Alt Er Tys Tys  er ikke en helt almindelig sexshop. Vi er ikke som så mange andre store virksomheder, der sælger sexlegetøj. Vi har en historie at fortælle og en baggrund, der taler sit tydelige sprog. Vi er ikke så mange medarbejdere (endnu), men vi har heller ikke planer om, at blive landets største online sexshop.

I stedet har vi en vision om, at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser. Vi synes alle fortjener et godt og ikke mindst et sjovere sexliv, hvorfor vi er en sexshop med erotisk legetøj og tilbehør i alle prisklasser.

Den personlige kontakt er hele grundlaget for vores forretning. Hos os er du ikke bare et nummer i køen, om det er handel online eller hvis du besøger vores fysiske butik i Aarhus, kan du altid være sikker på en personlig vejledning og ikke mindst høj service.

Danmarks ældste sexshop med over 50 års erfaring

Bag denne online shop, AltErTysTys.dk står Michael Lange og Christian Adelsparre, som ejer den fysiske sex shop i Paradisgade 11, Aarhus C. Det er Danmarks ældste sexshop med over 50 år på bagen. ”Siden 1967 har sexshoppen været drevet som en sexbio og sexklub, samt en fysisk butik med diverse sexlegetøj og tilbehør” lyder det i Lokalavisen.dk

Vi har derfor stor erfaring med sexlegetøj og ved hvordan man driver en sund og god forretning. Vi er ikke nye indenfor branchen og med den erfaring i bagagen sikre vi, at du som kunde altid får sexlegetøj i høj kvalitet og i godkendte materialer.

Vores store interesse for sexlegetøj er ikke at tage fejl af

Vores historie og interesse for sexlegetøj er ikke at tage fejl af. Med vores store erfaring kan vi vejlede dig bedst muligt i forhold til de spørgsmål, som du måtte have. Vi kan både vejlede dig over telefon, mail og i vores fysiske sexshop i Aarhus.

Vores søde og kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig både via telefon, men også i selve shoppen. Er du i tvivl om hvorvidt f.ek.s en dildo  er noget for dig, så kan du se, mærke og føle den i vores sex shop i Aarhus. Vi synes selv, at det kan være en god hjælp især når man handler online. Læs mere

Besøg vores fysiske butik i hjertet af Aarhus

Du finder Alt Er Tys Tys her:

Paradisgade 11, 8000 Aarhus C

Parkering:

Gratis parkering i gården ved siden af shoppen. Er der ikke plads, findes der et hav af parkeringspladser mod betaling langs Paradisgade eller i P-huset.

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 11.00 – 18.00
Fredag: 11.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 18.00
Søndag: 11.00 – 16.00

Alt Er Tys Tys’ sexshop holder kun lukket d. 24-26 december og 1. januar.

Sexshop Aarhus – Kunsten at have det rigtige udvalg

For os handler det om at have det rigtige udvalg. Det udvalg som vores kunder elsker og kommer igen for. Vi lytter derfor rigtig meget til vores kunders behov og ikke mindst efterlever dem. I vores sexshop i Aarhus gør vi det til en ære at rådgive og vejle dig bedst muligt. Hos os er du ikke bare et nummer i køen.

Vi har et bredt udvalg af forskellige vibratorer, dildoer, onaniprodukter til mænd og meget mere. Der kommer hele tiden nyt til og det er et marked i stigende vækst. Vi har en finger på pulsen og sørger altid for at have det rigtige udvalg i vores sexshop.

Sexlegetøj i alle prisklasser og for enhver smag

Vi har sexlegetøj i alle prisklasser og noget for enhver smag. Du skal aldrig være nervøs for at stille spørgsmål, for ingen spørgsmål er dumme – Det er det vi er her for. Har du et bestemt ønske om noget sexlegetøj vi ikke har på hylderne – Sig det til os, så vil vi undersøge om det kan bestilles hjem til dig.

Vi synes det er utrolig vigtigt at have sexlegetøj i alle prisklasser, så alle kan være med. I vores sexshop i Aarhus har vi rigtig mange studerende der kommer og de har fortjent legetøj såvel som dem med et fuldtids job. Er du på jagt efter et godt tilbud, så tag et kig under vores tilbuds kategori, der vil du altid kunne gøre et kup.

Visionen om at blive den bedste sexshop

Vi har som sagt en vision om at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj. Vi udvælger nøje hvert stykke legetøj, så det er af en høj kvalitet som vi kan stå inde for. Vores vision er derfor ikke at blive den største sexshop, da vi er kræsne i vores tilgang til branchen og kun vælger det bedste til vores kunder.

Vi kunne aldrig drømme om sælge noget sexlegetøj vi ikke selv ville købe, hvorfor vi også altid kvalitets  tester vores legetøj inden det kommer på hylderne i vores sex shop i Aarhus, samt på vores online shop. Kigger du forbi vores butik i Aarhus vil du altid få en personlig vejledning.

Mission – Sex skal være sjovt

Sex er sundt og sex skal være sjovt. Vi har en mission om, at sex skal være for alle myndige personer, og alle der har lyst. Intet skal være skamfuldt eller flovt. I stedet skal der være plads til forskellighed på alle fronter i livet – også i sexlivet.

Med sexlegetøj kan du eksperimentere og udforske dig selv og dine grænser. Med det rette udstyr, kan du forbedre eller nyde dit nuværende fantastiske sexliv. Som både online og fysisk sex shop er vi med til, at gøre sexlegetøj tilgængeligt for alle i hele Danmark.

En sex shop med plads til alle

Vores kerneydelse er at sælge sexlegetøj i højeste kvalitet til lave priser med hurtig og diskret levering. Gennem vores online shop kan du netop det. Vi pakker og leverer altid vores pakker i en diskret emballage og ingen får nogensinde af vide, at der ligger noget frækt legetøj i pakken.

Desuden pakker vi alle ordre samme dag, som vi modtager den og du modtager derfor din pakke hurtigst muligt. Du er også velkommen til at hente din pakke i vores fysiske butik i Aarhus. Hos os er der plads til alle uanset køn, alder og lyster.

Bestil dit legetøj hjemmefra sofaen

Via vores online sex shop kan du sidde hjemme i sofaen og bestille legetøj til din næste frække fantasi, let og uden de mindste problemer. Skulle du have spørgsmål, kan du altid kontakte vores søde kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Det kan også være du sidder i sofaen med din partner og bliver inspireret til et sjovere sexliv. Mange kan godt lide at bruge vores webshop inden de besøger os i butikken i Aarhus. Det er altid rart at danne sig et overblik over udvalget inden man træder ind i den fysiske sexshop.

AltErTysTys.dk er bygget på vores værdier

Vores forretning er bygget på vores værdier. Det er ikke kun værdier i forhold til vores sexshop, men også vores tilgang til livet generelt, som vi tager med os i alt hvad vi foretager os. For os handler det om hele brugeroplevelsen, hvorfor vi vægter den personlige kontakt så højt.

Handler du online vil du altid modtage en pakke, som er flot pakket ind i silkepapir. Intet er tilfældigt hos os. Bor du i Aarhus eller omegn og kommer du forbi vores fysiske sexshop vil du altid blive mødt af smil fra vores imødekommende personale.

Professionalisme er en selvfølge hos os

Vores forretning er bygget på vores professionelle tilgang til både fysisk handel og online handel. Selvom vi ikke er så stor en online shop (endnu), er alt professionelt tilrettelagt og gennemtænkt. Fra udseende, til kategori opdelingen og til du står med din varer i hånden.

Sex er noget af det mest naturlige der findes, så hvorfor er sexlegetøj ikke også det? Vi er en sexshop der gerne vil bryde det tabu og gøre brugen af sexlegetøj til en normal del af hverdagen i de danske hjem. Af samme grund skal du heller ikke være nervøs for at besøge vores butik i Aarhus.

Engagement – En sex shop, hvor du ikke bare er et nummer i køen

Vi er dybt engagerede i, at du som kunde får besvaret de spørgsmål som du måtte have, og ender med at få den eller de varer som du har bestilt. Vi er engagerede fra det øjeblik, hvor du klikker ind på vores online shop, til at du beslutter dig.

Vi er også engagerede i at give dig den bedste oplevelse både med købet, men også med dit sexlegetøj. Handler du i vores fysiske sex shop er det dig som kunde, der er i centrum. Vi tager hensyn til dine behov og giver gerne råd og vejledning om alt der måtte spørges om.

Nytænkning indenfor sexlegetøj

Markedet for sexlegetøj er stort og det sker konstant i en rivende udvikling. Vi forsøger derfor altid at orientere os om, hvilke nye produkter der kommer på markedet og hvilke tendenser der viser sig. Det er både i forhold til sexlegetøj, men også omkring online handel.

Vi oplever rigtig tit at modtage spørgsmål omkring brug, vedlighold og ikke mindst opladning af f.eks. genopladelig legetøj. Det er også en af grundene til at finder videoer under vores produkter der forklarer netop dette. Vi skriver også jævnligt blogindlæg, hvor vi går i dybden med diverse produkter og lyster.

Sexshop med personlighed

Hos os sidder der rigtig mennesker bag skærmen, hvis du handler online. Vi brænder for at give dig en personlig service og betjening, da du betyder noget for os. Når du ringer til os, for at få vejledning, så sidder vores søde medarbejdere og gør sig umage med, at besvare dine spørgsmål.

Det er desuden også altid dem du vil finde i vores sexshop i Aarhus. Vi giver gerne vores personlige erfaringer om produkterne, hvis vi har kendskab til dem. På den måde, får du en oprigtig og ærlig service. Den personlige relation betyder meget for os og vi håber det også betyder meget for dig.

Gode råd og vejledning er en selvfølge hos os

Du kan altid være helt sikker på altid at få den bedste vejledning og ikke mindst gode råd om brugen af sexlegetøj. I vores sexshop betyder personlig betjening alt. Ingen spørgsmål er dumme, du spørger bare løs. Om det er i vores fysiske butik eller online kan du altid få svar på dine spørgsmål.

Vi sidder klar både i butikken i Aarhus og på telefon alle ugens dage. Vi har holder kun lukket den 24-26 dec. og 1 jan – Alle andre dage har vi åbent. Du er også altid velkommen til at sende os en mail med spørgsmål eller læse en af de mange blogindlæg omkring sexlegetøj og sex generelt.

Sex shop Aarhus – Et besøg værd

Bor du i Aarhus eller kommer du forbi Aarhus, så lav et pitstop i Paradisgade. Her ligger Danmarks ældste sexshop med over 52 år på bagen. Der er en vis charme ved det, synes vi. Vi har beholdt bygningen som det var for 52 år siden. Selvfølgelig er den blevet renoveret, men alt er stadig holdt antik.

Det er helt bevidst vi har gjort det sådan. Vi synes nemlig der noget personlighed som følger med. I vores butik kan du se og mærke på det forskellige sexlegetøj inden du køber det. Det er der rigtig mange som er glade for. Her kan du også få vores egne anbefalinger og råd.

Det samme udvalg i butik som online

Besøger du vores sexshop i Aarhus vil du finde nøjagtig det samme udvalg som online. Det er utrolig vigtigt for os, da mange også bruger vores online shop til at finde de ting som de skal ned og kigge på. Det kan være svært at vurdere størrelse, farve og materiale online, hvorfor rigtig mange elsker vores butik.

Uanset om du handler online eller besøger os i Aarhus vil du få den samme vejledning omkring vores legetøj. Det er ingen hemmelighed at vi elsker sexlegetøj, hvorfor vi også går højt op i at have det bedste udvalg på hylderne. Der skal være noget for alle.

Diskret levering eller afhentning i Aarhus

Foretrækker du at handle online og få sendt pakken hjem til dig, kan du gøre det helt anonymt og diskret. Vi sender alle pakker i en diskret emballage og med et diskret firmanavn på kontoudskriften. Det er vigtigt for os, at du i ro og mag kan bestille erotisk legetøj og få det leveret uden naboen kan se hvad du har bestilt.

Hvis du bor i Aarhus kan du bestille online og afhente i vores sexshop i Aarhus. Vi har åbent hver dag, også lørdag og søndag – Så kan du få din pakke med det samme, stadig diskret pakket ind. Det personlige touch er også at finde i vores indpakning, der er flot pakket ind i silkepapir og med en lille hilsen fra os.

Vejen til et bedre og sjovere sexliv

Starter med et besøg i vores sexshop. Besøget alene giver ikke et bedre sexliv, men vores rådgivning og det brede udvalg af sexlegetøj. Det er ikke for sjov at vi siger erotisk legetøj giver et bedre sexliv. Alle fortjener det bedste af slagsen og det kan starte allerede i dag.

Om det er som eller single kan du nyde masser lækre orgasmer med legetøj. Særligt vibratorer har været populære og det bestemt ikke uden grund. Vi skal onanere meget mere! Er du nysgerrig på hvorfor vi skal det, kan du læse vores blogindlæg og bliver meget klogere.

Meget mere end bare dildoer

Rigtig mange forbinder en sexshop med dildoer. Det er nok det vi hører mest, ”jeg skal bruge en dildo”. Faktisk er det sjældent at det er en dildo der ledes efter. Det er nok bare et ord vi danskere forbinder på sexlegetøj. Rigtig mange der besøger vores sex shop i Aarhus bliver overrasket over hvor meget mere der findes.

Det er alt fra anal legetøj til forskelligt fetish legetøj og meget mere. Hos Alt Er Tys Tys i Aarhus kan du præcis det du leder efter. Om det er en dildo, penisring, eller noget helt tredje, så har vi noget for enhver smag. Du kan være helt sikker på at finde den bedste kvalitet til den laveste pris.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig hos Alt Er Tys Tys

Vi håber, at du nu kan danne dig et indtryk af, hvem vi er bag AltErTysTys.dk. Vi er nemlig ærlige, engagerede, professionelle og nytænkende mennesker, med noget på hjerte. Vi går op i vores arbejde og gør alt hvad vi kan for, at give dig den bedste service og de bedste produkter.

Alle har ret til et godt sexliv. Om du har en partner eller ej, så har vi sexlegetøjet til at give dig din velfortjente orgasme. Er du mand, er det særligt de mange onaniprodukter der hitter. Hos kvinderne kommer vi nok ikke udenom den fantastiske Wand vibrator. Den er vores blandt vores egne favoritter. Vi glæder os til at kunne finde din favorit.

Har du spørgsmål til vores sexshop?

Hellere spørge en gang for meget end for en gang lidt. Der er ingen spørgsmål der er dumme. Du kan roligt spørge os om alt, lige fra egne erfaringer til råd om diverse sexlegetøj.

Bor du i Aarhus kan du blot kigge ned til os i shoppen, ellers er du mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en mail. Vi bestræber os altid med at besvare alle spørgsmål hurtigst muligt.

Vi kommer også gerne med forslag til forskelligt legetøj både til mænd og kvinder. Det kan være svært at finde rundt i junglen af erotisk legetøj, hvorfor vi gerne vil gøre det så let som overhovedet muligt. 

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

 

 

Vi er stolte af vores sexshop i Aarhus

Er du nysgerrig på hvordan vores lille butik i hjertet i Aarhus ser ud? Så er her et lille udpluk fra butikken.