alle! Eller de er gode på hver deres måde. Som vi kom ind på før, er den som regel lavet med metalkugler indeni der roterer og stimulerer dit G-punkt og det ekstra stimuleringspunkt til din klitoris er formet som en kanin, deraf navnet ’Rabbit vibrator’.

Med tiden er der dog udviklet lidt videre på form, materiale og funktioner. Det skal dog siges, at ikke alle Rabbit vibratorer er med de roterende kugler indeni – f.eks. nogle af dem i silikone, hvor skaftet på dildoen er mere lige eller med en lille bøjning, således den rammer dit G-punkt nemmere. 

Flere størrelser og funktioner

Der er også leget lidt med størrelsen og du kan nu få en Rabbit dildo der både er lille og lydløs. Men lad ikke den lille kompakte størrelse narre dig, den indeholder ligeså store vibrationer og kan give dig de mest intense orgasmer. Det kan være svært at vælge hvilken Rabbit vibrator der passer bedst til dig.

Frygt ikke, vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt, så du får den helt rigtige. Du kan med fordel også se vores YouTube-videoer, hvor vores søde Pernille forklarer om og fremviser produkter. Her vil du nemt lære om alle forskelle og fordele. 

Batteri eller genopladelig

Køber du en Rabbit dildo der er batteridreven får du altid batterier med gratis som en ekstra service. Så kan du komme i gang med det samme. Prøv f.eks. vores genopladelige Rabbit dildo med 36 forskellige funktioner – puha! Der er vist en hed aften i sigte – kan du mærke det.

Det er vidst nødvendigt med en god glidecreme, så du undgår rifter. De fleste slags fås også som vandtætte, så du også kan tage den med i badet. Nyd en uforglemmelig orgasme under bruserens varme stråler eller i et afslappende bad i badekarret.

Rabbit dildo eller vibrator?

Rabbit dildo, Rabbit vibrator, the Rabbit, Jack Rabbit – kært barn har mange navne. Det er meget forskelligt, om folk kalder dette stykke sexlegetøj for en vibrator eller dildo. Nogle kalder det også en dildovibrator. Og vi forstår egentlig godt forvirringen. For det er jo faktisk begge dele…

Måske vi kan kalde den for en Vibrildo? Ej, lad os bare holde os til Rabbit dildo eller Rabbit vibrator. Vi forstår jo alle godt, hvad det er for et lille vidunder, vi snakker om. Den er nemlig designet specifikt til at stimulere både G-punkt og klitoris.

Forskellige typer af orgasmer

For mange kvinder føles orgasmer via G-punkt anderledes fra klitorisorgasmer. Det er to forskellige orgasmer, som er svære at sammenligne, for begge føles helt vidunderlige. Og så er der jo sket det helt geniale, at der har siddet en og tænkt: ”Hvorfor ikke lave et stykke sexlegetøj, som giver kvinder både G-punkts- og klitorisorgasmer?”.

Når man opnår en orgasme via G-punkt på samme tid med en klitorisorgasme, vil den føles enormt intens og tilfredsstillende. Samtidig oplever mange kvinder, at det er nemmere at opnå G-punktsorgasmer, hvis klitoris bliver stimuleret på samme tid.  Så ja, vi vil bare lige skynde os at sige, at en Rabbit dildo kan blive rimelig vanedannende.

Rabbit dildo

En Rabbit dildo fås i mange varianter. Men fælles for alle er, at de er designet til at stimulere G-punktet. Nogle fås med de roterende kugler OG roterende dildo, som masserer dit G-punkt. Andre er designet med et vibrerende dildo-stykke, som giver skønne vibrationer til både G-punkt og klitoris.

Du kan også få en Rabbit dildo med små spikes eller nubrer, som giver en anderledes men yderst behagelig stimulation af G-punktet. Derudover er mange Rabbit dildoer designet med en krumning, som vil ramme G-punktet direkte.


Ram dit G-punkt med rabbit

Dit G-punkt sidder nemlig på skedevæggen mod din navle, og derfor vil denne bøjning ramme og stimulere dit G-punkt. Ja, der er mange fantastiske muligheder ved en Rabbit dildo. Det er bare med at finde den, du mener passer bedst til dine behov – og ikke mindst anatomi.  Vi kvinder er jo nemlig ret forskellige forneden.

Men frygt ikke, der skal nok være en, som passer helt perfekt til dig. En Rabbit dildo fås også i mange forskellige størrelser og længder. Dermed kan du altså også vælge om den skal være stor, lille, tynd, lang osv. Det kommer helt an på dine behov og præferencer.

Rabbit Vibrator – et frækt bekendtskab

En Rabbit vibrator er ikke bare endnu et stykke sexlegetøj. Vi vil faktisk gå så vidt og sige, at det nemt kunne gå hen og blive din nye bedste ven. Det er heller ikke et bekendtskab, hverken naboer og dem du deler bolig med behøver at vide noget om.

De fleste Rabbits er nemlig lydløse, så du kan nyde den uden at bekymre dig om, at andre kan høre, hvad du har gang i. Og måske din partner også vil elske det nye bekendtskab, du har stiftet? Mænd nyder jo at se deres kvinde blive tilfredsstillet, så den kan bestemt også anvendes i selskab med din partner. 

The Rabbit – vejen til de bedste orgasmer

Rabbit sexlegetøj er kendt for at introducere begrebet om ”blended orgasms” – altså en blandet orgasme. Dette begreb bruges, når en kvinde opnår to orgasmer på samme tid: gennem klitoris og vagina (G-punkt). En Rabbit vibrator er en type vibrator, som gør det meste af arbejdet for dig.

Det er altså bare med at placere den, lige der hvor det føles godt og så skal den nok gøre resten af arbejdet for dig. Da en Rabbit Vibrator har en mase funktioner, som gør, at du ikke selv skal gøre meget andet end at holde den, kræver det også lige, at du lærer den at kende. Vi har derfor et par gode tips til at nyde din Rabbit og få de bedste orgasmer overhovedet muligt!

Lær din Rabbit at kende

Før du tager din Rabbit i brug, kan det være en god idé lige at sætte sig ind i dens funktioner og indstillinger. Især hvis der er mange af dem. Prøv dig frem ved at trykke på de forskellige knapper, så du kan se, hvad den kan, inden du fører den op i dig.

Derudover kan det også være en fordel, at du ved hvor hver knap sidder, og hvad de kan. Det gør det nemmere at bruge den, da du jo ikke har så meget adgang til at se på knapperne, når du først har taget den i brug.

Start langsom og føl dig frem

Du kan med fordel starte langsomt ud for lige at varme dig selv op. Det kan enten gøres med fingeren eller ved blot at stimulere klitoris med vibratoren. Derefter kan du eksperimentere ved at føre Rabbit dildoen op i vagina og stimulere G-punktet.

Først herefter kan du tænde for vibrationerne. På den måde bygger du langsomt din orgasme op, som dermed også vil føles mere intens. Når du først har lært din Rabbit at kende, så kan du altså se frem til de skønneste orgasmer!

Glidecreme og rengøring

For at få den absolut bedste oplevelse, er det vigtigt at bruge glidecreme. Og det gælder altså alt slags sexlegetøj. Men husk altid at vælge vandbaseret glidecreme til sexlegetøj lavet i silikone. Ellers risikerer du nemlig at ødelægge overfladen.

Derudover bør du altid rengøre din Rabbit af hygiejniske årsager. Men lad for guds skyld vær med at bruge almindelig sæbe. Det er nemlig også ødelæggende overfor silikonemateriale. Brug i stedet varmt vand eller, allerbedst, et rengøringsmiddel beregnet til sexlegetøj.