Sexshop Aarhus – TysTys har både en online sexshop og en fysisk sexbutik i hjertet af Aarhus

Du kan se vores store udvalg af sexlegetøj HER. Velkommen til Alt Er Tys Tys eller Tys-Tys, som mange kalder os. Bor du i Aarhus, kender du os nok som sexshoppen i Paradisgade, men vi er meget mere end det. Vi handler nemlig både med hele Danmark via vores webshop, men har også en af Danmarks flotteste fysiske sexshops i Paradisgade 17, Aarhus C.

Alt Er Tys Tys er ikke en helt almindelig sexshop. Vi er ikke som så mange andre store virksomheder, der sælger sexlegetøj. Vi har nemlig en lang fortid bag os, og kan derfor kalde os Danmarks ældste sexshop. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi er Danmarks største sex shop, men det har vi heller ikke planer om at blive.

I stedet har vi en vision om, at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj i høj kvalitet til rimelige priser. Vi synes nemlig alle fortjener et godt og ikke mindst sjovere sexliv, hvorfor vi er en sexshop med erotisk legetøj og tilbehør i alle prisklasser.

Den personlige kontakt er hele grundlaget for vores forretning. Hos os er du ikke bare et nummer i køen, uanset om du handler online eller besøger vores fysiske butik i Aarhus. Du kan altid være sikker på en personlig vejledning. Vi gør altid vores bedste for, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Se vores mest populære sexlegetøj lige nu

Billigst på PriceRunner
-65%
kr. 99,00 kr. 35,00
Billigst på PriceRunner
-43%
kr. 270,00 kr. 155,00
Billigst på PriceRunner
-43%
kr. 270,00 kr. 155,00
Billigst på PriceRunner
-56%
kr. 79,00 kr. 35,00
Billigst på PriceRunner
-43%
Billigst på PriceRunner
-39%
Forårstilbud
kr. 99,00 kr. 60,00
Billigst på PriceRunner
-16%
kr. 2.095,00 kr. 1.750,00
Billigst på PriceRunner
-30%
Køb sexlegetøj i sexhsop Tys Tys i Aarhus.

Du finder os her:

Paradisgade 17, 8000 Aarhus C

Parkering:

Der findes et hav af parkeringspladser mod betaling langs Paradisgade eller i P-huset ved siden af (se kort):

P-Hus Latinergården
Borggade 6, 8000 Aarhus C

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 11.00 – 19.00
Fredag – Lørdag: 11.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 17.00
Helligdage: LUKKET

PARKERING

Har du spørgsmål til vores sexshop?

Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. Der er ingen spørgsmål, der er dumme. Du kan roligt spørge os om alt – lige fra egne erfaringer til råd om diverse sexlegetøj.

Bor du i Aarhus, kan du blot kigge ned til os i shoppen, ellers er du mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en mail. Vi bestræber os altid med at besvare alle spørgsmål hurtigst muligt.

Vi kommer også gerne med forslag til forskelligt legetøj både til mænd og kvinder. Det kan være svært at finde rundt i junglen af erotisk legetøj, hvorfor vi gerne vil gøre det så let som overhovedet muligt. Find vores kundeservice HER.

Få et bedre sexliv som par med sexlegetøj

Danmarks ældste sexshop med over 50 års erfaring

Bag Tys-Tys står Michael Lange og Christian Adelsparre, som ejer sex shoppen beliggende i Paradisgade 17, Aarhus C. Det er Danmarks ældste sexshop med over 50 år på bagen. ”Siden 1967 har sexshoppen været drevet som en sexbio og sexklub, samt en fysisk butik med diverse sexlegetøj og tilbehør” lyder det i Lokalavisen.dk.

Vi har derfor stor erfaring med sexlegetøj, og ved hvordan man driver en sund og god forretning. Vi er ikke nye indenfor branchen og med den erfaring i bagagen sikrer vi, at du som kunde altid får sexlegetøj i høj kvalitet og i godkendte materialer.

Kig indenfor i vores butik

lelo i den nye butik
fleshlight til mænd
fun factory væggen
obsessive
Glidecreme på alle hylder
vores flotte disk sexshop Aarhus

LELO - Det luksuriøse brand med flair for detaljerne

Fun Factory - En af de største producenter af sexlegetøj i Europa

Fleshlight - verdens mest sælgende produkt til mænd

Satisfyer - Det farverige brand med priser alle kan være med på

Vores store interesse for sexlegetøj er ikke til at tage fejl af

Vores historie og interesse for sexlegetøj er ikke til at tage fejl af. Med vores erfaring kan vi vejlede dig bedst muligt i forhold til de spørgsmål, som du måtte have. Vi kan både vejlede dig over telefon, mail og i vores sexshop i Aarhus.

Vores søde og kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Er du i tvivl om hvorvidt en bestemt dildo, er noget for dig, så kan du se, mærke og føle den i vores sex shop i Aarhus. Vi synes selv, at det kan være en god hjælp, især når man handler online. Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 15% rabat på din første eller næste ordre

Sexshop Aarhus – Kunsten at have det rigtige udvalg

For os handler det om at have det rigtige udvalg. Det udvalg som vores kunder elsker og kommer igen for. Vi lytter nemlig rigtig meget til vores kunders behov. Derfor får vi også løbende nye varer ofte efter direkte efterspørgsel fra vores kunder. I vores sexshop i Aarhus gør vi meget ud af at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Hos os er du ikke bare et nummer i køen.

Vi har et bredt udvalg af forskellige vibratorer, dildoer, onaniprodukter og meget mere. Der kommer hele tiden nyt til, og det er et marked i stigende vækst. Vi har en finger på pulsen og sørger altid for at have det rigtige udvalg i vores sexshop.

Sexlegetøj i alle prisklasser og for enhver smag

Vi har sexlegetøj i alle prisklasser og noget for enhver smag. Du skal aldrig være nervøs for at stille spørgsmål, for ingen spørgsmål er dumme – det er det, vi er her for. Har du et bestemt ønske om noget sexlegetøj, vi ikke har på hylderne – så sig det til os. Så vil vi undersøge, om det kan bestilles hjem til dig.

Vi synes, det er utrolig vigtigt at have sexlegetøj i alle prisklasser, så alle kan være med. I vores sexshop i Aarhus har vi rigtig mange kunder, som er studerende, og de har fortjent erotisk legetøj ligesom alle andre. Er du på jagt efter et godt tilbud, så tag et kig under vores tilbud, der vil du altid kunne gøre et godt kup på flere af vores lækre varer.

Visionen om at blive den bedste sexshop

Vi har en vision om at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj. Vi udvælger nøje hvert stykke legetøj, så det er af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Vores vision er derfor ikke at blive den største sexshop, da vi er kræsne i vores tilgang til branchen, og kun vælger det bedste til vores kunder.

Vi kunne aldrig drømme om sælge noget sexlegetøj, vi ikke selv ville købe, hvorfor vi også altid kvalitetstester vores legetøj, inden det kommer på hylderne i vores sex shop, samt på vores online shop. Kigger du forbi vores butik i Aarhus, vil du altid få en personlig vejledning.

Mission – Sex skal være sjovt

Sex er sundt, og sex skal være sjovt. Vi har en mission om, at sex skal være for alle myndige personer, og alle der har lyst. Hos os er der plads til alle uanset køn, alder og lyster. Intet skal være skamfuldt eller flovt. I stedet skal der være plads til forskellighed på alle fronter i livet – også i sexlivet.

Med sexlegetøj kan du eksperimentere og udforske dig selv og dine grænser. Med det rette udstyr kan du forbedre dit sexliv eller nyde dit nuværende fantastiske sexliv endnu mere. Som både online og fysisk sex shop er vi med til at gøre sexlegetøj tilgængeligt for alle i hele Danmark.

En sex shop med plads til alle

Vores kerneydelse er at sælge sexlegetøj i højeste kvalitet til lave priser med hurtig og diskret levering. Gennem vores online shop kan du netop det. Hos Tys-Tys pakker og leverer vi altid din ordre i en diskret emballage, og ingen får nogensinde af vide, at der ligger noget frækt legetøj i pakken.

Desuden pakker vi alle ordre samme dag, som vi modtager den, og du får derfor din pakke hurtigst muligt. Du er også velkommen til at hente din pakke i vores sexshope i Aarhus. Der er derfor rig mulighed for at få dit sexlegetøj hjem hurtigt, effektivt og ikke mindst på diskret vis.

Bestil dit legetøj hjemmefra sofaen

Via vores online sex shop kan du sidde hjemme i sofaen og bestille legetøj til din næste frække fantasi – nemt og uden de mindste problemer. Skulle du have spørgsmål, kan du altid kontakte vores søde kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Det kan også være, du sidder i sofaen med din partner, og bliver inspireret til et sjovere sexliv. Mange kan godt lide at bruge vores webshop, inden de besøger os i butikken. Det er altid rart at danne sig et overblik over udvalget, inden man træder ind i den fysiske sexshop.

TysTys er bygget på vores værdier

Vores forretning er bygget på vores værdier. Det er ikke kun værdier i forhold til vores sexshop, men også vores tilgang til livet generelt, som vi tager med, i alt hvad vi foretager os. For os handler det hele om brugeroplevelsen, hvorfor vi vægter den personlige kontakt meget højt.

Handler du online, vil du altid modtage en pakke, som er flot pakket ind i silkepapir. Intet er tilfældigt hos os. Bor du i Aarhus eller omegn, og kommer du forbi vores fysiske sexshop, vil du altid blive mødt af et smil fra vores imødekommende personale.

Professionalisme er en selvfølge hos os

Vores forretning er bygget på vores professionelle tilgang til både fysisk handel og online handel. Selvom vi ikke er så stor en online shop (endnu), er alt professionelt tilrettelagt og gennemtænkt. Fra udseende, til kategori opdelingen og til du står med dine varer i hånden.

Sex er noget af det mest naturlige, der findes, så hvorfor er sexlegetøj ikke også det? Vi er en sexshope, der gerne vil bryde det tabu og gøre brugen af sexlegetøj til en normal del af hverdagen i de danske hjem. Af samme grund skal du heller ikke være nervøs for at besøge vores butik i Aarhus.

Engagement – En sex shop, hvor du ikke bare er et nummer i køen

Vi er dybt engagerede i, at du som kunde får besvaret de spørgsmål som du måtte have, og ender med at få den eller de varer, som du får allermest glæde ud af. Vi er engagerede fra det øjeblik, hvor du klikker ind på vores online shop, til at du beslutter dig.

Vi er også engagerede i at give dig den bedste oplevelse både med købet, men også med dit sexlegetøj. Handler du i vores fysiske sex shop, er det dig som kunde, der er i centrum. Vi tager hensyn til dine behov og giver gerne råd og vejledning, om alt du måtte have spørgsmål til.

Nytænkning indenfor sexlegetøj

Markedet for sexlegetøj er stort, og det er konstant i en rivende udvikling. Vi forsøger derfor altid at orientere os om, hvilke nye produkter der kommer på markedet, og hvilke tendenser der viser sig. Det er både i forhold til sexlegetøj, men også omkring online handel.

Vi oplever rigtig tit at modtage spørgsmål omkring brug, vedligehold og ikke mindst opladning af f.eks. genopladelig legetøj. Det er også en af grundene til at du kan finde videoer under flere af vores produkter, der forklarer netop dette. Vi skriver også jævnligt blogindlæg, hvor vi går i dybden med diverse produkter og lyster.

Sexshop med personlighed

Hos os sidder der rigtig mennesker bag skærmen, hvis du handler online. Vi brænder for at give dig en personlig service og betjening, da du betyder noget for os. Når du ringer til os, for at få vejledning, så sidder vores søde medarbejdere og gør sit bedste for at besvare dine spørgsmål.

Det er desuden også altid dem, du vil finde i vores sexshop i Aarhus TysTys. Vi giver gerne vores personlige erfaringer om produkterne, hvis vi har kendskab til dem. På den måde, får du en oprigtig og ærlig service. Den personlige relation betyder meget for os, og vi ved, at det også har stor betydning for vores kunder. Vi har nemlig mange faste kunder, der kommer igen, og altid handler deres sexlegetøj i vores sexshop.

Gode råd og vejledning er en selvfølge hos os

Du kan altid være helt sikker på at få den bedste vejledning og ikke mindst de bedste råd om brugen af sexlegetøj med på vejen, når du handler hos os. I vores sexshop betyder personlig betjening alt. Ingen spørgsmål er dumme, du spørger bare løs. Om det er i vores fysiske butik eller online, kan du altid få svar på dine spørgsmål.

Vi sidder klar både i butikken i Aarhus og på telefon alle ugens dage. Vi holder kun lukket den 24-26 dec. og 1 jan. – alle andre dage har vi åbent. Du er også altid velkommen til at sende os en mail med spørgsmål eller læse en af vores mange blogindlæg omkring sexlegetøj eller sex og samliv. Her kan du finde mange gode råd til, hvordan du får det bedste ud af dit sexlegetøj, samt hvordan du kan forbedre dit sexliv.

Sex shop Aarhus – Et besøg værd

Bor du i Aarhus eller kommer du forbi Aarhus, så husk at komme forbi Paradisgade. Her ligger Danmarks ældste sexshop med over 52 år på bagen. Det er der en vis charme ved, synes vi. Vi har beholdt bygningen som den var for 52 år siden. Selvfølgelig er den blevet renoveret, men alt er holdt i den gamle stil.

Det er helt bevidst, at vi har gjort det sådan. Vi synes nemlig, at der noget personlighed som følger med sådan en gammel bygning og sex shop. I vores butik kan du se og mærke på det forskellige sexlegetøj, inden du køber det. Det er der rigtig mange, som er glade for. Her kan du også få vores egne anbefalinger og råd.

Det samme udvalg i butik som online

Besøger du vores sexshop i Aarhus, vil du finde nøjagtig det samme udvalg som online. Det er utrolig vigtigt for os, da mange også bruger vores online shop til at finde de ting, som de skal ned og kigge nærmere på i butikken. Det kan være svært at vurdere størrelse, farve og materiale online, hvorfor rigtig mange elsker vores butik.

Uanset om du handler online eller besøger os i Aarhus, vil du få den samme vejledning omkring vores legetøj. Det er ingen hemmelighed, at vi elsker sexlegetøj, hvorfor vi også går højt op i at have det bedste udvalg på hylderne. Der skal være noget for alle.

Diskret levering eller afhentning i Aarhus

Foretrækker du at handle online og få sendt pakken hjem til dig, kan du gøre det helt anonymt og diskret. Vi sender alle pakker i en diskret emballage og med et diskret firmanavn på kontoudskriften. Det er vigtigt for os, at du i ro og mag kan bestille erotisk legetøj og få det leveret, uden den nysgerrige nabo kan se, hvad du har bestilt.

Hvis du bor i Aarhus, kan du bestille online og afhente din vare i vores sexshop i Aarhus. Vi har åbent hver dag – også lørdag og søndag. Så kan du få din pakke med det samme, stadig diskret pakket ind. Det personlige touch er også at finde i vores indpakning, der er flot pakket ind i silkepapir og med en lille hilsen fra os.

Vejen til et bedre og sjovere sexliv

Start med et besøg i vores sexshop. Besøget alene giver ikke et bedre sexliv men vores rådgivning og det brede udvalg af sexlegetøj, vil helt sikkert inspirere. Det er ikke for sjov, at vi siger erotisk legetøj giver et bedre sexliv. Alle fortjener det bedste af slagsen, og det kan starte allerede i dag.

Lige meget om det er som par eller single, kan du nyde en masser lækre orgasmer med legetøj. Særligt vibratorer er populære og det bestemt ikke uden grund. Vi skal onanere meget mere! Er du nysgerrig på, hvorfor vi skal det, kan du læse vores blogindlæg og blive meget klogere.

Meget mere end bare dildoer

Rigtig mange forbinder en sexshop med dildoer. “Jeg skal bruge en dildo”, er nok det, vi hører mest. Faktisk er det sjældent, at det er en dildo, der ledes efter. Det er nok bare et ord, vi danskere forbinder på sexlegetøj. Rigtig mange der besøger vores sex shop, bliver overrasket over, hvor meget forskelligt sexlegetøj der faktisk findes.

Det er alt fra anal legetøj til forskelligt fetish legetøj og meget mere. Hos Tys-Tys i Aarhus kan du finde præcis det, du leder efter. Om det er en dildo, en penisring eller noget helt tredje, så har vi noget for enhver smag. Du kan være helt sikker på at finde den bedste kvalitet til den laveste pris.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig hos Alt Er Tys Tys

Vi håber, at du nu kan danne dig et indtryk af, hvem vi er bag Tys-Tys. Vi er nemlig ærlige, engagerede, professionelle og nytænkende mennesker med noget på hjerte. Vi går op i vores arbejde, og gør alt hvad vi kan for at give dig den bedste service og de bedste produkter.

Alle har ret til et godt sexliv. Om du har en partner eller ej, så har vi sexlegetøjet til at give dig dine velfortjente orgasmer. Er du mand, er det særligt de mange onaniprodukter, der hitter. Hos kvinderne kommer vi nok ikke udenom den fantastiske Wand vibrator. Den er også blandt vores egne favoritter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din favorit.