SPECIAL KONDOMER

Special kondomer hos Altertystys.dk er alle de kondomer, der kan noget ud over det sædvanlige. Her finder du både kondomer med smag, pirrende strukturer og sjove farver. Læs mere om de forskellige kondomer i vores komplette kondom guide. Hvem siger sikker sex skal være kedeligt. Læs mere

Viser alle 17 resultater


Special kondomer – noget til enhver

Når det kommer til special kondomer, har vi gjort vores bedste for at samle et udvalg, så der er noget for enhver. Det skal nemlig være muligt for alle at dyrke ikke bare sikker sex, men også pirrende og sjov sex. Et kondom kan gøre meget for den samlede oplevelse, og at finde det rigtige er derfor vigtigt.

Du kan med fordel lade dig styre af din nysgerrighed. Vælg de kondomer du synes, ser spændende ud og prøv dem af. Det kan være, det fungerer for dig og din partner, eller det kan være, det ikke gør. Det gode ved kondomer er, at de ikke koster en formue.

Hvad er special kondomer?

Vi har samlet alle vores kondomer med særlige egenskaber under en kategori, der hedder special kondomer. Det er for at understrege, at disse kondomer altså kan mere og andet end at beskytte mod sexsygdomme og graviditet.

Du får naturligvis den samme kvalitet og beskyttelse som ved almindelige kondomer. Men faktisk får du meget mere end dette. Disse kondomer kan nemlig både se og føles anderledes end et standard kondom, der er glat og gennemsigtigt.

Find dine special kondomer lige her

Du kan med sikkerhed finde dine special kondomer lige her. Vi har nemlig udvalgt forskellige typer af kondomer i flere størrelser. Så kan du kigge udvalget igennem og finde dem, der matcher dine behov og lyster bedst. Størrelsen er selvfølgelig det vigtigste.

Derfor kan du med fordel finde din kondomstørrelse til at starte med. Så ved du hvilke af vores special kondomer, der passer dig. Det kan gøre det både nemmere at finde de rette produkter, men kan også sikre, at du får den bedste oplevelse med de kondomer, du ender med at vælge.


Gør sikker sex sjovt

Hos Altertystys.dk går vi op i, at sikker sex også skal være sjov sex. Faktisk er vi af den overbevisning, at sex er sjovest og bedst, når den er sikker. Så kan du nemlig slappe helt af og nyde oplevelsen. Når du bruger det rette kondom, behøver du nemlig ikke at bekymre dig om uønskede konsekvenser i form af graviditet eller sexsygdomme.

Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt tid på at finde de rigtige kondomer. Ikke bare når det kommer til størrelsen, men også når det kommer til type af kondom. Hvis et kondom med riller eller farve er det, der skal til, for at du bruger det, så er det en billig pris at betale for god og sikker sex.

Prøv noget nyt med special kondomer

Special kondomer kan være den oplagte mulighed for at prøve noget nyt. Nogle gange skal der ikke meget til for at sætte skub i sexlysten eller puste lidt nyt liv i sexlivet. Et sjovt kondom der er selvlysende, eller et kondom der er sort og ekstra kinky, kan måske være lige det, du mangler.

Hvis du udforsker alle de forskellige special kondomer, vil du hvert fald have mange sjove timer foran dig. Det kan give variation og sjove oplevelse sammen med din partner, når et nyt special kondom, skal prøves af.

Har du prøvet et selvlysende kondom?

Hvis ikke du har, er det nu, du har muligheden. Vi har nemlig et selvlysende kondom blandt vores special kondomer. Det unikke kondom er, som navnet indikerer selvlysende. Det vil sige, at det vil være nemt at finde frem til godterne, selv når det er helt mørkt.

Udover den selvlysende egenskab er kondomet ligesom alle andre. Det kommer i en såkaldt medium størrelse. Det er en størrelse, der kan bruges af mange, men husk at måle dig selv og tjekke om du er en af dem.


Sort og kinky kondom

Nogle gange er special kondomer blot kondomer med en anden farve. Du tænker måske, at dette ikke har den store indflydelse på din oplevelse med kondomet. Men faktisk kan det være en både sjov og pirrende feature, der sætter ekstra gang i den kinky leg.

Særligt vores sorte kondom synes vi er ret så kinky. Særlig hvis du vælger at bruge det i forbindelse med fræk bondage eller dominans leg. Her vil det stilrene og sorte kondom passe perfekt ind blandt sexlegetøj og udstyr i lak og læder.

Et stimulerende kondom

Du kan naturligvis også finde special kondomer, der er særlig stimulerende. Her giver kondomet ikke blot beskyttelse, men tilføjer også en fornemmelse, der øger din og din partners nydelse. Her er det særligt vores kondomer med kølende eller varmende effekt, vi tænker på.

Om du er til det ene eller det andet, kan jo komme an på en test. Men vi er sikrer på, at mindst en af dem vil være en sikker vinder. Temperaturskiftet sker lige så snart kondomet tages i brug, og vil give en pirrende effekt. 

Special kondomer fra LELO

Skal dit næste kondom være noget helt ekstraordinært? Så er det HEX kondomer fra LELO, du skal have fat i. Kondomet har et helt unikt design, og består af 350 hexagoner på indersiden. Denne struktur sikrer, at kondomet sidder godt fast, uden at det bliver stramt eller irriterende.

Kondomet har taget over 7 år at udvikle, og der er tænkt over det hele. Derfor får du også kondomet i en indpakning, der er nem at åbne, så du ikke skal bøvle eller bruge tænderne, som du jo slet ikke burde gøre. Dette er altså kondomet til dig, der skal have det ultimative kondom.