BUTT PLUG

En butt plug er et af de mest populære typer af anal sexlegetøj hos både mænd og kvinder. Den er nem at bruge, hvad end du er ny eller øvet inden for anal stimulering. Du kan starte med en butt plug i størrelse small og arbejde dig op til en af de større modeller. Du kan også vælge en med vibrationer, hvis du ønsker ekstra stimulering. Læs mere

Viser 1–40 af 67 resultater

Billigst på PriceRunner
-27%
JANUARUDSALG
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
-21%
JANUARUDSALG

Anal Sexlegetøj

Anal Plug med Stor Kugle

DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-34%
JANUARUDSALG
DKK 99,00
Billigst på PriceRunner
-55%
JANUARUDSALG
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-21%
JANUARUDSALG

Anal Sexlegetøj

Sort Pleasure Anal Plug

DKK 59,00
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 171,75
Billigst på PriceRunner
-41%
Billigst på PriceRunner
-34%
JANUARUDSALG
DKK 99,00
Billigst på PriceRunner
-28%
JANUARUDSALG
DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-41%
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 500,00
Billigst på PriceRunner
-34%
JANUARUDSALG
DKK 99,00
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 299,25
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 299,25
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 171,75
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 171,75
Billigst på PriceRunner
-24%
DKK 149,00


Butt plug - Nyd en bedre orgasme 

Sex handler ikke kun om den forløsende orgasme, der venter for enden. Og så alligevel. For der er jo ikke noget, der føles helt så dejligt, som når spændingen bygger sig op i løbet af akten, så du til sidst ikke kan holde til mere.

Når du får den der helt vilde forløsende følelse, så er der intet i verden, der kan ramme dig. Så ja, orgasme er rimelig vigtigt. Og den kan blive endnu bedre! Hvis du ikke har kastet dig ud anal stimulering endnu, så kan vi bare sige: Gør det.

Det er nemlig herigennem du kan opnå den berømte prostataorgasme. Det er de sensitive dele, vi skal have fat i, når kroppen skal stimuleres. Der sidder et hav af nerveender og erogene zoner i anus, hvilket gør området utroligt modtageligt overfor stimulans.

Start ud med en butt plug

Det er her, at anal sexlegetøj kommer ind i billedet. Hvis du er nybegynder, så kan du jo for eksempel prøve en butt plug. De er lette at bruge og findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer lige præcis dig.

Måske er du erfaren i anal stimulering og har behov for en stor buttplug. Eller så vil du langsomt træne anus med en oppustelig butt plug. Hvis du har prøvet at eksperimentere med at stikke en finger ind, eksempelvis når du onanerer, ved du, at det er en rimelig vild følelse.

Det kan også være, at du har ladet en partner gøre det ved dig, hvilket også kan være en pirrende fornemmelse. Hvis du slet ikke er nået så langt, så prøv dig frem. 

Stor buttplug eller lille butt plug? 

Disse slags sexlegetøj fås i mange størrelser og former. Du kan både få en lille og stor buttplug. Der er stigende efterspørgsel efter det her stimulerende produkt, og det er der naturligvis en god grund til. Blandt andet fordi det findes i så mange forskellige udgaver. Viste du f.eks. at det er muligt at få en oppustelig butt plug? 

Der skal være noget for enhver, og derfor kan du naturligvis finde dit anale sexlegetøj i lige præcis den størrelse, som du har brug for. Du kan blandt andet købe et træningssæt. På den måde kan du starte i de små og bevæge dig opad, efterhånden som du ”kommer i form”. 

Er du i forvejen en butt plug connaisseur, er der også noget for dig at komme efter. En stor buttplug kan gøre vidundere for den anale stimulering. Du kan også kaste dig ud i en version med vibrator eller måske en i glas eller metal? Verden er faktisk kun så lille, som du selv gør den, så det er bare med at komme i gang!


Hvad skal du vælge? 

Selvom det er utroligt simpelt at anvende det her produkt, så kan det godt tage noget tid at finde den helt rigtige. Der er nemlig rigtig mange versioner at vælge imellem. Hvis I er et par, så kan udvælgelsesprocessen være en sjov og pirrende oplevelse og faktisk fungere som en del af forspillet.

Men det kan også være, at du bare gerne vil have et hurtigt overblik over, hvad der er derude. For det kan være overvældende at stå overfor sådan et slaraffenland. Hvor skal du overhovedet begynde? Hvis du kun skal til at i gang med eksperimenterne, anbefaler vi, at du starter med et træningssæt eller eventuelt en oppustelig butt plug.

Når først du er kommet ordentligt i gang, så er det kun dine fantasier og præferencer, der sætter begrænsningerne. Så hvis du ikke vil begrænses, så lad være. Anskaf dig lidt forskellige udgaver, så du har til enhver stemning. Det kan også være, at du er til noget forskelligt afhængig af, om du vil bruge den til soleleg eller sammen med en partner. 

Kast dig ud i en stor buttplug

Hvis du er en af de øvede, så kan det være, at du er på jagt efter noget mere udfordrende, end hvad en standard plug kan tilbyde. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du behøver at søge væk fra en butt plug. De kegleformede nydelsesprodukter findes nemlig også i en XL-version.

Så hvis du besidder en god portion tålmodighed og tager dig tiden til at øve dig, så kan det være virkelig ophidsende at kaste sig ud i en stor buttplug. Det er altid en rigtig god ide at bruge glidecreme i forbindelse med anal stimulering.

Anus producerer nemlig ikke selv noget, der kan få tingene til at glide lettere. Det er dog særligt vigtigt, når det, der skal op, er så stort. Brug derfor en god mængde vandbaseret glidecreme, og vær lidt forsigtig ved opførelse. Så er det ellers bare med at slå dig løs!

Oppustelig butt plug eller måske en med vibrator? 

En oppustelig butt plug er faktisk super god, uanset om du kun lige er startet med at eksperimentere med analsex, eller om du efterhånden er klar til mere. Som navnet indikerer, så kan den her udgave pustet op, så den får lige præcis den størrelse, du drømmer om. Når du så er blevet vant til dit nye legetøj, kan legen rigtigt begynde. Pump den op inden du bruger den, eller gør det imens den er oppe.

Det giver altså bare et ekstra kick, når der sættes strøm til stimuleringen. G-punktet hos mænd kaldes også P-punktet, da det er prostataen, der bliver stimuleret, og som udløser den magiske mandlige orgasme. Alle vibrerende versioner vil faktisk stimulere P-punktet. Der er bare nogle, der er lavet med en let bøjning, så de rammer helt plet.


Sololeg eller sammen med en partner - Butt plugs kan det hele

Indtil videre har det handlet rigtig meget om dig og din nydelse, og det skal da heller ikke stoppe her. Men du kan sagtens dele din interesse med en partner. Du kan både bruge den som forspil, hvor du har den på i løbet af dagen og bliver stimuleret helt indtil I sammen kan kaste jer ud i lagengymnastikken.

Fortæl din partner, at du har butt plug i, så I begge kan glæde jer til senere. Du er heller ikke nødvendigvis den eneste, der får noget ud af anal stimulering, så I kan også overveje om din partner skal have en pirrende plug.

De findes nemlig både til mænd og kvinder. En oppustelig butt plug er også egnet til deling, hvis I ønsker en forskellig størrelse. Måske foretrækker du stor buttplug, hvorimod din partner foretrækker en lille. 

Alt i én

Hvem har sagt, at man ikke kan få det hele? Vidste du, at du kan vælge en variant, hvor både du og din partner bliver fuldt ud stimuleret på samme tid? Det gør der. Det er en kombineret anal dildo og klitorisvibrator. Hvabehar? Begejstringen er da til at tage og føle på. 

Hvis I er vilde med at eksperimentere i sengen og gøre legetøj til en del af akten, så er sådan en sag altså virkelig pirrende. Her får du nemlig både butt plug, vibrerende penisring og klitorisvibrator i én. Det tager altså virkelig jeres udskejelser i sengen til nye højder.

Der er gode grunde til at være to. Det kan være et frækt forspil at vælge den rigtige version sammen. I bliver pirret af både selv at blive stimuleret og se den anden blive lige så ophidset. Forspil bliver lige så spændende som resten af oplevelsen og I udvider jeres seksuelle horisont sammen.

Brug altid glidecreme

Vi slutter af med et godt råd. Vi har nævnt det flere gang, men vi vil bare lige slå et ekstra slag for glidecreme. Det får altså bare tingene til at, ja, glide lettere. Det gælder også ved brug af butt plug.

Husk også, at det skal være en vandbaseret version med mindre, der er tale om en i glas eller metal. De kan klare begge dele. 

Vi håber, at vi har fået skabt lidt blod på tanden i forhold til at eksperimentere. For hvad er mere naturligt end lysten til at gøre din sexoplevelse endnu bedre? God fornøjelse.