Sexshop Aarhus – Alt Er Tys Tys

Alt Er Tys Tys  er ikke en helt almindelig sexshop. Vi er ikke som så mange andre store virksomheder, der sælger sexlegetøj. Vi har en historie at fortælle og en baggrund, der taler sit tydelige sprog. Vi er ikke så mange medarbejdere (endnu), men vi har heller ikke planer om, at blive landets største online sexshop.

I stedet har vi en vision om, at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser. Vi synes alle fortjener et godt og ikke mindst et sjovere sexliv, hvorfor vi er en sexshop med erotisk legetøj og tilbehør i alle prisklasser.

Den personlige kontakt er hele grundlaget for vores forretning. Hos os er du ikke bare et nummer i køen, om det er handel online eller hvis du besøger vores sexshop i Aarhus, kan du altid være sikker på en personlig vejledning og ikke mindst høj service.

Du finder Alt Er Tys Tys her:

Paradisgade 11, 8000 Aarhus C

Parkering, når du besøger os:

Gratis parkering i gården ved siden af shoppen. Er der ikke plads, findes der et hav af parkeringspladser mod betaling langs Paradisgade eller i P-huset.

Åbningstider i sexshoppen:

Mandag – Torsdag: 11.00 – 18.00
Fredag: 11.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 18.00
Søndag: 11.00 – 16.00

Alt Er Tys Tys’ sexshop holder kun lukket d. 24-26 december og 1. januar.

Danmarks ældste sexshop ligger i Aarhus

Bag denne online sex shop står Michael Lange og Christian Adelsparre. De to unge mænd ejer også den fysiske butik G-Club, der ligger i Paradisgade 11 i Aarhus C. Det er Danmarks ældste sexshop med over 50 år på bagen. ”Siden 1967 har sexshoppen været drevet som en sexbio og sexklub, samt en fysisk butik med diverse sexlegetøj og tilbehør” lyder det i Lokalavisen.dk

Vi har derfor stor erfaring med sexlegetøj, og ved hvordan man driver en sund og god forretning. Vi er altså ikke nye indenfor branchen, og med den erfaring i bagagen sikre vi, at du som kunde, altid får sexlegetøj i høj kvalitet og i godkendte materialer.

Vores historie og interesse for sexlegetøj er ikke at tage fejl af. Med vores store erfaring kan vi vejlede dig bedst muligt i forhold til de spørgsmål, som du måtte have. Vi kan både vejlede dig over telefon, mail og i vores fysiske sexshop i Århus.

Vores søde og kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig både via telefon, men også i selve shoppen. Er du i tvivl om, hvorvidt en dildo fx er noget for dig, så kan du se, mærke og føle den i vores sexshop i Århus. Vi synes selv, at det kan være en god hjælp, især når man handler online.

Vision

Vi har som sagt en vision om, at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj. Vi udvælger nøje hvert stykke legetøj, så det er af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Vores vision er derfor ikke, at blive den største sex shop, da vi er kræsne i vores tilgang til branchen og kun vælger det bedste til vores kunder.

Mission

Sex er sundt og sex skal være sjovt. Vi har en mission om, at sex skal være for alle myndige personer, og alle der har lyst. Intet skal være skamfuldt eller flovt. I stedet skal der være plads til forskellighed på alle fronter i livet – også i sexlivet. Med sexlegetøj kan du eksperimentere og udforske dig selv og dine grænser. Og med det rette udstyr, kan du forbedre eller nyde dit nuværende fantastiske sexliv. Som online sexshop er vi med til, at gøre sexlegetøj tilgængeligt for alle i hele Danmark.

Formål

Vores kerneydelse er at sælge sexlegetøj i højeste kvalitet til billige priser, med hurtig og diskret levering. Gennem vores webshop kan du netop det. Vi pakker og leverer altid vores pakker i en diskret emballage, og ingen får nogensinde af vide, at der ligger noget frækt legetøj i pakken. Desuden pakker vi alle ordre samme dag, som vi modtager den og du modtager derfor din pakke hurtigst muligt.

Via vores online sex shop kan du sidde hjemme i sofaen og bestille legetøj til din næste frække fantasi, let og uden de mindste problemer. Skulle du have spørgsmål, kan du altid kontakte vores søde kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Værdier

Vores forretning er bygget på vores værdier. Det er ikke kun værdier i forhold til sex shoppen, men også vores tilgang til livet generelt, som vi tager med os, i alt hvad vi foretager os.

Professionalisme:

Vores forretning er bygget på vores professionelle tilgang til både fysisk handel og online handel. Selvom vi ikke er så stor en webshop (endnu), er alt professionelt tilrettelagt og gennemtænkt. Fra udseende, til kategori opdelingen og til du står med din varer i hånden.

Engagement:

Vi er dybt engagerede i, at du som kunde får besvaret de spørgsmål som du måtte have, og ender med at få den eller de varer som du har bestilt. Vi er engagerede fra det øjeblik, hvor du klikker ind på vores webshop, til du beslutter dig. Vi er også engagerede i, at give dig den bedste oplevelse både med købet, men også med dit sexlegetøj.

Nytænkning:

Markedet for sexlegetøj er stort og der sker konstant i en rivende udvikling. Vi forsøger derfor altid at være orientere os om, hvilke nye produkter der kommer på markedet og hvilke tendenser der viser sig. Det er både i forhold til sexlegetøj, men også omkring online handel.

Personlighed:

Hos os sidder der virkelige mennesker bag skærmen. Vi brænder for, at give dig en personlig service og betjening, da du betyder noget for os. Når du ringer til os, for at få vejledning, så sidder vores søde medarbejdere og gør sig umage med, at besvare dine spørgsmål. Vi giver gerne vores personlige erfaringer om produkterne, hvis vi har kendskab til dem. På den måde, får du en oprigtig og ærlig service.

Vi håber, at du nu kan danne dig et indtryk af, hvem vi er bag denne online sexshop. Vi er nemlig ærlige, engagerede, professionelle og nytænkende mennesker, med noget på hjerte. Vi går op i vores arbejde og gør alt hvad vi kan for, at give dig den bedste service og de bedste produkter. Alle har ret til et godt sexliv. Om du har en partner eller ej, så har vi sexlegetøjet til at give dig din velfortjente orgasme.