G-PUNKTS DILDO

Stimuler dit G-punkt med en dildo, der er designet til formålet. Med en G-punkts dildo kan du nemmere ramme og stimulere det følsomme punkt. Det kan give en mere intens og dyb orgasme. Vi har et bredt udvalg af G-punkts dildoer i varierende designs og størrelser. Ønsker du vibrationer? Så er det en G-punkts vibrator, du skal have fat i. 

Viser alle 13 resultater


Hvordan er en g-punkts anderledes fra en almindelig dildo?

Den største forskel på en almindelig dildo og en G-punkts dildo ar, at G-punkts dildoen er designet til at ramme kvindens G-punkt. Er du dildo jomfru tilråder vi, at man vælger en mindre dildo til at starte med og måske endda en der er formet som en ægte penis. Det er en anden følelse at udøve solosex med en dildo.

Ellers er en G-punkts dildo designet til at give kvinden dybere og kraftigere orgasmer, da stimulering af G-punktet er en helt unik og fantastisk følelse. G-punktet er et særligt område i skeden der er ekstra følsomt.  Vi vil så gerne have, at du kommer lidt mere, så vi har et gjort et grundigt stykke arbejde for at finde de bedste G-punkts dildoer til jer.

Den buede tip gør hele forskellen på en G-punkts dildo!

En G-punkts dildo er nem at genkende fra en almindelig dildo. G-punkts dildoen er formgivet med en buet tip, eller spids, der skal rammer kvindens G-punkt. G-punktet er en erogen zone, der sidder 3-5 cm oppe i kvindens skede. Man kan beskrive den som en slags nubret pude der er placeret ud mod maven inde fra skeden.

Foruden brugen af en G-punkts dildo, er det nemmest at lokalisere G-punktet med en finger. Fortvivl ikke, hvis du ikke finder den med det samme. Det kræver ind i mellem lidt øvelse, og som altid gør øvelse mester. Når du har fundet det, kan du fortsætte med din G-punkts dildo og øje fornøjelsen.

G-punkts dildo – vidunderlig til fantastisk vandleg

Vores G-punkts dildoer er lavet i vandtæt materiale, så den er lige til at tage med i bad. Vælg en med sugekop og få nogle dejlige, frække timer i brusekabinen. Der findes ikke noget mere lækkert end at stimulere sig selv, mens vandet fra bruseren rammer din nøgne hud.

Luften er tung af varme og ruderne er dugget til på vinduerne. Du er alene. Du sender et blik mod badekarret, fylder det og henter din bedste silikone sexpartner fra natbordsskuffen. Nedsænkningen i badekarret gør dig varm i kroppen og en god time begynder i selvforkælelsens navn.

Fleksibelt skaft på din G-punkts dildo

Visse G-punkts dildoer er udstyret med et fleksibelt skaft, der tilpasser sig kroppens bevægelser. Uanset om du bevæger dig i vild ekstase eller langsomme, sensuelle bevægelser. På nogle af vores G-punkts dildoer er der designet et løftehåndtag, som sikrer dig en od kontrol og bevægelighed i brugen af G-punkts dildoen.

Det hele er designet til at tilpasse sig til anatomien hos brugeren. Det er brugervenligt, da det fleksible design gør, at alle kan bruge en. Der ud over, sikrer designet en god ergonomi. Både for musklerne inde i underlivet, men også håndens position mens du bruger den. Det er win/win for alle!

G-punkts dildoen med de kraftige vibrationer

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de dejlige følelser som en vibrator kan tilføje lidt solosex med din G-punkts dildo. For at undgå akavede positioner med en lille bullet vibrator i den ene hånd og en G-punkts dildo i den anden, her et eller andet genialt menneske kombineret begge og opfundet G-punkts vibratoren.

En G-punkts vibrator giver ekstra stimulation i form af de kraftige vibrationer, dildoen udstøder. Der er en god idé, ikke at bruge vibrationerne alt for ofte. Der kan ske det, at du vænner dig så meget til de kraftige vibrationer, at du kan blive følelsesløs og så er nødt til at få endnu kraftigere vibrationer, for at kunne mærke det. Så, alt med måde og det gælder også en vibrator.  


Feminint og frækt design af din G-punkts dildo

Designet på ens G-punkts dildo kan være alt afgørende for, om du vælge en fra eller til. Vi har G-punkts dildoer i mange forskellige farver og udformninger. Fun Factory laver eksempelvis nogle labre produkter i friske og kraftige farver. De flotte og klare farver giver dem et feminint, frækt og stærk udseende, der tiltaler alle.

Er det en realistisk udseende G-punkts dildo der gør dig våd i trussen, så har vi et skønt udvalg. I næste afsnit, kan du læse lidt om vores udvalg af naturtro G-punkts dildoer. Uanset, hvad der tænder dig, har vi et bredt udvalg. Har du brug for at mærke dildoen før du køber den, kan du altid tage et smut ned i vores butik i Paradisgade i Aarhus C.

Realistisk udseende G-punkts dildo?

Selvom de friske farver på en G-punktsdildo er lækre, så er der noget virkelig frækt over at bruge en realistisk udseende G-punkts dildo. Med dens naturtro udseende, den tydelige glans og detaljerigt udformede årer, giver den en god illusion over den virkelige vare.

Over de sidste år er producenterne blevet utroligt dygtig til at give realistiske dildoer en næsten en-til-en oplevelse, som havde du sex med en ægte penis. Materialerne er ofte lavet i et silkeblødt materiale, det er fleksibelt og med flotte penishoveder.

G-punktsdildoen findes også som strap-on dildo

Skal aftenen have et ekstra kink, kan visse G-punktsdildoer bruges som strap-on dildo. Gå efter en dildo med sugekop, som sædvanligvis kan bruger på et harness. Det er vigtigt lige at tjekke om dildo og harness passer sammen. Tænk sig at vente spændt på posten, endelig få besked om at pakken er kommet og bruge resten af dagen på at drømme om en fræk aften. Og så passer sagerne ikke sammen. Vildt ærgerligt!

Nogle G-punkts dildoer er også designet til at være en såkaldt P-punktsdildo. Det vil sige, at den kan bruges analt, så den kan stimulere mændenes prostata. Prøv pegging og udforsk, hvad det gør for jeres sexliv at bytte om på kønsrollerne. I kan kun lære noget nyt om jeres parforhold.

Egenomsorg og solosex med din G-punkts dildo

Få det bedste ud af solosex og bliv mester i egen-omsorg. Solosex er dejligt, hvis der ikke lige er en at dele sengen med. Man kan bruge mange timer på at udforske sig selv og lære sig selv bedre at kende, når man kun har sine egne lyster og drifter at tænke på.

Solosex er et oplagt tidspunkt at undersøge det sagnomsuste G-punkt. Nogle kvinder mærker det med det samme og andre skal øve sig lidt. Prøv først, om du kan finde det med en finger. Lav en lokkebevægelse med din pegefinger og mærk den skønne følelse. Når du er klar, kan du opgradere fingeren med G-punktsdildo og fingeren kan få fri til andre spændende undersøgelser på din krop.

Brug din G-punkts dildo med din partner

Når du har lært dig selv bedre at kende under de mange omsorgsfulde solosex sessioner, er det måske ved at være på tide at introducere en partner i underholdningen. Det kan give nogle helt andre og uventede sex oplevelser, når en partner skal bruge en G-punkts dildo på dig.

Formentlig er de komplet uvidende om lige præcis dit G-punkts placering og I kan derfor få mange hyggelige timer til at gå med G-punktsudforskning. Når du overlader din G-punkts dildo i hænderne på din partner, overlader du også kontrollen til hende eller ham. Det i sig selv tilføjer en ekstra dimension til sex med G-punkts dildoen. Vi hepper på jer, hver gang en køber en G-punkts dildo.  


Få gnisten tilbage med en g-punkts dildo

Der kan være mange årsager til den manglende sexlyst. Fx. har man måske været i et parforhold i mange år og er faldet ind i en kedelig hverdagsrutine, hvor det er de sammen sexstillinger igen og igen, eller hurtige quickies, fordi man ikke rigtig gider.

Ofte handler det om at tænde begæret mellem hinanden igen og det kan kræve, at der skal hjælp til med et sexlegetøj. En G-punkts dildo er her et fantastisk værktøj til at genskabe lyst og kendskab til sin partner. Som ekstra krydderi, kan I starte med at smøre en smule Viva Cream på klitoris, så I er sikret en god begyndelse.

G-punkts dildoen kan bruges analt

Anal sex er både skønt og herligt. Hvis du ikke har prøvet endnu, så kast dig endelig ud i det. Hvis du er nervøs over at skulle bruge en G-punkts dildo analt, så er det er en god idé at bruge en afslapningsspray til anus. Derudover, kan man starte med en butt plug, så anus er godt udvidet inden dildoen entrerer.  

Som nævnt tidligere, er visse G-punkts dildoer designet til også at kunne bruges som P-punkts dildoer. Det vil sige at de er lavet til både at stimulere klitoris såvel som anus. P-punktet er som bekendt den mandlige version af G-punktet, så snyd endelig ikke din mand for en orgastisk stimulering af hans P-punkt. Husk glidecremen!

Glidecreme er også vigtigt ved brug af en G-punkts dildo

Vi skriver om glidecreme igen og igen, men det altså bare brandvigtigt at bruge en god glidecreme. Hvorfor? Jo, det er der flere årsager til, men det er bare utroligt vigtigt at sexlegetøjet glider ordentligt ved brug. Særligt ved anal brug, da anus ikke kan blive våd ligesom en skede kan.

Husk at tjekke, hvad dit sexlegetøj er lavet af, når du vælger en glidecreme. Tænk også over, hvor glidecremen skal bruges henne. Skal du bruge en glidecreme til skeden, er det vigtigt at det er en vandbaseret glidecreme, så skeden ikke tørrer ud. I det hele tager er glidecreme bare det der skal til for at få en vidunderlig sexet og fræk aften.  

Hvilket materialer er en G-punkts dildo lavet af?

G-punktsdildoer kan være lavet af flere forskellige typer af materialer. Bla. TPE, jelly og silikone. Alle dildoerne er lavet i et ikke-porøst materiale. Er din hud følsom mellem benene, så fortvivl ej. Vi har jeres velbefindende højt på vores prioriteringsliste, så alle vores g-punkts dildoer er lavet i allergivenligt materiale.

Særligt silikone er et yderst behageligt at bruge! Det er et glat og lækkert materiale, som føles helt eventyrligt ved brug. Ved G-punkts dildoer lavet af silikone skal du vælge en vandbaseret glidecreme. Prøv fx. denne fra PJUR, som er vores mest populære glidecreme. Både på grund af, at den er nem at bruge og på grund af dens diskrete design.

Forsendelse af din G-punkts dildo

Der er ingen tvivl om at køb af sexlegetøj er en privat affære, som vi selvfølgelig tager hånd om. Vi vil have, at du er helt tryg ved at handle hos os. Derfor sender vi pakken uden mærkat og navnet på vores butik, så du kan handle diskret uden nysgerrige tanker fra postbuddet.

Vi tilstræber hurtig levering, så du får din pakke inden for 1-3 hverdage. Bestil inden kl. 18 og vi sender samme dag. Skulle du have lyst til at se sexlegetøjet og få en fornemmelse af størrelse, materiale og funktion, er du velkommen i vores fysiske butik i Aarhus C. Har du spørgsmål til produktet vil vores dygtige og professionelle ansatte vejlede jer. Der er ikke det, du ikke kan spørge om.