MAGIC WAND VIBRATOR

Vores bedst sælgende vibratorer er og bliver den ekstra kraftige magic wand vibrator. En magic wand vibrator kan kendes på sit store og fleksible massagehoved og så selvfølgelig de kraftige vibrationer. Du finder et varieret udvalg af de magiske vibratorer i forskellige størrelser og farver lige her. Læs mere

Viser alle 16 resultater


Hvad er en Magic Wand?

Wand eller Magic Wand, som den også kaldes, er vibratoren, der er efterspurgt verden over. Og vi forstår godt hvorfor! Hvis du allerede har en derhjemme, ved du godt, hvad vi snakker om. Denne Wand Vibrator er også blandt favoritterne her hos AltErTysTys.dk, og her kan du få den bedste Magic Wand, hvis vi selv skal sige det. 

Helt oprindeligt, kom den første Magic Wand til verdenen i 1968. Her var den med ledning og blev vibratoren brugt som et massageapparat. Det er også heraf navnet Wand Massager kommer fra. Men hurtigt opdagede kvinder verden over, at dette apparat ikke kun kunne bruges til ømme muskler. De kraftige vibrationer gav nemlig også anledning til brug af wands ved lidt frækkere lejligheder.

Mere end 50 år med Magic Wand vibratoren

Den originale Magic Wand er den helt store på 30 cm med et stort blødt hoved til at stimulere din klitoris. Vibratoren kan altså også bruges som et massageapparat til ømme muskler. Dem af ældre dato var med ledning. Sådan er det heldigvis ikke længere. De fleste i dag er genopladelige, så du behøver ikke engang at skulle lede efter batterier.

Siden 1968 er der sket meget med denne klitorisvibrator, og den er blevet moderniseret en del. I dag fås vibratoren i mange forskellige størrelser og har flere forskellige hastigheder, så den passer til alle. Desuden er en Magic Wand som oftest lavet i medicinsk silikone, der hverken irriterer eller beskadiger huden. Samtidig er Magic Wand Vibratoren ergonomisk og behagelig at holde ved.

Hvorfor er den så populær?

Der er en grund til, at denne klitoris vibrator kaldes for magisk. Den giver dig nemlig en helt fortryllende og eventyrlig orgasme. Der er endda høj sandsynlighed for, at du bliver ret så tryllebundet af denne frække genstand. Det er selvfølgelig farligt at udlove garanti for orgasme, men alligevel vil vi vove at påstå, at chancerne for dit livs orgasme er omtrent de 100%. Med de mange forskellige indstillinger, finder du hurtigt din favorit, som hver gang vil opfylde dine behov. 

Den er så nem at hive frem, tænde og bibbidi-bobbidi-boo – så er orgasmen i hus. Den er perfekt, hvis du lige hurtigt trænger til en god orgasme, men du kan selvfølgelig også trække seancen ud. Vores Magic Wand er nemlig nemlig god til at pirre sig selv (eller sin partner) med, da du kan skrue op og ned for hastighed og vælge forskellige pulseringer. 

Magic Wand – de magiske vibrationer

Vibratoren kaldes jo ikke for Magic Wand for ingenting. Den magiske tryllestav af orgasmer, kunne man være så fræk at kalde den, for magisk det er den! Her hos AltErTysTys.dk er vibratoren vores absolutte bestseller. Det tager ikke ret meget mere end et par minutter, før orgasmerne trænger sig på.

Vores lille Magic Wand har endda 20 forskellige hastigheder og vibrationer – ja, du hørte rigtigt, 20 forskellige! Helt specifikt gemmer wand’en på 10 forskellige hastigheder og 10 forskellige pulseringer, som du kan kombinere lige som du har lyst. Disse mange forskellige muligheder gør, at du kan sikre dig en anderledes oplevelse, hver gang du onanerer. 

Forstil dig dette frække scenarie

Dagen på jobbet har været lang. Du er udkørt. Og du skal bare lige have en lur, inden aftensmaden skal laves. Pludselig kommer du i tanke om din Magic Wand. Den ligger i natskuffen ved siden af sengen, som den plejer at gøre. Lige ved siden af den vandbaserede glidecreme, du plejer at bruge sammen med.

Ved nærmere eftertanke er det egentlig ved at være længe siden, du har brugt den sidst. Måske den skulle findes frem i stedet for den ellers planlagte lur. Du stormer straks ind i soveværelset, knapper bukserne op. Du har næsten glemt, hvor godt det føles, og du glæder dig! På med glidecremen, og du trykker straks på tænd knappen i bunden. 


Den bedste Magic Wand

Vi kan ikke sige det nok. En wand er et must i enhver kvindes natskuffe. Det er altså creme de la creme inden for verdenen af klitoris vibratorer. Dem findes der jo rigtig mange af. Og der findes også rigtig mange gode. Men hvis du ønsker det bedste af det bedste, så er det altså en Magic Wand du skal anskaffe.

Måske tænker du ”Hold da op, de smører tykt på!”. Men nej, den er altså god nok. Vi ønsker bare, at de kvinder der endnu ikke er bekendte med Magic Wand får øjnene op for de fantastiske egenskaber denne lille vibrator er udstyret med. Du finder nok også hurtigt din yndlingsindstilling, så du ved, hvordan du får den bedste orgasme ud af wand’en. 

Når kun det bedste er godt nok

Vores Magic Wands er som sagt nogle af de bedste Magic Wands på markedet. Vi er selv vilde med dem, og det er vores kunder også. Vi er stolte over at kunne tilbyde et produkt til kvinder, som altså bare er toppen af poppen inden for vibratorer. Der er så mange gode fordele og anvendelsesmuligheder ved en Magic Wand.

Faktisk kan du ikke blot nyde godt af vilde orgasmer, men brugen af en wand kan faktisk også have nogle helbredsmæssige fordele. Hvis altså du bruger den jævnligt – men det er vi ikke i tvivl om, at du kommer til. Derudover er den særdeles god at bruge under sex, så du får endnu mere stimulerende og intense orgasmer.

Helbredsmæssige fordele ved Wand

En orgasme kan på mange måder give dig en helt anden livskvalitet. Jævnlige orgasmer giver energi, overskud, du bliver gladere og ikke mindst så er det sundt. Ikke nok med at orgasmer føles dejlige, så er der en masse sundhedsmæssige fordele forbundet med dem. Listen er lang, men her får du nogle af de allermest positive virkninger af orgasmer: Du bliver mere glad, mindre stress og ikke mindst mere overskud.

Når du får en orgasme, frigives der dopamin fra hjernen, der også kaldes for lykkestoffet. Når hjernen producerer mere dopamin, gør det dig ikke kun til et gladere menneske, og det gør dig også mindre stresset. Med en hverdag, som er mindre stresset, vil du have mere overskud til andre gøremål. Hvorfor ikke få en orgasme af orgasmens mester, nemlig en Magic Wand vibrator. 

Magic Wand – mange magiske muligheder

Mulighederne er mange med en Magic Wand vibrator. Du går måske i den tro, at du har købt en vibrator kun til klitoris, men så er der godt nyt, når du hører alle de muligheder. En orgasme kan give os et længere liv og ikke mindst fornyet livskvalitet. Selvfølgelig er der også andre ting der spiller ind, som f.eks. sund kost og søvn.

Nu hvor vi taler om søvn, kan regelmæssig sex, og ikke mindst orgasmer, give en langt bedre søvn. Dette sker fordi en orgasme kan fremskønne produktionen af melatonin ved de sene aften timer. Det lyder da helt magisk i sig selv ikke? Måske er sådan en Magic Wand slet ikke så dum en idé.

Få en fantastisk onani oplevelse

Selvfølgelig er der også den lækre mulighed, som hedder onani! Alle kvinder burde onanere noget mere. Det er dog desværre bare ikke tilfældet, hvilket egentlig er synd. Prøv at tag et par uger ud af kalenderen og sig til dig selv at du skal onanere 3-4 gange om ugen. Du vil lynhurtigt mærke den forskel i livskvalitet det kan give.

Orgasmer er utroligt sunde og du lærer lynhurtigt din egen krop bedre at kende. En Magic Wand vil opfylde et hvert ønske du måtte have for at komme i orgasmehimlen og JA, du bliver afhængig. Nu er der pludselig endnu flere fordele ved den lille tryllestav.


Brug den med din partner

Vores Magic Wand vibrator er ikke kun egnet til solo-leg. Den er også yderst populær blandt par. Både under forspil og sex. Din partner kan bruge den til at pirre og tirre dig, så du er ekstra opstemt og følsom, når selve samlejet går i gang. Den kan også bruges til at stimulere på andre erogene zoner end klitoris, så du bliver ekstra ophidset og tændt. 

Det vil din mand uden tvivl også være helt vild med. Faktisk kan I også eksperimentere med at bruge vores Wand på din partners penis. Vibratorer er nemlig ikke bare forbeholdt kvinder. Mænd kan også opnå rigtig meget nydelse af de magiske vibrationer. Prøv f.eks. at bruge vibratoren ved penishovede, streng og mellemkød. Han vil garanteret også opnå en lækker og ophidsende stimulation. 

Massér dine ømme muskler

Som om det ikke skulle være nok i sig selv, kan du faktisk også bruge den som massageapparat til ømme muskler. Bare lige husk at vask den først. Når du bruger vibratoren til massage, vil vi klart anbefale den store Magic Wand, men den lille kan også gøre arbejdet til UG. Massér de ømme muskler enten med eller uden glidecreme.

Det er dog langt mere behageligt at benytte den sammen med glidecreme, blot husk at glidecremen skal være vandbaseret, så du ikke ødelægger materialet på dit sexlegetøj. Særligt når vi taler om sexlegetøj i silikone. En silikonebaseret glidecreme vil nemlig ødelægge overfladen på dit sexlegetøj i silikone, som f.eks. en Magic Wand.

Tag den med i badet

Endnu en fordel ved den fantastiske wand er, at den er vandtæt. For det første skal du ikke bekymre dig om, at glidecreme, vand og rensemiddel trænger ind i vibratorens mekaniske dele. For det andet gør det, at du med fordel kan tage din magiske tryllestav med i badet.

Vi kvinder ved allerede, hvor dejligt det er at onanere i badet – om det er under en bruser eller i karbad. Det varme vand og behagelig dampe gør bare onani endnu mere stimulerende og frækt. Det kunne også være et frækt forspil i badet med din partner. Findes der noget frækkere end en lille ekstra ven i badet, nej vel? I hvert fald ikke for os kvinder.

Nyd de kraftige vibrationer fra en Wand 

Vælger du vores lille Magic Wand vibrator, der i øvrigt også er testvinder, medfølger der en lille satin pose til opbevaring. Det gør den ekstrem nem at have med på farten, f.eks. i kufferten på en romantisk ferie. Batterier skal du aldrig tænke på med en Magic Wand.

Alle vores wands er nemlig genopladelige og oplades nemt med det tilhørende USB lader kabel. Faktisk laves mere og mere sexlegetøj i dag genopladeligt. Du skal bare huske at lade den op! Men hvorfor glemme det? Du glemmer jo heller ikke at lade din telefon vel.

Fleksibel og nem at bruge

Derudover er selve vibrator-hovedet fleksibelt, som gør, at du nemt kan bruge den lige fra den vinkel du ønsker. Vores wands er lavet af medicinsk silikone, som er et dejlig blødt og lækkert materiale.  Uanset hvor og hvornår du bruger vibratoren, er der er en ting, som er stensikkert. Orgasmer kommer du aldrig til at mangle.

Den er designet til at stimulere og pirre din følsomme klitoris, men kan også sagtens føres ind vaginalt, hvis du vælger den mindre udgave vel og mærke. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan den bruges. Er du i tvivl om hvilken Magic Wand vibrator, der passer til dit behov, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar alle ugens dage til at kunne hjælpe dig bedst muligt.