SVAKOM

Svakom er et high-end sexlegetøjsbrand, der er garant for høj kvalitet, smukke designs og brugervenlige funktioner. Det amerikanske mærke har indtaget verden med deres innovative produkter, der tager nydelse til nye højder. I deres sortiment finder du sexlegetøj til både kvinder, mænd og par, der alle bærer præg af et elegant og intelligent design. Du kan se vores fulde sortiment fra Svakom lige her og finde det sexlegetøj, der imødekommer netop dine behov og ønsker.

Viser alle 19 resultater


Hvem er Svakom?

Svakom er et amerikansk mærke der første gang så dagens lys i 2012. Missionen bag bygger på et ønske om at skabe intelligente og elegante løsninger lavet i den bedste kvalitet, der samtidig følger og skaber trends inden for markedet for sexlegetøj.

Til trods for den ambitiøse målsætning må man sige, at det er lykkedes for dem. Siden 2012 har mærket kun vokset sig større med deres nyskabende produkter, der tager velkendte modeller og giver dem nyt liv med innovative funktioner og elegante udformninger.

Det der virkelig gjorde, at Svakom slog igennem, var deres 2013 lancering af det første endoskop sexlegetøj Siime. Siime er verdens første vibrator med kamera. Med dette gav Svakom brugerne mulighed for at komme helt tæt på og opleve en ekstra intim nydelse, hvad end de er alene eller sammen med en partner.

Luksusbrand med fokus på kvalitet og design

Går du op i både god kvalitet og smukt design, når det kommer til dit sexlegetøj? Så kan du med god grund vælge sexlegetøj fra Svakom. Det amerikanske mærke er nemlig et af de mest kvalitetsbevidste mærker inden for markedet for sexlegetøj.

Det vil sige, at de skaber holdbare produkter, du kan nyde i mange år. Dette er både takket være deres tekniske know-how samt deres fokus på materialer af høj kvalitet. Deres produkter er altså god kvalitet fra inderst til yderst. Du kan derfor også trygt bruge dem helt intim.

Udover et stort fokus på at bruge holdbar og kvalitetssikker teknologi og materialer, så er det endelige finish også utrolig vigtigt. Derfor får du også et design, der er gennemført og er udtænkt med tanke på brugervenlighed og æstetik.

Miljøvenligt sexlegetøj for nydelse med god samvittighed

Flere og flere efterspørger miljøvenligt sexlegetøj. Det har dog fra starten været en del af Svakoms varemærke. Deres produkter er nemlig lavet med tanke på miljøet og de har flere CSR-initiativer, der fokuserer på miljøbeskyttelse. Du kan derfor også vælge deres produkter med god samvittighed.

Deres silikone er af medicinsk kvalitet. Det vil sige, at den er fuldstændig hudvenlig. Det er ligeledes et materiale, der er allergivenligt og nemt at holde rent. Materialet sikrer dig altså et skånsomt produkt, der samtidig har en god holdbarhed.

Silikone er et miljøvenligt alternativ til plastik, netop på grund af silikonens lange levetid. Silikone er fremstilles af naturlige ingredienser, der efterfølgende er blevet syntetisk behandlet. Det er et meget modstandsdygtigt materiale, der har en lang holdbarhed. Du kan derfor nyde dit Svakom sexlegetøj i mange år.


Prisvindende og innovativt sexlegetøj

Det er ikke gået uset hen, at Svakom har skabt nogen ret innovative designs gennem årene. De er nemlig blevet anerkendt flere gange for deres arbejde med internationale priser. Derfor finder du også priser som RED DOT Award, IF Design Award og Golden Pin Designs Award blandt deres samling.

Du kan finde Svakoms produkter i mere end 70 lande, og det er faktisk et af de hurtigst voksende mærker inden for sexlegetøj. Det er særligt deres innovative tilgang til sexlegetøj, der har vundet dem stor anerkendelse.

Uanset om det er vibratoren med kamera i, det selvvarmende sexlegetøj eller det smarte Intelligence Mode, så bliver det amerikanske mærke ved med at overraske. Du kan derfor altid regne med de nyeste og mest smarte funktioner, når du vælger deres sexlegetøj.  

Smarte funktioner og egenskaber

Deres sexlegetøj kan ikke bare vibrere – ofte kan det så meget mere end det. Det amerikanske mærke er kendt for deres sjove og smarte funktioner. Disse særlige egenskaber tager deres produkter til helt nye højder og gør din oplevelse til noget helt særligt.

Deres Intelligence Mode er et godt eksempel. Denne indstilling fås i stort set alle deres produkter. Med den skifter sexlegetøjet selv mellem de forskellige indstillinger, men det er ikke helt tilfældigt, hvordan den skifter. Med Intelligence Mode bliver du nemlig varmet stille og roligt op.

Indstillingen er udarbejdet, så den skal imitere, hvordan du sammen med en partner ville starte ud med pirrende forspil og ende i vild ekstase. Derfor starter programmet også med lette og blide vibrationer, hvorefter den opbygger til et mere og mere intenst klimaks.

Til dig der værdsætter godt design

Er det ikke kun vigtigt, at dit sexlegetøj har de nødvendige funktioner? Må det også gerne være flot og elegant at se på? Så kan du roligt kigge lige her. Det amerikanske mærke laver nemlig ikke bare produkter med nyskabende funktioner.

Deres sexlegetøj er ligeledes lavet i flotte former med stilfulde og elegante detaljer. Hele udtrykket bliver utrolig smukt, og du kan derfor nyde både synet og følelsen af sexlegetøjet. Deres produkter er også lavet i et dejligt silikonemateriale, der giver en flot og blød overflade.

Alt i alt får du et produkt, der er fremstillet med fokus på funktion, kvalitet og design. Det er altså tre vigtige elementer, der alle spiller sammen til at give dig den bedste oplevelse. Du får derfor også et produkt, du kan nyde i mange år fremover, og som kan bringe mange nydelsesfulde stunder med sig.


Svakom – sexlegetøj til alle

En glædelig nyhed er, at alle kan nyde det smukke og innovative sexlegetøj fra Svakom. De skaber nemlig produkter til både kvinder, mænd og par. Der er altså altid en god grund til at kigge i vores sortiment af deres populære produkter, når du er på jagt efter noget nyt legetøj.

Husk at meget sexlegetøj faktisk kan bruges af både single mænd og kvinder såvel som forskellige par. Når det kommer til sexlegetøj, handler det om at bruge sin fantasi og virkelig lege med det nye udstyr. På den måde kan du opdage nye former for nydelse og flere anvendelsesmuligheder med dit sexlegetøj.

Er du i tvivl om hvad det enkelte produkt kan, kan du altid læse mere om det. Alle vores produkter har en udførlig produktbeskrivelse, så du kan læse om funktioner, materiale, rengøring og brug. Du kan derfor skabe dig et godt overblik over sortimentet og finde det rigtige produkt til dig.

Find en favorit til både ham og hende

Både mænd og kvinder kan finde sexlegetøj fra Svakom. Mange af deres første produkter fokuserede på kvindens nydelse, men de har løbende udvidet deres sortiment, så det nu indeholder produkter til alle. For kvinder er det selvfølgelig vibratorer, der er den helt store succes.

En vibrator kan dog være mange ting, og den kan være til både klitoris, G-punktet og anal stimulering. Til mænd finder du prostata stimulatorer og masturbatorer. Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig også sexlegetøj lavet specielt til par. Disse kan ofte også bruges når du er alene.

Grunden til at de kaldes sexlegetøj til par er, at de måske har en særlig god anvendelse, hvis I er to. Generelt er der rig mulighed for at lege med vibratorer, masturbatorer og anal sexlegetøj som par. Lad dig ikke indskrænke og se mulighederne, når du vælger dit nye legetøj.

Find dit Svakom sexlegetøj hos Tys Tys

Du kan med god grund finde dit Svakom sexlegetøj lige her. På vores webshop har vi et stort udvalg, og du kan læse mere om de enkelte produkter. Med få klik kan du finde det helt rigtige sexlegetøj og med vores hurtige og diskrete levering, kan du uden bekymringer købe dit sexlegetøj online.

Vil du gerne se nærmere på vores udvalg, er du altid velkommen i vores sexshop i Aarhus. Her finder du alle de produkter, vi også har online. Vi har flere udstillingsmodeller, så du kan føle kvaliteten og se det smukke design i levende live.

Vores dygtige personale står også altid klar til at hjælpe dig og give dig gode råd og vejledning, hvis du ønsker det. På den måde kan du være sikker på, at du får det helt rigtige med hjem. Har du spørgsmål til din ordre eller et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.