Viser alle 4 resultater

Bestselleren Magic Wand vibrator er ikke at tage fejl af. Hvis du ønsker et stykke sexlegetøj der er lidt kraftigere end normalt er det den power fulde Magic Wand du skal have fingrene i.
Med de forskellige hastigheder og vibrationer er du sikret en vild orgasme hver gang.

Det er ikke for sjov den er vores bedst sælgende vibrator. Den er perfekt til stimulation af klitoris, men kan også bruges ved spændte og ømme muskler. Læs mere

-34%
-28%
DKK 545,00 DKK 395,00

Hvad er en Magic Wand?

Wand eller magic Wand, som den også kaldes er vibratoren der er anerkendt verden over og vi forstår godt hvorfor! Hvis du allerede har en derhjemme, ved du godt hvad vi snakker om. Vibratoren er også blandt favoritterne her hos AltErTysTys.dk

Hvad er det egentlig for en vibrator og hvad kan den?
Helt oprindeligt, ja faktisk tilbage i 1968 hvor den første Magic Wand kom til verdenen og var med ledning, blev vibratoren brugt som et massage apparat. Det er også her af navnet Wand massager kommer fra.

Den originale Magic Wand er den helt store på 30 cm med et stort blødt hoved til at stimulere din klitoris. Vibratoren kan altså også bruges som et massage apparat til ømme muskler. Dem af ældre dato var med ledning, sådan er det heldigvis ikke længere – de fleste i dag er genopladelige, så du behøver ikke engang at skulle lede efter batterier.

I dag fås vibratoren i mange forskellige størrelser og har flere forskellige hastigheder, så den passer til alle. Desuden er en Magic Wand som ofte lavet i medicinsk silikone, der hverken irriterer eller beskadiger huden.

Den er designet til at stimulere og pirre din følsomme klitoris, men kan også sagtens føres ind vaginalt, hvis du vælger den mindre udgave vel og mærke. Kun fantasien sætter grænser for hvordan den bruges.

Magiske vibrationer

Vibratoren kaldes jo ikke for Magic Wand for ingenting. Den magiske tryllestav af orgasmer, kunne man være så fræk at kalde den, for magisk det er den!
Her hos AltErTysTys.dk er vibratoren vores absolutte bestseller. Det tager ikke ret meget mere end et par minutter før orgasmerne trænger sig på. Vores lille Magic Wand har endda 20 forskellige hastigheder og vibrationer, ja du hørte rigtigt, 20 forskellige!

Forstil dig dette scenarie: Dagen på jobbet har været lang, du er udkørt, du skal bare lige have en lur inden aftensmaden skal laves. Pludselig kommer du i tanke om din Magic Wand. Den lægger i natskuffen ved siden af sengen, som den plejer at gøre. Lige ved siden af den vandbaseret glidecreme du plejer at bruge sammen med. Ved nærmere eftertanke er det egentlig ved at være længe siden du har brugt den sidst. Måske den skulle findes frem i stedet for ellers planlagte lur.
Du stormer straks ind i soveværelset, knapper bukserne op. Du har næsten glemt hvor godt det føles og du glæder dig!
På med glidecremen og du trykker straks på tænd knappen i bunden. Der går ikke længe før hele din krop ryster og den dejligste følelse kommer. Pludselig er du slet ikke så træt længere.

Få ny energi ved flere orgasmer

En orgasme kan på mange måder give dig en helt anden livs kvalitet. Jævnlige orgasmer giver energi, overskud, du bliver gladere og ikke mindst så er det sundt. Når du får en orgasme, frigives der dopamin fra hjernen, der også kaldes for lykkestoffet. Når hjernen producere mere dopamin, gør det dig ikke kun til et gladere menneske, det gør dig også mindre stresset. Med en hverdag, som er mindre stresset, vil du have mere overskud til andre gøremål. Hvorfor ikke få en orgasme af orgasmens mester, nemlig en Magic Wand vibrator. Nu er der pludselig endnu flere fordele ved den lille tryllestav.

En orgasme kan give os et længere liv og ikke mindst fornyet livskvalitet. Selvfølgelig er der også andre ting der spiller ind, som f.eks. sund kost og søvn. Nu hvor vi taler om søvn, kan regelmæssig sex og ikke mindst orgasmer, give en langt bedre søvn. Dette sker fordi en orgasme kan fremskønne produktionen af melatonin ved de sene aften timer. Det lyder da helt magisk i sig selv ikke? Måske er sådan Magic Wand slet ikke så dum en idé.

En vibrator – flere muligheder

Mulighederne er mange med en Magic Wand vibrator. Du går måske i den tro at du har købt en vibrator kun klitoris, men så er der godt nyt når du hører alle de muligheder der er..
Brug den sammen med din partner som et frækt forspil eller under sex for en ekstra pirrende orgasme.

Selvfølgelig er der også den lækre mulighed, som hedder onani! Alle kvinder burde onanere noget mere. Det er dog desværre bare ikke tilfældet, hvilket egentlig er synd.
Prøv at tag et par uger ud af kalenderen og sig til dig selv at du skal onanere 3-4 gange om ugen. Du vil lynhurtigt mærke den forskel i livs kvalitet det kan give. Orgasmer er utroligt sunde og du lærer lynhurtigt din egen krop bedre at kende.
En Magic Wand vil opfylde et hvert ønske du måtte have for at komme i orgasme himlen og JA, du bliver afhængig.

Som om det ikke skulle være nok i sig selv, kan du faktisk også bruge den som massageapparat til ømme muskler. Bare lige husk at vask den først. Når du bruger vibratoren til massage, vil vi klart anbefale den store Magic Wand, men den lille kan også gøre arbejdet til UB. Massér de ømme muskler enten med eller uden glidecreme. Det er dog langt mere behageligt at benytte den sammen med glidecreme, blot husk at glidecremen skal være vandbaseret, så du ikke ødelægger materialet på dit sexlegetøj. Særligt når vi taler om sexlegetøj i silikone. En silikonebaseret glidecreme vil nemlig ødelægge overfladen på dit sexlegetøj i silikone, som f.eks. en Magic Wand.

Tag med, hvor du vil

En af de helt store fordele der er ved en Magic Wand vibrator er at den er vandtæt! Vibratoren egner sig derfor godt til at have med en tur i bad. Slut med orgasmer fra brusehovedet, selvom det også kan være dejligt. Det kunne også være et frækt forspil i badet med din partner. Findes der noget frækkere end en lille ekstra ven i badet, nej vel? I hvert fald ikke for os kvinder.

Vælger du vores lille Magic Wand vibrator, der i øvrigt også er testvinder, medfølger der en lille satin pose til opbevaring. Det gør den ekstrem nem at have med på farten, f.eks. i kufferten på en romantisk ferie. Batterier skal du aldrig tænke på med en Magic Wand, den er nemlig genopladelig og oplades nemt med det tilhørende USB lader kabel. Faktisk laves mere og mere sexlegetøj i dag genopladeligt. Du skal bare huske at lade den op! Men hvorfor glemme det? Du glemmer jo heller ikke at lade din telefon vel?

Uanset hvor og hvornår du bruger vibratoren er der er en ting som er sten sikkert. orgasmer kommer du aldrig til at mangle.
Er du i tvivl om hvilken Magic Wand vibrator der passer til dit behov, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi sidder klar alle ugens dage til at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Tilføjet til indkøbskurven